Aktuální microsite

Penzion domov pro seniory bydlení pro důchodce domov důchodců Liberec
Provozujeme soukromé zařízení pro dlouhodobé i krátkodobé bydlení seniorů s celodenním stravováním - Penzion pro seniory Atrium Liberec
Penzion pro seniory Atrium Liberec SENIORSERVIS o.p.s.
Broušení a řezání kovů, plastů i kompozitu vodním paprskem
LJ-TECH MACHINES s.r.o. s působností po celé ČR se zabývá prodejem a dodávkou kompletních systému řezání vodním paprskem. Stoje jsou určeny pro řezání a broušení kovů, plastů i kompozitu.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Montáže, servis a revize elektronické požární signalizace
Společnost RUDOLF LANGER s.r.o. se zaměřuje na služby v energetice. Provádíme veškeré elektromontáže, servis a revize elektronické požární signalizace v Opavě a okolí.
RUDOLF LANGER s.r.o.
Skleněná textilní vlákna - textilní výrobky ze skla
Společnost RAYMOND GROUP, s.r.o. se sídlem ve Vsetíně se zabývá výrobou textilních výrobků a tkanin ze skleněných vláken.
Plastové palivové nádrže, jímky, kanalizační šachty, rotační tváření plastů
Plastové palivové nádrže, vodoměrné jímky, kanalizační šachty Vám dle požadavků vyrobí společnost CZ PLAST s.r.o.. Nádoby vyrábíme metodou rotačního tváření plastů.
Město Kdyně a přidružené obce, okres Domažlice, Plzeňský kraj
Město Kdyně a přidružené obce se nachází v krásné přírodě Plzeňského kraje v okrese Domažlice. Turistický velmi zajímavé město pro kulturní, historické a přírodní památky.
Maloobchodní prodej barev Tábor
Maloobchodní prodejna RÁJ BAREV z Tábora nabízí kompletní sortiment malířských a fasádních barev či laků od většiny běžných dodavatelů.
Stavebnictví Tábor
Společnost EUROPE INVEST s.r.o. z Tábora nabízí klientům kompletní zajištění prací z oboru stavebnictví, od zaměření až po předání hotového díla včetně dokumentace.
Pohřební služba Cheb
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. nabízí pomocnou ruku při záležitostech spojených s přípravou pohřbu. Zaručujeme profesionální provedení pohřebních služeb a osobní přístup.
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pohřební služby Sokolov
Ocelové trubky kalibrované, profily svařované, ocelová páska - velkoobchod hutního materiálu
Společnost CZ FERRO - STEEL je velkoobchod hutního materiálu. Sídlo je v obci Napajedla nedaleko Zlína. Na prodej ocelové trubky kalibrované, svařované profily, ocelová páska, tyčová ocel.
Dovoz a rozvoz teplých obědů do domů i firem - velký výběr z denní i stálé nabídky
Dovozem a rozvozem teplých obědů včetně polévky do domácností, firem a dalších institucí se zabývá Česká jídelna Milan Babor Ostrava, která má v denní i stálé nabídce výborné a poctivé jídlo.
Průmyslové čistírny odpadních vod Praha, Brno, Ostrava, Plzeň
Dodáváme špičkové průmyslové čistírny odpadních vod - flotační, sedimentační čistírny včetně chemie pro čistírny - CHEMIE STAR, spol. s r.o. Hradec Králové
Mycí linky a mycí boxy na auta i těžkou techniku (Hradec Králové)
Dodáváme spolehlivé mycí linky a mycí boxy pro ruční i bezkontaktní mytí, zajišťujeme sériovou mycí techniku pro benzinové stanice, umíme i navrhovat mycí linky na míru - CHEMIE STAR Hradec Králové
Prodej pevných paliv - palivové dřevo, černé, hnědé uhlí
Josef Velocha se zabývá prodejem kvalitních pevných paliv, palivového dřeva, černého i hnědého uhlí i briket po celé Moravě. Zakoupené palivo vám dovezou až domů.
Dražby dřeva na stojato, prodej lesů bez pozemku, aukce dříví
Společnost Foresta SG a.s. provozuje lesnický prodejní portál, kde se zabývá aukcí, dražbou dřeva na stojato a prodejem lesů bez pozemku.
Broušení nástrojů - vrtáků, nožů, kotoučů i řetězů na pilu rychle a kvalitně
Pokud potřebujete nabrousit vrtáky, nože, kotouče nebo řetězy na pilu, pak se obraťte na prodejnu nářadí NAMIO s.r.o. v Prostějově. Broušení nástrojů provádíme rychle a kvalitně.
Tesařské práce, výroba dřevěných konstrukcí, krovů, vazníků
Tesařské práce, realizace střech, výrobu dřevěných konstrukcí, krovů, vazníků, pergol, altánů zajistí společnost STREKON A-Z, s.r.o. se sídlem v Pohořelicích u Brna.
Obec Sedlnice, kraj Moravskoslezský, okres Nový Jičín, kultura, památky
Obec Sedlnice naleznete v Moravskoslezském kraji v okrese Nový Jičín. Je zde krásná příroda, historické památky, bohatý kulturní život, cyklotrasa a KIC SNĚŽENKA.
Drátěný program do kuchyně zaujme vzhledem i praktičností
Drátěný program do kuchyně skvěle vypadá a hodí se do moderních interiérů i retro stylu. Chcete si i vy pořídit drátěné výrobky do kuchyně? Obraťte se na UVAX Šumperk.
Zateplení fasád, stavby na klíč, Nová zelená úsporám
Váš vysněný dům můžete získat bez starostí a námahy. K-Invest plus z Prostějova je řešením! Provádí kompletní dodávky stavebních prací včetně staveb na klíč a zateplení fasád.
Kvalitní prostředek proti pádu při práci pomocí bezpečnostního postroje Technic
Naše firma Emkol s.f. Ing. Josef Koukal Litomyšl se zabývá zabezpečovací prostředky proti pádu z výšky - Eshop stavební mechanizace
Projektování, realizace krajinných úprav - návrhy krajinné zeleně, přírodních parků
Společnost GARD&N dodá návrhy krajinné zeleně, přírodních parků. Projektování i realizace krajinných úprav probíhá s ohledem na původní ráz krajiny. Firma působí v lokalitě Zlín, Zlínský kraj.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Tepelné čerpadlo LWZ 304/404 sol-kompletní vytápěcí, větrací systém pro pasivní domy
Firma IMONT s.r.o. Zlín dodává kompletní vytápěcí, větrací systémy pro pasivní domy. Doporučuje tepelné čerpadlo LWZ 304/404 SOL s funkcí centrální ventilace, topení, chlazení, příprava teplé vody.
Pracovní podložky do vibrolisů z měkkého i tvrdého dřeva, výroba
Pracovní podložky do vibrolisů z měkkého i tvrdého dřeva, desky ze svrtaných a sešroubovaných lamel Vám vyrobí společnost PRACOVNÍ PODLOŽKY s.r.o. se sídlem v Týništi nad Orlicí.
Odlévání, slévání hliníku, hliníkové odlitky - slévárna hliníku
Odléváním a sléváním hliníku a výrobou hliníkových odlitků se zabývá slévárna Al-odlitky, s.r.o. ve Starém Městě u Uherského Hradiště.