Aktuální microsite

Elektromotory - servis a náhradní díly České Budějovice
Opravy, převíjení a servis elektromotorů v záruce i po uplynutí záruční lhůty včetně náhradních dílů nabízí společnost ELMOT, v.o.s. z Českých Budějovic.
Poradenství v oblasti zabezpečení osob a majetku Plzeň
Profesionální poradenství pro oblast efektivního zabezpečení majetku a osob nabízí soukromá bezpečnostní agentura SBA Ivana Píclová z Plzně.
Stavebně technický průzkum stavebních konstrukcí, Pardubice, Hradec Králové, Svitavy
Provádíme technický průzkum stavebních konstrukcí - měření a zkoušky odpovídají všem českým, evropským i mezinárodním normám - Ústav stavebního zkušebnictví s.r.o. Pardubice
Tepelná čerpadla do studny zajistí maximální využití energie
Naše firma provádí kompletní dodávky a montáže primárních okruhů pro tepelná čerpadla - POŽI s.r.o. Náchod
Výstavba průmyslové haly výrobní, skladové, prodejní - realizace zakázek na Moravě
Společnost ITP Stavby, s.r.o. Zlín přijímá zakázky na realizace, výstavbu skladové, výrobní, prodejní haly - průmyslové haly stavíme zejména na Moravě v regionu Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj.
Kvalitní autoškola - řidičák na auto i motorku, řidičský průkaz skupiny A, B
V Autoškole Pollak s.r.o. s pobočkou v Českém Těšíně naleznete pro výcvik řidičů zkušené a profesionální lektory, kteří Vás naučí řídit auto či motorku s radostí a bez zbytečného strachu.
Kvalitní zakázková výroba - profesionální zemědělská technika
Společnost ISMM Production & Business Cooperation s.r.o. v Ostravě je dodavatelem jednodušších i složitých svařovaných sestav pro mnoho významných Evropských firem vyrábějících zemědělskou techniku.
Velkoobchod kancelářské potřeby, papír grafický, kopírovací, obálky, etikety, Praha
Papír kopírovací, tabelační, grafický, samolepící, barevný, obálky, etikety, kartony, krabice zajistí velkoobchod s kancelářskými potřebami společnosti Papyrus Bohemia s.r.o. se sídlem v Praze.
Střední škola s domovem mládeže, informatika, bankovnictví, telekomunikace
Střední škola informatiky, poštovnictví a finančnictví Brno, příspěvková organizace zajišťuje vzdělání v různých oborech ukončené maturitou, ubytování a stravování v Brně na ulici Čichnova.
Ocelové sudy, kovové obaly pro pevné, kapalné i sypké látky, výroba
Ocelové sudy s odnímatelným či šroubovacím víkem pro přepravu a skladování pevných, kapalných i sypkých látek vyrábí společnost Greif Czech Republic a.s., se sídlem v Ústí nad Labem.
Přeprava zboží, autodoprava nákladní, dodávková, kamionová v rámci EU
Přepravu zboží, autodopravu nákladní, dodávkovou, kamionovou do 18 tun či velkoobjemovou low-deck na území ČR a EU zajišťuje společnost JIRSA TRANS s.r.o., sídlící v Říčanech.
Zušlechtěné strojní součásti, ozubená, řetězová kola, hřídele - výroba
Pokud potřebujete vyrobit zušlechtěné strojní součásti, ozubená, řetězová kola nebo hřídele, obraťte se na firmu BRAVA-TECH s.r.o., která se specializuje na strojírenskou výrobu.
Zámecké mozaikové parkety dodávají místnosti elegantní a příjemný vzhled
Pro elegantní a příjemný vzhled vašeho bytu nebo domu zvolte zámecké mozaikové parkety od české firmy MOSAIC nedaleko Hranic a Přerova - parkety vyrábí jen z velmi kvalitního dřeva.
Projektování, návrh a zpracování projektu rodinného domu
Společnost ATOM - ATELIÉR s.r.o. ve Veselí nad Moravou provádí profesionální zpracování projektu rodinných domů. V projektování má mnohaleté zkušenosti a ke kompletnímu projektu zajistí i dodavatele.
Bruska LÄGLER HUMMEL 149.900 Kč (bez DPH). -  LÄGLER dárek pod stromeček!
Bruska LÄGLER HUMMEL 149.900 Kč (bez DPH). - nabídka platí v období od 2. 10. do 30. 11. 2017 resp. do vyprodání akčních zásob!
Autodiagnostika, příprava na STK, elektro instalace
Provádíme servisní prohlídky, přípravy na STK, elektroinstalace, laserovou geometrii a další - Repas autoservis Repas Robousy s.r.o Jičín
Koupelnové radiátory najdou využití v každé koupelně
Výhodný prodej za skvělé ceny koupelnových radiátorů, koupelnových žebříků rozmanitých tvarů a rozměrů - M&K, stavební servis spol. s r.o. Nymburk
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Tradiční značka akrylátových van VAGNERPLAST se vrací zpět na trh!
Tradiční značka VAGNERPLAST - akrylátové vany od českého výrobce zaručují kvalitu, moderní design a snadnou údržbu - M&K, stavební servis spol. s r.o. Nymburk
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Poprodejní servis vozů Citroën Plzeň - pravidelné prohlídky pro Váš vůz
Autoservis Plzeň-Letná s.r.o. zajišťuje poprodejní servis vozů Citroën. Četnost návštěv servisu záleží na konkrétním modelu automobilu, jeho motoru a na okolnostech jeho používání.
Prodej vzdušnicových i superelastických pneumatik - přelisování u zákazníka
Prodej vzdušnicových a superelastických pneumatik s možností přelisování u zákazníka provádí firma Jana Macháčka J & R servis v Havířově, která se zabývá prodejem a servisem manipulační techniky.
Doplňkové penzijní spoření pro děti Studium+ zajistí snadný start do dospělosti
Doplňkové penzijní spoření pro děti Studium+ od České spořitelny - penzijní společnosti, a.s. nabízí rodičům a ostatním rodinným příslušníkům již nyní myslet na snadný start dětí do dospělosti.
Česká spořitelna - penzijní společnost, a.s. Penzijní připojištění Praha
Zakázkové stavební truhlářství Praha – kvalitně odvedená řemeslná práce
Společnost DALEX TRADE s.r.o. nabízí zákazníkům nejen v Praze služby stavebního truhlářství, které zahrnuje především zakázkovou výrobu oken, dveří, podlah, schodišť nebo výkladních skříní.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Foto Optika Praha - Jan Pazdera – prodej, bazar a servis na jednom místě
Zvažujete pořízení fotoaparátu, kamery nebo hledáte spolehlivý servis? Foto Optika Praha - Jan Pazdera se nachází v dobré dostupnosti v centru Prahy a naleznete zde vše na jednom místě.
Separace odpadů Praha – výkup elektronického šrotu za dobré ceny
Společnost MHM EKO, s.r.o. se sídlem a provozovnou v Praze je koncovým zpracovatelem elektronického šrotu s efektivně vypracovaným systémem separace odpadů.
Výstavba inženýrské sítě a komunikace, oplocení z pletiva, betonu a kamene
Firma Ekonstrukt Vám poskytne výstavbu inženýrské sítě a komunikace. Také nabízí oplocení z betonových tvárnic, pletiva, cihel a kamene.