Aktuální microsite

Odklad daní – daňové poradenství
Zvažujete odklad daní? Nejste si jisti, zda splňujete podmínky? Pak se s důvěrou obraťte na společnost Daňové poradenství Praha - Ing. Richard Schuh, kde vše prověří a poradí Vám, jak dále postupovat.
Daňové poradenství Praha - Ing. Richard Schuh Fiskala RS s.r.o.
Sprej proti plísni ASANEX® - Antimikrobiální přípravek vhodný k akutní likvidaci plísně
Pokud hledáte účinné řešení na odstranění plísně, ASANEX® je pro vás právě to pravé. Objednejte si ho ještě dnes na www.odstraneniplisne.cz a získejte účinnou ochranu před nepříjemnou plísní.
THERMO INDUSTRY, a.s. Odstranění plísně
Biltong, sušené hovězí maso podle tradiční africké receptury
Objevte Zulu Biltong, sušené hovězí maso, marinované v tradiční africké směsi koření a sušeného s péčí. Ochutnejte autentickou africkou delikatesu, která přináší symfonii chutí přímo k vašim dveřím.
Zulu Biltong
Oční optika s věrnostním programen - slevy a akce pro členy VIP
Oční optika Cairoo Uherské Hradiště přichází s věrnostním programem. Pro členy VIP jsou připraveny mimořádné akce a slevy na celý sortiment. Zaegistrujte se na Facebooku.
Kvalitní svářečky a příslušenství pro bezchybnou práci s plastovými trubkami
Svářečka plastů je základním nástrojem každého instalatéra. Bez ní by nebylo možné vytvořit spolehlivé spoje, u firmy LUNA PLAST a.s. naleznete tu pravou svářečku pro vás!
LUNA PLAST a.s. Výrobce PE plastových trubek
Výroba kvalitních šnekových, řetězových a korečkových dopravníků
Objevte špičkové dopravníky od DELTA X CZ s.r.o., lídra ve výrobě šnekových, řetězových a korečkových systémů. Spolehlivost a efektivita pro mlýny, kafilérie a zemědělské podniky.
DELTA X CZ s.r.o.
Pomůžeme Vám s vyřízením dotace na zateplení či výměnu oken v rámci Nová zelená úsporám Light
Adam Bialek z Frýdku – Místku je odborníkem na dotační poradenství. Pomáhá financovat zateplení fasády, střechy, stropů, podlah a výměnu oken v rámci programu Nová zelená úsporám Light. Poradí Vám!
Adam Bialek Dotační a energetické poradenství
Speciální potisk na sklo, plech, plast, dřevo, kov-sítotisk, digitální UV tisk
Firma OFSITO z okresu Uherské Hradiště využívá technologii sítotisku i UV digitálního tisku pro potisk různých materiálů. Jde o speciální tisk motivů na sklo, plech, kov, plast či dřevo.
Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. Profesionální reklamní tisk Zlínský kraj
Rašplový úplet s vlastním designem a neomezeným počtem barev – kvalitní sítě na lešení s potiskem
Na tisk rašplových úpletů s vlastním designem, potiskem a neomezeným počtem barev vhodných jako sítě na lešení a reklamu přímo na staveništi se zaměřuje společnost ŽÍDEK tisk s.r.o. z Opavy.
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Řezání, vrtání a broušení skla, zrcadel ve sklenářské dílně
Veškerou práci se sklem - vrtání, řezání, ale i broušení skla, zrcadel a skleněných tabulí svěřte do rukou sklenářské dílny Josef Müller.
Sklenářství Josef Müller Izolační skla
Kompletní rekonstrukce rodinných domů a staveb – stavební práce prováděné specialisty
Stavební práce, kompletní rekonstrukce rodinných domů a staveb, zateplení fasád a další související činnosti realizují odborníci společnosti ZOUBEKSTAV s.r.o. nejen v Prostějově a Olomouci.
ZOUBEKSTAV s.r.o.
Kvalitní posuvná a pantová stájová vrata a okna s možností zateplení vyráběná na zakázku
Posuvná a pantová stájová vrata a okna na zakázku vyrábí firma Equicov. Dodáváme stájová okna a vrata do jízdáren a na ranče s možností zateplení polykarbonátem nebo plexisklem.
Equicov s.r.o. Vybavení stájí Třebíč
Precizní šití plátěné stříšky na zahradní houpačku, výroba plachet na altán
Šité plátěné stříšky na zahradní houpačku a na altán se zárukou kvality vyrobí přesně na míru dle Vašeho přání společnost KARPJAK se sídlem v Ostravě.
KARPJAK
Pájení měděných a mosazných komponentů pájkami BLOCKADE®
Společnost A.V.D. pájení používá a nabízí zákazníkům implementaci technologie plamenového pájení měděných a mosazných komponentů pájkami BLOCKADE®, které plně nahrazují pájky s příměsi drahého stříbra
A.V.D. pájení s.r.o. specialista na pájení
Zakázková výroba přírub podle specifických požadavků – zhotovení příruby podle výkresové dokumentace, dodatečná úprava
Zakázkovou výrobou přírub na míru se zabývá firma GELDBACH - CZ s.r.o. Dle požadavků zákazníka zajistíme dodatečnou úpravu přírub i atypickou výrobu.
GELDBACH - CZ s.r.o.
Zesilování stavebních konstrukcí aplikací uhlíkových lamel a tkanin
Společnost REKOCENTRUM SVITAVY, s.r.o. zpevňuje betonové, zděné, ocelové i dřevěné stavební konstrukce šetrnou metodou - externí aplikace uhlíkových lamel a tkanin.
REKOCENTRUM SVITAVY, s.r.o. Sanace železobetonových konstrukcí
Elektrický pick-up Pickman – užitkový vůz s nízkými provozními náklady šetrný k životnímu prostředí
Skvělým pomocníkem pro pracovníky obcí, měst, parků, zoologických zahrad nebo sadů, je elektrický užitkový pick-up Pickman s ekologickým provozem, který pořídíte u společnosti SYNPRO, s.r.o.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Elegantní, kompaktní a snadno ovladetelné stylové městské SUV – nový Hyundai BAYON
SUV Hyundai BAYON zaujme nejen interiérem vhodným pro rodinné cestování, ale i úložným prostorem a kompaktními vnějšími rozměry. Přijďte se přesvědčit do autosalonu T- CAR spol. s r.o. v Boskovicích.
Prodej a servis Hyundai T-CAR spol. s r.o.
Odborné vzdělávací kurzy v oblasti komplexní ortodoncie a stomatologie
Znalosti v oblasti komplexní ortodoncie a stomatologie Vám předá společnost Altis Group spol. s r.o. z Břeclavi. Zabýváme se pořádáním odborných vzdělávacích kurzů a prodejem různých materiálů.
Altis Group spol. s r.o. Ortodontický materiál
Kamenné obklady, dlažby a schodiště - standardní a atypická výroba na zakázku
Komplexní stavební práce z přírodního kamene provádí naše společnost METAL GRANIT spol. s.r.o. z Letovic. Na zakázku vyrábíme standardní a atypické kamenné obklady, dlažby nebo schodiště.
METAL GRANIT spol. s r.o. Kamenictví
Samostmívací svářečské kukly s vynikající optickou kvalitou
Kompletní sortiment svářecí a řezací techniky pro Vás poskytuje společnost Svářecí technika WELDPOINT, která prodává samostnávacá svýřečské kukly s vysokou optickou kvalitou.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Klimatizace, vzduchotechnika pro domácnosti a kanceláře - odborná montáž a servis
Odbornou montáž, servis klimatizací a vzduchotechniky zajišťuje pro Kyjov a Hodonín firma Klimastyle. Zařízení dodáváme a instalujeme pro domácnosti i kanceláře.
Klimastyle s.r.o.
Volné místo, práce pro zahradníka s praxí nebo s ukončeným vzděláním v oboru zahradník
Ve firmě Ing. Ladislava Nagyová GARD&N s.r.o. máme aktuálně volné místo pro zahradníka, na práci hledáme zahradníka s praxí nebo zájemce s ukončeným vzděláním v oboru z okolí Uherského Hradiště.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště