Aktuální microsite

Kamenný, mramorový koberec, kamínek-na zem, stěny, strop
Firma JK Kámen Kroměříž pokládá kamenný, mramorový koberec v interiéru i exteriéru. Kamínek lze aplikovat na zem, stěny i strop. Působíme po celé ČR - často v okrese Zlín, Olomouc.
Drátěné výrobky a doplňky do kuchyně zaručí přehled a dokonalý pořádek ve vaší kuchyni
Pokud chcete mít při vaření vše po ruce, pak jsou pro vás ideální drátěné výrobky a doplňky do kuchyně, které vyrábí firma UVAX v Šumperku. Mějte ve své kuchyni přehled a dokonalý pořádek.
Výroba kuchyně, nábytku na míru  - zakázkové truhlářství
Zakázkové Truhlářství PP Staré Město přijímá zakázky v regionu Uherské Hradiště. Výroba nábytku je na míru, dle vlastního návrhu, případně na základě měření dodáme vlastní návrh.
Kvalitní autoškola a motoškola na Hlučínsku - řidičský průkaz skupiny A i B
V ostravské Autoškole Slezská s.r.o. naleznete profesionální a přátelské lektory, kteří Vás naučí řídit motorku i auto. Máme na výběr z několika kurzů, proto si vybere i ten nejnáročnější klient.
Sériová, zakázková výroba těsnění z plošných materiálů - průmyslové těsnění z pryže, silikonu, klingeritu
Společnost Zlíntech je výrobce průmyslového těsnění z pryže, silikonu, klingeritu se sídlem ve Zlíně. Výroba těsnění je sériová i zakázková podle dodané dokumentace, rozměrů nebo vzorků.
Spolehlivý rotační laser Leica Rugby 55
Nabízíme rotační a křížové lasery Leica Rugby pro provádění nivelačních a vytyčovacích prací v interiérech budov i venku - Emkol s.f. Ing. Josef Koukal Litomyšl
Samolepící okenní fólie vám poskytnou soukromí a ochrání proti slunečnímu záření
Samolepící fólie na sklo vám dopřejí nejen soukromí, ale také vás ochrání proti slunečnímu záření. Reklamní agentura BB DESIGN v Olomouci má na výběr z různých moderních vzorů. Stačí si jen vybrat.
BB DESIGN, s.r.o. Reklamní agentura Olomouc
Speciální jeřábnické práce vozem Tatra do 20t
Provádíme stavební práce, inženýrské práce, demolice, jeřábnické práce, zemní práce, prodej stavebního materiálu, provozuje nákladní silniční a autobusovou dopravu - RYDO, spol. s.r.o. Česká Třebová
Výměna autoskla z pojistné události zdarma, Praha 10, 2, 4, 5, 6, 8, 9
Realizujeme výměny autoskla z pojistné události zdarma. Abyste to k nám neměli daleko, pobočky máme rozmístěny po celé Praze - Praha 10, Praha 2, Praha 4, Praha 5, Praha 6, Praha 8 a Praha 9.
AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. Praha 10 - Hostivař
Odborné stěhování kanceláří a trezorů Jablonec nad Nisou
Zajišťujeme speciální stěhování kanceláří a trezorů, strojů, výrobních linek a provozů – stěhovací služby - Stěhování BRZEK Jablonec nad Nisou
Rozpojovací jistící skříně Rokycany - pro venkovní i zemní vedení nízkého napětí
Rozpojovací jisticí skříně se využívají při rozbočování, rozpojení, připojení nebo i jištění rozvodů NN. Skříně nabízíme pro zemní a venkovní vedení nebo pro zemní vedení s dělenou přípojnicí.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Sociální služby, chráněné bydlení a dílny pro osoby zdravotně postižené, okres Děčín
Sociální služby, chráněné bydlení a sociálně terapeutické dílny pro osoby mentálně i tělesně postižené poskytuje Integrované centrum pro osoby se zdravotním postižením Horní Poustevna.
Město Hrušovany nad Jevišovkou v okrese Znojmo, krajina jižní Moravy, cyklotrasy, památky
Město Hrušovany nad Jevišovkou se rozprostírá na jižní Moravě v okrese Znojmo. Je zde spousta přírodních i historických zajímavostí jako kostel, zámek, lesní zámeček či blízké CHKO Pálava.
Obec Vražné, okres Nový Jičín, historie, příroda, kultura, sport
Obec Vražné spolu s místními částmi leží v okrese Nový Jičín mezi CHKO Poodří a Přírodním parkem Oderské vrchy. Nachází se zde rodný dům a muzeum Johanna Gregora Mendela.
Čistič nábytku na ošetření a čištění dřevěných povrchů
Firma CHEPORT, spol. s r.o. se sídlem ve Zlíně se zabývá výrobou a prodejem kvalitních čističů nábytku, které jsou určeny pro dokonalé ošetření a vyčištění dřevěných povrchů.
Dodávky elektro, měření a regulace včetně revizních zpráv
Navrhujeme a dodáváme potřebná zařízení pro MaR z naší i zahraniční výroby, provádíme záruční i pozáruční servis - INTERKLIMA spol. s r.o. Pardubice
Výztuže podloží Arter vydrží i tu největší zátěž - to nejlepší pro Vaši stavbu!
Úspěšná stavba silnice, domu nebo tunelu si vyžaduje kvalitní výztuž podloží. Jedině tak si totiž můžete být jistí, že je vaše stavba bezpečná a dlouho vydrží.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Zateplení obvodových fasád budov a objektů - moderní izolace
Zateplením obvodových fasád budov a objektů pomocí moderní izolace se zabývá společnost Stavitelství MB, s.r.o. se sídlem v Jihlavě. Naši zaměstnanci jsou v oboru zateplování profesionálně zaškoleni.
Kontrolní, obchodní či přesné váhy - eshop - Dynamická kontrolní váha CWHmaxx
Vítáme Vás v našem eshopu, kde najdete kontrolní, obchodní či přesné váhy pro Váš obchod.
Truhlářství s dlouholetou tradicí - nábytek na míru Praha 10
Truhlářství Michal Pavlík Praha 10 je vám k dispozici, jestliže potřebujete kvalitní nábytek.
Výkup elektroodpadu a odborná recyklace na jednom místě -  vše za velmi dobré výkupní ceny
Recyklace elektroodpadu je tady pro vás vždy, když máte doma starý počítač, katalyzátor nebo elektrospotřebič a nevíte, co s nimi.
Aplikace Moje Pre od Pražské energetiky, a.s. - spravujte svůj účet snadno a online
Pohodlná nová aplikace Moje Pre pro klienty Pražské energetiky a.s. Vám díky snadné a bezplatné registraci a online obsluze Vašeho účtu ušetří mnoho času.
Rekvalifikace pro obsluhu technických zařízení a strojů
Ať se Vám nedaří najít práci v oboru nebo by Vás bavila jiná práce než dosud, neváhejte se podívat na rekvalifikační kurzy obsluhy technických strojů a zařízení Vzdělávacího střediska s.r.o. Příbram.
Výkup - alternátory, rotory, železný šrot a barevné kovy | Trutnov
Kovošrot PDW Metal Trutnov je společnost, která se zabývá výkupem elektrošrotu. Vykupujeme železný šrot, barevné kovy, elektromotory, alternátory, startéry