Aktuální microsite

Půjčovna pánských svatebních obleků LARE Collection - dokonalé sladění ženicha s nevěstou
Pánské svatební obleky značky LARE Collection budou dokonale ladit s nevěstou. Přijďte si vybrat pánský oblek pro ženicha - půjčovna a svatební salon Eva v Rožnově vám poskytne široký výběr obleků.
Stabilní a vysokorychlostní připojení k internetu - rychlé a spolehlivé internetové připojení
Pokud chcete mít doma stabilní a rychlé připojení k internetu, zvolte internet od zlínské společnosti PSWNET Zlín s.r.o., která Vám zajistí internetové připojení také v obci Otrokovice a Machová.
Teplovodní i teplovzdušné, horkovzdušné krbové vložky LECHMA - prodej, eshop
Společnost MBTerm-krby s.r.o. v Třinci je výhradním dovozcem krbových vložek LECHMA do České republiky a Slovenska. Teplovodní krbové vložky je možno pořídit z Programu Zelená Úsporám.
STK pro osobní automobily i malá nákladní vozidla
STK - stanice technické kontroly sídlící v Šenově u Nového Jičína provádí STK pro osobní automobily, malá nákladní vozidla, přípojná vozidla, motocykly a traktory.
Černé, hnědé uhlí i koks s dopravou až domů - prodej
Sháníte-li černé nebo hnědé uhlí včetně zajištění dopravy, tak kontaktujte firmu Josef Velocha, který poskytuje pro okolí Přerova, Oder, Hranic i Olomouce dovoz i prodej uhlí a koksu.
Vinylové podlahy Jičín - JEKA Interier
Vinylové podlahy dokonale imitují dřevěné podlahy. Jejich pokládka nezabere tolik času a velmi jednoduše se udržují.
Pronájem elektrocentrál s trvalou obsluhou - dodávka náhradních zdrojů elektrické energie
Pokud potřebujete zajistit dodávku náhradních zdrojů elektrické energie, obraťte se na Lubomíra Tylicha. Nejen v Šumperku, ale také v Jeseníku poskytne pronájem elektrocentrál i s trvalou obsluhou.
Tlakové lití, výroba tlakově litých komponentů a součástek pro průmysl
Tlakové lití, vývoj a výrobu tlakově litých komponentů a součástek z lehkých kovů pro průmysl a výrobu přístrojů zajišťuje společnost DGS DRUCKGUSS SYSTEME s.r.o. z Liberce.
DGS Druckguss Systeme s.r.o.
Jednotřídní mateřská škola, obec Libošovice, okres Jičín, hrajeme si každý den
Jednotřídní mateřská škola s rodinnou atmosférou v obci Libošovice, okres Jičín, vzdělává děti podle ŠVP hrajeme si každý den, školní zahrada, plavecké kurzy, školy v přírodě.
Wellnes hotel v Krkonoších, ubytování, vlastní sjezdovka a vlek, Pec pod Sněžkou
Ubytování, restaurace, wellness, sauny, masáže, vlastní sjezdovka a vlek v Krkonoších nabízí Bouda Máma wellness hotel SUPER SPORT spol. s r.o., Pec pod Sněžkou.
Nadokenní schránky výroba a montáž Praha – bezkonkurenční tepelná a zvuková izolace
Pokud zvažujete instalaci okenních rolet, spolehněte se na firmu Hella z Prahy, která nabízí výrobu a montáž nové generace systému nadokenních schránek pro rolety a žaluzie s efektem tepelné izolace.
Prodej ocelové námořní kontejnery
Ocelové námořní kontejnery k prodeji nabízí společnost METRANS, a.s Jedná se o prodej použitých i nových 20‘ a 40‘ ocelových námořních kontejnerů, které jsou ihned k použití. Kontejnery jsou vhodné pro skladování,pro krátkodobý pronájem, na poslední cestu, jako mobilní dílna, pro dočasné skladování zboží, archiv, jako ideální sklad na ...
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Servis a montáž tepelných čerpadel a klimatizačních jednotek
Profesionální servis a montáž tepelných čerpadel a klimatizačních jednotek i opravy vzduchotechniky v oblasti Jihlavy a Vysočiny zajistí společnost Energy Control s.r.o.
Elektrický změkčovač vody  Dr.Vap IV Family na 230V  pro myčky, pračky, boilery či domácí vodárny
Pořiďte si elektrický změkčovač vody, je vhodný do každé domácnosti, snadná montáž na zeď nebo trubku - Repas Robousy s.r.o Jičín
Grand Prix PEPA 2017 v Opavě - 39. ročník prestižní mezinárodní soutěže v kulturistice a fitness
Přijďte se podívat na významnou soutěž Grand Prix PEPA Opava 2017, která se uskuteční 28. října ve Slezském divadle v Opavě. Představí se špičkoví čeští i evropští borci v kulturistice a fitness.
Nový dveřní spínač DS 013 prodej Praha – flexibilní a použitelný do většiny rozváděčů
Nový dveřní spínač DS 013 s posuvným mechanismem přestavitelným bez nutnosti použití nářadí prodává společnost STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Rekonstrukce a modernizace koupelen v bytech i rodinných domech
Přestavbu, modernizaci a celkovou rekonstrukci koupelny ve Vašem rodinném domě či bytě zajistí ve Žďáru nad Sázavou a okolí stavební firma Michal Zaťko.
Dovoz kvalitních a prověřených automobilů ze zahraničí
Vy nám sdělíte jaký vůz chcete a my vše zařídíme včetně dovozu ze zahraničí - AUTOSKLA GREGI Pardubice
Trezory, sejfy a bezpečnostní dveře - dokonala ochrana Vašeho majetku
Ochraňte svůj majetek! Společnost ROVEL, spol. s r.o. se ve Zlíně na Kvítkové ulici zabývá prodejem kvalitních zámků, trezorů a bezpečnostních dveří.
Rodinný penzion, apartmán - dovolená pro rodiny v létě i zimě
Příjemnou dovolenou v létě i zimě prožijete v Kroměříži - Rodinný Penzion Na jízdárně je ideálním místem pro rodiny, k dispozici je rodinný apartmán i dvoulůžkové pokoje s přistýlkou.
PENZION NA JÍZDÁRNĚ s.r.o. Rodinný penzion s restaurací Kroměříž
Zpracování plechu, strojní díly z plechů a profilů, strojírenská výroba
Zpracování plechu, svařování, CNC ohýbání, obrábění, řezání, strojní díly z plechů a profilů, povrchovou úpravu zajišťuje strojírenská výroba Dendera a.s., okres Blansko.
Tiskárna, tisk ofsetový, digitální, DTP studio, knihařské práce, okres Náchod
Tisk ofsetový a digitální, tisk letáků, novin, potisk obálek, laminaci folií, vazbu, knihařské práce Vám zrealizuje Tiskárna V&H Print Hlávko s.r.o., okres Náchod.
Projekční činnost, architektonická kancelář, návrhy domů, interiérů, vizualizace, Klatovy
Projekční činnost, návrhy rodinných a bytových domů, interiérů a exteriérů, vizualizaci, projektovou dokumentaci zajišťuje architektonická kancelář Ing. arch. Josef Černý, Klatovy.
Mateřská škola Julinka s výukou logopedie Praha - logopedická péče vedená klinickým logopedem
Má vaše ratolest problémy s výslovností a vy uvažujete, kde sehnat vhodného logopeda? V mezigeneračním centru Julie v Praze 5 najdete mateřskou školu pro děti s logopedickou péčí.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP