Aktuální microsite

Pohřeb, smuteční obřad pro zajištění důstojného rozloučení
Ztráta blízké osoby je smutná a bolestivá. V těchto těžkých chvílích je zde pro vás Pohřební služba Svoboda, kde vám pomohou zajistit převoz zesnulých, pohřeb i smuteční obřad.
Pohřební služba Libor Svoboda
Tunelová mycí linka - rychlé, levné a efektivní mytí vozidel
Pokud chcete rychle, levně a efektivně umýt vaše vozidlo, pak zajeďte na AUTOMYČKU Jaroslav Doubek v Šumperku. Díky tunelové mycí lince Aventador express bude váš automobil do pěti minut opět zářit.
Léčebné pobyty Litvínov – ubytování a rehabilitační léčba v krásném prostředí a přírodě
Pokud Vás trápí zdravotní potíže respiračního nebo pohybového charakteru, navštivte sanatorium Krásný Potok u Litvínova, kde jsou zaměřeni na léčebné pobyty s rehabilitační léčbou.
Kosmetické a drogistické zboží Lomnice nad Popelkou za akční ceny
Primadrogerie v Lomnici nad Popelkou nabízí zákazníkům za nejlepší ceny široký sortiment kosmetického zboží a drogistického zboží, úklidových či mycích prostředků.
Bezúdržbová a kvalitní hydroizolace balkonů Praha
Zajišťujeme hydroizolace balkonů a lodžií včetně pochozích povrchů, zábradlí a konstrukcí - profesionální ochrana povrchů a staveb - POPAS CZ, s.r.o. Trutnov
Zapůjčení audio i video techniky Praha – kvalitní vybavení za příznivé ceny
Společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy nabízí možnost zapůjčení kvalitní audio i videotechniky pro zajištění konferencí, přednášek či jiných akcí.
Naše společenské a tréninkové šaty z Vás udělají okouzlující pár
Je tanec Vaším snem? Všem nám je jasné, že bez dřiny a potu to nepůjde. Ale proč se ještě k tomu v době trénování trápit v nepohodlných a špatně padnoucích teplácích?
Vysoce efektivní otevřené vzdělávací kurzy, semináře a tréninky Praha
Chcete efektivní cestou podpořit vzdělávání svých zaměstnanců? Otevřené vzdělávací kurzy, semináře a tréninky zaměřené na praxi pořádá Gradua – CEGOS s.r.o. z Prahy.
Prodej náhradních dílů Citroën Plzeň - originální i repasované náhradní díly
Autoservis Plzeň-Letná s.r.o. se specializuje na prodej, servis a opravy vozů Citroën. Taktéž se zabývá prodejem originálních nebo repasovaných náhradních dílů.
Geologický průzkum, geotechnika, měření radonu u stavebních pozemků
V oboru geotechnika působí společnost Zlíngeo. Provádí geologický průzkum a měření radonu u stavebních pozemků v regionu Zlínský kraj
Prodej písku, štěrku Nový Bydžov, Chlumec nad Cidlinou
Prodej písku a štěrku přímo z těžebního lomu. Písek a štěrk prvotřídní kvality.
Pneuservis, přezutí pneumatik, zimní pneu rychle a bez starostí
Pneuservis, kde vám rychle a bez starostí zajistí přezutí pneumatik, je autoopravna Vladana Veřmiřovského, který má pro vás připraveny zimní pneu. Působíme v okolí Ostravy a Krmelína.
Klimatizace, odvlhčovače, tepelná čerpadla pro domácnosti, kanceláře, obchod, průmyslové provozy
Klimatizace mobilní či nástěnné, odvlhčovače, tepelná čerpadla vzduch voda pro domácnosti, kanceláře, obchod, průmyslové provozy dodává společnosti SINOP CB a.s.
SINOP CB a.s.
Chladírenské technologie, průmyslové chlazení, výroba, velkoobchod
Chladírenské technologie v průmyslu, chlazení hal či potravin, kompresory, kondenzátory, ventilátory vyrábí společnosti SINOP CB a.s., České Budějovice.
SINOP CB a.s.
Výčepní zařízení pro pivovary, kanceláře, pípy do restaurací a pivnic, výroba
Výčepní zařízení pro pivovary, kanceláře, pípy do restaurací, chlazení nápojů, ruční pípy, kohouty, hlavice vyrábí společnosti SINOP CB a.s., České Budějovice.
SINOP CB a.s.
Bazénová čerpadla BADU Spack, montáž, prodej náhradních dílů
Bazénová čerpadla BADU Spack, jednofázová, třífázová, solar/battery, pro privátní a veřejné bazény, montáž, prodej i náhradních dílů zajistí společnost OK POOL CZ s.r.o., Praha 4 – Nusle.
Pravidelný servis a údržba bazénových technologií, čerpadel
Pravidelný, jednorázový servis, opravy, údržbu, kontrolu bazénových technologií, čerpadel, filtračních stanic, výměníků tepla provádí společnost OK POOL CZ s.r.o., Praha 4.
Bazénové technologie pro rodinné i veřejné bazény, návrh, dodávka, montáž, Praha
Bazénové technologie pro venkovní, vnitřní, rodinné i veřejné bazény, vířivé vany, fontány, návrh, realizaci, dodávku a montáž zajišťuje společnost OK POOL CZ s.r.o., Praha.
Prodej pracovních oděvů, ochranných pracovních pomůcek, montérky
Firma Petr Hanuš-PEHAN se zabývá výrobou a prodejem různých pracovních oděvů a ochranných pracovních pomůcek jako jsou montérky, uniformy aj.
Výroba kondenzační technika, odváděče, separáty kondenzátu
Zajišťujeme výrobu a úpravy kondenzační techniky jako jsou odvaděče a separáty kondenzátu a komplexní služby v oboru techniky stlačeného vzduchu.
Doprava nejen sypkých materiálů nákladním i valníkovým návěsem
Dopravujeme na místo určení nejen sypké materiály – doprava nákladním i valníkovým návěsem - vozidla značky DAF a Mercedes Benz - Milan SIHELSKÝ Kolín - Sendražice
Myslete ekologicky - vykupování elektromotorů na počkání Trutnov
Snadno zatočíme se starými elektromotory, vyhoďte ho k nám PDW Metal Trutnov. Veškerý odpad který vykoupíme, dále zpracováváme – peníze hned!
Treková obuv ideální k výšlapům nejen do hor za skvělé ceny
Treková obuv – bezpečnostní kotníková obuv co splňuje požadavky do náročných podmínek - TEMPO O.O.P.P. spol. s.r.o. Chrudim
CNC frézování na moderních strojích, sériová výroba na CNC strojích
Nabízíme profesionálně odvedenou práci na špičkových CNC strojích, to vše za cenově příznivých podmínek - KOLMETAL, s.r.o. Kolín, Praha
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Osobní finance – pohodlné a efektivní řešení
Veškeré osobní finance, dotazy a připomínky můžete nyní řešit pohodlně a efektivně s Českou spořitelnou - penzijní společností, a.s. se sídlem v Praze.
Česká spořitelna - penzijní společnost, a.s. Penzijní připojištění Praha