Aktuální microsite

Profily, těsnění a výplně Kladno – široký výběr a garance kvality
Potřebujete pro svou výrobu spolehlivého dodavatele kvalitních profilů, těsnění a výplní? Spolehnout se můžete na firmu Meesenburg s.r.o. z Kladna.
Aktuální nabídka zaměstnání pro profesi zdravotní sestra, zdravotní bratr, administrativní pracovník Praha
Zdravotnické zařízení na Praze 8 přijme zdravotní sestru nebo zdravotního bratra, ev. administrativního pracovníka do jednosměnného ambulantního provozu.
Přírodní zahradní rašelina pro zlepšení, provzdušnění, prokypření zahradních půd a úpravě pH
Nakupujte kvalitní a přírodní zahradní rašelinu u společnosti RABIO z Opavy za skvělé ceny vhodné i na interiérové použití.
RABIO s. r. o.
Spojovací materiál Příbram - matice, šrouby, podložky
Široký sortiment spojovacího matriálu jako jsou šrouby, matice, podložky a mnoho dalšího naleznou kutilové a stavební podniky v prodejně ve firmě pana Radka Kubery, v prodejně Vespos v Příbrami.
Sušiče ručníků Most – vždy suchý ručník, nízká spotřeba energie
Příjemně vyhřátý a hlavně suchý ručník pro Vás bude vždy připraven se sušičem ručníků s nízkou spotřebou elektrické energie od společnosti ELSTAP - Jan Janovský z Mostu.
Stavebnicové pekařské pásové pece pro malé pekárny a výrobní kombináty
Stavebnicové řešení pekařských pásových pecí typu PPP splňuje požadavky řemeslné i průmyslové pekárenské výroby včetně velkokapacitních výrobních kombinátů a malých pekáren - J4 s.r.o. Hradec Králové
Ohřívač rukou a nohou eshop - buďte v teple v každé situaci
Díky ohřívači rukou a nohou od společnosti VTR se sídlem v Rožnově nedaleko města Vsetím budete v teple v každé situaci. Navštivte náš eshop a zahřejte se.
Obkladač, obložení koupelny, obklady vnitřní i venkovní, pokládka mozaiky, Praha
Obkladačské práce, obložení koupelny, kuchyně, stěn, schodišť, obklady vnitřní i venkovní, pokládku mozaiky, dlažby provádí firma Milan Hansík, Praha 9.
Developer, nová výstavba, rodinné domy, bytové domy, půdní vestavby a nástavby, Plzeň
Výstavbu a prodej nových rodinných domů, bytových domů, půdních vestaveb a nástaveb realizuje developerská společnost STAVEN-BYT s.r.o. z Plzně.
Komplexní stavební práce, výstavba, rekonstrukce domů, bytů, zateplování fasád Praha
Komplexní stavební a zednické práce, výstavba, rekonstrukce domů, bytů, realizace půdních vestaveb a nástaveb, zateplování fasád realizuje společnost BJP Company, s.r.o., Praha.
Koncert skupiny PROTEĎ v restauraci na Pyšelce - Čerčany 21.10.2017 19.00
V restauraci Pyšelka se uskuteční letošní jediný koncert moravské kapely Proteď v Čechách.
Vše pro stavbu a rekonstrukci ploché i šikmé střechy - kvalitní střešní materiál přímo od dodavatele
Spolehlivý dodavatel střešních a stavebních materiálů pro stavbu a rekonstrukci střech, firma SALVATOR STŘECHY s pobočkou ve Frýdku - Místku nabízí veškeré doplňky pro šikmé i ploché střechy.
Účinná likvidace krys, potkanů a myší
Deratizace Ryšavý Služby DDD Hradec Králové - Účinná likvidace krys, potkanů a myší
Podstropní/parapetní jednotky DC Inverter – klimatizace, která nestudí
Výkonné a tiché jsou jednotky DC Inverter od společnosti SOKRA s.r.o. z Prahy, které lze namontovat jako podstropní ve vodorovné poloze nebo jako parapetní do všech bytových i komerčních prostor.
Zdravotní, ortopedická obuv pro děti, dospělé - individuální výroba
Úlevu nohám přináší zdravotní, ortopedická obuv. U výrobce ortopedické obuvi, firmy Jaroslav Režňák Zlín, můžete objednat obuv pro děti i dospělé - individuální výroba dle poukazu od odborného lékaře.
Kompaktní LED světelné zdroje s paticí 2G11 - NBB Bohemia s.r.o.
LED retrofity s paticí 2G11 jsou vyrobeny v Benešově nad Ploučnicí v našem závodě. Jsou určeny pro vnitřní, nebo venkovní osvětlování.
Veterinář Liberec sterilizace koček kastrace psů očkování zvířat
V rámci naší veterinární, léčebné a preventivní péče ošetřujeme psy, kočky, fretky, drobné hlodavce, plazy a exotická zvířata - Veterinární klinika Hanychov Liberec
Veterinární klinika Hanychov Pohotovost pro zvířata Liberec
Instaletérský a topenářský materiál na jednom místě Praha 9
Instalatérský a topenářský sortiment naleznete u firmy Thermoquell na Praze 9.
Thermoquell CZ s.r.o. Průmyslové armatury Praha
Plastová okna REHAU, výroba, dodávka, výměna a montáž oken, okres Litoměřice
Plastová okna REHAU, vysoká tepelná a zvuková izolace, inteligentní větrání, výrobu, dodávku, výměnu a montáž oken zajišťuje společnost Breston Saad, s.r.o., okres Litoměřice.
Plastová okna VEKA ve standardním i luxusním provedení, výroba a montáž
Plastová okna VEKA ve standardním, luxusním a TOP provedení s tepelnou a zvukovou izolací vyrábí a montuje společnost Breston Saad, s.r.o., Ústecký kraj.
Vstupní plastové dveře REHAU brilliant, výroba, montáž, okres Litoměřice
Vstupní plastové dveře REHAU brilliant s ocelovou výztuží, optimální izolací a do bezbariérových prostor vyrábí a montuje společnost Breston Saad, s.r.o., okres Litoměřice.
Eshop fotbalové míče Select - kvalitní tréninkové a zápasové míče
Širokou nabídku fotbalových míčů značky Select nakoupíte na eshopu sportcom.cz. Najdete zde kvalitní tréninkové a zápasové míče na trávu i na umělý povrch.
Dodavatel střešních a stavebních materiálů pro stavbu a rekonstrukci střechy v Praze a okolí
Přijďte si vybrat kvalitní materiál pro stavbu a rekonstrukci střechy ke společnosti SALVATOR STŘECHY v Praze. Máme kvalitní střešní materiály, okapové systémy, tepelné izolace i střešní doplňky.
Rozvoz mlékárenských, uzenářských a masných výrobků za velkoobchodní ceny
Dodávku kvalitních mléčných, uzenářských a masných výrobků od prověřených českých výrobců do prodejen a provozoven zajišťuje společnost JIMA - SPOL s.r.o. ve Znojmě a okolí.
Masáže pro odpočinek i zdraví - vyberte si ruční lymfatickou masáž nebo liftingovou masáž obličeje
Relaxační centrum Adam v Přerově poskytuje relaxační a zdravotní masáže různých typů. Můžete si vybrat jak z masáží lymfatických, tak relaxačních nebo liftingových.