Aktuální microsite

Svíčky pro každou příležitost nakoupíte na našem e-shopu
Vánoce, dušičky, ale i romantická večeře či letní venkovní grilování mají něco společné. Co? No přece svíčky. Právě svíčky totiž umí vytvořit příjemnou atmosféru, dodají potřebné světlo a navíc jsou velmi efektní dekorací. Pokud i vy sháníte svíčky a chcete opravdu velký výběr, obraťte se na společnost Z – TRADE Broumov. Nabízíme vám svíčky všech ...
Turnikety Gotschlich pro bazény a wellness – rakouská kvalita od Nessy
Nessy prodejce elektricky ovládaných turniketů, budete mít přehled o celkové návštěvnosti hostů.
NESSY, spol. s r.o. Turnikety a odbavovací systémy
Dodávka a následná profesionální montáž klimatizace do bytu či rodinného domu
Dodávku a montáž klimatizace v bytě či rodinném domě Vám zajistí havířovská společnost Arctis Čeleda s.r.o., která je díky dlouholeté praxi specialistou v oblasti chladící a klimatizační techniky.
Malířské a natěračské práce - malování bytu, pokojů, nátěry oken, dveří, podlah, fasád
Veškeré malířské a natěračské práce můžete zadat v lokalitě Uherský Brod, Uherské Hradiště firmě Petr Brhlík. Zajistí malování bytu, pokojů i nátěry oken, dveří, podlah, fasád.
Malířské, natěračské a tapetářské práce Brhlík Petr Brhlík
Výprodej voálů a záclon-akční ceny na záclony, šití při nákupu od 2000kč
Využijte akční ceny na záclony i šití u firmy FRANC Zlín. Při nákupu od 2000,- Kč výhodné ceny. Výprodej voálů a záclon.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Kataforéza Dašice, Pardubice - lakování v průmyslovém odvětví i v jiných odvětví
Lakování stylem kataforézy provádí společnost KATAFORESIS CZ. Kataforéza, neboli elektroforézní metoda depozice laku, se provádí pomocí lakovací lázně, do které je produkt ponořen spolu s katodou.
Certifikace ISO 14001, situační audit, certifikační a recertifikační audity
Služby v oblasti normy ČSN EN ISO 14001:2005 - Systémy environmentálního managementu - Certifikace ISO 14001, situační audit, certifikační a recertifikační audity
Odvoz odpadu a suti Praha nonstop – urychleně vyřešíme Váš problém
Potřebujete zajistit odvoz odpadu nebo stavební suti? Firma Autodoprava Karel Rys z Prahy nabízí tyto služby nonstop pro zákazníky z Prahy a okolí.
Komunikační systémy pro malé i velké firmy Praha - prvotřídní technologie
Spolehlivé komunikační systémy a prvotřídní technologie pro malé i velké firmy ze všech odvětví průmyslu a služeb nabízí společnost BROTEL, s.r.o. z Prahy.
BROTEL, s.r.o. Telekomunikační zařízení Praha
Laboratorní a procesní měřicí systémy Anton Paar – využití ve farmaceutickém výzkumu a výrobě
Vysoce přesné laboratorní a procesní měřicí systémy pro výzkum a výrobu ve farmacii nabízí společnost zastupující produkty Anton Paar se sídlem v Praze.
Kancelářské papíry, xeropapíry prodej Praha
Hledáte dodavatele kancelářských papírů a xeropapírů s dobrou cenovou nabídkou? Kontaktujte společnost TECOM paper, s.r.o. z Prahy, která prodává univerzální papíry pro tiskárny i kopírky.
Zemní práce Tábor
Potřebujete vykopat díru na bazén či kanalizační a drenážní rýhy nebo upravit terén pozemku? Společnost EUROPE INVEST s.r.o. z Tábora nabízí zemní práce včetně odvozu suti a materiálu.
Dovoz, prodej aut ze zahraničí-z EU, Německa, Holandska, Francie, Belgie
Pořiďte si kvalitní ojetý vůz od zkušeného dovozce aut, firmy MSCAR Kroměříž. Jde o dovoz z EU, převážně z Německa, Holandska, Belgie, Francie.
Bazar nákladních vozidel – ojeté vozy i potřebné příslušenství | Praha
Potřebujete ke své práci nákladní vůz, ale na pořízení nového nemáte dostatek peněz? Řešení vám nabízí bazar nákladních vozidel společnosti CH + S SERVIS. Prodáváme nákladní vozidla ve výborném stavu za velmi výhodné ceny i veškeré potřebné příslušenství. Bazar nákladních vozidel vám nabízí ojetá nákladní auta nejrůznějších značek. I když ale ...
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Montáže nosiče kontejnerů, hydraulické nakládací jeřáby Praha
Servis a dodávky náhradních dílů na kontejnerové nosiče jednoramenné, dvouramenné(řetězové,lanové i třmenové.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Ochrana automatických strojů RAPID PROTECT- pro automatizovaná pracoviště nebo dopravníkové tratě
Pražská společnost Novaferm, s.r.o. ve svém rozsáhlém sortimentu služeb nabízí rychlonavíjecí vrata pro ochranu automatických strojů.
Novaferm, s.r.o. Rychlonavíjecí průmyslová vrata Praha
Manipulační a skladovací technika na míru Praha - vozíky, regály, terminály, logistický software...
Zefektivněte práci ve skladu s manipulační a skladovací technikou na míru Vašim potřebám a žádejte vozíky, regály, terminály či logistický software od společnosti Jungheinrich (ČR) s.r.o. Praha.
Těsnící límce Praha - utěsněte vratový otvor při nakládce a vykládce
Společnost Novaferm, s.r.o. nabízí prodej těsnících límců. Těsnicí límce najdou své uplatnění ve výrobních podnicích, skladech a dalších objektech.
Novaferm, s.r.o. Rychlonavíjecí průmyslová vrata Praha
Opravy a rekonstrukce pozemních komunikací Praha
Rekonstrukce pozemních komunikací a opravy výtluků tradičními metodami realizuje firma POZKOM, s.r.o. se sídlem v Praze.
POZKOM, s.r.o. Opravy a rekonstrukce komunikací Praha
Vinylové podlahy Kutná Hora, Kolín
Vinylové podlahy jsou naprosto skvělá volba kvalitní a příjemné podlahy. Vinylové podlahy dostupné pro zákazníky z regionu Kutné Hory nebo Kolína.
Kvalitní vrtací hlubinná technika pro vrtání hloubky nad 30 metrů
Specializujeme se na studnařské práce a provádění hlubinných vrtů pro tepelná čerpadla na území celé České republiky, používáme kvalitní techniku - POŽI s.r.o. Nové Město nad Metují, Náchod
Vrtání studní Hradec Králové Vysoká nad Labem Holice Litomyšl Vysoké Mýto
Provádíme hlubinné vrtání studen do maximální hloubky 150 metrů - POŽI s.r.o. Nové Město nad Metují
Vývoj a konstrukce dílů a modulů v systému CAD pro automobilový průmysl
Vývoj a konstrukce dílů, konceptů a modulů v projekčním systému CAD, Catia, Pro-e pro automobilový průmysl Vám zajistí společnost L&P Engineering a.s. z Českých Budějovic.
Projektování dopravních staveb, mostů, pozemních komunikací, projekční kancelář Plzeň
Projektování dopravních staveb, mostů, pozemních komunikací, silnic, cest, zastávek, parkovišť realizuje projekční kancelář Ing. Daniely Škubalové z Plzně.
Bezpečnostní agentura, pult centralizované ochrany, ostraha majetku, budov, osob Plzeň
Bezpečnostní agentura Safe point s.r.o. Plzeň poskytuje pult centralizované ochrany, ostrahu majetku, budov, osob, detektivní služby, montáž zabezpečovacích systémů.