Aktuální microsite

Výroba-odpadkové koše, stojany a přístřešky na kola, parkové lavičky
Různé vybavení městského mobiliáře dodá firma mmcité 1 z okresu Uherské Hradiště. Jde o přístřešky a stojany na kola, parkové lavičky, odpadkové koše, informační nosiče apod.
Flyboarding - Flyboard Praha – zábava pro děti i dospělé
Máte rádi adrenalin a toužíte po neopakovatelném zážitku? Vyzkoušejte Flyboarding létání na vodě se zkušeným instruktorem přímo v Praze a nebudete litovat.
Kovoobrábění Trutnov – BINTER a SYNOVÉ
Disponujeme stroji, které spolehlivě opracují ocel, hliník nebo litinu. Neváhejte využít firmu DS s.r.o. Trutnov, naše kovoobrábění je Vám plně k dispozici.
Služba zajištění výjezdů Plzeň – při poplachu nebo k dostřežení objektů
Soukromá bezpečnostní agentura SBA Ivana Píclová z Plzně nabízí ostatním bezpečnostním agenturám bez dostatečných kapacit službu zajištění výjezdů k poplachům nebo dostřežení objektů.
Kurzy pro obsluhu strojů a dalších zařízení Příbram
Hledáte dobře placenou práci? Vzdělávací středisko, s.r.o. v Příbrami pořádá kurzy pro obsluhu strojů a dalších zařízeních, což jsou v současnosti firmami velmi poptávané obory.
Kompletní vybavení pro rehabilitační ústavy, lázně a speciální léčebné zařízení
Ostravská společnost INDICO s.r.o. Vám dodá rehabilitace všeho druhu - vytipuje objekt, postará se o stavební úpravy, kolaudaci a následnou dodávku veškerého zdravotnického nábytku a vybavení.
Concrete Sportanlagen + Nusser městský mobiliář – lavičky a sezení pro všechny generace
Mnoho variant sezení a laviček z řad městského mobiliáře Concrete Sportanlagen + Nusser pro pohodní a odpočinek spoluobčanů a krásný vzhled měst a vesnic nabízí společnost HAGS Praha s.r.o.
Pronájem, půjčovna dodávek a osobních vozů - zapůjčení za skvělé ceny
Půjčte si vůz za skvělou cenu. Společnost MB rent Brno pronajímá a umožňuje zapůjčení osobních i dodávkových aut. Navštivte naši půjčovnu a vyberte si vůz z našeho vozového parku.
Signální světla, bezpečnostní světla a systémy a světelná signalizace pro bezpečnost práce
Břeclavská firma Teprostroj s.r.o. poskytuje signální světla, bezpečnostní světla a systémy, světelné signalizace pro stroje a strojní zařízení včetně kompletní montáže.
Teprostroj s.r.o.
Těsnící produkty Most - perfektní ochrana před průnikem vody a utěsnění spár
Spolehlivou a perfektní ochranu před průnikem vody poskytnou pouze kvalitní těsnící produkty z široké nabídky společnosti MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. se sídlem v Mostě.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Drátěné stojany prodejní, košové, na letáky, výsuvné systémy do kuchyně - eshop
Eshop dratenyprogram.cz se specializuje na prodejní drátěné stojany, výsuvné systémy do kuchyně a další vybavení kuchyní a šaten. Zájemci z regionu Zlínský kraj mohou navštívit prodejnu v Kroměříži.
Palivové dřevo, dřevěné dubové brikety - bez obsahu přídavných látek
Společnost MOSAIC nedaleko Přerova a Hranic vyrábí a prodává dřevěné dubové brikety a palivové dřevo bez obsahu přídavných látek.
Průmyslové papírové a plastové lepicí pásky - transparentní, barevné, s bezpečnostním potiskem
Kvalitní lepicí pásky, které označí či zabezpečí obal zakoupíte u firmy MODEL PACK SHOP, která se zabývá prodejem transparentních, barevných nebo potištěných papírových i plastových lepicích pásek.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Průmyslové elektromontáže, elektroinstalace od firmy s dlouholetou praxí
Firma KVE-mont s.r.o. Otrokovice působí v oblasti průmyslové elektromontáže a elektroinstalace. Sídlíme nedaleko Zlína, služby poskytujeme po celé ČR.
Deratizace, desinfekce, desinsekce Litoměřice – profesionální služby
Trápí Vás v bytě nebo přímo ve Vaší provozovně přemnožení hlodavci či škodlivý hmyz? Pak je nejvyšší čas zavolat profesionální deratizační, desinfekční a desinsekční firmu DEUS-PRO s.r.o. z Litoměřic.
Pronájem čistících strojů Karcher - Beroun, Hořovice - vyčistí koberce, nábytek autosedačky
Potřebujete vyčistit textilní sedací soupravu, koberec nebo čalouněné sedačky v automobilu? Neutrácejte za nákup nového přístroje, pronajměte si u firmy Zdeňka Lenčéše z Hořovic čistící stroj Karcher.
Tradiční vánoční skleněné ozdoby – výroba a prodej nový Eshop
Tradiční ruční výroba skleněných vánočních ozdob, poslední novinky naleznete v našem novým Eshopu - Vánoční ozdoby, DUV – družstvo Dvůr Králové nad Labem
Bezpečnostní postroj na výškové práce
Bezpečnostní postroj na výškové práce patří k povinnému vybavení pro všechny, co pracují třeba na lešení nebo plošinách.
Řízení přístupu do sítě – přehled a kontrola kdekoliv a kdykoliv
Přemýšlíte, jak efektivně čelit kybernetickým hrozbám? Společnost VUMS DataCom, spol. s r.o. z Prahy představuje moderní řešení přístupu do sítě pro přehled a kontrolu kdykoliv a odkudkoliv.
Vzdělávací středisko s.r.o. v Příbrami nabízí školení ke zdvihacím zařízením
Vzdělávací středisko s.r.o. v Příbrami nabízí školení ke zdvihacím zařízením. Kurz je určen především novým pracovníků, kterým se bude obsluha strojů hodit do nového zaměstnání. Dále lidem, kteří si chtějí zvýšit vzdělání v oboru. Pro pracovníky, kteří už školením prošli v minulých letech, a rádi by si doplnily nové informace, protože prošly ...
Bezpečnostní agentura Plzeň
Jistotu perfektní ochrany firemního či soukromého majetku 24 denně 7 dní v týdnu zajistí spolehlivá soukromá bezpečnostní agentura SBA Ivana Píclová z Plzně.
Dělení materiálu, zakružování a ohýbání plechů, pálení plazmou, svařování, Opava
Dělení a spojování kovových materiálů, pálení plazmou, svařování, zakružování a ohýbání plechů na CNC strojí realizuje Zámečnictví Vaníček David Vaníček se sídlem v okrese Opava.
Kovovýroba, soustružnické a frézařské práce, Sudice, okres Opava
Kovovýroba, soustružnické a frézařské práce, opracování kovů, vrtání, broušení, řezání na CNC strojích provádí Zámečnictví Vaníček David Vaníček, obec Sudice, okres Opava.
Zámečnické práce, vrata, brány, ploty, ocelové konstrukce, okres Opava
Zámečnické práce, výrobu a montáž vrat, brán, plotů, schodišť, zábradlí, přístřešků, mříží, balkónů a ocelových konstrukcí realizuje Zámečnictví Vaníček David Vaníček, okres Opava.
Rekultivace, výsadba zeleně, sázení stromků, terénní úpravy, okres Chomutov
Rekultivace a revitalizace území, výsadbu zeleně, sázení stromků, terénní úpravy, zemní a výkopové práce, likvidaci starých skládek provádí AGRO servis Beran Černovice s.r.o., okres Chomutov.