Aktuální microsite

Čerstvé vepřové a hovězí maso, masné výrobky, uzeniny, uzenářská výroba Rakovník
Čerstvé vepřové a hovězí maso, selata, masné výrobky, uzeniny, salámy, paštiky vyrábí a prodává řeznictví a uzenářství PRAVE Rakovník, akciová společnost.
Břeclav, turistická a rekreační oblast, cyklostezky, kultura a dobré víno
Město Břeclav, turistická a rekreační oblast jižní Moravy, cyklostezky, historické památky, zámek, přírodní zajímavosti, kultura, folklor a dobré víno.
Jednoúčelové automatické stroje pro automobilový a elektrotechnický průmysl, projekce, výroba
Jednoúčelové automatické stroje, montážní linky, poloautomatická zařízení pro automobilový a elektrotechnický průmysl projektuje, vyrábí a prodává společnost JCEE, s.r.o..
Rekonstrukce a realizace koupelen s veškerým servisem v moderním 3D návrhu
Rekonstrukce, návrhy a následné realizace starých koupelen. To vše poskytuje olomoucká firma J.V.G. LIVEX s.r.o., která je odborníkem díky dvaceti pěti letům působení na českém trhu.
Petardy, prskavky, fontány a jinou zábavní pyrotechniku pořídíte v e-shopu LUSEK ohňostroje
Široký výběr zábavní pyrotechniky naleznete v e-shopu firmy LUSEK ohňostroje. Petardy, prskavky, fontány i ohňostroje si vyberete jednoduše a rychle. Rozzařte svou párty, narozeniny nebo svatbu.
Vířivky Villeroy & Boch Praha - luxusní rodinné vířivky s nízkou spotřebou
Dopřejte sobě a svým blízkým možnost relaxace v pohodlí domova s luxusní rodinnou vířivkou Villeroy & Boch s tichým chodem a nízkou spotřebou, které prodává společnost EuroWellness s.r.o. z Prahy.
Off-line simulace robotických pracovišť – snížení nákladů na prototyp a včasné odhalení chyb
Využijte možnost odhalit problémová místa robotických pracovišť a snížit náklady na jejich výstavbu ještě před samotnou realizací pomocí off-line simulací od společnosti Blumenbecker Prag.
Separace vodičů Praha – výstupní kvalitní materiál ve formě granulátu
Koncový zpracovatel elektronického šrotu, společnost MHM EKO, s.r.o. se sídlem i provozovnou v Praze, se zabývá separací vodičů s cílem získání kvalitních čistých materiálů ve formě granulátu.
Autonomní detektor úniku oxidu uhelnatého, detektor úniku plynu Praha 4
Používáte plynovou karmu nebo kotel a chcete si být jistí, že ve Vašem domě nebo bytu neuniká oxid uhelnatý?
Profesionální systémy renovace a sanace všech typů podlahovin a povrchů
Profesionální systémy renovace a sanace všech typů podlahovin a povrchů - péče o podlahy, ochrana parket a korku nabízí firma Dema-servis z Žerotic.
Kvalitní provedení leteckého snímkování pomocí dronu
Vylepšili jsme naše služby leteckého snímkování - disponujeme technologií UAV dronu - GEOŠRAFO, s.r.o. Hradec Králové
DDoS ochrana – bezpečná dostupnost Vaší on-line služby
Obáváte se finančních ztrát v důsledku nedostupnosti Vaší on-line služby zaviněné DDoS útokem? Společnost VUMS DataCom spol. s r.o. z Prahy Vám poskytne spolehlivou ochranu proti těmto útokům.
Inženýrsko geologický, stavebně geologický průzkum-podklad pro statiky
Společnost Zlíngeo Zlín provádí inženýrsko geologický, stavebně geologický průzkum, který slouží jako podklad pro statiky. Působí v regionu Zlínský kraj.
Bezplatné semináře pro firmy z oblasti obalového zákona – v celé ČR
Pokud máte dotazy týkající se otázky obalů a nakládání s obaly, přijměte prosím pozvání na bezplatný seminář pro firmy z oblasti obalového zákona pořádaný společností EKO-KOM, a.s.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Kurzy první pomoci od profesionálů pro firmy i zaměstnance
Naučte své zaměstnance správně reagovat a poskytnout první pomoc - PMeduca v Olomouci vám zajistí kurzy základy první pomoci pro firmy i zaměstnance.
Kurzy první pomoci pro děti v mateřských i na základních školách
Principy poskytnutí první pomoci by už měli znát děti nejen na základních, ale i v mateřských školách. Proto se obraťte na firmu PMeduca v Olomouci, která vám zajistí profesionální kurzy první pomoci.
Interiéry na klíč Praha a okolí - výroba nábytku do kuchyní, ložnic, koupelen, obývacích pokojů
Marně sháníte nábytek pro atypické prostory Vašeho bytu? Interiéry a výrobu nábytku na klíč pro zákazníky z Prahy a okolí nabízí firma Tomáš Matouš.
Nehtový velkoobchod Praha - výhradní zástupce značky JESSICA
Velký výběr potřeb pro manikúru, pedikúru a péči o přírodní nehty nabízí firma Krásné nehty s.r.o. z Prahy, nehtový velkoobchod a výhradní zástupce značky JESSICA.
Krásné nehty s.r.o. Nehtový e-shop
Na akce bez vody se skvěle hodí mobilní umývárna
Své mimořádné akce musíte vybavit mobilní umývárnou s vlastním zásobníkem vody - Eko Delta, s.r.o. Náchod, Česká Skalice
PE obaly sáčky bublinkové folie papírové kartony etikety Liberec.
Zabýváme se výrobou a prodejem PE obalů, kartonových obalů z vlnitých lepenek - OSAPO, s.r.o. Liberec
Hadicové filtry Puls jet pro zásobníky a sila
Hadicové filtry pro zásobníky a sila jsou určeny k odlučování pevných prašných příměsí ze vzduchu při kontinuálním  pneumatickém  plnění zásobníků - Filtr Zeos s.r.o Hradec Králové
Klempířské stroje ohýbačky zakružovačky falcovací lisy Pardubice
Zabýváme se výrobou plechotvářecích strojů, zejména pro využití v klempířských, zámečnických a údržbářských dílnách a provozech - MOSTR Libor Brom Pardubice
Vnitřní parapety Kladno – plastové a dřevotřískové
Vnitřní plastové a dřevotřískové parapety naleznete u nás v prodejně v Kladnu.
Stavební výtahy nákladní, osobní, shozy na suť, pronájem, prodej Praha
Stavební výtahy nákladní, osobní, shozy na suť, půjčovna, pronájem, prodej pro Vás zajistí společnost Stavební výtahy.cz, s.r.o., se sídlem v Praze 9 – Letňany.
Těžba a úprava jílů, jíly žáruvzdorné, studnařské, točírenské hmoty pro keramiku
Jíly žáruvzdorné a plastické, studnařské, točírenské a hrnčířské hmoty pro keramiku, šamotové hmoty, směsné jíly vytváří, těží a upravuje společnost KERACLAY, a.s..