Aktuální microsite

Výsadba a údržba keřů a okrasných stromů - sadové úpravy, výsadby vzrostlých stromů
Nechte si vysadit keře a stromy od profesionálu. Společnost Zahradnictví Šimková, s.r.o. se v okolí frýdku - Místku i Třince zaměřuje na sadové úpravy a výsadby z vlastních zásob a pěstebních ploch.
Řešení hlubších vrásek, pro modelaci tváře, při stárnutí pleti - nová technologie BioRiVolumetria
Jedinečné produkty Regenyal Idea - Biorivolumetria jsou řešením hlubších vrásek, při stárnutí pleti, vhodné pro modelaci tváře. Aplikaci provádí na klinice Plastika - estetika Zlín.
Elektřina od PRE – zelená elektřina šetrná k životnímu prostředí
Šetřete životní prostředí a vyberte si z nabídky produktů odběru zelené elektřiny od PRE od společnosti Pražská energetika a.s.
Prodej spojovacího materiálu Příbram
Potřebujete ke své práci spojovací matriál? Velký výběr kvalitního spojovacího materiálu od prověřených výrobců prodává firma prodejně pana Radka Kubery, Vespos v Příbrami.
Pohřební služba Horní Počernice - pomoc při náležitostech spojených s úmrtím a pohřbem
Pohřební služba Horní Počernice z Prahy nabízí pozůstalým pomoc při záležitostech spojených s úmrtím a s přípravou pohřbu v několika cenových kategoriích.
Automatický vertikální nářezový stroj VSI – zabudovaná kontrola cílové hmotnosti
Společnost BIZERBA Váhy a Systémy s.r.o. z Prahy nabízí automatický vertikální nářezový stroj VSI s integrovanou kontrolou cílové hmotnosti a intuitivním ovládáním.
Mobilní topidla Master
Dodáváme mobilní topidla DESA - MASTER. Tato topidla dodáváme v různých provedeních
Zkoušky betonu a zemních konstrukcí - ÚSZ
Ústav stavebního zkušebnictví s.r.o. nabízí měření dle technických norem pomocí metrologicky ověřené zkušební a měřící techniky.
Produkce, zásobování a instalace lékařskými technologiemi, systémy Praha
Produkci, zásobování a instalaci různých lékařských systémů dodává firma Lab&Pharma spol. s r. o.
Pila Nová Pec, pilařská výroba, kulatina, dřevo na topení, masiv
Pilařské výrobky, kulatinu, topné dříví, dřevěný masiv, palubky, stavební a truhlářské řezivo pro Vás zajistí společnost PROGRES HOLDING a. s., pila Nová Pec.
Střechy na klíč, komplexní dodávka nových a rekonstrukce starších střech, Kaplice
Komplexní realizace nových střech na klíč, rekonstrukce a renovace starších střech, tesařské, pokrývačské a klempířské práce Vám poskytne společnost DK STŘECHY - David Krejčí, Kaplice.
Vesnické muzeum Želechovice, obec s historií a archeologickým nalezištěm v okrese Olomouc
Obec Želechovice s historií, archeologickým nalezištěm, kaplí sv. Cyrila a Metoděje, Vesnickým muzeem Želechovice se nachází poblíž města Uničov v okrese Olomouc.
Seminář na téma změny v ochraně osobních údajů - novela GDPR 2018
Připravte se na změny v ochraně osobních údajů, které si pro nás připravila Evropská Unie. Seminář na téma novela GDPR 2018 pořádá pro zájemce v lokalitě Uherské Hradiště Vzdělávací agentura JVN.
Inkontinenční pomůcky pro dospělé zajistí vaše pohodlí ve všech situacích
Problémy s inkontinencí vám pomůžou vyřešit inkontinenční ochranné pomůcky pro dospělé od společnosti IN-TEX. Zajistíme pohodlí a pocit bezpečí ve všech situacích.
Výstavba rodinných domů a bytů Teplice -  kompletní stavební řešení od projektu až po realizaci
Teplická společnost Primatep s.r.o. nabízí komplexní řešení ve stavební činnosti - stavební práce, opravy, údržba. Stavíme rodinné domy, zajišťujeme výstavbu bytů a průmyslových objektů.
Drátěné doplňky do kuchyně vypadají senzačně - eshop
Vaše kuchyň bude stylová a praktická díky drátěným doplňkům do kuchyně od společnosti UVAX Šumperk. Jsme firma s dlouholetou historií, mnoha spokojenými zákazníky a stovkami zkrášlených interiérů.
Ultrazvukový kompaktní měřiče tepla SMARTm UKMT
S naší firmou Maddeo CZ s.r.o. Praha se skvěle zorientujete v problematice měření spotřeby tepla různými metodami dle vyhlášky.
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry a měřiče tepla
Přezouvání, montáž, demontáž a vyvážení pneu
Provádíme kompletní přezutí pneumatik, montáž, demontáž a vyvážení kol osobních i nákladních vozidel včetně traktorů - Repas Robousy s.r.o Jičín
Ventilátory axiální, radiální, nástěnné, potrubní, střešní, koupelnové, krbové, požární
U firmy Ventilátory Zlín zakoupíte kompletní sortiment ventilátorů - axiální, radiální, nástěnné, potrubní, střešní, koupelnové, krbové, požární včetně příslušenství.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Obuvnické potřeby i doplňky k ošetření obuvi - nový portál VšeProBoty
Obuvnické potřeby i doplňky k ošetření obuvi nyní naleznete na jednom místě. Stačí navštívit nový portál VšeProBoty a vybrat si ze širokého sortimentu výrobků s garancí vysoké kvality.
Rekvalifikační kurzy – topič v nízkotlaké kotelně Příbram
Chcete využít rekvalifikační kurzy a zapojit se do pracovního oběhu jako topič v nízkotlakých kotelnách? Jestliže hledáte společnost, která se tímto vzděláváním zabývá, pak kontaktujte Vzdělávací středisko s.r.o., kde najdete přesně to, co hledáte. Tato společnost se zabývá rekvalifikačními kurzy nejrůznějších oblastí. Vy můžete využít ...
Ostraha průmyslových objektů Plzeň - patrolovací služba, PCO, poradenství, fyzická ostraha
Ostrahu průmyslových objektů v Plzni zabezpečuje agentura SBA Ivana Píclová. Společnost nabízí kvalitní a komplexní služby v oblasti ochrany Vašeho majetku.
Sběrný dvůr Ostrožská Nová Ves, velkoobjemový odpad, zpětný odběr elektrospotřebičů
Sběrný dvůr Ostrožská Nová Ves, odběr velkoobjemového a nebezpečného odpadu, zpětný odběr elektrospotřebičů, kontejnery na tříděný odpad plast, papír, sklo.
Obec Ostrožská Nová Ves, obec Chylice, bohatý sportovní a kulturní život
Obec Ostrožská Nová Ves, obecní úřad pro obec Chylice, vesnice s bohatým sportovním, kulturním a folklorním životem se souborem Novovešťan, pumptrack sportovištěm.
Turistická a rekreační oblast Ostrožská Nová Ves, sirnaté lázně, Slovácké moře
Turistická a rekreační oblast Ostrožská Nová Ves, sirnaté lázně, Slovácké moře, přírodní koupaliště, cyklotrasy, NS Včelařská, PP Lázeňský mokřad, kostel sv. Václava, kaple.