Aktuální microsite

Výrobce radiátorů – KORADO Česká Republika
Naší nabídkou je široký sortiment radiátorů pro zařízení bytu, domu nebo kanceláře se zaručenou kvalitou - KORADO, a.s. Česká Třebová
STK, měření emisí, Jablonec nad Nisou
Zajišťujeme měření emisí v rámci našeho areálu, v Autocentru FICS Jablonec nad Nisou
STK-stanice technické kontroly eSTéKá, s.r.o.
Prodej tanečních šatů a obuvi Praha - Potřebujete šaty do tanečních, u nás si jistě vyberete!
Společnost HELLER s.r.o.nabízí prodej tanečních šatů a obuvi. Zabýváme se prodejem sortimentu pro sportovní a taneční šaty.
HELLER DANCE Taneční obuv Praha
Dětská hřiště Berliner Seilfabrik – originální, variabilní a bezpečná
Vybíráte kvalitní vybavení dětského hřiště? Obraťte na společnost Hags Praha s.r.o., dodavatele originálních dětských hřišť Berliner Seilfabrik, která jsou odolná a vyrobená z bezpečných materiálů.
Dejte sbohem vlhké zdi s dokonalou hydroizolací
Provádíme fóliové, stěrkové a krystalické hydroizolace zdiva - vodorovné a svislé hydroizolace – KZS Ing. Karel Žáček Hradec Králové
Špičková přeprava materiálů, nákladů a strojů
Firma Melichar Liberec  s r.o. představuje renomovanou firmu s moderním vybavením pro spolehlivou přepravu materiálů, nákladů a strojů.
Papírové pytle - bílé a hnědé s barevným potiskem, s PE vložkou odolné proti vlhkosti
Kvalitní papírové pytle v bílé i hnědé barvě nakoupíte u společnost SACK CZ s.r.o., která Vám zajistí také jejích potisk. Poskytujeme až 5-ti barevný potisk.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Montážní pomůcky od renomované firmy Coroll – indukční ohřívače
Indukční ohřívače jsou bezpečné a příznivé k životnímu prostředí, vynikají perfektním ohřevem bez kouře a výfukových plynů
COROLL s.r.o. Prodej ložisek Hronov
Podlahářství Lázně Bělohrad - JEKA INTERIER
Naše firma vám nabízí kompletní servis podlahové krytiny, od návrhu, přes zaměření, až po položení - Jeka podlahy a dveře Josef Kyselo Jičín
Poradenství jak získat dotace z OPŽP, prioritní Osa 4-projekty v oblasti ochrana a péče o přírodu a krajinu
Společnost ARVITA P z regionu Zlín poskytne poradenství jak získat dotace z OPŽP na ekologické projekty v oblasti Prioritní Osa 4 - Ochrana a péče o přírodu a krajinu.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Kominík, kominictví Praha 10, čištění komínů, revize, vložkování
Kominické práce, čištění komínů, revize, vložkování, frézování, stavění, bourání či opravu komínů zajistí kominictví Petr Jáchym a spol., sídlící v Uhříněvsi - Praha 10.
Stavební práce, základové desky na klíč, pokládka zámkové dlažby Mnichovice
Stavební práce, základové desky na klíč, pokládku zámkové dlažby, realizaci příjezdové komunikace, výkopy pro inženýrské sítě zajistí společnost Jiří Šimon z obce Mnichovice.
Nákladní doprava, autodoprava, doprava zeminy a sypkých materiálů, okres Praha východ
Nákladní dopravu, přepravu zeminy, suti a sypkých materiálů, písku, kamení, štěrku Vám zajistí společnost Jiří Šimon - Zemní a výkopové práce, sídlící v okrese Praha východ.
Zemní práce, terénní úpravy, hloubení základů, výkopy pro inženýrské sítě
Zemní práce, terénní úpravy, svahování či srovnání terénu, hloubení základů domů a bazénů, výkopy pro inženýrské sítě zajišťuje společnost Jiří Šimon z obce Mnichovice.
Kovošrot, výkup barevných kovů, železa, autobaterií, papíru Praha
Výkup kovového odpadu, železa, barevných kovů, baterií, elektromotorů, kabelů a papíru zajišťuje kovošrot Cajdašrot s.r.o., s provozovnou v Praze 10 a v obci Zlatníky.
Vitráže, umělecké a dekorativní zasklení, vitrážové výplně oken, dveří, nábytku
Umělecké a dekorativní zasklení, skleněné vitráže, pískování, malování výplní oken, dveří, stěn, nábytku navrhne, vyrobí a dodá společnost Ing. Petr Zajác – Vitráže.
Postřikovače, rosiče do sadů a vinic, výroba, prodej náhradních dílů
Postřikovače s manuálními či hydraulickými rameny, rosiče do sadů a vinic, náhradní díly mechanizace vyrábí a prodává společnost Ing. Petr Novák - OZT Chrášťany.
Výroba, návrhy, montáž světelných nápisů, světelná loga, tabule, panely
Zabýváme se výrobou, návrhy, montáží i údržbou světelné reklamy, nápisů, světelných log, tabulí, panel, prosvětleného písma a dalších.
Mobilní linka odsávání provozních kapalin z autovraků STH 12/B2014
Mobilní linka odsávání provozních kapalin z autovraků STH 12/B2014 slouží pro bezchybnou ekologickou likvidaci. Mobilní linka odsávání provozních kapalin z autovraků má prvotřídní maximální výbavu. Za běžnou pracovní směnu odbaví až 32 vozidel. Tento model mobilní linky koupíte v e-shopu TECHNOLOGY-GARAGE Jablonec nad Nisou. Mobilní linka ...
Servis, montáž, oprava kompresorů, chladičů, kondenzátorů
Odbornou montáž i opravy kompresorů, chladičů, kondenzátorů provádí firma Klimacar pro klientelu z regionu Zlín. Jsme autorizovaný servis vozidel Saab.
Prodej kvalitních a elegantních hodinek značky Seiko
Prodejem šperků a hodinek se zabývá Zlatnictví Pavel Novák v Třebíči, kde najdete i kvalitní hodinky značky Seiko, které podtrhnou vaši osobnost!
Železářství za akční ceny ve vysoké kvalitě z velkoobchodu Schachermayer
Tradiční velkoobchod železářského zboží, společnost Schachermayer připravuje pro své zákazníky pravidelně akční nabídky napříč celým sortimentem.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Řetězové pily, sekačky, ponorná kalová čerpadla, vrtačky Plzeň - prodej i půjčovna
Potřebujete nárazově sekačku, pilu, ponorné kalové čerpadlo nebo vrtačku? Možnost zapůjčení nebo prodeje ručního a zahradního nářadí nabízí firma MOTOROVÉ STROJE s.r.o. z Plzně.
Plyn od PRE – programy s fixací cen i bez fixace
Potřebujete k vaření a topení plyn? Dodavatel planu Pražská energetika a.s. umožňuje zákazníkům volbu programů s fixací cen nebo bez. Plyn od PRE je služba na míru zákazníkům.