Aktuální microsite

Betonová lavice Construqta, odpadkový koš Minium a jednosedák Blocq v designovém provedení
Produkty městského mobiliáře firmy mmcité a.s. získali prestižní cenu Good Design - mezi produkty je betonová lavice Construqta, odpadkový koš Minium a jednosedák Blocq v designovém provedení.
Podlahové bezpečnostní značení - odolný podlahový nátěr
Pokud chcete předejít k poškození nátěrů, které jsou nutné pro označení manipulačních prostorů a komunikací, tak je ideálním řešením vysoce odolný podlahový nátěr od firmy Aledo s.r.o. Prostějov.
Nový Fiat Tipo-rodinný sedan s titulem nejlepší koupě roku 2016 v Evropě
Pořiďte si rodinný sedan Fiat Tipo v DOBE-CAR Holešov. Tento vůz získal titul nejlepší koupě roku 2016 v Evropě. Zveme zákazníky z okresu Zlín, Kroměříž na testovací jízdy.
Variabilní sprchový čtvrtkruhový kout s unikátním těsněním Topseal
Nakupujte za výhodné ceny různé druhy sprchových koutů, čtvrtkruhové kouty, čtvercové kouty, náhradní díly - M&K, stavební servis spol. s r.o. Městec Králové, Nymburk
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Rekonstrukce střech a fasád Praha od profesionálů na klíč
Plánujete rekonstrukci střechy nebo fasády Vašeho domu? Obraťte se na profesionální tesaře, klempíře, pokrývače či zedníky z firmy Anesta s.r.o. z Prahy a můžete si být jisti kvalitně odvedenou prací.
Prodej a půjčovna zdravotnických potřeb a pomůcek Písek - výběr nových i repasovaných
Široký sortiment zdravotnických potřeb a pomůcek pro usnadnění každodenního života s hendikepem prodává nebo nové či repasované půjčuje společnost AKTIV Zdravotnické potřeby s.r.o. z Písku.
Severočeské vodovody a kanalizace pro Ústecký, Liberecký a Středočeský kraj -  linka 840111111; 601267267
Zákaznická a havarijní linka Severočeských vodovodů a kanalizací 840 111 111, 601267267 funguje pro dotazy a nahlášení poruch v oblastech Ústeckého, Libereckého a Středočeského kraje.
Kancelářský komplex - pronájem volné kanceláře, kancelářských prostor
Sháníte-li pronájem volné kanceláře pro vaše pracovní jednání v okolí Olomouce, tak je pro vás jako stvořená budova AB CENTRUM, která poskytuje pronájem volných kancelářských a nebytových prostor.
Veterinární pohotovost pro psy i kočky - komplexní vyšetření vašich mazlíčků
Veterinární pohotovost pro psy i kočky můžete navštívit na Veterinární klinice Vítkovice s.r.o. v Ostravě, kde vám poskytneme komplexní vyšetření vašich mazlíčků.
Řeznictví Ostrava - výroba i prodej pečených specialit a steaků
Patříte-li mezi ty, kteří si rádi pochutnají na vynikajícím jídle, navštivte Řeznictví JANUS, s.r.o. v Ostravě, kde si jistě vyberete ze steaků a z dalších pečených specialit.
Obložené mísy - sýrové, zabíjačkové, salámové, mix
Řeznictví JANUS, s.r.o.v Ostravě se Vám vyrobí obložené mísy, které si můžete vybrat v sýrové, zabíjačkové, salámové i mix variantě.
HUP betonové stavebnice Náchod  - domečky na plyn a elektro
Zabýváme se výrobou betonových stavebnic HUP - různé velikosti - Vilém Mach domečky na plyn elektro a HUP Červený Kostelec, Náchod
Vilém Mach s.r.o. Skříně pro plyn a elektro Náchod
Špičkové sanace betonových konstrukcí se zárukou 36-60 měsíců
Provádíme sanace - betonové pergoly na střechách objektů, výtahové strojovny, stropní nebo podlahové panelové dílce lodžií, konstrukce balkonů, teras - POPAS CZ, s.r.o. Trutnov
Hydroizolace střechy Trutnov – Popas CZ Trutnov
Provádíme hydroizolační práce, hydroizolace plochých i pultových střech – mPVC, FPO, minimální zatížení - POPAS CZ, s.r.o. Trutnov
Vyzkoušejte novou lahodnou chuť uzeného plísňového sýra Niva
Objednejte si plísňový sýr NIVA uzená – to nejlepší na váš stůl, výroba ve tvaru válce, zaručená kvalita - Niva s.r.o. Dolní Přím
Trezorové skříně ohnivzdorné prodej Praha – důležitá data a dokumenty v bezpečí před požárem
Cenné dokumenty i nosiče důležitých dat přečkají bezpečně vloupání zlodějů i případný požár v trezorových ohnivzdorných skříních, které prodává společnost Enprag s.r.o. se sídlem v Praze.
PCO Plzeň
Zabezpečení a ochrana objektu 24 hodin denně? Žádný problém pro pult centralizované ochrany PCO a soukromou bezpečnostní agenturu SBA Ivana Píclová z Plzně.
Software audit, evidence počítačů, nástroje SAM, správa softwarových aktivit
Firma FREE RW SOFT, v.o.s. Vám představuje řešení v oblasti správy softwarových aktivit, auditu software a evidence počítačů a nástrojů SAM - program AW Caesar.
Sklady, skladovací prostory, klimatizované kanceláře, pronájem Praha
Sklady, vytápěné skladovací prostory s rampami, klimatizované kanceláře v administrativní budově, zabezpečené prostory se strategickou polohou nabízí v Praze k pronájmu společnost JUBEL spol. s r.o.
JUBEL, s.r.o.
Technologické linky na zpracování ovoce a zeleniny, blanšery, stroje dávkovací a balicí
Technologické linky na zpracování čerstvého i mraženého ovoce a zeleniny, blanšery, stroje čistící, kalibrační, dávkovací a balicí dodává společnost FOCUS TRADE s.r.o., Pardubice.
Ocelové konstrukce výroba, montáž, jeřábnické práce, okres Jičín
Jeřábnické práce, ocelové konstrukce do stavebnictví i technologických procesů, haly, budovy, mosty, vyrábí, montuje kovovýroba MH - KOVO, s.r.o., okres Jičín.
Výstavba pasivních a nízkoenergetických domů, stavební rekonstrukce, zateplování, revitalizace
Výstavbu pasivních a nízkoenergetických domů, stavební rekonstrukce, zateplování, rekonstrukce historických fasád, revitalizace objektů zajišťuje společnosti Ekostarmont, s.r.o.
Vybavení obchodů - obchodní váhy Praha – široký sortiment a garance spolehlivosti
Obchodní váhy jsou součástí vybavení většiny obchodů nejen s potravinami. Široký sortiment od základních po skutečně sofistikované nabízí zákazníkům firma Mettler-Toledo s.r.o. se zastoupením v Praze.
Mettler - Toledo, s.r.o. Přesné váhy Praha
Přeprava z lomů HDK
Společnost Fabak pana Václava Kotlíka zajišťuje přepravu z lomů HDK - hrubého drcené kamene a dalšího sypkého materiálu a také zajišťuje přepravu pásových bagrů do 22 tun.
Prodej cylindrické, visací, přídavné, zadlabací, cyklo i moto zámky
Širokou škálu bezpečnostních zámků prodává ROVEL, spol. s r.o. ze Zlína. K dostání jsou všechny typy zámků od běžných visacích, cylindrických, přídavných, zadlabacích až po zámky na kola a motocykly.