Aktuální microsite

Kvalitní epoxidové oblázkové podlahy beze spár- vhodné do všech typů interiérů
Originální epoxidové oblázkové podlahy beze spár vhodné do všech typů interiérů Vám zajistí firma Stavitelství MB s.r.o. se svým vlastním produktem PROFISTONE. Působíme v Táboře a po celé Vysočině.
Privátní plastický chirurg provádí výkony estetické medicíny
Na klinice Plastika - estetika Zlín provádí výkony estetické medicíny. Privátní plastický chirurg MUDr. Libor Mrňa Vám poskytne osobní konzultace po telefonickém objednání.
Kompaktní váhy Praha – jednoduché a lehké zvážení potravin
Kompaktní váhy pro jednoduché a lehké vážení potravin Vám nabízíme v naší prodejně v Praze.
Modernizace, úpravy, generální opravy strojů, strojních zařízení
Společnost GERGEL, s.r.o. se zabývá výrobou strojních zařízení a zajistí i generální opravy, modernizace a úpravy strojů. Firma působí převážně v lokalitě Zlín, Zlínský kraj.
Krůtí maso chlazené, mražené, krůtí stehna, prsa, játra, velkoobchod, zásobování
Krůtí maso chlazené i mražené, krůtí stehna, prsa, krůta celá, játra a srdce balená ve vakuu či volně poskytuje velkoobchod se zásobováním společnosti JR FOOD, s.r.o. sídlící v Bechyni.
Daně, zpracování roční uzávěrky, vedení účetnictví České Budějovice
Vedení účetnictví, daňové poradenství, zpracování daní, roční uzávěrky, daňového přiznání pro právnické a fyzické osoby provádí společnosti BENE CB spol. s r.o. z Českých Budějovic.
BENE CB spol. s r.o. Účetnictví a daně České Budějovice
Autolakovna, autolakýrnické práce Liberec, renovace autolaků, lakování motocyklů
Autolakýrnické práce, renovace a opravy autolaků, oživení laku na automobilech, lakování motocyklů a jiných kovových věcí zajišťuje autolakovna Jiřího Kadlece z Liberce.
Závodní stravování, jídelna, bufet, rozvoz a výdejny obědů, kantýny, Plzeň
Závodní a veřejné stravování, provoz jídelny, bufetu, výdejny obědů, kantýny, rozvoz obědů do firem či táborů, občerstvení na oslavách zajišťuje společnost Josef Vanický z Plzně.
Developer, prodej a výstavba bytů, rodinných domů, Cheb, Komorní Dvůr, Cetkov
Prodej a výstavba bytů, rodinných domů, dvojdomů a bungalovů v Chebu v lokalitě Komorní Dvůr a Cetkov zajišťuje developerská společnost KOP KD s. r. o.
Autobusová doprava linková Kladno, Praha, vnitrostátní, mezinárodní, zájezdová
Autobusovou dopravu pravidelné linky Kladno - Praha, vnitrostátní, mezinárodní, zájezdovou přepravu osob a skupin zajišťuje společnost POHL Kladno spol. s r.o.
Advokátní kancelář Pardubice, Semtín, právo občanské, trestní, obchodní, pracovní, rodinné
Právní činnost v oblasti občanského, trestního, obchodního, pracovního a rodinného práva, zastupování u soudu Vám poskytuje Advokátní kancelář JUDr. Jaroslava Moravcová z Pardubic – Semtín.
Zateplení budov - snížení energetické náročnosti a zhodnocení nemovitosti
Zateplením se snižuje energetická náročnost budov a také se zvyšuje komfort bydlení, což ocení především lidé z bytů, současně ale také majitelé domů.
Recyklace monitorů a televizí Praha - ekologické zpracování obrazovek
Recyklujeme monitory a televize a ekologicky je zpracováváme v naší dílně na Praze 8.
Šrouby, matice, čepy, pouzdra, svařence - výroba strojních komponentů a dílů
Výrobu kvalitních strojních dílů, komponentů a součástí jako jsou šrouby, matice, čepy, pouzdra i svařence zajišťuje firma BRAVA-TECH s.r.o.
Kombinované kotle na uhlí a dřevní pelety Benekov v Ekodesignu - nejúspornější kotle na uhlí v EU
Chcete nový kotel, který Vám ušetří čas i peníze? Pak vsaďte na kombinované kotle na uhlí a dřevní pelety v ekodesignu řady C od společnosti BENEKOVterm. Jedná se o nejúspornější kotle na uhlí v EU.
Kvalitní střešní krytiny pálené, betonové, ocelové i plechové
Výrobou a prodejem kvalitních střešních krytin se zabývá společnost Salvator Střechy, která působí v Moravskoslezském kraji a nabízí střešní krytiny renomovaných tuzemských i zahraničních výrobců.
Vsaďte na kvalitu a nakupujte tonerové a inkoustové kazety značky ABEL
Víte, proč upřednostnit značku ABEL? Protože se na ni prostě můžete spolehnout! Nakupujte kvalitní tonerové a inkoustové kazety od společnosti ABEL-Computer s.r.o.
Hadicové vedení ve výfukovém systému pro motorová vozidla
Společnost Witzenmann z Opavy je specialista na flexibilní kovové díly. Zákazníkům nabízí široký výběr dílů pro motorová vozidla ve výfukovém systému je hadicové vedení.
Povinnost zpětného odběru a využití obalových odpadů – systém EKO-KOM
Autorizovaná obalová společnost EKO-KOM, a.s. efektivně provozuje celorepublikový systém zpětného odběru, třídění, recyklace a využití obalového odpadu na území České republiky.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Váhopokladny BIZERBA určené pro EET – jednoduché a bez starostí
Společnost BIZERBA Váhy a Systémy s.r.o. z Prahy nabízejí svým zákazníkům výraznou pomoc při zavádění systému EET, váhopokladny s pokladním programem zabezpečujícím funkce splňující zákon o EET.
Dlouhodobé ubytování pro řemeslníky, stavební firmy - ubytování se snídaní v penzionu
Stavební firmy mají možnost si zajistit dlouhodobé ubytování v Penzionu EGO Staré Město u Uherského Hradiště. Ubytování pro řemeslníky je zajištěno se snídaní.
Zimní zahrady v nejrůznějších provedeních na přání zákazníka - dodávky a montáž
Zimní zahrady v nejrůznějších provedeních na přání zákazníka projektuje, vyrábí, prodává, dodává a montuje firma IVAPLAST s.r.o. z Ivančic.
Přezutí pneu na zimní i letní gumy, pneuservis, obutí pneumatik
Společnost Laderman s.r.o. ve své provozovně v Branticích poskytuje pro všechny značky vozidel kompletní služby pneuservisu, kde Vám přezuje pneu na zimní i letní gumy v Krnově a okolí.
Laderman s.r.o. Autoservis a pneuservis Brantice
Stavby z železobetonu vytvořené pomocí monolitické, montované technologie
Stavby z železobetonu vytvořené pomocí monolitické či montované technologie zajišťuje v okolí Karviné, Frýdku Místku společnost Kappi CZ s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Otevřeli jsme novou provozní budovu s moderními prostory
Společnost UNIDATAZ s.r.o. 5.9. 2017 slavnostně otevřela novou provozní budovu s moderními prostory na adrese Průmyslová 3601/7 ve Znojmě.