Aktuální microsite

Obklady, dlažby a podlahy kolem bazénů, oblázková dlažba
Stavitelství MB s.r.o. z Jihlavy vám zajistí kvalitní povrch podlah. Zrealizujeme obklady, dlažby, podlahy kolem bazénů i kamenné koberce a oblázkovou dlažbu.
Tryskání a lakování starých výrobků - renovace jízdních kol, dílů aut a motocyklů
Zrenovujte svoje kolo či motocykl u firmy LAKMETAL spol. s r.o. , která působí v Opavě, Ostravě i okolí. Nabízíme tryskání a lakování starých výrobků.
Vzdělávání dospělých, školení, kurzy pro dělnické profese, Ostrava
Vzdělávání dospělých, školení, kurzy, semináře, přednášky pro manažery či dělnické profese poskytuje společnost KAPKA PLUS s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Polystyrenové vánoční výlisky - věnečky, zvonky, koule k výrobě dekorací
Z polystyrenových výlisků ve tvaru věnečku, zvonku nebo koule vytvoříte krásné vánoční dekorace - na výrobu a prodej těchto polystyrenových výlisků se specializuje firma SEPAS a.s.
Geodézie Trutnov, geometrické plány, vytyčení stavby
Provádíme geometrické plány, geodetické práce a pomůžeme Vám zpracovat mapové podklady - Geodézie Dvůr Králové s.r.o.
Geodézie Dvůr Králové s.r.o. Geodetické práce Dvůr Králové nad Labem
Prodej kosmetického a drogistického zboží Hostinné - akční výhodné ceny
Primadrogerie Hostinné prodává široký sortiment kosmetického a drogistického zboží od šamponů, prostředků na úklid, dětské či dekorativní kosmetiky za výhodné ceny.
Rekonstrukce koupelen, bytů - montáž keramických obkladů, dlažeb
Firma KERAMO D - Dohorák Kroměříž má mnoho zkušeností v oblasti montáže keramických obkladů, dlažeb při rekonstrukci koupelen a bytů. Patří mezi největší firmy z oboru v regionu Zlínský kraj, Brno.
Opakovaná školení Příbram
Informace o legislativních změnách a novinkách v mnoha oborech a profesím zajistí pro Vaše zaměstnance opakovaná školení, která nabízí Vzdělávací středisko, s.r.o. v Příbrami.
Profesionální mezinárodní a vnitrostátní nákladní kamionová doprava - zasilatelství a spedice
Profesionální mezinárodní i vnitrostátní silniční dopravu kamiony zajišťuje společnost Společnost Petr Synek, která je specialistou na spedici a zasilatelství do zahraničí.
Čtyřleté a osmileté gymnázium, středoškolské vzdělání, Jindřichův Hradec
Středoškolské všeobecné vzdělání pro přípravu na vysokou školu, exkurze, přednášky, výlety nabízí čtyřleté a osmileté Gymnázium Vítězslava Nováka v Jindřichově Hradci.
Stavební firma, výstavba atypických i typových rodinných domů, střední Čechy
Výstavbu atypických i typových rodinných domů, průmyslových budov, kompletní rekonstrukce a zateplení na klíč realizuje stavební firma Arnošt s.r.o., střední Čechy okres Kolín.
Zakázková výroba strojů pro automobilový průmysl, drátovny, Vamberk
Zakázková výroba strojů, zařízení, linek pro automobilový průmysl, drátovny, svařování elektrod vyvíjí, vyrábí a dodává společnost VASPO VAMBERK, s.r.o.
Vyhřívané dřevěné koupací sudy - koupání a relaxace v zahradní kádi za každého počasí
Užijte si koupání a relaxaci za každého počasí! Vyhřívané dřevěné koupací sudy, zahradní kádě vyrábí na Šumpersku firma Sudmania Robert Coufal.
Biorezonanční terapie BICOM, zjištění příčin nemocí a léčba
Zjištění příčin nemocí, léčba alergií, ekzémů a infekcí alternativním způsobem za pomoci biorezonanční terapie BICOM v ordinaci MUDr. Tomáše Vejrycha v Trutnově.
Scholl GelActiv gelové vložky za akční cenu 299 Kč - pohodlí v dámské obuvi
Dopřejte si pocit pohodlí v dámské obuvi na podpatku i v balerínách. Nyní si můžete zakoupit na eshopu vseproboty.cz gelové vložky Scholl GelActiv do dámské obuvi za akční cenu 299 Kč
Betonové ploty mnoha vzorů a nástřiků, montáž betonových plotů.
Oplocení pro Váš dům či firmu? Soukromí k nezaplacení. Prodej betonových plotů a montáž pro region Jihomoravský, Hodonín, Brno, Kyjov, Břeclav.
Hromosvody, bleskosvody a další příslušenství k hromosvodům - výroba a prodej
Specializovaná firma KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o. vyrábí hromosvody, bleskosvody a další příslušenství k hromosvodům.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Školení řidičů motorových, manipulačních vozíků - základní, opakovací, rozšiřující
Individuální termín školení řidičů motorových, manipulačních vozíků si domluvte ve Školícím středisku KNOTEK. Firmy v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště mohou využít školící středisko Vlčnov.
Školící středisko KNOTEK s.r.o. Svářečská škola Vlčnov - Morava
Realizujeme stavební práce na klíč
Naše firma RULF Nová Paka s.r.o. se zabývá výstavbou inženýrských sítí s kompletní dodávkou, včetně zemních prací prováděných s vlastní mechanizací.
Skladové kontejnery - skladujte netradičně - Praha
Potřebujete na čas uskladnit větší množství zboží, ale na pronájem skladu nemáte peníze? Pro tyto i jiné případy je tu firma METRANS
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Rozbor odpadních vod a čistírenských kalů
Provádíme rozbory vod z čistíren odpadních vod, kanalizací a domácích čistíren, chemické a fyzikální rozbory aktivovaného kalu - Orlická Laboratoř, s.r.o. Česká Třebová
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci - BOZP – nejen pro Ústí nad Labem
Zajištění bezpečnosti práce a ochrany zdraví při práci by mělo být cílem každého zaměstnavatele, firma TAURUS – PROXIMA spol. s r.o. z Ústí nad Labem poskytuje v tomto oboru poradenství v celé ČR.
Spojovací materiál a kotevní technika Náchod – maloprodej a velkoprodej
Výhodná nabídka - Spojovací materiál a kotevní technika – maloprodej a velkoprodej - přes 17.000 skladových položek - SPOJOVACÍ A UPEVŇOVACÍ MATERIÁL - NOVOTNÝ, s.r.o. Náchod
Exkurze do výroby vánočních ozdob, ruční výroba skleněných foukaných ozdob
Specializujeme se na ruční výrobu, velkoobchod, maloobchod a prodej skleněných vánočních ozdob - Vánoční ozdoby, DUV - družstvo Dvůr Králové nad Labem
Vánoční foukané skleněné ozdoby sklo Dvůr Králové Trutnov
Firma Vánoční ozdoby, DUV-družstvo je specializována výhradně na tradiční výrobu skleněných vánočních ozdob. Veškerá výroba je ruční práce - bez využití strojů.