Aktuální microsite

Šrouby, matice, čepy, pouzdra, svařence - výroba strojních komponentů a dílů
Výrobu kvalitních strojních dílů, komponentů a součástí jako jsou šrouby, matice, čepy, pouzdra i svařence zajišťuje firma BRAVA-TECH s.r.o.
Kombinované kotle na uhlí a dřevní pelety Benekov v Ekodesignu - nejúspornější kotle na uhlí v EU
Chcete nový kotel, který Vám ušetří čas i peníze? Pak vsaďte na kombinované kotle na uhlí a dřevní pelety v ekodesignu řady C od společnosti BENEKOVterm. Jedná se o nejúspornější kotle na uhlí v EU.
Kvalitní střešní krytiny pálené, betonové, ocelové i plechové
Výrobou a prodejem kvalitních střešních krytin se zabývá společnost Salvator Střechy, která působí v Moravskoslezském kraji a nabízí střešní krytiny renomovaných tuzemských i zahraničních výrobců.
Vsaďte na kvalitu a nakupujte tonerové a inkoustové kazety značky ABEL
Víte, proč upřednostnit značku ABEL? Protože se na ni prostě můžete spolehnout! Nakupujte kvalitní tonerové a inkoustové kazety od společnosti ABEL-Computer s.r.o.
Hadicové vedení ve výfukovém systému pro motorová vozidla
Společnost Witzenmann z Opavy je specialista na flexibilní kovové díly. Zákazníkům nabízí široký výběr dílů pro motorová vozidla ve výfukovém systému je hadicové vedení.
Povinnost zpětného odběru a využití obalových odpadů – systém EKO-KOM
Autorizovaná obalová společnost EKO-KOM, a.s. efektivně provozuje celorepublikový systém zpětného odběru, třídění, recyklace a využití obalového odpadu na území České republiky.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Váhopokladny BIZERBA určené pro EET – jednoduché a bez starostí
Společnost BIZERBA Váhy a Systémy s.r.o. z Prahy nabízejí svým zákazníkům výraznou pomoc při zavádění systému EET, váhopokladny s pokladním programem zabezpečujícím funkce splňující zákon o EET.
Dlouhodobé ubytování pro řemeslníky, stavební firmy - ubytování se snídaní v penzionu
Stavební firmy mají možnost si zajistit dlouhodobé ubytování v Penzionu EGO Staré Město u Uherského Hradiště. Ubytování pro řemeslníky je zajištěno se snídaní.
Zimní zahrady v nejrůznějších provedeních na přání zákazníka - dodávky a montáž
Zimní zahrady v nejrůznějších provedeních na přání zákazníka projektuje, vyrábí, prodává, dodává a montuje firma IVAPLAST s.r.o. z Ivančic.
Přezutí pneu na zimní i letní gumy, pneuservis, obutí pneumatik
Společnost Laderman s.r.o. ve své provozovně v Branticích poskytuje pro všechny značky vozidel kompletní služby pneuservisu, kde Vám přezuje pneu na zimní i letní gumy v Krnově a okolí.
Laderman s.r.o. Autoservis a pneuservis Brantice
Stavby z železobetonu vytvořené pomocí monolitické, montované technologie
Stavby z železobetonu vytvořené pomocí monolitické či montované technologie zajišťuje v okolí Karviné, Frýdku Místku společnost Kappi CZ s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Otevřeli jsme novou provozní budovu s moderními prostory
Společnost UNIDATAZ s.r.o. 5.9. 2017 slavnostně otevřela novou provozní budovu s moderními prostory na adrese Průmyslová 3601/7 ve Znojmě.
Geodezie Tábor
Ing.Pavel Dvořáček z Tábora nabízí profesionální služby v oblasti geodezie od vyhotovení geodetických plánů, vytyčení hranic pozemku nebo komplexních pozemkových úprav po zaměření inženýrských sítí.
Kompletní topenářské práce včetně montáže a demontáže topných systémů
Společnost K-TOP s.r.o. poskytuje kompletní topenářské práce včetně zpracování projektů topení a montáže a demontáže radiátorů, kotlů a rozvodů z mědi a oceli v Třebíči a okolí.
K-TOP, s.r.o.
Léčivá, přírodní kosmetika Vivapharm, Vivaco-dárkové kazety, koupelová, vlasová kosmetika
Léčivá, přírodní kosmetika Vivapharm-Vivaco je na prodej u firmy Drogerie Valášek Uherský Brod-Zlínský kraj. V sortimentu koupelová, vlasová, pleťová kosmetika. Připravíme Vám i dárkové kazety.
Instalace pódia Praha – protiskluzová pódia NIVTEC s vysokou nosností
Pořádáte akci, kde bude nutné vystavět pódium? Firmou SAN SERVIS s.r.o. z Prahy nabízí instalaci pódia NIVTEC s vysokou nosností, protiskluzovou úpravou a možností stavby do atypických tvarů.
Kancelářské židle a křesla prodej Praha – pohodlné a zdravé sezení bez bolesti zad
Chcete se cítit v práci pohodlně? Pak rozhodně nepodceňujte výběr vhodné kancelářské židle. Široký sortiment kancelářských židlí a křesel prodává firma Enprag s.r.o. v Praze.
Pánská celokožená sálová obuv - sálovky a turfy Joma, e-shop
Pánskou celokoženou sálovou obuv seženete v e-shopu sportcom.cz - vybrat si můžete například sálovky nebo turfy značky Joma.
Kvalitní, technicky prověřené vozy-dovoz ze zahraničí, z EU
Firma MS CAR pro klientelu z okresu Zlín, Kroměříž nabízí dovoz aut ze zahraničí. Jde o kvalitní, technicky prověřené vozy převážně z EU - Německa, Holandska, Belgie.
Ochranné pracovní pomůcky pracovní oděvy pracovní boty obuv Liberec.
Firma OSAPO, s.r.o. vyrábí a prodává ochranné pracovní pomůcky, pracovní oděvy a pracovní obuv.
Nákladní autodoprava, doprava zahraniční, tuzemská, ADR, nadrozměrné zásilky, Praha
Nákladní autodopravu, přepravu zboží do zahraniční a v rámci ČR, transport ADR a nadrozměrných zásilek Vám zajistí společnost AZ LOGISTIKA s.r.o., Praha 20.
AZ LOGISTIKA s.r.o. Vnitrostátní a mezinárodní přeprava
Nákladní doprava, autodoprava, přeprava sypkých materiálů, okres Svitavy
Nákladní autodopravu a přepravu sypkých materiálů, písku, štěrku, zeminy, kamení a suti, zemní a výkopové práce zajišťuje společnost Ladislav Štěpánek sídlící v okrese Svitavy.
Lupek, kaolín, těžba, výpal, granulometrická úprava, výroba keramického ostřiva
Společnost České lupkové závody, a.s. těží, vypaluje a upravuje lupek i kaolín a vytváří tak keramické ostřivo pro výrobu keramiky, cihel či slévárenských forem.
Povrchové úpravy kovů, tryskání, žárové nástřiky, metalizace, antikorozní nátěry
Povrchové úpravy kovů, ošetření materiálu tryskáním, žárovým nástřikem, metalizací, antikorozními nátěry provede společnost Pavel Kordík – Metax sídlící v okrese Jičín.
Kadeřnictví dámské, pánské, dětské, moderní účesy a střihy, Praha 6
Kadeřnictví dámské, pánské, dětské, moderní účesy a střihy, barvení, melír, ombré, mytí, foukání, trvalá, masáž realizuje 1.Vlasové Závody Praha, s.r.o., Praha 6.