Aktuální microsite

Dřevěná, dřevohliníková okna a dveře v zimní akci za nízké ceny
Nechte si vyrobit nové a kvalitní dřevěná, dřevohliníková okna a dveře v zimní akci za super ceny u společnosti BR SERVIS, s.r.o., která působí ve Zlíně, Vsetíně a okolí.
Nákup a prodej plechů, výpalků, trubek a profilové oceli dle požadavků českých i zahraničních norem
Nosnými produkty jsou ocelové plechy a výpalky pro výrobu ocelových konstrukcí, tlakových nádob, svařovaných rour, zařízení a strojů pro obnovitelné zdroje energie - PROGRES OCEL Hradec Králové
Přemístitelné mobilní váhy pro vážení vozidel za jízdy
Společnost TENZOVÁHY, spol. s r.o. nabízí silniční přemístitelné mobilní váhy pro vážení vozidel za jízdy typ VMP-2.
Strojírenská výroba - díly pro strojírenství, svařované sestavy
Společnost TRIOMETAL Nový Hrozenkov vyrábí díly pro strojírenství, svařované sestavy. Jde o široké spektrum dílů. Strojírenská výroba je naší hlavní činností. Působíme v regionu Zlín, Vsetín.
Asfaltové pásy SBS, APP, samolepící, speciální, hydroizolace střechy - prodej
Chystáte se na opravu střechy? Určitě budete potřebovat hydroizolační pásy. KST MEMBRANE má v nabídce střešní materiál včetně asfaltových modifikovaných SBS, APP, samolepících a speciálních pásů.
Výměna autoskel snadno v autoservisu Tricar-řešíme vše za Vás
V Autoservisu Tricar Limit Zlín jde výměna autoskel snadno, řešíme jednání s pojišťovnou a vše ostatní související s výměnou za Vás.
Elektrická topná tělesa výroba, topné pásy, tyče, termočlánky
Elektrická topná tělesa, keramická, slídová, mosazná, nerezová, topné pásy, tyče, termočlánky do průmyslového odvětví navrhuje a vyrábí společnost ELKOP Technik s.r.o.
Geodetické a zeměměřičské práce, vyhotovení geometrických plánů, Brno
Geodetické a zeměměřičské práce, vyhotovení geometrických plánů při prodeji pozemků, zápisu dostavěné budovy do katastru a ke kolaudaci provádí společnost Ing. Pavel Tuček – GEOkomplex, Brno.
Geodézie, vytyčování pozemků, staveb, projektování pozemkových úprav, Brno
Geodézie, zeměměřičské práce, vytyčování pozemků, staveb, inženýrských sítí, projektování pozemkových úprav zajišťuje společnost Ing. Pavel Tuček – GEOkomplex, Brno – Tuřany.
Poradenství v oblasti zápisu nemovitostí na katastru, geodetické služby, Brno
Poradenství v oblasti zápisu nemovitostí na katastru, zaměření pozemků a budov, vyhotovení geometrického plánu a kompletní geodetické služby poskytuje společnost Ing. Pavel Tuček – GEOkomplex, Brno.
Výroba kamenných parapetů a dlažby do interiérů i exteriérů Praha - východ Nehvizdy
Kamenictví Daha Nehvizdy, s.r.o. se zaměřuje na výrobu kamenných parapetů a dlažby do interiérů i exteriérů a na komplexní zajištění výroby pro kameníky.
Nabídka práce, zaměstnání pro tesaře, truhláře i zámečníky - zajímavé finanční ohodnocení
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku, která se zabývá zasílatelstvím, balením, nakládkami a vykládkami zboží hledá zaměstnance na pozici - pracovník balení a manipulace.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Membránové hydroizolace, stěrkové systémy výroba Praha
Český výrobce stavební chemie, společnost BETOSAN s.r.o. z Prahy vyrábí a zákazníkům nabízí široký sortiment produktů membránové hydroizolace a štěrkových systémů.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Likvidace dřevokazných škůdců Praha – rychle, efektivně a se zárukou
Pokud máte problém s poškozenými dřevěnými trámy Vašeho domu, je čas kontaktovat firmu SANAKO CZ s.r.o. z Prahy, která se specializuje na likvidace dřevokazných škůdců jako hub, plísní nebo hmyzu.
Střešní klimatizace lokomotiv a minibusů pro komfortní pracovní prostředí
Střešní klimatizační jednotka SKJ 7 PM, EPM je určena pro klimatizaci kabin lokomotiv, minibusů s obsaditelností do 20 míst a jiných dopravních prostředků - EKOKLIMA A/C s.r.o.
Podpažní berle E-shop – kvalitní poúrazová pomůcka při pohybu
Nabízíme kvalitní podpažní berle, které pomáhají při pohybu po různých druzích úrazů. Navštivte náš E-shop a vyberte si berle pro sebe nebo své známé. V nabídce naleznete nejen klasické dřevěné berle, ale také odolné duralové, nebo pro děti. Série DPB 10 jsou berle pro dospělé vyrobené z polypropylenu a duralu. Máte na výběr z velkých, které ...
Dopravní značení České Budějovice - komplexní služby, pronájem i prodej dopravních značek
Pan Zdeněk Žák ze společnosti DOZNA zajišťuje komplexní služby v dopravním značení – výroba, instalace a údržba dopravního značení a cedulí, prodej i pronájem dopravních značek v Českých Budějovicích.
Přeprava plachtovými velkoobjemovými soupravami, vnitrostátní doprava
Provozujeme vnitrostátní silniční dopravu, přepravíme klasický i nebezpečný náklad, expresní přeprava kusových zásilek - PAP TRUTNOV, s.r.o.
PAP TRUTNOV, s.r.o. Mezinárodní silniční doprava Trutnov
Oprava praskliny čelního skla-bodové i podélné praskliny jsou opravitelné
Firma CZECH STYLE, spol. s r.o. provádí opravy praskliny čelního skla. Technicky je možná oprava bodových i podélných prasklin. Provozovny máme Zlín, Praha Veleň, Brno.
Přesné frézování dílů na CNC obráběcích strojích - kusová i sériová výroba
Dačická firma Miroslav Mácha obrábění kovů s.r.o. poskytuje služby v oblasti obrábění a frézování dílů na výkonný CNC obráběcích centrech. Firma se zaměřuje na kusovou i sériovou výrobu.
Eshop Moderní kusové koberce dostupné ve velkém množství vzorů a barev
Nakupujte výhodně v našem Eshopu kusové koberce, moderní, klasické a luxusní koberce - Koberce Strnad Pardubice
Celoroční vycházková, společenská, dětská obuv-výhodný nákup v eshopu
Vyberte si celoroční obuv v eshopu firmy Gruna s.r.o. z okresu Uherské Hradiště a výhodně nakupte. Na výběr různé kategorie - vycházková, společenská, sportovní, dětská obuv.
Uzamykací systémy a okenní a dveřní kování Kladno
Pokud hledáte pro výrobu Vaší společnosti spolehlivého dodavatele okenního a dveřního kování nebo uzamykacích systémů, s důvěrou se můžete obrátit na firmu Meesenburg s.r.o. z Kladna.
Zemní práce a autodoprava Strakonice
Zemní práce a autodopravu ve Strakonice a okolí zajišťuje společnost pana Václava Kotlíka - FABAK.
Stavba komínů Teplice - kompletní řešení od projektu až po samotnou realizaci
Primatep s.r.o. zajišťuje dodávku a montáže komínů. Na výběr je vyvložkování stávajícího komínu nebo úplně nový komín a to buď vnitřní nebo venkovní umístěný podél fasády.