Aktuální microsite

Stavební rekonstrukce domů, bytů, koupelen, bytových jader, Kašperské Hory
Stavební rekonstrukce domů, bytů, koupelen, bytových jader, obkladačské práce, zateplení, fasády, půdní vestavby, výměny oken zajišťuje Miroslav Vrhel - stavební firma, Kašperské Hory.
Stavební firma, výstavba nových rodinných domů na klíč, bytová výstavba, okres Klatovy
Výstavbu nových rodinných domů na klíč, bytovou výstavbu, zednické práce, izolace, realizaci střech, instalatérské práce provádí stavební firma Miroslav Vrhel, okres Klatovy.
Vysokotlaké čištění kanalizace, odvoz fekálií ze septiků, žump, jímek, okres Teplice
Vysokotlaké čištění kanalizace, odvoz odpadních vod, fekálií, kalů, usazenin ze septiků, žump, jímek, lapačů tuku a jejich čištění realizuje společnost Leoš Novák, okres Teplice.
Osazování studní a jímek čerpadly Praha – dlouhá životnost a bezporuchovost
Pokud jste šťastní majitelé studní, jistě oceníte služby osazování studní a jímek čerpadly. Tuto službu nabízí společnost Ž a S sdružení z Prahy.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Obec Chlístovice, místo s bohatým kulturním i sportovním životem a romantickou turistikou
Obec Chlístovice, malá vesnice vzdálená jen 12 km od Kutné Hory, příznačná svou romantickou krajinou, jež svádí k výletům a dlouhým procházkám. Ideální místo pro milovníky turistiky a historie.
Koupelnové studio, široký výběr různých druhů sanitárního zařízení, obkladů a dlažby
Koupelnu podle vašich představ Vám vybaví firma KOREP Litvínov. Máme bohatý výběr sanitárního zařízení, obkladů a dlažeb od renomovaných výrobců s dlouholetou zárukou.
Celoroční, ale i vánoční prodej chutných ryb, především kaprů, štik, sumců a candátů
Naší hlavní činností je chov ryb, jako jsou kapři, štiky, sumci a candáti. Klatovské rybářství a.s. využívá speciální rybochovné objekty, jež ročně vyprodukují přes 1 000 tun ryb.
Kvalitní podlahářské práce, pokládka dřevěných, laminátových či PVC podlah se sídlem v Praze
Podlahářství − Jiří Horák poskytuje kompletní podlahářské práce, provádíme pokládku dřevěných, laminátových či PVC podlah. Využíváme značkové materiály s vysokou životností.
Návrhy, realizace a montáže svítidel, osvětlení a LED pro interiéry i exteriéry po celé ČR
Provádíme interiérové i exteriérové osvětlení v rámci celé ČR. Firma INPRO LUCE se sídlem v Hradci Králové vám navrhne, zrealizuje prvotřídní svítidla či LED osvětlení přímo na míru vašim představám.
Základní umělecká škola, jež poskytuje základní vzdělání ve výtvarném a hudebním oboru
Soukromá základní umělecká škola se sídlem na Praze 5 nabízí studium různých hudebních a výtvarných oborů. Jsme Škola pro radost a radost z umění je to, co chceme, aby každý žák prožíval s námi.
Svatební studio - prodej, půjčovna svatebních, společenských šatů velikosti 34-60, xxl velikosti
KaL studio Zlín je svatební studio, společenský salón. Funfujeme jako půjčovna svatebních a společenských šatů, vybrané modely jsou na prodej. Najdete u nás šaty velikosti 34-60, tedy i xxl velikosti.
Radiátory Zehnder Teplice – designový doplněk interiéru
Radiátory jsou nutností, ale díky společnosti KERSTAV SZABOVÁ s.r.o. z Teplic a její pestré nabídce moderních radiátorů firmy Zehnder se mohou stát designovým prvkem každého interiéru.
Fasádní, Haki lešení - půjčovna, montáž a dlouhodobý pronájem
Firma K&P Stavby Therm s.r.o. v Olomouci provozuje půjčovnu fasádního a Haki lešení. Zařídíme vám vše od pronájmu, montáže a demontáže včetně dopravy lešení tam, kde jej budete potřebovat.
Tapetování, lepení tapet - interiérové, dekorativní, bytové i moderní tapety, fototapety
Naše společnost se postará o kvalitní tapetovací práce, které poskytuje po celém Zlínském kraji. Zajistíme Vám lepení moderních a dekorativních tapet i fototapet a to včetně stěrkování.
Vchodové, vstupní bezpečnostní dveře odolné požáru i zlodějům - výroba
Firma TOPDOORS patří mezi významné výrobce dveří - doporučujeme naše vchodové, vstupní bezpečnostní dveře Bariera odolné požáru i zlodějům. Podnikové prodejny - Praha, Ostrava, Uherské Hradiště.
Přesné lití odlitků ze slévárny přesného lití - kvalitní a přesné odlitky z oceli a dalších kovů
Brněnská firma Moravia Tech, a.s. poskytuje služby v oblasti přesného lití odlitků. Díky slévárně přesného lití mohou odlívat kvalitní a přesné odlitky z oceli a dalších kovů.
Moderní a flexibilní držáky na monitory, držáky na projektory
Pro svou firmu nebo domácnost potřebujete kvalitní a flexibilní držáky na elektroniku. Ve firmě Fiber Mounts s.r.o. si vyberete držáky na monitory, držáky na projektory, ale i na televize či tablety.
Pískovna Selibice – výkup a zpracování stavebního a demoličního odpadu
Nevíte kam se stavebním a demoličním odpadem po přestavbě domu? Pískovna Selibice a společnost PÍSKY - J. Elsnic spol. s r.o. vykupuje a zpracovává stavení a demoliční odpad.
Klempířská dílna, výroba běžných i náročných střešních prvků
Na počkání pro své zákazníky stříháme svitky na míru, stříhání plechu přes celou délku, výroba okapnic, úžlabů či parapetů - MPS Semily
Materiály, nástroje a přístroje z celého světa pro využití ve zdravotnictví - ADVAMED s.r.o.
Obchodním partnerům nabízí společnost ADVAMED s.r.o. se sídlem v Praze širokou nabídku spotřebního maetriálu, nástrojů a přístrojů určených pro využití ve zdravotnictví od dodavatelů z celého světa.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Kusový koberec shaggy s vysokým vlasem ve více rozměrech
Pořiďte si krásný nový koberec shaggy s vysokým vlasem v různých rozměrech – Eshop prodej koberců - Koberce Strnad Rohovládova Bělá, Pardubice, Chrudim, Hradec Králové
Upravené parky a dětská hřiště pro volný čas a relaxaci - BB Centrum Praha 4
Volný čas dětí a dospělých z Prahy 4 je nyní možné využít k relaxaci, návštěvě upraveného parku či dětského hřiště díky areálu BB Centrum, který neustále rozvíjí společnost PASSERINVEST GROUP, a.s.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Čištění spalinových cest Teplice, odstraňování sazí z komína
Společnost Primatep s.r.o. z Teplic provádí čištění spalinových cest. Po pojmem čištění spalinových cest si vybavíme odstraňování tuhých částic (sazí), které se v průběhu provozu přichytili na stěnách komína. Zajišťujeme jednorázovou i pravidelnou údržbu, revize i kontroly spalinových cest. Při pravidelných kontrolách si nemusíte hlídat ...
LED trubice LQ-L2R - NBB Bohemia s.r.o.
LED trubice T8 série LQ-L2R jsou navrženy pro všeobecné osvětlování jako náhrada zářivkových trubic ve svítidlech s magnetickými předřadníky.
Kurzy a školení práce s technickými stroji v České republice včetně BOZP
Pokud potřebujete pro své zaměstnance školení na obsluhu technických zařízení, tak se obraťte na Vzdělávací středisko v Příbrami, které poskytuje školení po celé České republice. Středisko se soustředí na vzdělání obsluh zařízení, u kterých je nutné školení kvůli bezpečnosti práce. Školí se v následujících disciplínách: -obsluha zdvíhacích ...