Aktuální microsite

Doprava nejen sypkých materiálů nákladním i valníkovým návěsem
Dopravujeme na místo určení nejen sypké materiály – doprava nákladním i valníkovým návěsem - vozidla značky DAF a Mercedes Benz - Milan SIHELSKÝ Kolín - Sendražice
Myslete ekologicky - vykupování elektromotorů na počkání Trutnov
Snadno zatočíme se starými elektromotory, vyhoďte ho k nám PDW Metal Trutnov. Veškerý odpad který vykoupíme, dále zpracováváme – peníze hned!
Treková obuv ideální k výšlapům nejen do hor za skvělé ceny
Treková obuv – bezpečnostní kotníková obuv co splňuje požadavky do náročných podmínek - TEMPO O.O.P.P. spol. s.r.o. Chrudim
CNC frézování na moderních strojích, sériová výroba na CNC strojích
Nabízíme profesionálně odvedenou práci na špičkových CNC strojích, to vše za cenově příznivých podmínek - KOLMETAL, s.r.o. Kolín, Praha
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Osobní finance – pohodlné a efektivní řešení
Veškeré osobní finance, dotazy a připomínky můžete nyní řešit pohodlně a efektivně s Českou spořitelnou - penzijní společností, a.s. se sídlem v Praze.
Česká spořitelna - penzijní společnost, a.s. Penzijní připojištění Praha
Zakázkové kovoobrábění na CNC strojích
Obrábění kovů, soustružení kovů a frézování kovů. Dále v oblasti kovoobrábění děláme: řezání kovů, vrtání a dynamické vyvažování rotačních dílů - KOLMETAL, s.r.o. Kolín
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Solná jeskyně a relaxační masáže pro dokonalý odpočinek - dárkové poukazy na prodej
Relaxační centrum Adam v Přerově vám poskytne dokonalý odpočinek - k dispozici je Vám solná jeskyně, objednat se můžete také na relaxační masáže. Na prodej máte dárkové poukazy.
Kvaliní a rychlé připojení k internetu - stabilní internet pro byty i rodinné domy
Chcete kvalitní a rychlý internet za super ceny? Zařiďte si ho u PSWNET Zlín s.r.o.. Zapojíme Vám stabilní internet do bytů i rodinných domů - působíme v Tečovicích, Sazovicích a v okolí Zlína.
Úprava interiéru pomocí sádrokartonových desek - jednoduchá přestavba a nízké náklady
Znojemská firma Jiří Kacetl Best SDK se zaměřuje na úpravy interiérů pomocí sádrokartonových desek. Snadná a rychlá instalace, nízké náklady a efektivní vzhled.
Aplikace Botoxu Praha - stop Hyperhidróze - nadměrnému pocení podpaždí až na jeden rok
Potíte se více než je běžné a stydíte se za fleky od potu na oblečení v podpaží? Pravděpodobně trpíte hyperhidrózou. Řekněte stop a objednejte se aplikaci Botoxu do Esthetic Medical Clinic v Praze.
Svěráky a upínací systémy prodej Praha -  kvalitní dílenské, kloubové, pravoúhlé, instalatérské svěráky
Sháníte pro dílnu a dílenská pracoviště? Dílenské, kloubové, pravoúhlé a instalatérské svěráky a upínací systémy prodává firma Enprag s.r.o. v Praze.
Interierové dveře - Beroun, Hořovice - velký výběr z mnoha odstínů a provedení
Dveře jsou neodmyslitelnou součástí všech interiérů, bytů nebo kanceláří. Firma Zdeněk Lenčéš z Hořovic nabízí široký výběr interiérových dveří v mnoha odstínech a provedeních.
Profesionální izolace střech - výroba hydroizolační fólie na míru
Hydroizolační fólie na míru vyrábí společnost SALVATOR STŘECHY s.r.o., díky které budou vaše střechy mít profesionální izolaci. Zároveň je dodavatelem materiálu pro střechy ve Zlínském kraji.
Pracovní bundy, kalhoty, montérky, svářecí, zdravotní  obuv-odívání zaměstnanců
Firma AMD Partner se zaměřuje na odívání zaměstnanců v regionu Zlín. Dodává pracovní bundy, kalhoty, montérky a pracovní, svářecí, zdravotní obuv.
Kompenzátory tlaku regulují nepříznivé vlivy okolí ovlivňující technické přístroje.
Kompenzátory tlaku Praha pro Vás vyrábí firma Stego Praha. Zajistí stabilní prostředí mezi vnitřním a vnějším prostředí v uzavřených skříňkách.
Ocelové námořní přepravní kontejnery nové i použité Praha - různé typy a velikosti
Prodáváme nové i použité ocelové námořní kontejnery k prodeji nebo pronájmu, pro přepravu nebo uskladnění zboží.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Ubytování v Praze, hotel Colloseum, transfer z letiště, vlakového i autobusového nádraží
Ubytování v komfortních pokojích a studiu v centru Prahy s možností přepravy z letiště, vlakového i autobusového nádraží a zpět Vám zajistí Hotel Colloseum TRANS LINK MANAGEMENT s.r.o.
Hotel s restaurací, ubytování i pro domácí mazlíčky, Praha 2
Hotel s restaurací, ubytování se snídaní, možnost ubytování i s domácími mazlíčky, tříhvězdičkový Hotel Colloseum TRANS LINK MANAGEMENT s.r.o. v městské části Praha 2.
Ubytování, hotel v centru Prahy, komfortně vybavené pokoje, rodinná atmosféra
Ubytování v centru Prahy s rodinnou atmosférou a komfortně vybavenými dvojlůžkovými pokoji a studiem nabízí Hotel Colloseum TRANS LINK MANAGEMENT s.r.o.
Dancing Heads – Tančící hlavičky, DIRAMI – Miroslav Rais
Dancing Heads – Tančící hlavičky, ojedinělou a originální zábavu na akcích Vám zajistí Umělecká agentura DIRAMI – Miroslav Rais, se sídlem v Rychnově u Jablonce nad Nisou.
DVD videodiskotéka DJ Mirka Raise, umělecký program, laser show
DVD videodiskotéka, projekce na plazmových a LED TV, pouštění videoklipů, prezentací, SMS brána, laser show, umělecký program poskytuje Umělecké agentury DIRAMI – Miroslav Rais.
KARAOKE Show & DVD Videodiskotéka DJ Mirka Raise, hudební program na akcích
KARAOKE Show & DVD Videodiskotéka, hudební program na akcích, projekce, ozvučení, světelné efekty Vám zajistí Umělecká agentura DIRAMI – Miroslav Rais.
Plavání kojenců, miminek, batolat a předškoláků - s úsměvem do vody
Hledáte vhodné místo pro plavání dětí, kojenců, miminek, batolat nebo předškoláků? Plavecký klub Chobotnička v Olomouci, Prostějově a Přerově je pro vás ten pravý!
Nerezové, velkoobjemové, vysoce odolné odpadkové koše-výroba
Firma mmcité 1 se mimo jiné zaměřuje na výrobu vysoce odolných odpadkových košů. Jde o velkoobjemové odpadkové koše různých tvarů- nerezové, celoocelové, různé druhy opláštění.
Komplexní nabídka developerských služeb - PASSERINVEST GROUP, a.s.
Hledáte spolehlivého investora v oblasti nemovitostí? Využijte služby společnosti PASSERINVEST GROUP, která se zaměřuje na stavby v oblasti Prahy.
PASSERINVEST GROUP, a.s.