Aktuální microsite

Nádoby, koše a skříně na tříděný odpad prodej Praha -  široký výběr kovových i plastových kontejnerů
Třídíte doma nebo na pracovišti odpad? Pak Vás jistě zaujme široká nabídka nádob, košů nebo skříní na tříděný odpad včetně kovových a plastových kontejnerů, které prodává firma Enprag s.r.o. z Prahy.
Pohřeb Plzeňský kraj
Komplexní a vysoce profesionální služby v oblasti pohřebnictví, zajištění pohřbů a pohřebního zboží nabízí pro Plzeňský kraj pohřební služba PIETA s.r.o.
Klimatizace Plzeň
Zajistit příjemné pracovní prostředí nebo pohodu doma Vám zajistí v každém ročním období klimatizace od společnosti IPC Klima s.r.o., se sídlem v obci Nýřany v Plzeňském kraji.
Čerstvé maltové směsi pro zdění a omítání stěn připravené k okamžitému použití
Jistě mi dáte za pravdu, že na stavbě je každá minuta dobrá. Díky společnosti TBG Metrostav, s.r.o. můžete ušetřit dokonce celé hodiny.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Záclony, závěsy, ložní povlečení - vzorkovna Praha 8
Potřebujete pro svůj byt, dům či pracovní prostředí nové záclony, závěsy či například ložní povlečení? Pak navštivte obchůdek a vzorkovnu LaBeta, Praha 8.
Potahové látky metráž obstará Eifler - Praha - kvalitní a příjemné na dotek
Nalézt v obchodě výhodné ceny na potahové látky není jednoduché. Jestliže chcete kvalitu za rozumnou cenu, nemusíte hned na vhodnou nejen potahovou látku narazit.
Kovový nábytek pro skladové prostory Praha – praktický a odolný
Skladové prostory kladou vysoké nároky na vybavení. Požaduje se především praktičnost a dlouhá životnost, jakou má kovový nábytek pro skladové prostory vyráběný firmou TechnoBank se sídlem v Praze.
Střešní boxy, nosiče kol Hakr-prodej, půjčovna střešních boxů, nosičů kol
Pro přepravu sportovních potřeb můžete pořídit střešní boxy a nosiče kol Hakr u firmy Aktivity.eu Zlín. Fungujeme jako půjčovna i prodejna střešních boxů, nosičů pro klienty v regionu Zlínský kraj.
Úklid kanceláří, domácností, průmyslových objektů, jednorázový i pravidelný
Úklid kanceláří, domácností, průmyslových objektů, bytových domů, jednorázové i pravidelné úklidové práce zajišťuje společnost Gabriela Facility Management, okres Česká Lípa.
Chráněná dílna, kompletace a sortování zboží, náhradní plnění pro firmy
Chráněná dílna, náhradní plnění pro firmy, zaměstnávání osob se zdravotním postižením, kompletace a sortování zboží, úklidové služby zajišťuje společnost Gabriela Facility Management,
Dovoz automobilů a náhradních dílů na vozy Peugeot, Citroën, DS
Dovoz automobilů Peugeot, Citroën, DS, autoservis, opravy vozů a dodávka náhradních dílů na vozy koncernu PSA zajišťuje společnost Autoservis Josef Kříha, okres České Budějovice.
Zemní práce, údržba parků, zeleně, úklid sněhu, Praha-východ
Zemní a výkopové práce, údržbu parků, zahrad, revitalizaci zeleně, výsadbu a ošetření stromů i keřů, úklid sněhu realizuje společnost Martin Skružný, Praha-východ.
Kanálové vestavné krabice prodej Praha – kvalitní s dlouhou životností
Společnost Spelsberg spol. s r.o. se zastoupením v Praze prodává široký sortiment kvalitních kanálových vestavných krabic s dlouhou životností pro vestavbu do parapetních kanálů.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Rekvalifikace, školení a kurzy pro obsluhu strojů a zařízení Příbram
Příbramské Vzdělávací středisko pořádá rekvalifikační a vzdělávací kurzy, školení a přezkoušení pro pracovníky obsluhující technické stroje a zařízení.
Zastřešení bazénů, nízké, vysoké a kombi modely, prodloužení koupací sezóny
Prodlužte si koupací sezónu s naším zastřešením, které Vám uděláme na klíč, vybrat si můžete nízké, vysoké a kombi modely zastřešení. A & M Borovnička
Unikátní ložiska NSK pro všestranné využití od známého českého dodavatele
Společnost Coroll dodává svým českým zákazníkům opravdovou kvalitu co se ložisek týče. U nás dobře nakoupíte a nemusíte mít obavy, že by Vám ložisko nevydrželo pracovní zatížení.
COROLL s.r.o. Prodej ložisek Hronov
Prodej dopravního značení Karlovy Vary
Pokud potřebujete dopravní značení pro zajištění bezpečnosti na pozemní komunikaci nebo pro jiné účely, obraťte se na společnost FLEX dopravně inženýrské služby s.r.o. se sídlem v Karlových Varech.
Stavební firma specializující se na výstavbu rodinných domů na klíč a půdní vestavby
Provádíme kvalitní výstavby rodinných domů na klíč, půdní výstavby, ale také rekonstrukce a opravy historických domů či jiných objektů. Se stavební firmou Heller se už nebudete muset o nic starat.
Celoroční a hlavně vánoční prodej živých kaprů, násadkových candátů a tržních línů v Lipnici
Čerstvá ryba z rybářství v Lipnici. Naše rybářství se specializuje převážně na výlov a prodej kaprů, dále na násadkové candáty a tržní líny, které si můžeme zakoupit přímo na sádkách v Lipnici.
Mobilní pneuservis, rychloservis i čištění interiérů auta na jednom místě
Díky CZECH STYLE jsou klientům z Prahy poskytnuty kompletní služby Autoservisu na jednom místě - rychloservis, mobilní pneuservis, odtah vozidla i čištění interiérů auta.
Energeticky efektivní provoz vašeho objektu krok za krokem s pomocí plánu SAUTER ECO10
Chcete zefektivnit provoz a zvýšit energetickou účinnost ve Vašem objektu? Pomocí plánu SAUTER ECO 10 od společnosti SAUTER Automation, spol.s r.o. toho lze dosáhnout snadno v pouhých deseti krocích.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Výrobce kuchyňských linek na míru - kompletní realizace včetně dodání a motáže
V Truhlářství Rehberger ve Znojmě vyrábí kuchyňské linky přesně na míru, dle zákazníkových přání, včetně grafického návrhu, následného dodání, montáže a umístění spotřebičů.
Eshop manažerské boty, polobotky-dámská, pánská manažerská, společenská obuv
Firma Gruna je prodejce obuvi z okresu Uherské Hradiště-Zlínský kraj. Dodává i manažerské boty, polobotky. Dámská i pánská společenská, manažerská obuv je na prodej v našem eshopu.
Ochrana proti odposlechu, služby vyhledávání odposlechových prostředků – citlivé informace v bezpečí
Pracujete s citlivými daty a potřebuje jistotu, že jsou při komunikaci v bezpečí? Ochranu proti odposlechu a služby vyhledávání odposlechových prostředků žádejte u společnosti SafeCom s.r.o. z Prahy.