Aktuální microsite

Rekuperace tepla, vzduchotechnika rodinného domu - větrání s rekuperací
Dodávkou a montáží rekuperačních jednotek a vzduchotechniky se zabývá společnost Finiš Ostrava - Klimatizace s.r.o. v Ostravě, která působí i v regionu Frýdku-Místku, Karviné, Havířova a Opavy.
Zednické práce, stavební rekonstrukce bytů, domů, okres Ústí nad Labem
Zednické práce, stavební rekonstrukce bytů, domů, výstavba zdí, montáž sádrokartonu, rekonstrukce bytového jádra zajišťuje zednictví Ivan Král, okres Ústí nad Labem.
Zateplování fasád, stavební rekonstrukce panelových a bytových domů, Ústecký kraj
Zateplování fasád, stavební rekonstrukce panelových a bytových domů, půdní nástavby, obkladačské a sádrokartonářské práce realizuje společnosti Ivan Král – zednictví, Ústecký kraj.
Realizace průmyslových staveb, výstavba hal, skladů, lité podlahy
Realizace průmyslových staveb, výstavba a rekonstrukce hal, skladů, administrativních budov, lité podlahy, omítky, zateplení provádí společnost Ivan Král – zednictví, Ústecký kraj.
Obec Přítluky, rekreační oblast v dosahu Novomlýnských nádrží
Obec Přítluky, rekreační a turistická oblast poblíž Novomlýnských nádrží, CHKO Pálava a Lednicko-valtického areálu. Turistické cesty, vodní sporty, vinařství, kultura a folklor je naší součástí.
Transformátory jednofázové, trojfázové a toroidní, výroba i na zakázku
Transformátory jednofázové, trojfázové a toroidní, stroj na přeměnu elektrického napětí, prodej a výrobu i na zakázku zajišťuje společnosti BOHEMIA - Trafo s.r.o.
Cestovní zavazadla na kolečkách, dětské batůžky, kufry Benzi - eshop
Pokud rádi a často cestujete, tak je pro vás nezbytnou výbavou cestovní zavazadlo na kolečkách. V eshopu firmy VTR ze Vsetína si vyberete cestovní kufry i dětské batůžky značky BENZI.
Dětské, sjezdové lyže - půjčovna, servis lyží
Cyklosport Vizovice najdete nedaleko Zlína. V zimním období poskytuje servis lyží a v provozu je i půjčovna - na výběr máme carvingové sjezdové lyže pro dospělé i dětské lyže.
Ukládka výkopových ekologicky nezávadných zemin vhodných pro rekultivaci Rakovník
Společnost PÍSKY - J. Elsnic spol. s r.o. nabízí prostory pro ukládání výkopové zeminy vhodné pro další rekultivaci pro zájemce z Rakovníka a okolí.
Prodej autozvedáků a vybavení pro autodílny a pneuservisy
Autozvedáky, vyvažovačky, jámové, hydraulické zvedáky a jiné vybavení pro autodílny a pneuservisy má v prodeji firma Vybavení autoservisů Jiří Mejzlík
Zápustkové výkovky - STAKO Zápustková kovárna s.r.o.
Specializujeme se především na výrobu zakázkových zápustkových výkovků z různých tříd oceli a to včetně nerezů.
STAKO Zápustková kovárna s.r.o. Zápustkové výkovky Teplice nad Metují
Bytová výstavba, rodinné domy a vily včetně interiérů – kvalitní bydlení
Pokud hledáte spolehlivou společnost zabývající se výstavbou bytové výstavby, rodinných domů a vil včetně interiérů, obraťte se na společnost SPING STAV spol. s r.o. Praha.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Vánoce, silvestr, silvestrovský pobyt na zámku s bohatým programem
Pokud nevíte jak si zpříjemnit Vánoce, nebo příchod Nového roku, tak je zde pro vás Zámek Zábřeh, který pro vás připravil pestrý a bohatý program na zámku. Užijte si silvestrovský pobyt na zámku.
Kombinovaná kamna se sporákem výroba Praha – moderní systém využití veškerého tepla
Přemýšlíte, jak efektivně využít veškeré teplo krásných kachlových kamen? Řešením je kombinovaná sestava kamna se sporákem, kterou nabízí Kamnářství Tomáš Jíra v Senohrabech, Praha-východ.
Efektivní výuka angličtiny bez učebnic a složité gramatiky
Jazyková škola LITE je v Ostravě specialisté na výuku angličtiny. Přinášíme moderní metodu výuky angličtiny bez učebnic a složité gramatiky.
Syntetické a přírodní latexy vysoké kvality, výroba polymerů a kyseliny akrylové
Široká paleta polymerů pro různé účely, jako jsou nátěry, konstrukce, lepidla, textil, papírové a syntetické rukavice. Vše od celosvětově rozšířené společnosti Synthomer.
Zámečnické zboží online v e-shopu, zámky, bezpečnostní kování, cylindrické vložky, klíče
Mechanické zabezpečení objektů, zámky, klíče, bezpečnostní kování, teď nově i v e-shopu, od firmy KARSTAV GROUP. Součástí prodeje je poradenství a montáž zakoupeného zboží.
Voda, topení, plyn, instalace, kvalitní rozvody a servis především v Karlovarském kraji
JS INSTAL, karlovarská firma působící v oblasti vody, topení a plynu. Zaměstnáváme odborníky z řad topenářů, vodoinstalatérů a plynařů. Optimální řešení, montáž a pravidelný servis Vašich rozvodů.
Výroba čistíren kontaminovaných vod s vysokým čistícím efektem, ČOV Alfa, filtrace a servis
Vyrábíme a servisujeme čistírny odpadních vod od umýváren, přes strojní, potravinářskou techniku až po čištění kontaminovaných vod ze skláren, skládek a domácností.
Architektonická kancelář zabývající se návrhy, studiemi, autorským dozorem a urbanismem
Naše Architektonická kancelář ing. arch. Petr Lédl navrhne vše od domů, hotelů, přes administrativní budovy, občanské stavby až po urbanistické plochy. Máme bohaté zkušenosti v oboru.
Odtah auta, nepojízdného vozidla, dodávky-odtahová služba
V regionu Zlín je Vám k dispozici odtahová služba firmy Tricar Limit. Postaráme se o odtah osobního auta, dodávky, nepojízdného vozidla po nehodě.
Pipety a špičky Praha pro přesnou manipulaci s kapalinami a roztoky
Pro přesnou a precizní manipulaci s roztoky a kapalinami nabízí výběr těch nejlepších pipet a špiček firma Mettler-Toledo s.r.o. se zastoupením v Praze.
Mettler - Toledo, s.r.o. Přesné váhy Praha
Posuvné, prosklené interiérové dveře a bezpečnostní vchodové dveře
U firmy Podlahové studio Jegla Babice z okresu Uherské Hradiště zakoupíte interiérové prosklené či posuvné dveře za zajímavé ceny, na výběr i bezpečnostní vchodové dveře.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Sekačky, pily, křovinořezy a to vše s profesionálním přístupem a poprodejním servisem
Firma P&L s.r.o. se zabývá prodejem sekaček, pil, křovinořezů a další zahradní techniky. Nechte si poradit od odborníků, kteří právě teď mají v nabídce spoustu akčního zboží.
Sdělovací systémy – bezporuchový přenos informací
Společnost AŽD Praha s.r.o. a její divize strategicky rozmístěné po celé České republice zajišťují servisní činnost non-stop pro bezporuchové fungování sdělovacích systémů a plynulý přenos informací.