Aktuální microsite

Prodej příslušenství do rozvaděčů – doplňky do chladu i tepla
Abyste u naší firmy STEGO našli všechno kompletní, zaměřujeme se i na doplňky, které Vám naše výrobky vylepší. Jako příslušenství nabízíme zásuvky, kompenzátory tlaku a doplňky k usnadnění práce uvnitř rozvaděče. Příslušenství jsou navrhnuty tak, aby splňovala požadavky prostoru rozvaděčů. Omezené prostory rozvaděčů nutí naše techniky, aby ...
Živočišná výroba, produkce mléka, chov a prodej masného skotu
Živočišnou výrobu, produkci bio mléka, chov a prodej masného skotu a krav zajišťuje společnost SUFOLK s.r.o., z okresu Plzeň – jih, která se specializuje na ekologické zemědělství.
Technologie, výrobní zařízení a stroje pro výrobu tapet, největší dodavatel
Technologie, výrobní zařízení a stroje pro průmyslovou výrobu všech druhů tapet. Výrobní stroje od společnosti OLBRICH - CZ, spol. s r.o., se dají snad přestavit.
Beton výroba, čerpání, doprava, zdicí malty a potěry, Litoměřice
Beton, zdicí malty, potěry, kamenivo zpevněné cementem, tekuté směsi pro lité podlahy jejich výrobu, čerpání a dopravu zajišťuje společnost DK-beton, s.r.o., Litoměřice.
LDPE a LLDPE fólie výroba, prodej obalového materiálu, Jílové u Prahy
Výroba LDPE a LLDPE fólií, strech fólií, prodej obalového materiálu, sáčků, pytlů, kartonů, bublinkové fólie Vám zajistí společnost TG scarabeus s.r.o., Jílové u Prahy.
Obec Rataje u Kroměříže, oblast Chřibských lesů, možnost turistiky i kulturního vyžití
Obec Rataje u Kroměříže, Popovice a Sobělice leží v oblasti Chřibských lesů v okrese Kroměříž. Turistický významná obec díky značeným trasám, památkám a kulturnímu vyžití.
Návrhy a výroba kontrolních, montážních přípravků na míru - snižte své výrobní náklady
Pro výrobu a návrhy kontrolních nebo montážních přípravků na míru oslovte společnost De & Co Hranice, s.r.o..
Široký výběr dámských hygienických potřeb, intimních gelů a dětských plenek
Firma FIDE s.r.o., sídlící nedaleko Jihlavy, poskytuje široký výběr dámských hygienických potřeb, a v nabídce má také dětské plenky nebo intimní gely.
Repeatery pro sítě LTE – nové modely Praha
V případě nekvalitního příjmu hovorů a dat v budově díky slabému nebo žádnému signálu mobilního operátora lze pro jeho posílení využít tzv. RF opakovač.
Prodej dřevěných briket Jičín Nová Paka Jilemnice Studenec
Jednou z činností naší firmy RULF Nová Paka s.r.o. je výroba a prodej dřevěných briket.
Pneuservis pro osobní, dodávková vozidla, přezutí kol
Autoservis a pneuservis Tricar Limit Zlín nabízí přezutí kol a opravy pneumatik pro osobní a dodávková vozidla pro klientelu v regionu Zlínský kraj.
Podlahové váhy a váhy pro vážení těžkých břemen prodej Praha
Pokud provoz Vašeho zařízení vyžaduje přesné podlahové váhy nebo váhy pro vážení těžkých břemen, neváhejte se obrátit na pražskou pobočku firmy Mettler – Toledo s.r.o., která je prodává.
Mettler - Toledo, s.r.o. Přesné váhy Praha
Sklerotizace – odstranění žilek na nohách Praha – krásné nohy bez chybičky
Trápí Vás rozšířené žilky a toužíte po krásných nohách bez chybičky? Nebojte se a kontaktujte Esthetic Medical Clinic v Praze, kde provádějí bezbolestné odstranění žilek na nohách – sklerotizaci.
Kvalitní zimní ponožky a návleky na nohy - široký výběr bavlněných i vlněných ponožek
Firma VšeProBoty z Rožnova pod Radhoštěm nabízí za výhodné ceny široký výběr kvalitních vlněných i bavlněných ponožek na zimu i běžné užívání.
Plazmové řezací stroje pro řezání elektricky vodivých materiálů, plazmové řezačky
Prodej, servis plazmových řezacích strojů pro řezání elektricky vodivých materiálů, plazmové řezačky pro dělení materiálu nabízí Svářecí technika WELDPOINT z Brna.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Spolehlivé internetové připojení - levný a přitom rychlý internet do domácností
Spolehlivé poskytování internetu v Mysločovicích, Míškovicích i v okolí Zlína zajišťuje firma PSWNET Zlín s.r.o.. Pokud i vy toužíte po rychlém a spolehlivém internetu, vyzkoušejte nás ještě dnes!
Tepelná čerpadla vzduch-voda Plzeň – nízké provozní náklady, snadná instalace
Pokud hledáte ekonomicky výhodnou a snadnou variantu sezonního vytápění bazénů nebo menších domků, můžete důvěřovat tepelným čerpadlům se systémem vzduch-voda od firmy Enerfin plus s.r.o. z Plzně.
Konference TWI & Kata a slavnostní křest českého překladu knihy Toyota Kata
Přínosem implementace principů metody Kata je zejména zvyšování výkonu firmy prostřednictvím zapojení všech úrovní zaměstnanců a neustálého zlepšování.
Horizontální žaluzie Ústí nad Labem – rychlá montáž a jednoduchá údržba
Hledáte jednoduchý a rychlý způsob zastínění oken proti slunečnímu záření nebo zvědavým pohledům? Žádejte kvalitní horizontální žaluzie od společnosti ars Ústí s.r.o. z Ústí nad Labem.
Protipožární dveře s požární odolností - prodej, revize
Protipožární dveře jsou dveře se speciální konstrukcí, která zabraňuje rychlému šíření plamenů, kouře a tepelného toku. Jejich prodej a revize vám zajistí firma HASEO sídlící u Hranic a Přerova.
Fasádní dekorativní profily z pěnového polystyrenu - výroba
Nechte se inspirovat společností SEPAS a.s. a dodejte vaší fasádě nový vzhled díky fasádním dekorativním profilům z pěnového polystyrenu.
Slévárna – odlitky šedé litiny a barevných kovů hliník a bronz
Naše slévárna provádí špičkové odlévání odlitků z šedé litiny a barevných kovů - TSS, spol. s r. o. Třebechovická slévárna a strojírna
TSS, spol. s r. o. Třebechovická slévárna a strojírna
Tiskárna čárového kódu Praha – pro rychlý tisk a nízkou spotřebu
Je Vaše zboží označeno čárovým kódem? Pak jistě potřebujete spolehlivou tiskárnu pro rychlý tisk čárových kódů. Širokou nabídku těchto tiskáren naleznete u společnosti ARC Technologie, a.s. z Prahy.
Dodávka i montáž tepelných čerpadel vzduch-vzduch - úsporné vytápění pro chatu a chalupu
Tepelné čerpadlo vzduch-vzduch Vám dodá firma Arctis Čeleda s.r.o. z Havířova, která se specializuje na prodej, montáž i servis tepelných čerpadel, chladírenské techniky a klimatizačních technologií.
Kvalitní sušiče do hotelu, penzionu i wellness
Pokud vlastníte hotel nebo penzion a chcete si pořídit nové prádelenské zařízení, pak je pro vás ideálním partnerem firma Primus Alliance Laundry CE - pořídíte zde kvalitní sušiče, žehliče i pračky.