Aktuální microsite

Čističky obilí
Další zpracování obilí po sklizni, oddělení nečistot a přípravu na sušení či uskladnění zajistí čističky obilí s vysokým výkonem a snadnou údržbou, které nabízí společnost CanAgrocz, s.r.o. z Přeštic.
Praktický lékař pro dospělé Sušice
Myslíte na své zdraví a prevenci onemocnění? Pokud bydlíte v Sušici a okolí, neváhejte využít služeb MUDr. Olgy Nikodemové - praktické lékařky pro dospělé.
Kvalitní, masivní parkové lavičky Woody, Portiqoa, Miela, Forma, Diva-výroba
Firma mmcité 1 je výrobce parkových laviček ze Zlínska - doporučujeme kvalitní lavičky Woody s masivním roštem, modely Portiqoa, Miela, Diva a Forma s dřevěnými lamelami.
Terasové topeniště MILAN Domažlice
Pro vytvoření celoroční příjemné atmosféry, ale také pro grilování, opékání či uzení masa je určeno designové terasové topeniště Milan, které nabízí společnost et EuroTeplo a.s. z Domažlic.
Sanační práce Praha – komplexní ochrana proti všem biotickým škůdcům
Chraňte budovy před poškozením plísní, dřevomorkou nebo červotočem. Žádejte sanační práce a komplexní ochranu proti všem biotickým škůdcům na 3 až 10 let od firmy SANAKO.cz, s.r.o. se sídlem v Praze.
Zakázková strojní výroba - svařovaných, obráběných strojních dílů
Jednou z hlavních činností firmy GERGEL s.r.o. je zakázková strojní výroba - kusová i malosériová výroba svařovaných dílů a obráběných strojních dílů. Působíme nejčastěji v lokalitě Zlín, Kroměříž.
Servis produktů Carrier
Společnost SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o. nabízí kompletní záruční i pozáruční servis veškerých produktů této značky se zárukou rychlosti a spolehlivosti.
Dotace na tepelná čerpadla Plzeň - Kotlíkové dotace
Společnost Enerfin plus s.r.o. z Plzně je registrovaným dodavatelem v projektu Nová Zelená Úsporám a nabízí pomoc a poradenství zájemcům o kotlíkové dotace na tepelná čerpadla.
Střechy na klíč, komplexní rekonstrukce střech šikmých i plochých, klempířství
Střechy na klíč, výstavba nových a komplexní rekonstrukce střech šikmých i plochých, klempířské, pokryvačské a tesařské práce zajišťuje společnost STŘECHY DAVMAR s.r.o., Liberec.
Montované stavby na míru - výstavba školek, škol, ubytoven a provozoven
Společnost WAREX spol. s r.o. zajišťuje výstavbu montovaných staveb s nosnou ocelovou konstrukcí, jako jsou např. mateřské školky, školy, ubytovny, provozovny a další.
Bižuterní řetízky a jejich příslušenství Jablonec nad Nisou -  široký výběr bižuterie a komponentů pro její výrobu
Bižuterní řetízky a jejich příslušenství, různé typy koncovek, komponenty pro odznaky, šátkové spony a v neposlední řadě komponenty pro manžetové knoflíky najdete v našem eshopu.
Ing. Lumír Paldus - P.P. trading Komponenty na výrobu bižuterie Jablonec
Hoblovaná prkna Heřmanův Městec, Kostelec na Černými lesy
Potřebujete hoblovaná prkna a jste z Heřmanova Městce, Kostelce nad Černými lesy nebo odkudkoliv jinud? Neváhejte k nám zajet a vyberte si hoblovaná prkna dle Vašeho přání. Prodáváme přebroušená, ohoblovaná a vad zbavená hoblovaná prkna, která můžete koupit jako po jednotlivých kusech tak ve větším množství. Najdete u nás hoblovaná prkna ve ...
Soustružnické práce a soustružení na plně automatizovaných CNC strojích v okresu Zlín
Firma LAJDA KOVO, s.r.o., okres Zlín, se zabývá soustružením na klasických i automatických CNC strojích, díky kterým jsme schopni splnit veškerá přání zákazníků v co nejkratším termínu.
Návrh, design a realizace komerčních interiérů, prodejen, kanceláří, kaváren, restaurací
Návrhy a realizace interiérů na klíč se společností Ing. Aleše Podškubky z Brna. Zaměřujeme se na komerční interiéry, jako jsou prodejny, kanceláře, kavárny, restaurace, ale také výstavní stánky.
Sanitární příčky od RVR jsou ideálním řešením společných sprch či toalet
Vlastníte wellness, bazén, posilovnu, fitko nebo jiné podobné zařízení a hledáte ideální, designově propracované a praktické řešení sprch či toalet?
Lapače tuku - lapoly pro odloučení tuků a olejů z odpadních vod pro restaurace, hotely i školy
Firma ITMS plast s.r.o. poskytuje lapače tuku neboli lapoly, které odlučují tuky a oleje z odpadních vod a jsou vhodné pro restaurace, školy, hotely nebo řeznictví.
Plechová střešní krytina Clara s prokazatelným původem-novinka od Klempos-střechy
Novinka od firmy KLEMPOS-STŘECHY ! Přicházíme s vlastní značkou střešní krytiny s prokazatelným původem, CLARA plechová střešní krytina. Působíme převážně v regionu Zlínský kraj.
DHL je přední světová značka v logistice.
DHL nabízí logistické služby od vnitrostátní a mezinárodní balíkové přepravy přes pozemní, leteckou a námořní přepravu až po řízení průmyslových dodavatelských řetězců.
Přepravní souprava s hydraulickou rukou a přívěsem
Nabízíme služby spojené s dopravou břemen a jejich následné vyložení na určené místo pomocí soupravy s hydraulickou rukou - Kristensson s. r. o. Trutnov
Změkčovače vody pro domácnost Vám pomůžou v boji proti vodnímu kameni a tabletovým solím
Brněnská firma Altamore s.r.o. poskytuje výkonné změkčovače vody, mezi něž nově patří změkčovače Ecowater systems, které nejen účinně bojují proti vodnímu kameni, ale také je lze ovládat přes mobil.
Výroba UV sušící technika, zařízení-UV sušící skříně, mosty, tunely
Společnost KVE-mont s.r.o. z okresu Zlín se mimo jiné zaměřuje na výrobu UV sušící techniky, zařízení pro polygrafii. Dodává UV sušící skříně, mosty, tunely.
Nezávislé naftové topení ATESO ALFA, BREEZE IV, WIND IV k vytápění obytných vozidel či přívěsů
Objednejte si i vy nezávislé naftové topení na e-shopu společnosti BRANOMARKET, které využijete zejména k vytápění obytných aut, kabin vozidel či kempingových přívěsů.
Vyvažovací ventily koncových zařízení a regulaci rozvodů tepla a chladu
Armatury pro ruční vyvažovací ventily pro rozvody vytápění, chlazení.Koncovka na přednastavení průtoku, uzavírání a měření tlaků, průtoků a teplot.
Balicí stroje do teplem smrštitelné, průtažné folie pro balení porcí čerstvých potravin
Stroje na balení čerstvých potravin Vám zajistí firma UNIPROX s.r.o v Brně. Naleznete zde mnoho možností balení čerstvých potravin, sýrů, ryb i zeleniny. Výběr je jen na Vás.
Ponorný mixér Braun MultiQuick 9 - Novinka - skvělý dárek k vánocům pro celou rodinu
Hledáte nápady na vánoční dárky? Ponorný mixér Braun MultiQuick 9 je novinkou na trhu a tento skvělý dárek jistě potěší celou rodinu, seženete ho v prodejně ELPEN-BRAUN v Praze.