Aktuální microsite

Restaurování, opravy historických staveb, kulturních památek - restaurátorství
Firma MiSta stavební společnost s.r.o. se zaměřuje na restaurátorství - opravy, restaurování historických staveb a kulturních památek. Využijte naše zkušenosti v oboru.
Moderní, barevné skleněné obklady do interiérů, komerčních prostor
Ve Sklenářství Sedláček Kroměříž vyrábí barevné skleněné obklady do interiérů, komerčních prostor. Moderní skleněné obklady mají využití v koupelně, kuchyni i jako dělící příčky.
Tvarové výpalky, válcování, pálení plechů, velkoobchod - hutní materiál
Na výrobu tvarových výpalků, válcování, pálení plechů se specializuje společnost STEELCOM CZ a.s., která je specialistou v oboru podnikání s hutním materiálem.
Malířské, natěračské práce, dekorace interiérů, drobné zednické práce Praha, Troja
Malířské, natěračské práce, broušení omítek, tapetování, dekorace interiérů, oprava a úprava zdí, drobné zednické práce provádí společnost Ladislav Neubauer - stavební práce, Praha – Troja.
Ladislav Neubauer - stavební práce
Podlahářské práce, pokládka plovoucích podlah, laminátových, dřevěných, Praha 8
Podlahářské práce, pokládku exteriérových a interiérových podlah, plovoucích, laminátových, dřevěných, vinylových podlah provádí společnost Ladislav Neubauer - stavební práce, Praha 8.
Ladislav Neubauer - stavební práce
Stavební rekonstrukce, bytová jádra, koupelny, kanceláře, Praha
Stavební opravy domů, bytů, kanceláří, rekonstrukce bytového jádra, koupelny, zednické, instalatérské a obkladačské práce realizuje společnost Ladislav Neubauer - stavební práce, Praha.
Ladislav Neubauer - stavební práce
Povrchová úprava kovů práškovým lakováním zvýší jejich odolnost
Firma METAL-PS Otrokovice provádí pro zájemce z regionu Zlínský kraj práškové lakování kovů. Povrchová úprava kovů práškovým lakováním zvýší jejich odolnost vůči nárazům a poškrábání.
Prodej, pronájem a servis kvalitních kopírek a tiskáren značky Konica Minolta, Sharp, Kyocera a Brother
Prodejem kvalitních tiskáren a kopírek se zabývá společnost P.M.CAROLINE, s.r.o. ve Vsetíně, která Vám navíc zprostředkuje pronájem a rychlý servis.
Vrty pro tepelná čerpadla Praha – šetří výdaje za teplo i životní prostředí
Tíží Vás vysoké výdaje za topení? Snižte je a oslovte firmu Vrtání studní - Eduard Prokš z Prahy, která nabízí vrty pro tepelná čerpadla včetně pomoci s výběrem toho pravého čerpadla pro Váš dům.
Doplňkové, tuningové nebo náhradní díly na motocykly značky KTM
Firma Autonova Brno, autorizovaný prodejce motocyklů KTM, poskytuje rovněž doplňkové, tuningové nebo náhradní díly na motocykly značky KTM. Firma rovněž provádí servis.
Svatomartinský pobyt 2019 dva víkendy v Zámeckém hotelu Lednice
Přijeďte k nám na sváteční Svatomartinský víkend 2019. Dva víkendy 8.11.–10.11. a 15.11.–17.11. 2019 do luxusního 4* Zámeckého hotelu Lednice s cimbálovkou v centru Lednicko-valtického areálu.
Nátěry, malby fasád, podlah, střech, nábytku, řeziva
Natěračské a malířské práce všeho druhu provádí firma Balajka Miroslav Zlín. Provádíme malby a nátěry malých i velkých ploch - nátěry fasád, podlah, střech, nábytku, řeziva.
Spedice vytěžování kamionová doprava Maďarsko Španělsko Slovensko
Pro své zákazníky zajišťujeme mezinárodní a vnitrostátní kamionovou dopravu a autodopravu - AM Gnol s.r.o. Hradec Králové
Prodej valivá válečková jehlová kuličková ložiska Lanškroun
Velkoobchodní a maloobchodní prodej ložisek od renomovaných firem - Exvalos spol.s r.o. Lanškroun
Exvalos spol.s r.o. Velkoobchod ložiska Lanškroun
Novinka tónování autoskel přední i boční skla
Nabízíme prémiovou autofólii 3M CRYSTALINE 90 schválenou ministerstvem dopravy ČR - AUTOSKLA GREGI Pardubice, Hradec Králové, Chrudim
Nákup a prodej hutního materiálu pro petrochemický průmysl, energetiku a ekologii
Kvalitní hutní materiál, nákup, prodej a doprava – ocelové plechy a výpalky, tlakové nádoby, svařované roury, zařízení a stroje - PROGRES OCEL Hradec Králové spol. s r.o.
Nejkomfortnější kotle na kusové dřevo v ČR - zplyňovací kotle Benekov řady D
Automatické kotle Benekov řady D jsou pro zákazníky, kteří chtějí topit kusovým dřevem a zároveň chtějí snadno obsluhovat svůj kotel. Jedná se o nejkomfortnější kotle na kusové dřevo v ČR.
Lakování nábytkových a strojních dílů - nalakujeme veškeré díly nábytku i strojů včetně odmaštění
Firma LAKMETAL spol. s r.o. se zabývá kvalitním lakování výrobků, strojních dílů a nábytku v Opavě, Ostravě a okolí.
Topenářské a plynařské práce, opravy, servis, montáž, havarijní služba nonstop, Třeboň
Topenářské a plynařské práce, opravy, servis, revize, montáž plynový rozvodů a zařízení, havarijní službu nonstop zajišťuje společnost Jiří Hrdina, Třeboň.
Monitoring kanalizačního potrubí kamerou, strojní tlakové čištění odpadů
Monitoring a revize kanalizačního potrubí kamerou, strojní tlakové čištění odpadů od kalů, mastnoty a jiných nečistot provádí společnost Jiří Hrdina, okres Jindřichův Hradec.
Vodoinstalační, vodoinstalatérské práce, rozvody vody, havarijní služba Třeboň
Vodoinstalatérské práce, instalace kanalizačních a vodovodních trubek, montáž baterií, umyvadel a WC, havarijní služby zajišťuje společnost Jiří Hrdina - kanalizace, vodoinstalace, Třeboň.
Výprodej skladů - PUR panely
PUR panely o různých typech, délce, šířce a barvě ihned k dispozici - vyprodáváme naše skladové zásoby.
Vzdělávací školící středisko Rakovník – základní i opakovaná odborná školení
Vzdělávací středisko pro dospělé Jan Šlegr – HORIZONT v Rakovníku nabízí možnost zvýšení či rozšíření kvalifikace v žádaných oborech obsluhy strojních zařízení, řidičů nebo jeřábníků.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Mobilní pneuservis na osobní, nákladní automobily, vozy pickup
Mobilní pneuservis firmy CZECH STYLE je k dispozici pro osobní, nákladní automobily, i vozy pickup. Provozovna Veleň Praha-Východ.
Matrace pro eliminaci a vznik dekubitů Vysoké Mýto – pozitivní vliv na krevní oběh a regeneraci svalů
Viscoelastická nebo-li paměťová pěna se vlivem tepla a tlaku dokonale přizpůsobí vašemu tělu - PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace