Aktuální microsite

Rozbor odpadních vod a čistírenských kalů
Provádíme rozbory vod z čistíren odpadních vod, kanalizací a domácích čistíren, chemické a fyzikální rozbory aktivovaného kalu - Orlická Laboratoř, s.r.o. Česká Třebová
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci - BOZP – nejen pro Ústí nad Labem
Zajištění bezpečnosti práce a ochrany zdraví při práci by mělo být cílem každého zaměstnavatele, firma TAURUS – PROXIMA spol. s r.o. z Ústí nad Labem poskytuje v tomto oboru poradenství v celé ČR.
Spojovací materiál a kotevní technika Náchod – maloprodej a velkoprodej
Výhodná nabídka - Spojovací materiál a kotevní technika – maloprodej a velkoprodej - přes 17.000 skladových položek - SPOJOVACÍ A UPEVŇOVACÍ MATERIÁL - NOVOTNÝ, s.r.o. Náchod
Exkurze do výroby vánočních ozdob, ruční výroba skleněných foukaných ozdob
Specializujeme se na ruční výrobu, velkoobchod, maloobchod a prodej skleněných vánočních ozdob - Vánoční ozdoby, DUV - družstvo Dvůr Králové nad Labem
Vánoční foukané skleněné ozdoby sklo Dvůr Králové Trutnov
Firma Vánoční ozdoby, DUV-družstvo je specializována výhradně na tradiční výrobu skleněných vánočních ozdob. Veškerá výroba je ruční práce - bez využití strojů.
Renovace a sanace všech typů podlahovin a povrchů  - hloubkové čištění
Renovace a sanace všech typů podlahovin a povrchů - hloubkové čištění, sanace, ochranné nátěry provádí firma Dema-servis ve Znojmě.
Detekce, měření a odrušení geopatogenní zóny - zbavte se negativního působení geopatogenních zón
Geopatogenní zóny ovlivňují negativně Vaše zdraví, spánek i náladu. Relaxační centrum Adam Přerov provádí detekce, měření i odrušení geopatogenních zón v lokalitě Olomoucký kraj.
Účetní služby na míru - outsourcing, vzdálené vedení účetnictví
Pokud se chcete zbavit starostí s účetnictvím a hledáte spolehlivou pomoc při outsourcingu nebo vzdáleném vedení účetnictví, pak je zde firma FULLCOM - to jsou účetní služby na míru.
Zastoupení kapel, umělců v ČR - koncerty The Backwards, Kristína, Abba revival, Queen revival, Elvis Presley revival
Umělecká agentura September Zlín má výhradní zastoupení známých kapel, umělců. Zprostředkovává koncerty The Backwards, Kristína, Abba revival, Queen revival, Elvis Presley revival po celé ČR.
Světelná reklama na zakázku pro společnosti, které chtějí být opravdu vidět
Chcete aby vaše společnost byla opravdu vidět? Světelná reklama s výrobou na zakázku od reklamní agentury BB DESIGN v Olomouci vám dokonale rozsvítí váš byznys.
BB DESIGN, s.r.o. Reklamní agentura Olomouc
Vánoční nabídka zvýhodněných romantických pobytů v Zámeckém hotelu v Lednici
Vánoční nabídka zvýhodněných romantických balíčků - pobytů se slevou, ubytování v romantických pokojích v překrásném Zámeckém hotelu v Lednici na Jižní Moravě.
Silniční váhy - vážení vozidel za jízdy i za klidu
Společnost TENZOVÁHY, s.r.o. je výrobce systémů vážení pro dopravu a průmysl se sídlem v Olomouci. Svým zákazníkům poskytuje kvalitní a přesné silniční váhy pro vážení vozidel za jízdy i za klidu.
TENZOVÁHY, s.r.o.
Zkoušky betonu, měření zhutnění zemních konstrukcí, hutnící zkoušky
Naše akreditovaná zkušební laboratoř zajišťuje zkoušky betonu, hutnící zkoušky a to především při měření zhutnění zemních konstrukcí.
Servisní práce, servis pekařských pásových pecí i starších typů
Opravujeme a průběžně servisujeme pekařské pásové pece typu PPP a starší pece typu PPC – kvalitní servis - J4 s.r.o. Hradec Králové
Autoservis Plzeň
Jste z Plzně a hledáte spolehlivý autoservis, který provádí opravy, přípravu aut na STK a emise a garantuje kvalitně odvedenou práci? Kontaktujte profesionály z Autokomplet - servis Plzeň s.r.o.
Kremace Plzeňský kraj
Způsob pohřbu zpopelněním byl vůlí vašeho příbuzného a vy nyní stojíte před úkolem kremaci zařídit? S tímto nelehkým úkolem Vám pomohou v pohřební službě PIETA s.r.o. v celém Plzeňkém kraji.
Bezbolestné ošetření Vašich zubů Praha 4 – bez zbytečného strachu ze zubaře
Obáváte se zubního ošetření? Je návštěva zubaře Vaší noční můrou? S moderním přístupem a vybavením kliniky Dental Office H33 s.r.o. v Praze 4 bude ošetření Vašich zubů zcela bezbolestné.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Dámské i pánské pláště, kabáty, saka, kostýmy, kalhoty - kvalitní a značkové oblečení
Dámské i pánské pláště, kabáty, saka, kostýmy, kalhoty a další kvalitní oděvy českých značek můžete zakoupit v prodejně Jana Carbola ve Frýdku Místku, kde si z širokého sortimentu vybere každý.
Ochrana okapů, potrubí i ploch díky systému DEVI - Most
Popraskáním a poškozením jsou v zimě za mrazu a sněhu ohroženy například okapy, potrubí nebo venkovní plochy, jako jsou chodníky či příjezdové cesty.
Práce klempířské pokrývačské tesařské hromosvody Červený Kostelec
Pomůžeme vám s realizací nové střechy, nebo opravíme tu dosluhující - Pokrývačské a klempířské práce - KUKO s.r.o. Červený Kostelec
Svatomartinské menu v překrásném prostředí Hotelu a Restaurantu Tři Věžičky
Vychutnejte si Svatomartinské menu v Hotelu Tři Věžičky, který poskytuje kromě ubytování také vynikající restauraci, kde Vám uvaří tradiční česká jídla a pohostí Vás skvělým vínem.
Chladírenská technika, chladící nábytek, mrazící zařízení - prodej, servis
Pokud hledáte firmu, která vybaví Vaši prodejnu chladícím a mrazícím nábytkem a zařízením, obraťte se na ARCTIS Čeleda s.r.o. z Havířova, která provádí servis, montáž a prodej chladírenské techniky.
Kvalitní krby a kamna - odborné poradenství, prodej, montáž a servis
Kvalitní krby a kamna včetně odborného poradenství, prodeje montáže a veškerého servisu Vám zajistí firma Michal Zaťko - Kamna Krby OK ve Žďáru nad Sázavou
Izolace a hydroizolace rovných střech, balkonů, zateplování fasád, Česká Třebová
Izolace, hydroizolace rovných střech, balkonů, teras, klempířské práce, zateplování fasád a střech realizuje společnost Karel Tomeš – Izolace, která sídlí v České Třebové.
Stavební firma, výstavba rodinných domů, půdní vestavby, rekonstrukce koupelen, Rakovník
Výstavbu rodinných a bytových domů, půdní vestavby, rekonstrukce koupelen, realizaci střech, izolace spodních staveb zajišťuje stavební firma DANEKER, spol. s r.o., Rakovník.