Aktuální microsite

Servisní práce, servis pekařských pásových pecí i starších typů
Opravujeme a průběžně servisujeme pekařské pásové pece typu PPP a starší pece typu PPC – kvalitní servis - J4 s.r.o. Hradec Králové
Autoservis Plzeň
Jste z Plzně a hledáte spolehlivý autoservis, který provádí opravy, přípravu aut na STK a emise a garantuje kvalitně odvedenou práci? Kontaktujte profesionály z Autokomplet - servis Plzeň s.r.o.
Kremace Plzeňský kraj
Způsob pohřbu zpopelněním byl vůlí vašeho příbuzného a vy nyní stojíte před úkolem kremaci zařídit? S tímto nelehkým úkolem Vám pomohou v pohřební službě PIETA s.r.o. v celém Plzeňkém kraji.
Bezbolestné ošetření Vašich zubů Praha 4 – bez zbytečného strachu ze zubaře
Obáváte se zubního ošetření? Je návštěva zubaře Vaší noční můrou? S moderním přístupem a vybavením kliniky Dental Office H33 s.r.o. v Praze 4 bude ošetření Vašich zubů zcela bezbolestné.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Dámské i pánské pláště, kabáty, saka, kostýmy, kalhoty - kvalitní a značkové oblečení
Dámské i pánské pláště, kabáty, saka, kostýmy, kalhoty a další kvalitní oděvy českých značek můžete zakoupit v prodejně Jana Carbola ve Frýdku Místku, kde si z širokého sortimentu vybere každý.
Ochrana okapů, potrubí i ploch díky systému DEVI - Most
Popraskáním a poškozením jsou v zimě za mrazu a sněhu ohroženy například okapy, potrubí nebo venkovní plochy, jako jsou chodníky či příjezdové cesty.
Práce klempířské pokrývačské tesařské hromosvody Červený Kostelec
Pomůžeme vám s realizací nové střechy, nebo opravíme tu dosluhující - Pokrývačské a klempířské práce - KUKO s.r.o. Červený Kostelec
Svatomartinské menu v překrásném prostředí Hotelu a Restaurantu Tři Věžičky
Vychutnejte si Svatomartinské menu v Hotelu Tři Věžičky, který poskytuje kromě ubytování také vynikající restauraci, kde Vám uvaří tradiční česká jídla a pohostí Vás skvělým vínem.
Chladírenská technika, chladící nábytek, mrazící zařízení - prodej, servis
Pokud hledáte firmu, která vybaví Vaši prodejnu chladícím a mrazícím nábytkem a zařízením, obraťte se na ARCTIS Čeleda s.r.o. z Havířova, která provádí servis, montáž a prodej chladírenské techniky.
Kvalitní krby a kamna - odborné poradenství, prodej, montáž a servis
Kvalitní krby a kamna včetně odborného poradenství, prodeje montáže a veškerého servisu Vám zajistí firma Michal Zaťko - Kamna Krby OK ve Žďáru nad Sázavou
Izolace a hydroizolace rovných střech, balkonů, zateplování fasád, Česká Třebová
Izolace, hydroizolace rovných střech, balkonů, teras, klempířské práce, zateplování fasád a střech realizuje společnost Karel Tomeš – Izolace, která sídlí v České Třebové.
Stavební firma, výstavba rodinných domů, půdní vestavby, rekonstrukce koupelen, Rakovník
Výstavbu rodinných a bytových domů, půdní vestavby, rekonstrukce koupelen, realizaci střech, izolace spodních staveb zajišťuje stavební firma DANEKER, spol. s r.o., Rakovník.
Zednické a sádrokartonářské práce, stavební rekonstrukce, Ústí nad Orlicí
Zednické a sádrokartonářské práce při stavební rekonstrukci nebo novostavbě na klíč zajišťuje společnost Martin Sladký - Stavby WBS, okres Ústí nad Orlicí.
Podlahářské práce, pokládka plovoucích, laminátových, dřevěných, masivních podlah
Podlahářské práce, pokládku plovoucích, laminátových, dřevěných, masivních, vinylových podlah a s tím spojenou montáž lišt, broušení a lakování provádí Martin Sladký - Stavby WBS.
Obkladačské práce, pokládka obkladů, obložení koupelny, schodů, okres Ústí nad Orlicí
Obkladačské práce, pokládku keramických obkladů a dlažeb, obložení koupelny, schodů a veškeré práce s tím související zajišťuje společnost Martin Sladký - Stavby WBS, okres Ústí nad Orlicí.
Požární ucpávky zamezení šíření ohně a kouře - prodej, servis, opravy
Požární ucpávky zabezpečí váš majetek proti šíření ohně a kouře - ve firmě HASEO provádějí prodej, ale také servis a pravidelnou kontrolu požárních ucpávek včetně jejich opravy v případě poškození.
Cestovní tašky a kufry na kolečkách pro pohodlné cestování - eshop
Milujete cestování a chcete si pořídit kvalitní cestovní tašky či kufry na kolečkách? Využijte eshop firmy VTR z Rožnova (Vsetína), který se zaměřuje na prodej cestovních tašek, kufrů a doplňků.
Betonová lavice Construqta, odpadkový koš Minium a jednosedák Blocq v designovém provedení
Produkty městského mobiliáře firmy mmcité a.s. získali prestižní cenu Good Design - mezi produkty je betonová lavice Construqta, odpadkový koš Minium a jednosedák Blocq v designovém provedení.
Podlahové bezpečnostní značení - odolný podlahový nátěr
Pokud chcete předejít k poškození nátěrů, které jsou nutné pro označení manipulačních prostorů a komunikací, tak je ideálním řešením vysoce odolný podlahový nátěr od firmy Aledo s.r.o. Prostějov.
Nový Fiat Tipo-rodinný sedan s titulem nejlepší koupě roku 2016 v Evropě
Pořiďte si rodinný sedan Fiat Tipo v DOBE-CAR Holešov. Tento vůz získal titul nejlepší koupě roku 2016 v Evropě. Zveme zákazníky z okresu Zlín, Kroměříž na testovací jízdy.
Variabilní sprchový čtvrtkruhový kout s unikátním těsněním Topseal
Nakupujte za výhodné ceny různé druhy sprchových koutů, čtvrtkruhové kouty, čtvercové kouty, náhradní díly - M&K, stavební servis spol. s r.o. Městec Králové, Nymburk
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Rekonstrukce střech a fasád Praha od profesionálů na klíč
Plánujete rekonstrukci střechy nebo fasády Vašeho domu? Obraťte se na profesionální tesaře, klempíře, pokrývače či zedníky z firmy Anesta s.r.o. z Prahy a můžete si být jisti kvalitně odvedenou prací.
Prodej a půjčovna zdravotnických potřeb a pomůcek Písek - výběr nových i repasovaných
Široký sortiment zdravotnických potřeb a pomůcek pro usnadnění každodenního života s hendikepem prodává nebo nové či repasované půjčuje společnost AKTIV Zdravotnické potřeby s.r.o. z Písku.
Severočeské vodovody a kanalizace pro Ústecký, Liberecký a Středočeský kraj -  linka 840111111; 601267267
Zákaznická a havarijní linka Severočeských vodovodů a kanalizací 840 111 111, 601267267 funguje pro dotazy a nahlášení poruch v oblastech Ústeckého, Libereckého a Středočeského kraje.
Kancelářský komplex - pronájem volné kanceláře, kancelářských prostor
Sháníte-li pronájem volné kanceláře pro vaše pracovní jednání v okolí Olomouce, tak je pro vás jako stvořená budova AB CENTRUM, která poskytuje pronájem volných kancelářských a nebytových prostor.