Aktuální microsite

Svářečské kurzy pro začátečníky až pro pokročilé
Svářečská škola z České Třebové je navíc zapojena do systému české svářečské společnosti ANB.
Roztahovatelné návěsy-přeprava nadrozměrných, dlouhých nákladů v ČR i EU
Přeprava nadrozměrných nákladů nemusí být problém. Firma S.I.T.S. Zlín má k dispozici roztahovatelné návěsy, přepravu dlouhých nákladů zajistíme v ČR i v zemích EU.
Nedestruktivní defektoskopie Praha – certifikační program
Společnost Certifikační sdružení pro personál - APC, z.s. se sídlem v Praze nabízí zájemcům certifikační program nedestruktivní defektoskopie připravený v souladu s požadavky mezinárodních norem.
Otevírání a montáž zámků Nonstop Praha – vyřešíme vše okamžitě
Potřebujete ihned namontovat zámek a uzamknout byt nebo jste naopak ztratili klíče a hledáte někoho, kdo by Vám byt otevřel? Zámečnictví Praha 3 - Jiří Růžička můžete volat Nonstop.
Rychlé a spolehlivé zásobování školních jídelen Opava - každodenní dodávka potravin a nápojů
Spolehlivé zásobování Vám zajistí společnost SVA-NI velkoobchod s.r.o, která se zabývá dodávkou potravin a nápojů do školních jídelen v okolí Opavy i Nového Jičína.
Identifikační a přístupové systémy Praha – přehled o pohybu osob v objektech
Zajistit vstup oprávněných osob do prostoru a přehled o jejich pohybu zajistí identifikační a přístupové systémy od firmy APROKS, spol.s r.o. z Prahy.
Velkoobchod s venkovními svítidly Praha
Velkoobchod RENDL lighting a.s. nabízí venkovní svítidla.
POS podložky výroba Praha – viditelná reklama s možností výměny grafiky
POS podložky znamenají neokoukaný způsob prezentace Vašeho výrobku nebo reklamy na exponovaných místech. Tyto podložky s vyměnitelnou grafikou vyrábí a nabízí společnost FREEPOINTS s.r.o. z Prahy.
Soukromá Lesní škola Vědomice - sazenice keřů, dřevin a rostlin - navštivte nás, rozkveteme Vaši zahradu!
Lesní školka Vědomice s.r.o. obhospodařuje celkem 70 ha produkčních ploch, na nichž se věnuje dvěma odvětvím rostlinné produkce.
Kvalitní lahvové víno a velkopavlovické sudové, rozlévané víno - Vinotéka
Vinotéka Krhová u Vsetína, jejímž provozovatelem je Vinařský grunt Brumovín, má na prodej kvalitní lahvové víno z různých koutů evropy i vlastní produkce a velkopavlovické sudové, rozlévané víno.
Zastupujeme švýcarskou firmu Baertschi Perma – Agrartecnic
Naše firma SILYBA a.s. Dolní Dobrouč slavnostně podepsala spolupráci se švýcarskou firmu Baertschi Perma – Agrartecnic, secí stroje systému Strip-Till
Omlazení pleti Praha – odstraní oční vějířky, kruhy a váčky pod očima
Pozorujete na svých očích známky stárnutí? Oční vějířky, které se tvoří v nejjemnější části obličeje s nejtenčí kůží, lze odstranit pomocí omlazující péče pleti v Esthetic Medical Clinic v Praze.
Výroba replik oken a dveří Praha - okna do památkově chráněných staveb a bytů
Výměnu dřevěných špaletových oken na památkově chráněných stavbách a v bytech nejen v Praze, ale i výrobu replik oken a dveří zajistí společnost DALEX TRADE s.r.o.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Pobyty pro rodiče s dětmi především v lyžařské sezóně - krásné prostředí
Pobyty pro rodiče s dětmi především v lyžařské sezóně realizují Horské lázně Karlova Studánka, které mohou nabídnout krásné prostředí, které dodá pobytu tu pravou atmosféru.
Projektování staveb pro farmacii – včetně dodávek specifických technologií
Společnost Lab & Pharma spol. s r.o. se sídlem v Praze nabízí své služby projektování, řízení a dodávek technologií laboratoří a staveb pro farmacii a zdravotnická zařízení.
Ordinace praktické lékařky pro dospělé, komplexní zdravotní péče, Praha 2
Ordinace praktické lékařky pro dospělé, MUDr. Helena Enžlová, komplexní zdravotní péče, preventivné a léčební péče, odběry biologického materiálu a aplikace očkování, Praha 2.
Drůbežárna, jednodenní kuřata, masné slepice, chov brojlerů
Jednodenní kuřata, masné slepice, chov brojlerů masných hybridů, výkrm jatečních kuřat, produkci násadových vajec zajišťuje drůbežárna XAVEROV, a.s., Kostelec nad Černými lesy.
Bezpečnostní agentura, ochrana majetku, osob, střežení objektů, detektivní služby
Ochranu majetku, ostrahu osob, střežení objektů, firem, skladů, detektivní služby, bezpečnostní služby při společenských shromážděních poskytuje bezpečnostní agentura High Security s.r.o.
Zakrytování strojů, ochranné kryty pro obráběcí stroje, výroba
Opláštění strojů, ochranné kryty pro obráběcí stroje, bezpečnostní zakrytování konstrukcí, výrobu, montáž a údržbu zajišťuje společnost CREMER Bohemia s.r.o., Plzeň.
Eshop řeznické potřeby - nože, ocílky pro řezníky, kuchaře
Firma Robert Procházka provozuje eshop, kde pořídíte řeznické potřeby - nože, ocílky i další doplňky pro řezníky. Zákazníkům z lokality Zlínský kraj je k dispozici prodejna v Uherském Brodě.
Velký výběr bylin a léčivých produktů v přírodní lékárně Vsetín - čaje, kapky, kosmetika, sirupy
Navštivte obchůdek ZELENÁ LÉKÁRNA - Lenka v centru Vsetína, který je plný bylin a vyberte si ze širokého sortimentu přírodní kosmetiky, čínské medicíny a léčivých produktů.
ZELENÁ LÉKÁRNA - Lenka, s.r.o. Zelená lékárna na Smetance
Tepelná izolace střešního pláště a fasády - nejkvalitnější tepelně izolační materiály
Společnost SALVATOR STŘECHY s. r. o. je dodavatelem nejkvalitnějších tepelně izolačních materiálů a veškerého příslušenství pro jejich instalaci pro šikmé i ploché střechy a fasády Vašich staveb.
Kávovary, automaty na nápoje do kanceláře - kávový servis pro zaměstnance
Udělejte radost zaměstnancům a zákazníkům kávovým servisem. Firma ATE Company z Olomouce do Vaší kanceláře dodá kávovary i automaty na nápoje. Poradíme Vám, jaký automat je pro Vaši firmu vhodný.
Návrh, výroba a montáž kuchyní - kuchyňské studio Nový Jičín Vám vyrobí kvalitní kuchyně na míru
Navštivte kuchyňské studio HON-kuchyně v Novém Jičíně, které nabízí kvalitní kuchyňské služby. Zajistíme Vám vše od návrhu, výroby, až po realizaci a montáž Vaší vysněné kuchyně.
Záruční, pozáruční servis, opravy bílé techniky, chlazení, bojlerů
V regionu Zlín, Kroměříž, Přerov, Vsetín zajistí záruční, pozáruční servis bílé techniky, chlazení i opravy bojlerů firma DUO SERVIS ELEKTRO Otrokovice.