Aktuální microsite

Kvalitní zdravotní péče, pohotovostní služba a vstřícný přístup k pacientům, Kolín
Vize kolínské nemocnice se opírá o 3 základní pilíře: kvalitu, vstřícnost a komplexní zdravotní péči. Byli jsme oceněni jako nejlepší nemocnice Středočeského kraje z hlediska spokojenosti pacientů.
Oblastní nemocnice Kolín, a.s., nemocnice Středočeského kraje
Automatické dávkování sypkých a kapalných materiálů zvýší bezpečnost a efektivitu práce
Pomocí automatického dávkování sypkých a kapalných materiálů se systémem Quantos od firmy Mettler-Toledo s.r.o. se zastoupením v Praze se zvýší produktivita i bezpečnost práce v laboratořích.
Mettler - Toledo, s.r.o. Přesné váhy Praha
Prodej, servis elektrických spotřebičů - elektrické trouby, sporáku, ohřívače vody
Společnost ELEKTROSERVIS Zlín poskytuje servis elektrických spotřebičů, v lokalitě Zlínský kraj - opravujeme elektrické trouby, sporáky, ohřívače vody. Zabýváme se i prodejem domácích spotřebičů.
Betonové, odpadkové koše Better - moderní, kultivované tvary košů
I u odpadkových košů je možné vybírat z moderních, kultivovaných tvarů. Firma mmcité a.s. z regionu Zlínský kraj vyrábí betonové, odpadkové koše Better, které zapadnou kamkoliv.
Diamantové řezání a vrtání do betonu a panelu - přesné vrtání otvorů ve výškách i pod vodou
Firma Nikol s.r.o. sídlící v Olomouckém kraji poskytuje služby v oblasti diamantového řezání a vrtání do betonu a panelu. Přesné a bezpečné vrtání bez vibrací i v extrémních podmínkách.
Rozvoz obědů do firem, firemní stravování  - kvalitní a chutné obědy s dovozem přímo do Vaši firmy
Rozvoz teplých obědů včetně polévky do firem a dalších institucí Vám zajistí cateringová firma LB GASTRO s.r.o., která dováží výborné a kvalitní jídlo v regionu Opava i Ostrava.
Potahový materiál ESENZA - voděodolný, vodou čistitelný a odolný proti zašpinění
Jihlavská firma BS-textil s.r.o. poskytuje kvalitní potahové materiály, mezi něž nově patří potahový materiál ESENZA, který je voděodolný, vodou čistitelný a odolný proti zašpinění.
BS-textil s.r.o.
Námořní přeprava – kontejnerová přeprava i sběrná služba, rychlý a bezchybný servis
Sháníte spolehlivou a rychlou přepravu kontejnerů, nadrozměrných i menších zásilek? Kontaktujte oddělení námořní přepravy společnosti NIPPON EXPESS se zastoupením v Praze.
Prodej převodovek osobních, užitkových vozidel-montáž, oprava převodovky
Autoservis Klimacar Zlín provádí opravy i montáž převodovek. Nabízí na prodej převodovky osobních, užitkových vozidel.
Víceúčelová dvoucestná vozidla, specialista na železniční kolejová vozidla
Tolik potřebná víceúčelová dvoucestná vozidla vyrábí česká firma SaZ s.r.o. Divize Sázava. Železniční kolejová vozidla jsou potřeba při náročných pracích u kolejí.
Požární ochrana Ústí nad Labem – od školení, jednání s úřady po zajištění požární techniky
Společnost TAURUS – PROXIMA spol. s r.o. z Ústí nad Labem poskytuje komplexní služby požární ochrany od školení po zajištění požární techniky zákazníkům po celém území České republiky.
Komplexní inženýrská činnost, posouzení statiky staveb, zateplování Praha
Komplexní inženýrské služby od vyřízení potřebných dokumentů pro stavbu či přestavbu, přípravy plánů a zpracování projektu, posouzení statiky staveb a zateplení domů nabízí Ing. Tomáš Novotný z Prahy.
Ing. Tomáš Novotný Projekční práce na klíč
Autoškola s individuálním přístupem - získání řidičského průkazu skupiny B, řidičáku na auto
Pokud přemýšlíte nad získáním řidičského průkazu skupiny B, kontaktujte Autoškolu Slezská s.r.o. v Ostravě, která má zkušené a kvalifikované pracovníky s přátelským a individuálním přístupem.
Elektrodeionizace a RO EDI výkon 30 - 2000 l/hod – pro laboratorní i průmyslové využití
Pro laboratorní i průmyslovou přípravu velmi čisté vody metodou elektrodeionizace nabízí společnost GORO, spol. s r.o. úpravny vody RO EDI s výkonem 30 - 2000 l/hod.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Kaučuk Česká republika – přírodní i syntetický od světových producentů
Významný dodavatel přírodního i syntetického kaučuku pro Českou republiku, společnost Centrotrade Deutschland GmbH, dodává všechny typy kaučuku od všech světových producentů.
Rámové a trubkové lešení, pronájem, půjčovna, montáž, demontáž, revize, okres Liberec
Rámové a trubkové lešení a příslušenství jeho pronájem, půjčení, montáž, demontáž, revizi, návrh konstrukce a poradenství zajišťuje společnost Pavel Tvrzník, okres Liberec.
Průmyslové stavby, výstavba výrobních hal, areálů, Plzeňský kraj
Průmyslové stavby, výstavbu výrobních a skladovací hal, areálů, komerčních budov a jiných pozemní staveb realizuje stavební firma Miroslav Vrhel, Kašperské Hory, Plzeňský kraj.
Stavební rekonstrukce domů, bytů, koupelen, bytových jader, Kašperské Hory
Stavební rekonstrukce domů, bytů, koupelen, bytových jader, obkladačské práce, zateplení, fasády, půdní vestavby, výměny oken zajišťuje Miroslav Vrhel - stavební firma, Kašperské Hory.
Stavební firma, výstavba nových rodinných domů na klíč, bytová výstavba, okres Klatovy
Výstavbu nových rodinných domů na klíč, bytovou výstavbu, zednické práce, izolace, realizaci střech, instalatérské práce provádí stavební firma Miroslav Vrhel, okres Klatovy.
Vysokotlaké čištění kanalizace, odvoz fekálií ze septiků, žump, jímek, okres Teplice
Vysokotlaké čištění kanalizace, odvoz odpadních vod, fekálií, kalů, usazenin ze septiků, žump, jímek, lapačů tuku a jejich čištění realizuje společnost Leoš Novák, okres Teplice.
Osazování studní a jímek čerpadly Praha – dlouhá životnost a bezporuchovost
Pokud jste šťastní majitelé studní, jistě oceníte služby osazování studní a jímek čerpadly. Tuto službu nabízí společnost Ž a S sdružení z Prahy.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Obec Chlístovice, místo s bohatým kulturním i sportovním životem a romantickou turistikou
Obec Chlístovice, malá vesnice vzdálená jen 12 km od Kutné Hory, příznačná svou romantickou krajinou, jež svádí k výletům a dlouhým procházkám. Ideální místo pro milovníky turistiky a historie.
Koupelnové studio, široký výběr různých druhů sanitárního zařízení, obkladů a dlažby
Koupelnu podle vašich představ Vám vybaví firma KOREP Litvínov. Máme bohatý výběr sanitárního zařízení, obkladů a dlažeb od renomovaných výrobců s dlouholetou zárukou.
Celoroční, ale i vánoční prodej chutných ryb, především kaprů, štik, sumců a candátů
Naší hlavní činností je chov ryb, jako jsou kapři, štiky, sumci a candáti. Klatovské rybářství a.s. využívá speciální rybochovné objekty, jež ročně vyprodukují přes 1 000 tun ryb.