Aktuální microsite

Hliníkové konstrukce, hliníková okna, prosklené dveře, Praha - západ
Společnost Alucon Plus z Rudné u Prahy se zaměřuje na výrobu a montáž hliníkových konstrukcí.
Precizní malířské, natěračské a tapetářské práce, spolehlivé protipožární nátěry Qualichem
Společnost LAKOMAL VRCHLABÍ s.r.o. poskytuje prvotřídní služby v oblasti malířských, natěračských a tapetářských prací. Jsme rodinná firma z Vrchlabí využívající klasické i moderní technologie.
Pokrývačské, klempířské a tesařské práce, realizace, nátěry a generální opravy střech
KLEMPÍŘSTVÍ JINDRÁK, firma specializující se na pokrývačské, klempířské a tesařské práce. Provádíme pokládku střešní krytiny, nátěry a generální opravy střech. Sídlíme v Jablonci nad Nisou.
Cestovní agentura, luxusní zájezdy na míru, dovolená i business cesty do mnoha destinací
ALCA TRAVEL, cestovní agentura nabízející luxusní zájezdy na míru, široký výběr atraktivních destinací či kompletní služby pro Vaši business cestu. Obohatíme Vás o nové zážitky a zkušenosti.
Betonové potěrové podlahy pro haly, sklady, garáže, moderní technologické postupy
PROFI BETON s.r.o., společnost z Pardubic zaměřující se na výrobu a pokládku betonových potěrových podlah. Disponujeme kvalitními betonovými směsmi a využíváme nejmodernější technologie na trhu.
Akreditovaná laboratoř Praha Střední Čechy
Akreditovaná laboratoř Praha Střední Čechy. Laboratoř je akreditovaná CIA pod číslem 1531.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vod
Nýtovací technika, tesařské kování, upínací soupravy-velkoobchod
Ve velkoobchodu JSP šrouby Kroměříž můžete výhodně nakoupit tesařské kování, upínací soupravy, v sortimentu je i kotevní, nýtovací technika a spojovací materiál.
Ubytování pro firmy - teambuilding, workshopy  firemní akce v hotelu
V Hotelu Všemina u Zlína poskytujeme velmi často ubytování pro firmy. Součástí hotelu jsou 4 konferenční sály s audiovizuální technikou, pořádáme firemní akce, oslavy i workshopy a teambuilding.
Kompletní celní služby, celní deklarace, intrastat  - zpracování a poradenství od odborníku
Společnost CELSPED s.r.o. poskytuje kompletní celní služby zákazníkům včetně celního poradenství a služby ohledně statistického hlášení INTRASTAT v okolí Zlína i Vsetína.
Nový Renault Captur je na míru přizpůsobitelný crossover s okouzlujícím designem
Dopřejte si více stylu a nechte se unést novým vozem Renault Captur. Jeho okouzlující design si zamilujete už při první jízdě. Prodej nového vozu vám zajistí firma Auto Kubíček v Šumperku i Olomouci.
Turistické vízum do Vietnamu, Indie a Číny
Společnost Agnesa Bohemia s.r.o. Vám pomůže zajistit vízum při organizování vašich zahraničích cest.
Agnesa Bohemia s.r.o. Víza do zemí s vízovou povinností Praha
Pískovna Seník-Lenešice – štěrkopísek, kamenivo na jednom místě
Firma PÍSKY - J. Elsnic spol. s r.o. se zabývá těžbou štěrku a písku, které dále zpracovávají, aby odpovídaly normám ČSN EN. Firma se skládá ze 3 pískoven: Selibice, Lišany a Seník – Lenešice. Právě poslední jmenovaná je známá svoji těžbou písků a kameniva, které se po zpracování dále používá do betonu a betonových výrobků. Vybrat si můžete ...
LED svítidla pro architektonické osvětlení - NBB Bohemia s.r.o.
Architektonická LED svítidla jsou určena pro venkovní osvětlování. Toto efektní barevné osvětlení lze aplikovat na libovolné objekty.
Pískovna, těžba a prodej písku, štěrku a jílu, doprava, okres Karviná
Pískovna, těžbu a prodej atestovaného písku, štěrku a jílu s použitím ve stavebnictví, přepravu materiálu realizuje Pískovna Petrovice, okres Karviná.
Město Ralsko, příroda, památky, turistika, okres Česká Lípa
Město Ralsko se rozléhá v okrese Česká Lípa, turisticky významná oblast díky přírodním a historickým památkám jako CHKO Kokořínsko, meandry řeky, kostel sv. Havla, zámek.
Zakázková výroba interiérových a vchodových dveří z kvalitních materiálů
Výrobce interiérových a vchodových dveří na zakázku je Truhlářství Reiters nedaleko Znojma, kde vám vytvoří kvalitní dveře přesně dle vašich požadavků.
Odolné a moderní obklady Forest - obkladové profily ECO pro obložení stěn
Pořiďte si i vy moderní a odolné obklady Forest ECO pro obložení stěn a jiných architektonických prvků od společnosti CEMA MORAVIA, spol. s r.o. ze Zlína.
Zkušená praktická lékařka pro děti a dorost, moderní ordinace s poradnou pro kojence, Kladno
MUDr. Světluše Najmanová, zkušená praktická lékařka pro děti a dorost s dlouholetou praxí. Svým pacientům poskytujeme diagnostickou a léčebnou péči s důrazem na prevenci. Sídlíme ve městě Kladno.
Geologie, inženýrskogeologické, hydrogeologické průzkumy a posudky, Ústí nad Labem
Firma Mgr. Libor Novotný – geolog z Ústí n. L. poskytuje zpracování geologických podkladů pro přípravu a projektování staveb. Provádíme geologické posudky a průzkumy včetně geologických dozorů.
Služby bytového družstva, správa a údržba družstevních bytů, pronájem Mladá Boleslav
Stavební bytové družstvo Mladá Boleslav se zabývá družstevním vlastnictvím domů, bytů či objektů s nebytovými prostorami. Naší hlavní činností je správa, provoz bytů a jejich údržba a opravy.
Kovovýroba a kvalitní zámečnické, svářečské, soustružnické, frézařské práce a obrábění
Zámečnictví Pavel Sládek, firma nacházející se v okrese Rokycany, jež poskytuje kompletní služby v oblasti kovovýroby, dále zámečnické, svářečské, soustružnické a frézařské práce.
Izolace, hydroizolace plochých střech, teras, bazénů, jezírek, střešních zahrad, montáže
H-IZOL Liberec s.r.o., firma zabývající se izolacemi plochých střech, teras a bazénů. Provádíme hydroizolace, opravy, montáže, poskytujeme záruční i pozáruční servis střech a izolací.
Krejčovství - zakázkové šití, opravy oděvů
Krejčovství Hulín Hana Kvapilíková přijímá objednávky na zakázkové šití i opravy oděvů. Klientelu máme v regionu Kroměříž, Zlín.
Rizikové kácení stromů a ošetřování stromů na zahradách i ve městech
Rizikové kácení stromů a ošetřování stromů na zahradách i ve městech Vám poskytne naše zahradnická firma Sadové úpravy s.r.o., která působí nejen v Opavě, Bruntálu a Krnově, ale po celém MS kraji.
Šlechtění osiva, šlechtitelská stanice Brno-venkov
Šlechtění osiva z šlechtitelská stanice AGROGEN, spol. s r.o. Brno-venkov vyrábí a prodává široký sortiment osiv. Šlechtění osiva z mnohaletou tradicí.