Aktuální microsite

Upravené parky a dětská hřiště pro volný čas a relaxaci - BB Centrum Praha 4
Volný čas dětí a dospělých z Prahy 4 je nyní možné využít k relaxaci, návštěvě upraveného parku či dětského hřiště díky areálu BB Centrum, který neustále rozvíjí společnost PASSERINVEST GROUP, a.s.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Čištění spalinových cest Teplice, odstraňování sazí z komína
Společnost Primatep s.r.o. z Teplic provádí čištění spalinových cest. Po pojmem čištění spalinových cest si vybavíme odstraňování tuhých částic (sazí), které se v průběhu provozu přichytili na stěnách komína. Zajišťujeme jednorázovou i pravidelnou údržbu, revize i kontroly spalinových cest. Při pravidelných kontrolách si nemusíte hlídat ...
LED trubice LQ-L2R - NBB Bohemia s.r.o.
LED trubice T8 série LQ-L2R jsou navrženy pro všeobecné osvětlování jako náhrada zářivkových trubic ve svítidlech s magnetickými předřadníky.
Kurzy a školení práce s technickými stroji v České republice včetně BOZP
Pokud potřebujete pro své zaměstnance školení na obsluhu technických zařízení, tak se obraťte na Vzdělávací středisko v Příbrami, které poskytuje školení po celé České republice. Středisko se soustředí na vzdělání obsluh zařízení, u kterých je nutné školení kvůli bezpečnosti práce. Školí se v následujících disciplínách: -obsluha zdvíhacích ...
Autoklempířské a lakýrnické práce, opravy karosérií, Rybník, okres Ústí nad Orlicí
Autoklempířské a lakýrnické práce, opravy a úpravy karosérií, rovnání rámu, lakování, leštění laku poskytuje AUTO ESO - Jiří Svěrák v obci Rybník, okres Ústí nad Orlicí.
Autoservis, včetně likvidace pojistných událostí, komplexní opravy vozů, okres Ústí nad Orlicí
Autoservis, komplexní opravy vozů, výměna oleje, kontrola brzd, příprava na STK, likvidace pojistných událostí zajišťuje firma AUTO ESO - Jiří Svěrák, okres Ústí nad Orlicí.
Pneuservis, přezouvání pneumatik, vyvažování, Rybník, okres Ústí nad Orlicí
Pneuservis, přezouvání pneumatik, výměnu kol, kontrolu tlaku, stavu a vyvažování pneumatik, opravu defektů realizuje pneuservis AUTO ESO - Jiří Svěrák, Rybník, okres Ústí nad Orlicí.
Obec Korytná, podjavořinská obec ležící ve středu Bílých Karpat, součást Zlínského kraje
Korytná je malebnou vesnicí, nacházející se v chráněné krajinné oblasti Bílých Karpat, vzdálenou pouze několik kilometrů od Uherského Brodu. Je obklopena harmonickou přírodou, jež stojí za zhlédnutí.
Opravy a rekonstrukce kamen, krbů Praha východ -  člen Cechu kamnářů České republiky.
Zabývám se návrhy a realizací krbů a kamen. Obor kamnářství se stále vyvíjí, proto se ve svém oboru neustále vzdělávám.
Teplovzdušné krby Praha – finančně i stavebně nenáročné
Zvažujete pořízení krbu? Stavbu finančně a stavebně nenáročných teplovzdušných krbů včetně doporučení vhodného typu nabízí Kamnářství Tomáš Jíra v Senohrabech, Praha-východ.
Projektové práce ve stavebnictví Praha
Ing. Tomáš Novotný nabízí projekční práce a inženýrskou činnost.
Ing. Tomáš Novotný Projekční práce na klíč
Obkladové koberce – REVEXPO vhodné do objektů a bytů
Vyhlášené podlahářství STRNAD podlahy nabízí klasické ale i obkladové koberce - REVEXPO
Opravy požárních vozidel a modernizace hasičský vozů
Zajistíme pro vás kompletní opravy požárních vozidel, kontroly a servis - Požární technika KOMET s.r.o. Kolín
Skvělé hygienické vlastnosti skleněné pracovní desky
Pořiďte si skleněné pracovní desky a nebudete se denně otravovat s mastnotou a jinými nečistotami - Treseburg s.r.o. Liberec
Tradiční karlovarské oplatky a trojhránky pocházející z lázeňského města Karlovy Vary
Nezapomenutelná chuť karlovarských lázeňských oplatek se pyšní dlouhou téměř dvousetletou tradicí. Na lahodných příchutích si přímo v Karlových Varech pochutnávaly ty nejvýznamnější osobnosti.
Nonstop havarijní pohotovost Praha 10 - voda, plyn, elektro, stavební rekonstrukce
Firma Kloubec poskytuje havarijní servis v oblasti vody, plynu a elektra, a to 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, v oblasti Praha 10. Dále realizujeme stavební rekonstrukce.
Technologie pro potravinářství a mlékárenský průmysl.
Specializuje se především na projektování a dodávky technologických zařízení pro mlékárny a provozy s tzv. "tekutou" produkcí a dodávkami kompletních výrobních linek pro potravinářské provozy.
Výhodná kooperace s firmou J4 s.r.o. Hradec Králové, stříhání řezání a ohýbání plechů
Nabízíme výhodnou kooperaci s naší firmou J4 s.r.o. Hradec Králové, využijte spolupráce při výrobě tvarových výpalků z plechů.
Eshop Vyhřívání bytu pomocí skleníkové přístavby v různém barevném provedení
Nakupujte za výhodné ceny v našem Eshopu unikátní skleníkové přístavby v různém barevném provedení - LIMES Litomyšl s.r.o. Němčice
LIMES Litomyšl s.r.o. Výroba pozinkovaných skleníků Litomyšl
Luxusní penzion - moderně vybavené pokoje, zázemí pro rodiny s dětmi i dvojice
Skvělé zázemí pro rodiny s dětmi i dvojice najdete v Penzionu Sokolská ve Zlíně. Jde o luxusní penzion v centru města Zlín. Najdete u nás moderně vybavené prostorné pokoje, bazén, připojení k WiFi.
Zpopelnění Plzeňský kraj
Zemřela Vám blízká osoba, jejíž vůlí bylo zpopelnění jako způsob pohřbu? Tuto službu, ať už s obřadem nebo bez obřadu nabízí pro celý Plzeňský kraj pohřební služba PIETA s.r.o.
5ti osá obráběcí CNC centra
Podnikáte v oblasti obrábění hliníku, oceli, titanu či jiných slitin? Hledáte pro svůj podnik univerzální obráběcí centra?
Odvlhčovač, vysoušeč vzduchu Desa DHP 45 za akční cenu
Profesionální kondenzační odvlhčovač Desa velice účinně snižuje vlhkost na stavbách, ale i skladech, archívech, nebo sportovištích.
Vodoinstalační, plynařské a topenářské práce, tepelná čerpadla, solární systémy
Vodoinstalační, plynařské a topenářské práce, rozvody vody, odpadu, topení, plynu, instalace tepelných čerpadel a solárních systémů realizuje společnost CH + K - Topservis, s.r.o., Hořovice.
Zemní práce pro inženýrské sítě, výkopové práce, hloubení základů domů, okres Písek
Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě, základy staveb, terénní úpravy, čištění rybníků, demoliční práce realizuje společnost Václav Mrákota – zemní práce, okres Písek.