Aktuální microsite

STK Nepomucká Plzeň
Aby se Váš vůz mohl účastnit silničního provozu, musí mít platnou technickou kontrolu. Neriskujte pokuty a problémy s policií při silniční kontrole a objednejte se do STK Nepomucká s.r.o. v Plzni.
Kotle BENEKOV řady K - nejúspornější systém vytápění rodinných domů dřevními peletami v ČR
Pořiďte si novinku, kterou uvedla společnost BENEKOVterm s. r. o. se sídlem v Horním Benešově na trh v září 2017. Jedná se o nejúspornější systém vytápění rodinných domů dřevními peletami v ČR.
Vzdělávací středisko Příbram
Nedaří se Vám najít práci ve Vašem oboru v Příbrami a dostupném okolí a zvažujete možnost rekvalifikace? S důvěrou se můžete obrátit na Vzdělávací středisko s.r.o.
Fyzická ostraha objektů Plzeň
Obáváte se o bezpečnost svého majetku nebo firemních prostor? Pokud vyhledáte služby fyzické ostrahy objektů od spolehlivé Bezpečnostní agentury Ivany Píclové z Plzně, můžete klidně spát.
Kaleidoskop - luxusní reklamní dárkový předmět i originální pozornost pro obchodní partnery
Originální reklamní dárkový předmět ve formě kaleidoskopu či teleidoskopu pro Vás zajistí firma Kaleideu. Potěšte své obchodní partnery netradičním dárkem v podobě luxusního kaleidoskopu.
Vánoční sleva na uhelná paliva - uhlí, koks, brikety, palivové dřevo
Využijte mimořádných vánočních slev na uhelná paliva! V Třebíčských uhelných skladech T.U.S. s.r.o si vyberete uhlí, koks, brikety nebo palivové dřevo dle vašich potřeb za skvělé ceny!
Akumulační sálavá kamna výroba, montáž Praha - vhodná i do moderních nízkoenergetických staveb
Společnost Stavba krbů a kamen Tomáš Jíra Vám navrhneme a zrealizuje kamna přesně na míru, která se budou hodit do vašeho interiéru jako ulitá.
Prodej stavebnin, stavebních materiálů pro hrubou stavbu a zateplování
Společnost TOMI stavebniny s.r.o. nabízí pestrou škálu stavebních materiálů pro hrubou stavbu a zateplování - zdící materiály, zateplovací systémy, sádrokartony, tepelné izolace aj. v Třebíči a okolí.
Provětrávací jehly
Pro dokonalé dosoušení a dochlazení obilí uloženého na hromadách nabízí společnost CanAgrocz, s.r.o. z Přeštic účinné provětrávací jehly pracující na principu sání a foukání.
Kongresový hotel v zámeckém prostředí s konferenčním sálem až pro 500 osob
Hotel Zámek Valeč je ideálním místem k uspořádání kongresů či konferencí na Vysočině, nabízí konferenční sál až pro 500 osob a veškeré technické vybavení k pořádání kongresů.
MQG 150 - plechy k utěsnění spár Most – extrémně vysoká účinnost
Pro spolehlivé utěsnění pracovních spár a oddělení pracovních rastrů nabízí společnost MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. z Mostu vysoce účinný plech s označením MQG 150.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Maturitní plesy Plzeň
Pořádáte maturitní ples a hledáte vhodné místo pro jeho konání s velkým sálem, hudbou, osvětlením a dostatečnou kapacitou pro hosty? Ideálním místem je Hudební klub Horní Bříza u Plzně.
Kataforézní lakování - efektivní nanášení barev i v obtížně přístupných místech - Dašice
Jde o typ úpravy, který umožňuje lakování v obtížně přístupných místech, takže problémem nejsou ani různé skuliny nebo trubky.
Prodej, montáž a výměna kotlů na topení - kvalitně a rychle
Specialistou na prodej, odbornou montáž i výměnu kotlů na topení v Brně je firma Ing. Miloš Bartušek. Veškeré práce provede kvalitně, rychle a spolehlivě.
Prodej hutního materiálu, ocelových plechů nebo plechů z konstrukčních ocelí
Zabýváme se velkoobchodním a maloobchodním prodejem hutního materiálu, jako jsou ocelové plechy, lodní plechy nebo plechy z konstrukční oceli.
Technologické celky pro mlékárenský a potravinářský průmysl, máslárna pro zpracování podmáslí
Vyrábíme a dodáváme technologické celky pro mlékárenský a potravinářský průmysl, jako jsou máslárny pro zpracování podmáslí, pasterizační stanice a další.
Termoformovací stroje na plastové obaly pro potravinářský průmysl, čokoládovny, zakázková výroba
Termoformovací stroje na plastové obaly pro potravinářský průmysl, čokoládovny, pekárny, na balení zákusků vyrábí na zakázku společnost 2LD Plastic s.r.o.
Autorizované metrologické středisko, ověřování, servis a opravy tachografů Liberec
Autorizované metrologické středisko, ověřování, servis a opravy tachografů zajišťuje v areálu firmy TKV p. Martin Ottl
TKV Liberec, spol. s r.o.
Certifikované přípravky na ochranu rostlin, hnojiv a osiv pro zemědělství, velkoobchod
Ochrana rostlin proti škůdcům a chorobám s certifikovanými přípravky, prodej hnojiv a osiv pro zemědělství zajišťuje velkoobchod s agrochemikáliemi AGROSPOL Czech spol. s r.o.
CNC obrábění řízené počítačem Bühler CZ | Žamberk
Nabízíme volné výrobní kapacity pro CNC obrábění - Bühler CZ Žamberk
Prodej venkovních i vnitřních svítidel, světelných zdrojů a příslušenství - světelná technika Praha
Správně zvolené osvětlení dokáže proměnit každý interiér k nepoznání. ALPAMAYO, spol. s r.o. z Prahy se zabývá světelnou technikou, návrhy a prodejem svítidel a světelných zdrojů včetně příslušenství.
Výroba mikrotenové sáčky, velkoobjemové pytle, ochranné povlaky sedadel, Liberec
Vyrábíme mikrotenové sáčky, velkoobjemové pytle i ochranné povlaky sedadel v naší firmě BIPO - PLAST s.r.o. Liberec.
BIPO - PLAST s.r.o. Ochranné povlaky pro autosedačky
Díly pro dopravní prostředky a motocykly okr. Písek
OM PROTIVÍN a.s. vyrábí a prodává náhradní díly na dopravní prostředky a motocykly. Firma sídlí v Protivíne, okr. Písek.
OM PROTIVÍN a.s. - Bondioli & Pavesi Výroba přesných ozubených kol
Lakýrnické práce, autolakovna, lakování dvířek,  motorek, aut
Zajišťujeme lakýrnické práce, lakování motorek, aut, dvířek, opravy i leštění, kompletní renovace, jsme lakovna s profesionální výbavou.
Ocelové dráty s žebírky, hladké - výroba
Firma SITAP je výrobce ocelových drátů a pletiva. Vyrábí ocelové dráty hladké i s žebírky ve standardních rozměrech i na zakázku. Sídlo - Horní Újezd nedaleko Přerova, Olomoucký kraj.