Aktuální microsite

Energeticky efektivní provoz vašeho objektu krok za krokem s pomocí plánu SAUTER ECO10
Chcete zefektivnit provoz a zvýšit energetickou účinnost ve Vašem objektu? Pomocí plánu SAUTER ECO 10 od společnosti SAUTER Automation, spol.s r.o. toho lze dosáhnout snadno v pouhých deseti krocích.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Výrobce kuchyňských linek na míru - kompletní realizace včetně dodání a motáže
V Truhlářství Rehberger ve Znojmě vyrábí kuchyňské linky přesně na míru, dle zákazníkových přání, včetně grafického návrhu, následného dodání, montáže a umístění spotřebičů.
Eshop manažerské boty, polobotky-dámská, pánská manažerská, společenská obuv
Firma Gruna je prodejce obuvi z okresu Uherské Hradiště-Zlínský kraj. Dodává i manažerské boty, polobotky. Dámská i pánská společenská, manažerská obuv je na prodej v našem eshopu.
Ochrana proti odposlechu, služby vyhledávání odposlechových prostředků – citlivé informace v bezpečí
Pracujete s citlivými daty a potřebuje jistotu, že jsou při komunikaci v bezpečí? Ochranu proti odposlechu a služby vyhledávání odposlechových prostředků žádejte u společnosti SafeCom s.r.o. z Prahy.
Pokrývačské, tesařské práce, opravy a rekonstrukce střech, okres Prachatice
Pokrývačské, tesařské a klempířské práce, opravy a rekonstrukce střech, realizace střech nových, montáž krovů, střešní krytiny a oplechování zajišťuje společnost STAVOJ Čkyně s.r.o.
Vodohospodářské stavby, výstavba vodovodů, rekonstrukce úpraven vod
Vodohospodářské stavby, výstavba vodovodů, kanalizací, ČOV, rekonstrukce úpraven vod, ochranných hrází realizuje společnost STAVOJ Čkyně s.r.o., Prachatice.
Stavební rekonstrukce, byty, bytová jádra, koupelny, půdní vestavby
Stavební rekonstrukce domů, bytů, bytového jádra, koupelen, půdní vestavby, zateplení, zednické a instalatérské práce zajišťuje společnost STAVOJ Čkyně s.r.o., okres Prachatice.
Středisko služeb školám, školní a kancelářské potřeby, velkoobchod, jižní Čechy
Středisko služeb školám, zásobování škol, školní a kancelářské potřeby, velkoobchod s papírenským zbožím provozuje společnosti REAL servis, spol. s r.o., Tábor, jižní Čechy.
Autodoprava, přeprava sypkých materiálů písky, štěrky, sutě
Zajistíme přepravu sypkých materiálů – písky, štěrky, sutě, ale také další materiály, nebo zařízení - RULF Nová Paka s.r.o., Jičín
Soudní překlady Písek, tlumočení pro úřední jednání, výuka anglického jazyka
Soudní překlady z angličtiny a do angličtiny, z francouzštiny i do francouzštiny, tlumočnické služby při jednáních na úřadech i individuální výuku anglického jazyka poskytuje Mgr. Martina Vomáčková.
Sanitární příčky vhodné k oddělení prostor Praha
Hledáte-li vhodné sanitární příčky do vašeho provozu, vyzkoušejte ty od RVR Vladimíra Rosenbauma.
Eshop prodej kusové buklé smyčkové koberce do interiérů i exteriérů
Podívejte se na náš Eshop s rozmanitým sortimentem koberců - kusové smyčkové koberce Eshop - Koberce Strnad Rohovládova Bělá, Pardubice, Chrudim, Hradec Králové
Vlnitá lepenka v tabulích a v rolích - pro rychlé a bezpečné balení výrobků, zakrývací materiál pro malíře
Sháníte kvalitní materiál pro rychlé zabalení Vašich výrobků nebo pro zakrytí interiéru při malování? Pak vsaďte na vlnitou lepenku od společnosti Model Pack Shop z Opavy za jedinečnou cenu.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Výroba Retro interiérové dveře plné i prosklené - design prověřený generacemi
Firma TOPDOORS vyrábí Retro interiérové dveře, jejichž design je prověřený generacemi. Vybírejte z mnoha typů - plné i různě prosklené. Pro zákazníky z Čech je k dispozici prodejna Praha - Vysočany.
Fóliová plomba výroba Praha – pro bezpečné skladování a přepravu zboží
K ochraně zboží při skladování a přepravě vyrábí společnost ProTrade, s.r.o. z Prahy bezpečnostní fóliové plomby indukující pokus o otevření zásilky.
Kompletní rekonstrukce bytového jádra včetně vymalování - všechna řemesla na jednom místě
Firma MANAZEP PAVEL KNOP z Opavy se Vám postará o kompletní rekonstrukci bytového jádra, kde Vám poskytne veškerá řemesla včetně vymalování!
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava
Půjčovna - Kompresory a technika stlačeného vzduchu TECHNO-AIR
Nabízíme možnost zapůjčení pístových a šroubových kompresorů, vč. dalšího zařízení pro úpravu stlačeného vzduchu - TECHNO-AIR, s.r.o. Jablonec nad Nisou
Mák z velkoobchodu od firmy TRIAS
Mák z velkoobchodu od firmy TRIAS je prvotřídní pochoutkou na pečivo
Projektant ve stavebnictví Praha – administrativní pomoc při stavbě
Jste z Prahy a okolí a chystáte se ke stavbě domu nebo jiného projektu? Jistě pak oceníte služby projektanta ve stavebnictví, autorizovaného inženýra v oboru pozemních staveb - Ing. Tomáše Novotného.
Ing. Tomáš Novotný Projekční práce na klíč
Pražská stavební společnost, jež provádí stavební práce, rekonstrukce bytů, domů a koupelen
Jsme úspěšná stavební firma z Prahy poskytující komplexní stavební práce, rekonstrukce bytů, domů či koupelen na klíč. Firma Scorra se vyznačuje kvalitou, nejkratšími termíny a přijatelnými cenami.
Odtahová služba z Plzně, vyprošťování kamionů, osobních a užitkových aut při havárii
Rychlou pomoc v případě havárie či poruchy zajistí firma Auto Kadet z Plzně. Pracujeme 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, na území celé Evropy. Vyprošťujeme, odtahujeme kamiony, osobní a užitková vozidla.
Online výkup prázdných tonerů, cartridge-vykupujeme originální i renovované tonery
Firma RK-EMTPIES umožňuje snadno Online výkup prázdných tonerů a cartridge, Vukupujeme originální i renovované tonery, působíme po celé ČR, převážně v regionu Praha a Zlínský kraj.
Výroba samolepící etikety, řezaná fóliová reklama - velkoplošný digitální tisk
Firma Richard Jecho Zlín se zaměřuje na velkoplošný digitální tisk. Jsme vybaveni pro výrobu řezané fóliové reklamy, samolepících etiket libovolných tvarů.
Prodej akumulátorových motorových pil, sekaček a křovinořezů Husqvarna v autorizované prodejně
Akumulátorové motorové pily, sekačky i křovinořezy můžete zakoupit v prodejně společnosti P & L, spol. s r.o. ve Žďáru nad Sázavou, která se specializuje na prodej zahradní techniky značky Husqvarna.
Rohozecké pivní speciály a ochucená piva
Výroba a prodej piva a limonád v Pivovaru Rohozec, nabízí nejen klasická piva, ale i různé pivní speciály a ochucená piva.