Aktuální microsite

Chladiče, autochladiče a jejich opravy, servis, repase u nákladních vozidel a autobusů.
Firma OPROM v.o.s. z Boršic u Blatnice se specializuje na servis chladičů u autobusů a nákladních vozidel. Dále se věnujeme opravám, renovacím či výměně chladičů u automobilů a zemědělské techniky.
Soukromá střední škola v Novém Jičíně se zaměřením na informační technologie a podnikání
Soukromá střední škola na Novojičínsku s nabídkou učebních, maturitních a nástavbových oborů se zaměřením na IT, podnikání, právo a cestovní ruch. Jazyky, skupinová práce a individuální přístup.
Chrudim / Barneveld – Pevné výměnné partnerství mezi školami
Střední škola zemědělská a Vyšší odborná škola Chrudim spolupracuje s holandskou školou Groenhorst College Barneveld.
Moravská Třebová, město nabízející bohatý kulturní i sportovní život, okres Svitavy
Obdivuhodné město Moravská Třebová, jež si získá srdce nejednoho turisty svou bohatou historií, kulturním i sportovním životem. Město, které nezná nudu a dokáže potěšit všechny Vaše smysly.
Automatické kotle Benekov na dřevní pelety řady R - nejkomfortnější kotel na biomasu
Pořiďte si jeden z nejúspornějších automatických kotlů. Pořiďte si kotel Benekov ředy R na dřevní pelety a biomasu od společnosti BENEKOVterm s. r. o. se sídlem v Horním Benešově.
Cenově dostupné ubytování přímo v objektu Svářečské školy
Nabízíme všem svým klientům levné cenově dostupné ubytování, možnost ubytování při kurzech nebo skládání svářecké zkoušky - Svářečská škola Česká Třebová, Ústí nad Orlicí
Elektromontáže Plzeň
Elektromontážní práce pro byty, rodinné domy, nebytové i průmyslové objekty v komplexním rozsahu nabízí firma Tomáš Šour sídlící v okrese Plzeň.
Box club Gambare - kondiční box, lekce s osobním trenérem nebo v tréninkových skupinách
Pokud se chcete naučit boxovat, pak se přidejte do Box clubu Gambare v Olomouci. Vybrat si můžete kondiční box, box lekce s osobním trenérem nebo box v tréninkových skupinách. Přidejte se k nám!
Temperování a odtemperování sklářských a průmyslových pecí s použitím nejmodernější techniky
Temperování a odtemperování sklářských a průmyslových pecí s použitím nejmodernější techniky při opravách a servisech pecí a agregátů zajišťuje společnost BOHEMIA-HOTWORK s.r.o.
Vedení podvojného účetnictví, zpracování metodiky, účetní poradenství, Karlovy Vary
Vedení podvojného účetnictví, zpracování metodiky, roční účetní uzávěrky, daňového přiznání, účetní poradenství Hana Oktábcová - daňové poradenství, Karlovy Vary.
Vedení daňové evidence, rekonstrukce, zpracování deníků příjmů a výdajů, Karlovy Vary
Vedení daňové evidence, rekonstrukce, zpracování deníků příjmů a výdajů, peněžního a pokladního deníku, evidence majetku realizuje Hana Oktábcová, Karlovy Vary.
Zpracování daní, daňové poradenství, daň z nemovitosti, DPH, daň z příjmu, Karlovy Vary
Zpracování daní, daňové poradenství, řešení daňových problémů, vypracování a podání daně z příjmu, DPH, daň z nemovitosti zajišťuje Hana Oktábcová, Karlovy Vary.
Zámek Moravská Třebová, významná renesanční památka z 13. století s bohatou nabídkou expozic
Zámek Moravská Třebová patří k nejvýznamnějším památkám ve střední Evropě. Poznejte životní styl tehdejší doby a pronikněte do zákoutí mučírny či tajemství elixíru života.
Město Moravská Třebová, centrum Moravskotřebovska a Jevíčska, regionu s malebnou krajinou
Moravská Třebová, menší město ležící na pomezí Čech a Moravy, které nabízí široké spektrum šancí pro osobní rozvoj, potěšení všech smyslů, ale i příležitostí pro sport, turistiku a ekonomický rozvoj.
Základní škola v Brně zaměřující se na sport, výuku cizích jazyků a interaktivní technologie
Brněnská základní škola s výukou od 1. do 7. ročníku, se zaměřením na cizí jazyky, sport a vzdělávání pohybově nadaných žáků. Aktivně využíváme interaktivní technologie a moderní výukové pomůcky.
Kouzelné Vánoce na Floře v Olomouci - výstava betlémů, tradiční trhy a vánoční strom
Přijďte s námi oslavit jedny z nejkrásnějších dnů v roce - kouzelné Vánoce na Floře v Olomouci jsou opět tady. Čeká na vás krásná výstava betlémů a také krásný vánoční strom.
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. Výstavy a veletrhy
Velkoobchod betonová střešní krytina okna plastové okapy Hradec
Betonové tašky BESK jsou odolné, mrazuvzdorné a v hladkém či matném provedení.
BESK spol. s r.o. Střešní krytiny BESK Hradec Králové
Správa sítí zabezpečení Polička
Správa sítě v rutinním provozu, správa uživatelských aplikací, aktualizace SW, reakce na požadavky zákazníka - CompAct s.r.o. Polička, Litomyšl, Svitavy
CompAct s.r.o. Výpočetní technika Litomyšl
Výhodný prodej rostlinné výroby pro drobné odběratele
SILYBA a.s. Dolní Dobrouč, Ústí nad Orlicí akciová společnost nabízí především drobným odběratelům prodej rostlinné výroby.
Napájení zařízení při výpadku veřejné sítě – nebudete bez proudu
Nepřerušovaný provoz energetických, telekomunikačních a strojních zařízení při výpadku veřejné sítě z důvodu havárie nebo plánované odstávky zajistí napájení od společnosti SUM s.r.o. z Prahy.
Chráněná dílna ZeNa - náhradní plnění 2018
Firmám nabízíme spoustu výhod s náhradním plněním pro rok 2018 - Získáte užitečné výrobky a praktické služby - ZeNa, chráněná dílna s.r.o. Náchod
Vestavěné skříně na míru Praha – více úložného prostu ve Vašem bytě
Nemáte doma dostatek úložného prostoru a nemůžete si vybrat z nabídky typizovaných skříní? Řešením jsou praktické a hezké vestavěné skříně na míru vyrobené firmou Tomáš Matouš z Prahy.
Multifunkční hřiště a arény – mnoho variant provedení na výběr
Multifunkční hřiště a arény pro sportovní vyžití mnoha sportů založené na principu stavebnicového systému s nepřeberným množstvím variant provedení nabízí společnost HAGS Praha s.r.o.
Rekuperace tepla, vzduchotechnika rodinného domu - větrání s rekuperací
Dodávkou a montáží rekuperačních jednotek a vzduchotechniky se zabývá společnost Finiš Ostrava - Klimatizace s.r.o. v Ostravě, která působí i v regionu Frýdku-Místku, Karviné, Havířova a Opavy.
Zednické práce, stavební rekonstrukce bytů, domů, okres Ústí nad Labem
Zednické práce, stavební rekonstrukce bytů, domů, výstavba zdí, montáž sádrokartonu, rekonstrukce bytového jádra zajišťuje zednictví Ivan Král, okres Ústí nad Labem.