Aktuální microsite

Zakázková výroba okenních parapetů Praha – propracované do nejmenšího detailu
Stavíte dům a potrpíte si na propracované detaily a kvalitní materiály? Kamenictví a kamenosochařství PRVNÍ KAMENINA CZ, s.r.o. v Rudné u Prahy nabízí zakázkovou výrobu okenních parapetů.
Stavební stroje DYNAPAC – s vysokou výkonností a trvalou provozuschopností
Autorizovaný prodejce, společnost DYWI servis CZ s.r.o. z Říčan, nabízí výkonné stavebních stroje a stroje pro hutní techniku a kompresory s trvalou provozuschopností.
DYWI servis CZ s.r.o. Stroje značky DYNAPAC v ČR
Teplovzdušné výměníky
Efektivního využití tepla z kouřovodů a zvýšení účinnosti kamen a tím pádem i značné finanční úspory dosáhnete s použitím teplovzdušného výměníku z nabídky firmy EURO TEPLO a.s. Domažlice.
Luxusní sportovní ceny – eshop – atraktivní trofeje pro vítěze a oceněné
Luxusní sportovní ceny a trofeje pro vítěze ze zlata, stříbra, bronzu, dřeva, mramoru nebo skla s možností gravírování zakoupíte za příznivé ceny v eshopu firmy Victoria Ag-Art s.r.o. z Prahy.
Světelná reklama Praha - světelné boxy, neony, LED moduly, světelné stojany, totemy
Pokud chcete prodávat, musíte být vidět. Aby Vaše společnost byla nepřehlédntelná se postarají pomocí světelné reklamy odborníci z AAA Reklama z Prahy.
Světelná reklama Praha
Velkoobchod ovoce, zelenina, prodej a distribuce brambor
Velkoobchod ovoce, zelenina, prodej a distribuce,brambory, saláty, bylinky, česnek a cibule od firmy Zepo-Kubíček Václav v okolí Hodonín a Břeclav.
Systém státních etalonů pro ČR - schvalování, vyhlášení a modernizace státních etalonů
Český metrologický institut, který sídlí v Brně zajišťuje schválení, vyhlášení a modernizace státních etalonů pro Českou republiku, jakožto základních a plně platných měřidel pro metrologii.
Povinnosti správců a zpracovatelů osobních údajů - změny v nařízení GDPR
Brněnská advokátní kancelář FABIAN & PARTNERS Vám pomůže se změnami a kontrolou souladu vnitřních procesů, které se týkají změn v ochraně osobních údajů dle nařízení GDPR.
FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o.
Značkové dioptrické brýle, brýle na zakázku, měření zraku  Liberec
Prodej kvalitních dioptrických brýlí i brýlových obrub přímo na míru a podle vašich představ - J&M Optik Liberec s.r.o.
Ocenění roku 2017 dostal pivovar Rohozec
Stali jsme se PIVOVAREM roku 2017 a mimo to získala bronzovou medaili opět naše TŘINÁCTKA TMAVÁ - PIVOVAR ROHOZEC, a.s Turnov
Kompletní účetní služby včetně zpracování daňového přiznání podle nejnovějších zákonů
O zpracování daňového přiznání se Vám postará havířovská účetní kancelář TRue account s.r.o., která poskytuje kompletní účetní služby pro malé i střední firmy a daňovou evidenci pro živnostníky.
TRue account s.r.o. účetní firma Havířov
Náhradní díly na sušící, peletovací, briketovací linky a jejich servis
Profesionální servis, generální opravy pro sušící, peletovací, briketovací linky zajistí firma Obilní technika Zlín. Dodáme i náhradní díly na tyto linky.
Výroba plechové bedny, svařované konstrukce z plechu
Firma MRB Sazovice se specializuje na výrobu dílů a sestav z plechů - výroba je zaměřena hlavně na plechové bedny a svařované konstrukce z plechu. Firma má dva provozy - Sazovice u Zlína a Kroměříž.
MRB Sazovice, spol. s r.o. zpracování plechů
Nadrozměrná doprava investičních a technologických celků bez komplikací
Nadrozměrná doprava investičních a technologických celků společnosti GARANTRANS - postaráme se o rychlou přepravu jakéhokoli nákladu, vyřízení potřebné dokumentace i vybalení a instalaci zboží.
Sportovní, zimní, podzimní obuv zn. Imac, Gruna, WeinBrenner, Power, Baťa-velkoobchod
Využijte možnost nákupu podzimní a zimní obuvi z velkoobchodu Gruna s.r.o. Uherský Brod. Na prodej vycházková i sportovní obuv, v nabídce zn. Imac, Gruna, WeinBrenner, Power, Baťa a další.
Interiérové oblázkové koberce - kamínková bezspárová podlaha se snadnou údržbou
Vyměňte starou dlažbu za kamínkový koberec. Interiérové oblázkové bezspárové podlahy se snadnou údržbou dodává včetně pokládky spolehlivá firma Profistone s.r.o. Tábor.
Recyklace stavebních a demoličních odpadů – pískovna SELIBICE
Přestavujete, bouráte a nevíte kam se stavebním odpadem? Dovezte všechno do pískovny SELIBICE. Recyklací stavebních a demoličních odpadů se zabývá společnost PÍSKY - J. Elsnic spol. s r.o.
Vážení v kabinách stavebních strojů a vozidel – váhy HELPER pro nakladače, dumpery
Vážení lze provádět v kabinách stavebních strojů a vozidel - expertem na vážení v dopravě je firma TENZOVÁHY z Olomouce.
Technické služby Šluknov, likvidace odpadu, sběrný dvůr, provoz kompostárny
Likvidaci a svoz odpadu tříděného i komunálního, provoz sběrného dvora, uložení stavební sutě, objemného i nebezpečného odpadu, provoz kompostárny zajišťují Technické služby Šluknov.
Technické služby, péče o městskou zeleň, správa hřbitovů, údržba komunikací, Kutná Hora a okolí
Péči o městskou zeleň, parky, zahrady, správu hřbitovů, údržbu komunikací, chodníků, osvětlení, odvoz odpadu vykonává firma Technické služby Kutná Hora, spol. s r.o.
Stavební firma, výstavba rodinných domů na klíč, stavební rekonstrukce, zateplování budov
Výstavba rodinných domů na klíč, stavební rekonstrukce domů, bytů, koupelen, zateplování budov realizuje stavební firma STAVBY KOVAŘÍK s.r.o., sídlící ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
Cestovní kancelář, zájezdy do USA, Kanady, Mexika, Brazílie a dalších zemí v Americe
AMERICA TOURS, v.o.s. - Cestovní kancelář se specializuje na pobytové a poznávací zájezdy do oblastí Severní, Střední a Jižní Ameriky. Zajistíme dopravu, ubytování i výlety dle Vašich požadavků.
Kachle pro klasická kachlová kamna s tradičními i novými bezolovnatými glazurami, výroba
MK PROFI Kachlová kamna s.r.o., firma z Horní Plané, jež se zabývá výrobou keramických kachlů na kachlová kamna, sporáky a krby. Vyrábíme tradiční i nové kachle z nejlepšího jílu s efektivní glazurou.
Kvalitní svítidla a osvětlení pro dům, byt, zahradu v eshopu i kamenné prodejně v Olešnici
České elektro - Milan Bezdíček je společnost nabízející široký sortiment kvalitních svítidel i osvětlení pro Váš dům, byt i zahradu. Prodáváme světla prvotřídních značek za přijatelné ceny.
Centrum komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny Praha – zajímejte se o své zdraví
Zajímáte se o své zdraví a nechcete nic ponechat náhodě? Pak Vás jistě zaujme nabídka procedur či informací centra komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny COMHEALTH s.r.o. v Praze.