Aktuální microsite

Zemědělství Kralovice
Bílovská zemědělská a.s. je společností, která se zabývá rostlinnou a živočišnou zemědělskou výrobou včetně sezonních doplňkových služeb v regionu Kralovice.
Realizace komerčních výstav, stálých expozic i různých kulturních akcí Praha
S bezchybnou a profesionální presentací Vaší společnosti na veletrhu Vám pomůže specialista na realizace komerčních i uměleckých výstav, stálých expozic a kulturních akcí, LN-Design s.r.o. z Prahy.
Nadstandardní gastronomický servis Praha – luxusní a trendy delikatesy
Pořádáte raut, banket, party a chcete svým hostům nabídnout luxusní delikatesy a nadstandardní gastronomický servis? Pak se s důvěrou obraťte na společnost STONES Catering s.r.o. z Prahy.
STONES Catering s.r.o.
Pokojové malby, malování, tapetování pokojů, bytů, kanceláří
Spolehlivý malíř pokojů a natěrač v regionu Zlín - Balajka Miroslav. Zaměřujeme se na pokojové malby, tapetování a malování pokojů, bytů, kanceláří i dalších prostor.
Přeprava nebezpečných nákladů pomocí cisteren ADR - mezinárodní i vnitrostátní přeprava
Firma Stratmann s.r.o., která sídli v Humpolci poskytuje služby v oblasti mezinárodní i vnitrostátní přepravy nebezpečných nákladů pomocí cisteren ADR.
Rekonstrukce koupelny na klíč s cenovou nabídkou zdarma a vytvořením 3D návrhu
Koupelny AZ s.r.o., společnost, jejíž hlavní činností jsou přestavby a rekonstrukce koupelen na klíč. S naším 3D fotorealistickým návrhem naplánujeme Vaši koupelnu do sebemenších detailů.
Jednota Vimperk, velkoobchod potravin, drogistického a spotřebního zboží, zásobování COOP
Jednota, spotřební družstvo ve Vimperku je družstvo zabývající se velkoobchodem smíšeného zboží, potravin, drogistického a spotřebního zboží. Jsme přední dodavatel zboží do prodejen COOP.
Hotel, ubytování v centru Brna, konferenční prostory, laosko-thajská restaurace
Hotel Amphone*** AMPHONE, spol. s.r.o., hotel v centru Brna s příjemným ubytováním a laosko-thajskou kuchyní. Ideální místo k odpočinku i na pořádání firemních a rodinných akcí, večírků a svateb.
Cukrárna s dětským koutkem nabízející cukrářskou výrobu, dorty, zákusky a svatební koláče
Příjemná cukrárna s dětským koutkem v okolí Kralovic, to je Cukrárna Svěženka a cukrářská výrobna Jana Špačková. Vyrábíme širokou škálu chutných dortů, zákusků, svatebních koláčů a závinů.
Hygiena potravin a krmiv Praha 6 – kontrola zdravotní nezávadnosti
Potřebujete laboratorně prověřit zdravotní nezávadnost potravin a krmiv? Oddělení hygieny potravin a krmiv Státního veterinárního ústavu Praha 6 provádí tyto analýzy ve špičkové laboratoři.
Výhodný, rychlý výkup bytů, rodinných domů, nemovitostí i v ekexuci-platba v hotovosti
Díky společnosti G2 Reality s.r.o. Zlín můžete získat peníze v hotovosti za Vaši nemovitost - i v exekuci. Nabízíme Vám výhodný, rychlý výkup bytů, rodinných domů až za 120% odhadní ceny.
5-ti komorová plastová okna vhodná pro všechny typy staveb
Hledáte-li kvalitní 5-ti komorová plastová okna, která můžete použít pro panelové, činžovní i rodinné domy v Třebíči a blízkém okolí, pak Vám doporučujeme okna se zárukou od firmy Bohemio
Povrchová úprava DELTA TONE od firmy SVUM-CZ, MKS, SEAL, PROTEKT
Povrchovou úpravu kovů navíc nabízíme hned v několika variantách. Vybrat si tak můžete úpravu přesně podle vaší potřeby- SVUM-CZ, s.r.o. Kolín
Kovošrot Sušice
Výkup a zpracování elektrošrotu, barevných kovů, železa a papíru nebo ekologickou likvidaci nabízí firma HOLUB - KOVOŠROT s.r.o. se sídlem v Sušici.
Rekvalifikační kurzy Rakovník – zvyšte si kvalifikaci a získejte novou práci
Vzdělávací středisko pro dospělé Jan Šlegr – HORIZONT v Rakovníku pořádá pro zájemce rekvalifikační kurzy zajímavých profesí pro zvýšení kvalifikace uchazečů a jejich ceny na trhu práce.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Ochrana vašeho auta, čtyřkolky nebo motoru před korozí - Nanoprotech Auto Moto Anticor
Pokud hledáte přípravek, který ochrání vaše auto, čtyřkolku i motor před korozí, pak si jednoznačně pořiďte sprej Nanoprotech Auto Moto Anticor - zakoupíte jej v Olomouci ve firmě PRONAR s.r.o.
SVÚ Praha – odborná veterinární laboratorní diagnostika
SVÚ Praha provádí díky špičkovým odborníkům a modernímu laboratornímu zázemí odbornou veterinární diagnostiku zdravotní nezávadnosti surovin a potravin i infekčních a neinfekčních onemocnění zvířat.
Ploché pásové dopravníky Chrudim - pro dopravu kusového materiálu
Zabýváme se výrobou pásových dopravníků pro těžkou dopravu především pro potravinářský, chemický, papírenský a automobilový průmysl - TMT a.s. Chrudim
Výkup použitých tonerů Dell, Samsung, Lexmark, Xerox, Brother, HP
Firma RK-EMPTIES zajistí výkup použitých tonerů Dell, Samsung, Lexmark, Xerox, Brother, HP. Působíme nejen v regionu Zlín, Kroměříž, ale po celé ČR.
Rychlá kalkulace, výpočet ceny střechy, střešní krytiny
Je snadné získat výpočet ceny střešní krytiny před realizací střechy u firmy KLEMPOS-STŘECHY. Rychlá a přesná kalkulace střechy Vám přijde po vyplnění formuláře na webu. Působíme na Zlínsku.
CNC soustružení, frézování, obrábění kovů i konvenční kovoobrábění
Společnost Gergel se zaměřuje na malosériovou i kusovou výrobu strojních dílů. Provádí konvenční i CNC obrábění kovů - soustružení, vertikální frézování. Působí převážně v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Čištění palivové nádrže, vstřikovacích systémů u dieselových a benzínových motorů
Autodílna 409 v Paskově si vám dovoluje představit novinku v jejich autoservise, a to čištění palivové nádrže a vstřikovacího systému, jak u dieselových, tak i u benzínových motorů.
Vinařská a ovocnářská obec Vrbice v okrese Břeclav, vinné sklepy, cyklostezky
Vinařská a ovocnářská obec Vrbice se nachází v okrese Břeclav a spadá do turistické oblasti Modré Hory, nachází se zde historické vinné sklepy, cyklostezky, kostel, kaple, Mohyla míru.
Obec Dolní Žandov, okres Cheb, PR Lipovka, Mechové údolí, CHKO Slavkovský les
Obec Dolní Žandov v okrese Cheb, přírodní rezervace Lipovka, Mechové údolí, CHKO Slavkovský les, značené turistické trasy, vývěry minerální žandovské vody, prameniště, rašeliniště.
Obec Člunek, součást přírodního parku Česká Kanada, turistika, rybníky
Obec Člunek a jeho části Kunějov a Lomy se nachází v Jihočeském kraji, součástí území je přírodní park Česká Kanada, rybníky, turistické trasy, kostel a selské usedlosti.