Aktuální microsite

Autoservis Plzeň
Hledáte kvalitní autoservis a jste z Plzně a okolí? Pak neváhejte a zajeďte se přesvědčit o kvalitách služeb nabízených v Autoservis Plzeň-Letná s.r.o., kde je spokojenost zákazníků na prvním místě.
Výroba ocelových konstrukcí Javorník – pomocí nejmodernějších technologií
Moderní technologické vybavení výrobních hal na výrobu ocelových konstrukcí společnosti WAREX spol. s r.o. z Javorníku zaručujete jejich kvalitní zpracování do posledního detailu.
Výroba práškových plastů recyklací plastových odpadů
Firma Melbax plastic z regionu Kroměříž se zaměřuje na výrobu práškových plastů. Práškové plasty získané recyklací plastových odpadů z výroby jsou určeny k prodeji v ČR i do zahraničí.
Výkup online, likvidace inkoustových kazet HP, Canon
Snadný způsob jak se zbavit starých inkoustových kazet je výkup online a likvidace u firmy RK-EMPTIES. Vykupujeme kazety HP, Canon, Epson a další typy - působíme po celé ČR.
Plastové obaly na potraviny pro rychlé občerstvení
Pokud potřebujete zakoupit plastové obaly na potraviny pro rychlé občerstvení do bufetu nebo kiosku, pak oslovte Olomouckou firmu PRIMA PACK, která se zaměřuje na výrobu kvalitních plastových obalů.
Dřevěná, solární eurookna - nízká spotřeba energií a vysoký solární zisk ze sluníčka
Originální a nadčasová dřevěná, solární okna z přírodního ekologického materiálu od společnosti ALBO vám zajistí nízkou spotřebu energií a vysoký solární zisk ze sluníčka.
Realistické umělé živé ploty na zakázku Praha – rychlá instalace a snadná údržba
Potřebujete rychle vyřešit zastínění zahrady nebo balkonu? Objevte výhody stále oblíbenějších realistických živých plotů na zakázku, které nabízí společnost Ž a S sdružení z Prahy.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Klempířství, výroba a montáž klempířských prvků, žlaby, svody, opláštění
Klempířství, výroba a montáž stavebních klempířských prvků, žlabů, svodů, opláštění, parapetů z kvalitních plechů pozink či měď realizuje firma Martin Hrubý, okres České Budějovice.
Projektování bytových staveb, rodinných domů, architektonická kancelář Praha
Projektování bytových staveb, rodinných domů, plány staveb, návrhy interiérů a exteriérů realizuje architektonická kancelář Ing. arch. Lubomír Hromádko, Praha 5.
Projekce průmyslových, komerčních a obchodních objektů, budov, skladů
Projekci průmyslových hal, skladů, komerčních a obchodních objektů, administrativních budov, sportovních staveb zajišťuje Architektonická kancelář Hromádko, Praha.
Architektonická kancelář, návrhy, urbanistické studie, územní plány obcí
Urbanistické studie, návrhy, situace, územní plány obcí a měst v návaznosti na infrastrukturu a krajinu zajišťuje Architektonická kancelář - Ing. arch. Lubomír Hromádko, Praha.
Dopravní stavby, výstavba místních komunikací, silnic, parkovišť a chodníků v Plzni
Společnost Florian servis s.r.o. se zabývá silničním a pozemním stavitelstvím, dále dopravními, pozemními a inženýrskými stavbami. Stavíme chodníky, silnice, parkoviště aj. Sídlíme v Plzni.
Správa a údržba nemovitostí, úklid kanceláří, firem a výrobních hal v Českých Budějovicích
Společnost s dlouholetou tradicí zaměřující se na kvalitní úklid firem, kanceláří, zdravotnických zařízení a domácností. S firmou CB Servis Plus z Českých Budějovic budete mít více času pro sebe.
Autoškola poskytující řidičské kurzy, kondiční jízdy, přezkoušení za příznivé ceny v Praze 6
Autoškola TOP – Josef Kysela, kvalitní a individuální řidičský výcvik v Praze 6. Řidičské oprávnění pro různé druhy vozů včetně skupiny C a E, kdy zaměstnáváme pouze zkušené učitele s praxí v oboru.
Truhlářství z okresu Domažlice zaměřující se na výrobu stylového nábytku, dveří a kuchyní
Zakázková výroba nábytku přímo na míru s truhlářstvím Antonína Šlajse z Domažlic. Stylový nábytek, dveře, schody, ale i moderní kuchyně s netypickými prvky podle vašich představ.
Kovoobrábění pomocí frézování, vrtání a dalších způsobů třískového obrábění
Kovoobrábění s firmou LAJDA KOVO, s.r.o. Obrábíme různými třískovými způsoby, jako je frézování, vrtání a další. Vše na kvalitních obráběcích strojích. Sídlíme v Mysločovicích, okres Zlín.
Válcování závitů za studena pro zpevnění materiálu, odolnější proti korozi, okres Zlín
Firma LAJDA KOVO, s.r.o., okres Zlín, se zabývá válcováním závitů za studena, jež dodává materiálům větší pevnost, velký výkon a přesný profil závitů. Válcujeme závity až do M30 a délky 3000 mm.
Acetanhydrid, lampový olej - kvalitní podpalovač krbů a kamen
Společnost LERA-LEZNA CZ se zabývá prodejem a výrobou lampových olejů a podpalovačů krbů a kamen.
Výzkum, výroba a prodej veterinárních přípravků – léčiva, krmné směsi pro malá a hospodářská zvířata
BIOPHARM, Výzkumný ústav biofarmacie a veterinárních léčiv a.s. z Jílové u Prahy se zabývá vývojem, výrobou a prodejem veterinárních přípravků, léčiv nebo krmných směsí pro malá a hospodářská zvířata.
Preventivní zubní péče Praha 4 – pro krásný úsměv bez kazů
Krásně zářivý úsměv a zdravé zuby bez kazů může mít každý z nás. Vše začíná u pravidelné preventivní zubní péče, kterou vám poskytnou odborníci ze stomatologické kliniky Dental Office H33 s.r.o.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Rekonstrukce a opravy silnic Rakovník
Firma Froněk se zabývá stavbou, rekonstrukcí a opravou silnic v Rakovníku a širokém okolí. Zajistí Vám profesionální přístup při opravách silnic, místních komunikací, parkovišť, chodníků a dalších prostranství spojených s dopravou. Zajišťují i úpravu krajnic, hloubení příkopů a propustků. Všechny silniční práce probíhají pomocí našich strojů ...
Čističky obilí
Další zpracování obilí po sklizni, oddělení nečistot a přípravu na sušení či uskladnění zajistí čističky obilí s vysokým výkonem a snadnou údržbou, které nabízí společnost CanAgrocz, s.r.o. z Přeštic.
Praktický lékař pro dospělé Sušice
Myslíte na své zdraví a prevenci onemocnění? Pokud bydlíte v Sušici a okolí, neváhejte využít služeb MUDr. Olgy Nikodemové - praktické lékařky pro dospělé.
Kvalitní, masivní parkové lavičky Woody, Portiqoa, Miela, Forma, Diva-výroba
Firma mmcité 1 je výrobce parkových laviček ze Zlínska - doporučujeme kvalitní lavičky Woody s masivním roštem, modely Portiqoa, Miela, Diva a Forma s dřevěnými lamelami.
Terasové topeniště MILAN Domažlice
Pro vytvoření celoroční příjemné atmosféry, ale také pro grilování, opékání či uzení masa je určeno designové terasové topeniště Milan, které nabízí společnost et EuroTeplo a.s. z Domažlic.