Aktuální microsite

Originální výroba mincí, odznaků, dále kovová a kožená galanterie, zakázková výroba
Firma ZANOKOV z Jablonce nad Nisou poskytuje kvalitní služby oblasti kovové a kožené galanterie. Provádíme lisařské, nástrojařské i rytecké práce, vyrábíme originální mince, odznaky, medaile.
Pohořelice, historické město nabízející bohatý kulturní, turistický i sportovní život
Pohořelice, atraktivní město pro bydlení, jež nabízí široké spektrum kulturního, turistického i sportovního vyžití. Město, významné svým chovem ryb a vzácnými archeologickými nálezy.
Rekonstrukce a opravy všech druhů včetně plochých střech
Provádíme rekonstrukce a opravy na klíč všech druhů včetně plochých střech, novostavby, obytné domy, průmyslové stavby - STŘECHY Reiner, s.r.o. Liberecký kraj
STŘECHY Reiner,  s.r.o. Realizace střech Liberec
Škoda Citigo, Fabia, Octavia, Rapid, Superb, Yeti-prodej i servis vozů
Výhodná nabídka vozů Škoda v Autosalonu Araver Uherské Hradiště - slevy na skladové vozy Citigo, Fabia, Octavia, Rapid, Superb, Yeti. Servis s věrnostním programem.
Terapie, očista Duše, alternativní léčení, psychoterapie i na dálku-mistr Reiki
Využijte možnosti alternativní psychoterapie, léčení - očistu, terapie duše i na dálku provádí v regionu Zlín, Zlínský kraj Adéla Glaeser-mistr Reiki.
DHL Global Forwarding  - specialista na leteckou a námořní přepravu
DHL Global Forwarding je jedna z divizí, která je součástí předního světového poštovního a logistického koncernu Deutsche Post.
Hydroizolace staveb Litvínov – rychlá a snadná aplikace, vysoká odolnost
Trápí Vás vlhkost v budově nebo stavbě a hledáte rychlé řešení s vysokou odolností a dlouhou dobou ochrany? Hydroizolace staveb od společnosti STROJCONSULT Litvínov s.r.o. splní i ty nejvyšší nároky.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Parodontologické konzultace Praha 4 – zastavte nebo výrazně zpomalte toto onemocnění
Trápí Vás parodontitida? Víte, že toto onemocnění můžete vhodnou léčbou zastavit nebo výrazně zpomalit? Více se dozvíte na parodontologické konzultaci kliniky Dental Office H33 s.r.o.v Praze 4.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Trvalé objekty občanské vybavenosti výroba Praha – modulové a montované stavby
Modulové a montované stavby, které vyrábí společnost WAREX spol. s r.o. z Javorníku, splňují veškeré podmínky kladené na objekty využívané jako trvalé stavby občanské vybavenosti.
Prodej širokého sortimentu reklamního a sportovního textilu – eshop
Připravujete pro své zákazníky reklamní trička nebo jiný sportovní textil a hledáte dodavatele, který má v nabídce široký sortiment? Navštivte eshop Obchodní a reklamní agentury Karel Šubrt z Prahy.
Obchodní a reklamní agentura Karel Šubrt Praha potisk triček
Dekorativní světelné zdroje LED COLOURMAX G45/A60 - NBB Bohemia s.r.o.
LED žárovky COLOURMAX G45 jsou vyrobeny v Benešově nad Ploučnicí v našem závodě. Jsou určeny pro vnitřní, nebo venkovní osvětlování a dodávají se ve dvou velikostech.
Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě, demolice, likvidace suti, odpadů
Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě, základy staveb či bazény, terénní úpravy, demoliční práce, likvidace suti, odvoz odpadů realizuje společnost Výkopy Durek - Miroslav Durek.
Bio chov masného skotu, hovězí maso, ekologická bio jatka
Bio chov masného skotu, hovězí maso z ekologického zemědělství, ekologická bio jatka, řeznictví, prodej masa a masných výrobků zajišťuje Agrokomplex spol. s r.o.
Likvidace nebezpečných odpadů, zpracování odpadních minerálních olejů
Likvidace nebezpečných odpadů, sběr olejů, olejových filtrů, ropných látek, nebezpečných kapalin, zpracování odpadních minerálních olejů zajišťuje společnost AVISTA OIL s.r.o.
Strojní zámečnictví, kovovýroba, nástrojárna Liberec
Strojní zámečnictví, kovovýroba, nástrojárna výroba průmyslových nástrojů, plotů, kovaných dílů za pomoci CNC strojů a fréz realizuje Zámečnictví PM s.r.o., Liberec.
Barviva, pigmenty, aditiva, výroba koncentrátů pro plastikářský průmysl
Barviva, pigmenty, aditiva, masterbach pro plastikářský průmysl, výrobny plastových obalů a zušlechtění plastů vyvíjí a vyrábí společnost Gabriel-Chemie Bohemia s.r.o.
Dětské funkční, softshellové oblečení, bundy, kalhoty - výroba, šití, eshop
Eshop Renis.cz Zlín se specializuje na dětské funkční oblečení - softshellové bundy, kalhoty. Vybrané produkty se slevou. Výroba je na zakázku, objednávky na šití oblečení vyřizujeme během 5-14 dnů.
Akce na interiérové dveře Retro - sleva 20% na plné i prosklené dveře
U firmy TOPDOORS Uherské Hradiště můžete využít akce na interiérové dveře Retro, na plné i prosklené dveře je až do odvolání sleva 20%. Dveře Retro mají design prověřený generacemi.
Mezilaboratorní porovnání zkoušek tachografů - ověřování tachografů
Český metrologický institut v Brně provádí služby v oblasti mezilaboratorního porovnání a zkoušek tachografů. Ověřování pro tachografy.
Vánoce Flora Olomouc - živý betlém, prodej vánočních stromečků, ozdob
Přicházejí jedny z nejkrásnějších dnů v roce, a proto navštivte Výstaviště Flora Olomouc, a.s., kde na vás čekají tradiční vánoční trhy se zábavným doprovodným programem a živým betlémem.
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. Výstavy a veletrhy
Plánované odstávky elektřiny vám vyřeší pronájem elektrocentrály
Plánované odstávky elektřiny vám vyřeší pronájem elektrocentrály - pronájem pro Brno, Olomouc, Jižní Moravu a celou Českou republiku vám zajistí spolehlivá PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Výroba tiskovin, časopisů i dalších materiálů Praha - na zakázku podle Vašich návrhů
Hledáte firmu, která vám vyrobí tiskoviny, časopisy, kalendáře i další materiály na zakázku podle Vašich návrhů pomocí kvalitního offsetového tisku? Spolehněte se na TOMOS a.s. z Prahy.
Tomos Praha a.s. tiskárna a knihárna se 70letou tradicí
Sudové, rozlévané víno, kvalitní lahvové víno - Vinotéka
Vinotéka Kroměříž, kterou provozuje Vinařský grunt Brumovín, má na prodej kvalitní sudové, rozlévané víno, lahvové víno i ovocné mošty.
Vzduchotechnika Plzeň
Dodávku vzduchotechniky do bytů, domů, obchodních domů, gastronomických zařízení nebo průmyslových komplexů zajistí společnost IPC Klima s.r.o., se sídlem v obci Nýřany v Plzeňském kraji.
Hudební klub Plzeň
Hudební klub Horní Bříza u Plzně nabízí své společenské prostory s největším tanečním sálem v okrese k pořádání diskoték, společenských událostí, bálů, koncertů, tanečních kurzů nebo akcí pro děti.