Aktuální microsite

Snadný nákup kvalitních ložisek Hronov - všech tvarů a rozměrů v českém velkoobchodě
Velkoobchod s ložisky COROLL – kvalita od začátku až do konce, Jsme výhradním distributorem ložisek NKS, IKO a SNR do České republiky. Nabízíme speciální ložiska pro různé provozy.
COROLL s.r.o. Prodej ložisek Hronov
Logistický sklad Domažlice, balení a distribuce optických čoček a brýlí Michael Pachleitner Group
Skladování, balení a distribuci kvalitních rakousko-německých optických čoček a brýlí Michael Pachleitner Group zajišťuje logistický sklad společnosti MP Group Logistics Center, s.r.o., Domažlice.
MPG Logistics s.r.o.
PVC podlahy Tarkett - pro bydlení i komerční prostory
Hledáte podlahu pro bydlení nebo komerční prostor a přitom máte omezený rozpočet? Pak je pro Vás ideálním řešení PVC podlaha Tarkett od společnosti ZAHRADNÍK PARKET s.r.o. z Prahy 6.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Horkovzdušné sušárny Riela, čističky, sklady na obilí-obilní technika
Horkovzdušné sušárny od firmy Riela a čističky i sklady na obilí můžete poptat u firmy Obilní technika Zlín-Velíková, která zajistí i servis obilní techniky.
Základní, opakovací školení řidičů motorových vozíků a technické prohlídky
Ve Školícím středisku Knotek ve Vlčnově je možné si domluvit termín pro školení řidičů motorových vozíků - základní školení i opakovací. Mohou se hlásit nejen zájemci z regionu Uherské Hradiště.
Školící středisko KNOTEK s.r.o. Svářečská škola Vlčnov - Morava
Dárkový poukaz na autoškolu, řidičák, řidičské oprávnění, výcvik řidičů
Lámete si hlavu nad originálním dárkem pro své blízké? Darujte jim dárkový poukaz na autoškolu nebo kondiční jízdy. Takový praktický dárek jistě potěší a připraví obdarovaného na bezpečné řízení auta.
Autorizovaný dealer vozů Tatra, autoservis nákladních vozidel IVECO
Autorizovaný prodej vozů Tatra a IVECO, autoservis a pneuservis nákladních vozidel, prodej náhradních dílů zajišťuje Serviscentrum Vysočina s.r.o., Jihlava.
Servomotory značky MODACT, přímočaré, pákové, víceotáčkové
Servomotory značky MODACT pro ovládání armatur, kohoutů, ventilů, přímočaré, pákové, jednootáčkové, víceotáčkové vyrábí, montuje a servisuje společnost ZPA Pečky, a.s.
ZPA Pečky, a.s. Servomotory Kolín
Kvalitní šperky z chirurgické oceli v designovém provedení za nízké ceny
Ve Zlatnictví U Papouška v okolí Brno venkov si vyberete z krásných šperků z chirurgické oceli ve špičkové kvalitě, designovém provedení a za výhodné ceny.
Svařované a armovací sítě - výroba, prodej, eshop
Chystáte-li se oplotit svůj pozemek nebo hledáte vhodné sítě pro stavební účely, pak navštivte eshop firmy SITAP, která je výrobcem ocelových drátů, pletiva a svařovaných a armovacích sítí.
Rodinný penzion v Rakovníku s ubytováním nedaleko centra, se sociálním zařízením a wi-fi
Malý rodinný penzion Ludmila, ubytování blízko centra královského města Rakovník. Útulné ubytování v klidné vilové čtvrti s možností výletů na nedaleký Křivoklát, Rabštejn a další pamětihodnosti.
Spolehlivé tlakové senzory, snímače, spínače a termostaty, vyspělá výroba měřící techniky
Trafag, spol. s r.o., firma zaměřující se na přesné mechanické a elektrické přístroje určené pro regulaci a měření tlaku a teploty. Naše výrobky dodáváme do různých průmyslových odvětví.
Technologie pro vstřikování plastů, kloubové vstřikovací stroje s energetickou úsporou
Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o., společnost, jež dodává vstřikovací stroje na zpracování plastů, lineární roboty či kloubové vstřikovací stroje. Jsme firma s tradicí a pobočkami po celém světě.
Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o.
Služby v oblasti vody, topení, plynu, instalatérské práce, evidence topných nákladů
HANETERM – Petr Hanke, prosperující firma poskytující v prvé řadě instalatérské, topenářské a podlahářské práce na klíč. Dále provádíme revize a opravy kotlů na různá paliva. Sídlíme v Krnově.
Kvalitní vedení podvojného účetnictví, daňové evidence, zpracování daňových přiznání
Komplexní účetní služby se společností KJ účetnictví a daně s.r.o. z Prahy. Poskytujeme celou řadu služeb od podvojného účetnictví, přes daňovou evidenci, až po zpracování mezd a daňových přiznání.
Zakázková kovovýroba se zaměřením na zpracování plechu, plechových dílů pro řídicí techniku
Společnost PDS – Servis Kovo, s.r.o. se specializací na zakázkovou výrobu plechových dílů, komponentů pro různou techniku a řídicí systémy. Zaměřujeme se na sériovou výrobu i na výrobu prototypů.
Pokládka laminátových plovoucích podlah, odborně provedené podlahářské práce jižní Čechy
VM Podlahářství Václav Horkel, firma zabývající se pokládkou podlahových krytin různého typu. Provádíme všechny druhy podlahářských prací, odborně a se zárukou. Sídlíme ve městě Tábor.
Termodesky neboli vyhřívací lehátka s topnými články, ideální způsob ohřevu loží zvířat
SAKUTUS CZ a.s., společnost zabývající se výrobou vyhřívacích lehátek pro ohřev loží zvířat, především mláďat. Naše termodesky nachází uplatnění nejen v boudách pro psy, ale i u koček a jiných zvířat.
Židlochovice, město se starou vinařskou tradicí a předvánočním pochodem rakouských čertů
Židlochovice, menší město poblíž Brna, typické pěstováním vinné révy a dalších ovocných stromů. Město, které je v současnosti pověstné svým předvánočním rejem pravých rakouských čertů.
Prodejna nábytku v Kolíně s bohatou nabídkou sedacích souprav, ložnic, kuchyní, stolů a židlí
GOLD Kolín s.r.o., prodejna s veškerými druhy nábytku. Pomůžeme Vám vybrat nábytek do pokoje, ložnice, kuchyně, ale také koupelny či předsíně. Prodáváme taktéž bytové doplňky, koberce či svítidla.
Vydavatelství a nakladatelství vydávající odborné publikace z oboru elektrotechniky a ICT
Sdělovací technika s.r.o., nakladatelství s dlouholetou tradicí přináší odborné informace znalcům z oborů elektrotechniky, telekomunikace, ICT, multimédií a televizního vysílání.
Nástrojárna s výrobou náročných lisovacích a tvářecích nástrojů s nejvyšší pevností
WEBA Olomouc, s.r.o., firma zabývající se horkým tvářením a tvářením za studena. Využíváme nejmodernější výrobní postupy v oblasti nástrojařství a naše výrobky dodáváme předním výrobcům automobilů.
Dřevěné obaly a transportní bedny - vyrábíme a dodáváme kvalitní dřevěné přepravní obaly na míru
Dřevěné kvalitní bedny a obaly pro přepravu a export jedině od společnosti Pila Krnov s.r.o.! Vyrábíme a dodáváme kvalitní dřevěné přepravní obaly nejen na stroje a výrobky.
Výroba jednofázových či třífázových výkonových transformátorů autotransformátorů
ETD transformátory a.s., společnost zabývající se výrobou a dodávkou výkonových transformátorů a autotransformátorů. Vyrábíme transformátory pro železniční průmysl a také reaktory.
ETD TRANSFORMÁTORY a.s.
Prodej většího množství dřevěných briket v areálu firmy
Množstevní slevy při prodeji většího množství dřevěných briket, ekologické palivo, výhodné balení dřevěných briket - RULF Nová Paka s.r.o., Jičín, Semily, Hořice