Aktuální microsite

Práce autojeřábem v těžko dostupných terénech
Provádíme práce i v těžkých terénech, různé montážní práce, výškové práce nebo vyprošťování vozidel - Bedřich Škoda Autojeřáby Škoda Semily, Turnov, Jičín, Jilemnice, Nová Paka, Lomnice
Střežení kamerovým systémem se spolehlivou identifikaci pachatele
Ochraňte sebe i svůj majetek spolehlivým kamerovým systémem od společnosti PSWNET Zlín s.r.o., která se specializuje na dodávky a instalaci kamerových a bezpečnostních systému.
Výroba, prodej - přilby, brýle, chrániče sluchu a další ochranné pracovní pomůcky
Výrobou a prodejem ochranných pracovních pomůcek se zabývá společnost Hydrospor s.r.o. v Ostravě. Navštivte kamennou prodejnu nebo eshop a jistě si vyberete si z jejich široké nabídky sortimentu.
HYDROSPOR spol.s r.o.
Navrtávací souprava Naval pro vysazení odbočky pod tlakem bez přerušení dodávky tepla
Pro bezproblémové vysazení odbočky a připojení nových odběratelů k síti pod tlakem bez přerušení dodávky tepla nabízí společnost Thermoquell CZ s.r.o. z Prahy unikátní navrtávací soupravu Naval.
Thermoquell CZ s.r.o. Průmyslové armatury Praha
Montáž dílů pro automobilový průmysl, kontrola, třídění a značení výrobků
Montáž dílů a komponentů pro automobilový průmysl a další výrobní odvětví, kontrolu, třídění a značení výrobků realizuje společnost EN - ART CZ s.r.o., Příbram.
Zelená stěna greenwall – luxusní dominanta pro Váš interiér
Luxusní dominantou Vašeho interiéru se může díky odborníkům z firmy Matouš Hydroponie z Prahy stát nevšední zelená stěna plná živých rostlin, greenwall.
Výstavba víceúčelových moderních sportovních hřišť, sportovní stavby, sportoviště na klíč
Sport-Technik Bohemia s.r.o. je pražská společnost se zaměřením na sportovní stavitelství. Jsme experti na umělé povrchy, kdy se nebojíme pustit i do odvážnějších architektonických návrhů.
Péče o tělo - eshop - kosmetika pro citlivou pleť La Chévre + Le Chaton
Produkty péče o tělo od kosmetické značky Le Chévre a La Chaton jsou vynikající pro hydrataci a regeneraci citlivé pleti a zakoupíte je na eshopu společnosti Kosmetika CAPRI spol. s r.o.
Exilis Face - facelifting Praha – neinvazivní a účinné omlazení obličeje, krku, dekoltu a rukou
Toužíte vypadat mladě a bojíte se velkých zákroků? Exilis Face – facelifting je nová metoda, která slibuje účinné omlazení obličeje, krku, dekoltu a rukou a nabízí ji Esthetic Medical Clinic v Praze.
Kukuřice 2018 – informace, porovnání a výhody jednotlivých hybridů
Pro zemědělství je kukuřice velmi důležitou komoditou, proto společnost VP AGRO, spol. s r.o. se sídlem v Praze přináší mnoho cenných informací o hybridech kukuřice v katalogu 2018.
Pohřební služba Praha – profesionální zajištění pohřbu v našich krematoriích v rámci celé Prahy
Pohřební ústav hlavního města Prahy nabízí služby spojené s nesnadnou životní situací - s pohřbem, pomohou Vám zajistit veškeré služby spojené s pohřbem.
Instalační systémy do betonu Praha - dlouhá životnost a snadná montáž
Širokou nabídku instalačních systémů do betonu vyrobených z kvalitních materiálů s dlouhou životnost a snadnou a rychlou montáž nabízí společnost Spelsberg spol. s r.o. se zastoupením v Praze.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Termo pohárky, kelímky na kávu, čaj nebo punč - vychutnejte si své oblíbené nápoje vždy teplé
Termo kelímky a pohárky na kávu, čaj nebo lahodný punč zakoupíte u firmy PRIMA PACK s.r.o. v Olomouci. Vybrat si můžete z krásných a originálních vzorů! Vychutnejte si své oblíbené nápoje vždy teplé.
Atypické dílenské stoly do žákovské dílny výroba Praha – školní nábytek na míru
Výrobu školního nábytku na míru v podobě atypických dílenských stolů s výškově nastavitelným svěrákem určených do žákovské dílny nabízí společnost TechnoBank, s.r.o. z Prahy.
Wall-mount PREMIUM Split RUD - prémiový nástěnný univerzální rozvaděč dělený
Prémiový nástěnný rozvaděč Wall-mount PREMIUM Split RUD s dělenou konstrukcí prodává společnost Kabel Trade Praha, s.r.o. umožňuje přístup k instalované technice ze všech stran.
Servis nákladních vozů Kladno – opravy a diagnostika
Servis nákladních vozů včetně speciální diagnostiky a opravy za použití originálních i repasovaných náhradních dílů nabízí firma Autodíly TRIA s.r.o. z Kladna.
Autodíly Tria s.r.o.
Elektronická požární signalizace – EPS – pro ochranu Vašeho majetku
Chraňte svůj majetek a zamezte nevyčíslitelným ztrátám z důvodu poškození ohněm. Nechte si instalovat elektronickou požární signalizaci – EPS - od společnost Anfit s.r.o. Praha.
Rolety den a noc, látkové okenní rolety - chytré zastínění oken
Rolety den a noc jsou hitem v oblasti zastínění oken. Látkové okenní rolety na Jihlavsku a Vysočině dodává společnost SEGA JIHLAVA s.r.o. Rolety den a noc jsou chytrým zastíněním oken.
Prodej mozaiky Teplice - od německé značky Bärwolf a italské značky CE.SI.
Teplická společnost KERSTAV SZABOVÁ s.r.o. nabízí prodej mozaiky od německého výrobce Bärwolf a italské značky CE.SI. Mozaiky z přírodního kamene i skleněné.
Lepení krabiček jednobodové, tříbodové - farmacie, potravinářský průmysl
Lepení krabiček jednobodové, tříbodové - pro farmaceutická a potravinářský průmysl, lékové krabičky a obaly zajistí společnost Wéčko, s.r.o.
Stříkací zařízení a technika pro aplikaci barev a nanášení nátěrových hmot, prodej barev
PEŠEK technology spol. s.r.o. je společnost zabývající se poradenstvím a prodejem stříkacího zařízení pro aplikaci barev a nátěrových ploch. Jsme zkušená firma z Plzně s dvacetiletou praxí v oboru.
Obec Slapy s výstavbou v blízkosti historického města Tábor, turistika v jižních Čechách
Obec Slapy je menší vesnice vzdálená pouze pár kilometrů od historického města Tábor. Slapy se vyznačují bohatým společenským životem, folklórními zvyky a velmi dobrou dopravní obslužností.
Zemědělská a rostlinná výroba na Svitavsku, chov skotu, produkce mléka a pěstování pícnin
ZOS Jedlová, spol. s r.o. je zemědělský podnik na Svitavsku, jenž se primárně zaměřuje na rostlinnou a živočišnou výrobu. Produkujeme rostlinné komodity, mléko a zabýváme se chovem zástavového skotu.
Zábradlí kovové, nerezové, dřevěné, prosklené, zakázková výroba, okres Prostějov
Zábradlí do interiérů i exteriérů, kovové, nerezové, dřevěné, prosklené, na schodiště, balkony či tribuny vyrábí na zakázku společnost ARDENT Corp. s. r. o., okres Prostějov.
Bezpečnostní skla, montáž výloh, skleněných obkladů, prosklených přístřešků
Bezpečnostní skla do interiérů a exteriérů, montáž výloh, skleněných obkladů, prosklených přístřešků, zábradlí, stěn realizuje společnost ATLAS INVEST, spol. s r.o., Brno.