Aktuální microsite

Výroční zpráva firmy - rady pro tvorbu, návrh, grafika, tisk, knihařské zpracování
Rady pro tvorbu výroční zprávy firmy a veškeré knihařské zpracování poskytuje firma KLEINWÄCHTER holding s.r.o. ve Frýdku-Místku, která se pohybuje na trhu již 28 let a díky tomu má bohaté zkušenosti.
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. Tiskárna
GRD fólie - protisluneční přechodové autofólie
Firma CARTINT Zlín provádí aplikace autofólií. Pro příznivce autotuningu máme speciální GRD fólie, protisluneční přechodové autofólie různých barev. Působíme po celé ČR, nejen v lokalitě Zlínský kraj.
CARTINT, s.r.o. Fólie na ochranu laku auta Zlín
Nadělte dárky pod živý vánoční stromek zakoupený přímo na plantáži za příjemné ceny
Živý vánoční stromek přímo z plantáže, která je dostupná pro zákazníky z okolí Rožnova, Valašského Meziříčí i Zlína, prodává společnost Radhošťtrans s.r.o. ve Stříteži nad Bečvou.
Radhošťtrans spol. s r. o. Plantáž vánočních stromků Morava
Dopravní zařízení pro provizorní značení - instalace, pronájem
Dopravní zařízení pro provizorní značení, jeho instalaci a pronájem realizuje společnost PROZNAK-DOPRAVNÍ ZNAČENÍ, s.r.o. se sídlem v Ostravě, která se specializuje na dopravní značení.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Vysoce pevné utěrky Multitex® řady zetClean® pro pracoviště i stroje – silný čistící výkon
Na výrobu a prodej vysoce pevných utěrek Multitex® řady zetClean® vhodných pro pracoviště a stroje s extrémně silným čistícím výkonem se zaměřuje společnost ZVG CZ s.r.o.
ZVG CZ s.r.o.
Komfortní a stylové ubytování v moderních apartmánech v klidné části Mikulova
Komfortní a stylové ubytování v klidné části města Mikulov poskytuje Vila Kiwi. Ubytujte se v našich moderně zařízených apartmánech až pro pět osob s vlastní kuchyňkou.
Pension a Villa Kiwi Darina Margetić
Čištění komínů - odstranění nežádoucích sazí a usazenin z komínového průduchu a kouřovodu
Nechte si vyčistit komín u Vašeho domu firmou ZAMZE - spol. s r.o. z Opavy, která je specialistou na veškeré kominické práce.
ZAMZE - spol. s r.o. KOMÍNY OPAVA
Zvyšte energii přírodním doplňkem – vakuově balený bílý kratom nejvyšší kvality
Zvyšte svou energii, kreativitu a dobrou náladu a vyzkoušejte vakuově balený bílý kratom z eshopu Zeleného Krále. Je ideální pro ty, kteří se potřebují povzbudit ráno či překonat únavu během dne.
ZELENÝ KRÁL E-shop s kratomem
Výroba a prodej betonových silničních panelů
Moderním a efektivním řešením výstavby dočasných komunikací nebo parkovací ploch jsou betonové silniční panely. Silniční panely vyrábí a dodává firma Andrla CZ s.r.o. z Opavy.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Reklamní předměty s potiskem jsou výborným řešením pro Vaši firmu
Velký výběr reklamních předmětu s potiskem nebo bez a za báječné ceny seženete od pražské společnosti PRINTEK - reklamní předměty s potiskem.
PRINTEK - Ing. Petr Nachtman Výroba, potisk reklamních předmětů Praha
Revize, opravy a údržba rozvoden, trafostanic, vrchních i kabelových elektrických rozvodů, elektromontáže, elektrická zařízení
Společnost ELPRO - DELICIA, a.s. je spolehlivým partnerem pro projektování, výstavbu, opravy, údržbu a provoz elektrických zařízení.
ELPRO - DELICIA, a.s.
Netkané textilie, rohože ze skelných a polyesterových vláken Johns Manville
Netkané textilie značky Johns Manville dodává firma ALPAX. Prodáváme rohože ze skelných vláken s vysokou rozměrovou stabilitou a vysoce pevné a porozitní netkané polyesterové textilie z PES vláken.
ALPAX, s.r.o. Netkané textilie
Nosiče a držáky jízdních kol pro obytné i osobní automobily
Nosiče a držáky jízdních kol vhodné pro obytné i osobní automobily jedině od českého výrobce, společnosti ASN HAKR Brno s.r.o. Vsaďte si na kvalitu!
ASN HAKR Brno s.r.o.
Montáž střešních oken a tepelná izolace podkroví – realizace obytných prostor v podkroví
O realizaci obytných prostor v podkroví vašeho domu se postará firma Josef Opluštil. Namontujeme střešní okna a zajistíme i tepelnou izolaci podkroví.
Josef Opluštil Tesařství, pokrývačství, klempířství
Rodinné domy na klíč, výstavba řadových domů - od projektu až k realizaci
Stavební firma STAVOS STAVBA a.s. provádí výstavbu řadových domů a rodinných domů na klíč. Zabývá se výstavbou rodinných domů od projektu až po realizaci na klíč.
Stavos Stavba a.s. Ostrava
Jeil šrouby, dentální kotevní miniimplantáty - prodej stomatologických potřeb
Prodejem stomatologických potřeb se zabývá firma Altis Group spol. s r.o. V e-shopu naleznete dentální kotevní miniimplantáty, Jeil šrouby a další potřeb pro ortodoncii a estetickou stomatologii.
Altis Group spol. s r.o.
Stroje a zařízení pro odmašťování součástí a dílů po obrábění, kalení
Pokud hledáte spolehlivou firmu, která se specializuje na výrobu strojů a zařízení pro odmašťování součástí a dílů, pak se obraťte na společnost SUMMA spol. s.r.o.
SUMMA spol. s r.o.
Realizace dodávek části elektro a MaR pro plynárenské zařízení a regulační stanice
V rámci této oblasti se firma PROSPECT spol. s.r.o. podílí na projektování a realizaci dodávek části elektro a MaR zejména pro plynárenská distribuční zařízení a regulační stanice.
PROSPECT spol. s r.o.
Romantické svatby v jedinečných prostorech vinařství – svatební den s dobrým vínem
Prožijte svůj svatební den v originálních prostorech Vinařství Václav v Hustopečích na jižní Moravě. Prostory jsou vhodné pro obřady i hostiny rodinných svateb, rádi Vám pomůže s jejich organizací.
Prodej originálních i neoriginálních či starších náhradních dílů všech značek – Opel, Ford, Jeep atd.
Prodejem náhradních dílů na vozy značek Opel, Ford, Jeep, Fiat atd. Se zabývá autoservis Autocentrum u Labutě s.r.o. ve Svitávce. Jedná se o originální, neoriginální i starší díly.
Autocentrum u Labutě
Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava – přeprava palet, volně ložených zásilek
Vnitrostátní a mezinárodní autodopravu zajišťuje v okolí Brna a Blanska firma DS partner s.r.o. Přepravujeme volně ložené zásilky i zboží na paletách
Výroba a prodej přívlastkového, speciálního a archivního vína z Jižní Moravy
Přívlastková, speciální nebo archivní vína z Jižní Moravy vyrábí a prodává rodinné vinařství Petr Bíza z Čejkovic. Ochutnejte naše svěží vína nebo vín, která zrají v sudech.
Vinařství Petr Bíza
Výroba obalů z hladkých a vlnitých lepenek
Obalový papírový materiál, archy lepenek a krabice z hladkých i vlnitých lepenek, polepované i slepované lepenky vyrábí společnost SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o., Teplice.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
DIKÉ Centrum  - specialista na zahradní krásu a kvalitu v Příšovicích
DIKÉ Centrum, založené v roce 1990, přináší jedinečnou kombinaci zahradnické odbornosti a kvalitních produktů pro vaši zahradu.
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
Výroba hydraulických lisů na kov, plasty a keramiku
Vývojem a prodejem hydraulických lisů na kov, plasty i pro zpracování keramických materiálů se v okolí Frýdku - Místku a Karviné zabývá spolehlivá společnost PRESSHYDRAULIKA, s.r.o.
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o.