Aktuální microsite

Obec Rudná na Svitavsku, turistická a rekreační oblast mikroregionu Brněnec
Obec Rudná, malá vesnička na Svitavsku, jež je součástí mikroregionu Brněnec. Ideální místo pro milovníky panenské přírody a venkovského klidu v Pardubickém kraji.
Dopravníkové systémy, dopravníky-výroba, prodej
Společnost METAL-PS je výrobce a prodejce dopravníků. Vyrábí dopravníkové systémy a dopravníky různého typu. Jsme firma z regionu Zlínský kraj, klientelu máme po celé ČR.
Návrh, výroba a prodej kuchyní - kvalitní kuchyně na míru, kuchyňské linky
Kuchyně na míru, výroba kuchyní s grafický návrhem zdarma - to vše můžete mít od spolehlivého kuchyňského studia HON - kuchyně z okresu Ostrava.
Prodej a servis potrubních filtrů Praha - potrubní filtry AQUA
Společnost nabízí prodej a servis potrubních filtrů. Máme dlouholeté zkušennosti v technologii úpravy vody.
Výroba klíčů a klíčů s imobilizérem - kvalitní barevné, dozické klíče a autoklíče na počkání
Nechte si vyrobit kvalitní klíče ve specializované maloprodejně firmy ROVEL, spol. s r.o. ve Zlíně (OC Zlaté Jablko), která se zabývá výrobou klíčů a autoklíčů na počkání.
Kotle na tuhá paliva VULKÁN Domažlice – dlouhá doba bez přikládání
Zvažujete pořízení kotle na tuhá paliva a nevíte si rady s výběrem? Svěřte se do rukou odborníků z firmy EURO TEPLO a.s. z Domažlic, kde Vám odborně poradí a prodají kvalitní kotle VULKÁN.
Kongres Hotel Jezerka - ubytování, wellness, kongresové prostory, krásné okolí
Pohodlné ubytování v krásném okolí s možností mnoha volnočasových aktivit, velkolepě řešené spa a wellness, kongresové prostory pro firemní akce a mnohem více nabízí hostům Kongres Hotel Jezerka.
Velkoobchodní prodej automobilových, zemědělských a speciálních ložisek včetně příslušenství
Naše firma má pro vás připravený kompletní sortiment ložisek včetně automobilových, zemědělských a speciálních, olejů, mazacích tuků nebo klínových řetězů - MATERIA s.r.o. Pardubice
MATERIA s.r.o. Ložiska Pardubice
Daňové a účetní poradenství Kladno – garantujeme kvalitní služby bez chyb a omylů
Kancelář daňové poradkyně Ing. Vladimíra Rippelová z Kladna nabízí kvalitní poradenství v oblasti daní s garancí bezchybnosti a praxí již od roku 1994.
Ing. Vladimíra Rippelová Daňový poradce Kladno
Všeobecné gymnázium Tachov
Pocházíte z Tachova a okolí a rozhodujete se, kde se bude dále vzdělávat Vaše dítě? Žákům sedmých nabízí možnost studia všeobecné šestileté Gymnázium s humanitárním zaměřením.
Výroba svařovaných komponentů, dílů, svařování a kompletace
Naše firma se zabývá výrobou, opravou a dodávkou technologických zařízení na klíč - TOMAS s.r.o. Hradec Králové
Variabilní a moderní dětské pokojíčky, které s Vašimi dětmi budou od dětství až po dospělost
Variabilní, moderní a praktické dětské pokoje, které vydrží Vašim dětem od raného dětství až do dospělosti uvedla na trh Jihlavská firma Ráj spánku ETIS s.r.o.
Nápojové a jídelní automaty - občerstvení, svačina či káva pro zaměstnance
Nápojové, jídelní a svačinové automaty jsou dobrým benefitem na pracovišti. Specializuje se na ně firma ATE company z Olomouce. Občerstvení, svačina či káva pro zaměstnance s automaty nebude problém.
Plechové střechy - realizace střešní systémy  Satjam, Lindab, Prefa, Blachotrapez
Výběr střešní krytiny je jednou z investic na celý život. ZVOZA, s.r.o. provádí kompletní realizace střech. Dodává plechové střešní systémy Satjam, Lindab, Prefa, Blachotrapez v Jihlavě a na Vysočině.
Zemní a výkopové práce Strakonice - výkop základů, zakládání staveb
Společnost FABAK Václava Kotlíka se zabývá veškerými zemními a výkopovými pracemi v oblasti Jižních a Západních Čechách a Středočeském kraji. Činnost provádí pouze vyškolený personál.
Kamenný koberec na míru - litá podlaha z kamínků
Litá podlaha z kamínků má široké využití v interiéru i exteriéru a je velmi praktická. V regionu Zlínský, Olomoucký kraj se ohledně realizace obraťte na firmu JK Kámen - dodá kamenný koberec na míru.
Podlahářství Hrade Králové – podlahy Tvrdík
Podlahářská firma Tomáš Tvrdík nabízí ve svých prodejnách velký výběr podlahových krytin nově i v Hradci Králové.
Vnitřní omývatelné barvy malířské - snadná údržba stěn
Vnitřní omývatelné barvy malířské nabízí společnost KMB Barvy, s.r.o. se sídlem v Ostravě. Tyto barvy oceníte především proto, že nabízejí snadnou údržbu stěn v domě.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Odtahové a vyprošťovací služby pro nákladní automobily 24 hodin denně v Břeclavi
Firma Autoservis Petr Štross, která sídlí v Břeclavi poskytuje odtahové a vyprošťovací služby pro osobní a nákladní automobily, kamiony nebo autobusy 24 hodin denně.
Podlahářství, plovoucí podlahy laminátové, dřevěné, vinylové včetně montáže a pokládky
TPodlahy - Petr Tomášek je spolehlivá společnost z Jeřic, jež poskytuje kompletní služby v oblasti podlah. Zaměřujeme se na pokládku plovoucích podlah, jejich renovace, broušení a štěrkování.
Varné desky, náhradní díly na pračky, myčky-eshop, prodejna
U firmy Duo servis elektro Otrokovice-okres Zlín pořídíte náhradní díly na pračky, myčky, sporáky a nové vestavěné, volně stojící spotřebiče i varné desky. Provozujeme eshop.
Rozvoz květin a kytic po celé ČR za 95 Kč - zdarma při objednávce nad 1200, Kč
Chcete udělat někomu opravdu radost? Objednejte květinu s rozvozem po celé ČR jen za 95 Kč. Pokud bude hodnota objednávky vyšší než 1.200,-, pak je rozvoz dokonce z cela zdarma.
Dobrý právník a advokát - advokátní, právnické služby s profesionálním přístupem
Kvalitní právní služby s profesionálním přístupem poskytuje advokátní kancelář Mgr. Tomáš Veselský a JUDr. Zuzana Veselská v Ostravě, která se specializuje na oblast práva trestního a obchodního.
Titanové bezpečnostní kování Cobra pro vchodové dveře
Pro naše zákazníky máme připravený výhodný prodej stavebního kování, titanové bezpečnostní kování Cobra pro vchodové dveře - CRATER HK s.r.o. Hradec Králové
Sadové a parkové úpravy včetně zakládání záhonů, trávníků a výsadba stromů
Nechte si vysadit stromy či založit nový trávník od profesionálu. Společnost Sadové úpravy s.r.o. se v okolí Opavy i Ostravy zaměřuje na odborné sadové a parkové úpravy.