Aktuální microsite

Funkční zimní pracovní oblečení nemusí jen být neforemné a nudné
Pro práci v zimních měsících, ale také na sport, je určena nová zimní kolekce Industrial Starter Czech Ostrava, ve které najdete nejrůznější funkční zimní pracovní oblečení i oblečení na volný čas.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Šití záclon a závěsů v módním trendu vlny, Praha
Dobře ušitá záclona či závěs vyžaduje zkušenosti od počátečního střižení až po konečné zavěšení.
Sport a volný čas Pardubice
Přijeli jste do Hotelu Jezerka u Pardubic aktivně odpočívat? Z velkého výběru volnočasových indoorových i outdoorových aktivit si jistě vybere každý návštěvník.
Výroba a prodej dřevěných briket Domažlice
Máte kotel na pevná paliva, jste z Domažlic a okolí a sháníte kvalitní a cenově výhodné dřevěné brikety? Jejich výrobou a prodejem se zabývá mimo jiné aktivity Zemědělského obchodního družstva Mrákov.
Horizontální 5ti –osé obráběcí centrum HBZ TRUNNION – vysoce výkonný
Horizontální 5ti –osé obráběcí centrum HBZ TRUNNION od společnost P.A.F. Praha s.r.o. je vysoce výkonné, vhodné pro použití v leteckém průmyslu a energetice, ale také v oblasti nástrojářství.
Leštění ultrazvukem Jičín Nová Paka Semily Turnov Jilemnice Hořice
Provádíme účinné leštění ultrazvukem a malé konečné úpravy malých forem a nástrojů - Nástrojárna - FONAK Kbelnice, s.r.o.
Formy a nástroje sériové i zakázkové výroby
Nabízíme Vám strojní obrábění - soustružení, frézování, vrtání, řezání, broušení, stříhání, ohýbání.
Prodejní automaty na jídlo i teplé nebo chlazené nápoje - dopřejte si kávu kdykoli během dne
Olomoucká firma ATE company s.r.o. se zabývá prodejem nápojových a prodejních automatů nebo kvalitních kávovarů do menších provozů nebo firem.
Armatury a technologie Handtmann pro nápojářský průmysl
Armatury a technologie Handtmann pro nápojářský průmysl zajistí k prodeji společnost P.A.F.
Stavební projekty, inženýrská činnost, pozemní stavitelství, Praha
Základem každé kvalitní stavby je kvalitní stavební projekt. Ten vám často může ušetřit zbytečné výdaje, které se vyskytnou až při stavbě objektu.
PMZ PROJEKT, spol. s r.o. Projekty pro potravinářský průmysl
Svatba v Hotelu FIT - zajištění svatební hostiny, menu, cateringu
Svatba je jedním z nejkrásnějších a nezapomenutelných okamžiků v životě, proto dovolte hotelu FIT v Přerově, aby se vám postaral o přípravu a zajištění svatební hostiny a svatebního menu.
Spolehlivé, vchodové bezpečnostní dveře Bariera - výroba bezpečnostních dveří
Firma TOPDOORS z regionu Zlínský kraj doporučuje spolehlivé bezpečnostní dveře vlastní výroby - jde o vchodové dveře Bariera. Výroba bezpečnostních dveří v bezpečnostní třídě RC2 a RC3.
Golfové hřiště pro všechny věkové skupiny - členství v golfovém klubu má výhody
Pro příznivce golfu z okolí Zlína a Kroměříže je k dispozici golfové hřiště v Holešově. Golf je sport vhodný pro všechny věkové skupiny, zvažte výhody členství v Golfovém klubu Holešov.
Nákup, prodej nemovitostí-reality, kde rezervační poplatek vrací, pokud k obchodu nedojde
Společnost G2 Reality s.r.o. pro Vás zprostředkuje nákup nemovitostí v lokalitě Zlín, Uherské Hradiště, Kroměříž. Pokud k prodeji realit nedojde, rezervační poplatek se vrací.
Prodej jednovřetenových soustružnických automatů
Jednovřetenové soustružnické automaty A20B, A32-40-50C,CA, vrtačky, brusky, soustruhy.
Revitalizace bytových domů na klíč Praha – lepší vzhled a nižší náklady
Plánujete vylepšení vzhledu Vašeho bytového domu a snížení nákladů na jeho provoz? Společnost Jumar s.r.o. z Prahy nabízí revitalizace bytových domů na klíč.
Jumar s.r.o. Zateplování fasád Praha
Zajímavé výrobky z Dolního Rakouska - spojíme vás s výrobcem!  Za naše služby neplatíte!
ecoplus International Tschechien s.r.o. Vám každý měsíc představí zajímavé výrobky z Dolního Rakouska. Pokud vás jakýkoliv z produktů zaujme, rádi Vám poradíme a spojíme vás přímo s výrobcem.
Montáž střešních oken Praha – profesionálně a se zárukou
Zvažujete pořízení a montáž střešních oken? Pak se můžete s důvěrou obrátit na spolehlivou firmu Střechy VRŇATA & ŽÁČIK z Prahy, která má s montáží střešních oken bohaté zkušenosti.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Město Horní Jiřetín, místo s Mariánskou poutní tradicí a zámkem Jezeří
Město Horní Jiřetín a jeho části je nachází v Podkrušnohoří. Je to místo s Mariánskou poutní tradicí, zámkem Jezeří, kostelem a dalšími architektonickými památkami.
Město Horní Jiřetín
Krmiva, výroba a distribuce, masokostní moučka, krevní, drůbeží, kafilerní tuk
Výrobu a distribuci krmiv, masokostní moučky, krevní a drůbeží moučky, kafilerního tuku, provoz kafilerie, odstraňování živočišného odpadu realizuje společnosti AGRIS spol. s r.o.
Prázdné skříně pro průmyslové použití Praha – kvalitní materiály pro dlouhou
Společnost Spelsberg spol. s r.o. se zastoupením v Praze nabízí široký výběr prázdných skříní pro průmyslové použití z kvalitních materiálů zaručujících dlouhou životnost.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Nábytek do venkovních prostor Praha – odolný a designový
Široký výběr odolného nábytku určeného do venkovních prostor v moderním i funkčním designu nabízí společnost Enprag s.r.o. z Prahy.
Služby v oblasti inspekce Praha – zaručí přesné dodržení norem a standardů
Mezinárodně akreditovaná společnost TÜV-SÜD Praha nabízí své služby v oblasti inspekce pro záruku dodržování veškerých interních i externích norem, předpisů a standardů.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Geotechnika Praha – odborné konzultace a poradenství
Společnost ArtepGeo s.r.o. se sídlem v Praze a pobočkou v Ostravě nabízí odborné konzultace a poradenství v oblasti geotechniky, návrhy podloží, posouzení projektů či geotechnický dozor.
Monitoring, revize kanalizace, tlakové zkoušky, měření ovality
Zajišťujeme monitoring a revize kanalizací, prohlídky všech druhů potrubí, tlakové zkoušky či měření ovality, sídlíme v Nové Pace.