Aktuální microsite

Vlek pro venkovní mobilní toalety
Kvalitní vlek co spolehlivě dopraví vaši mobilní toaletu až na místo si za dobrou cenu pořídíte u naší firmy Eko Delta, s.r.o. Česká Skalice
Svařované konstrukce, ocelové svařence, rámy strojů
Firma TRIOMETAL z regionu Vsetín dodá svařované konstrukce, ocelové svařence, rámy strojů a další komponenty pro strojírenství. Působíme v lokalitě Zlínský kraj.
Nonstop pohotovost, ošetření akutních případů
Konzultujte hned na telefonní lince stav nemocného mazlíčka - telefonní NONSTOP POHOTOVOST na čísle 736 175 107 - Veterinární klinika Hanychov Liberec
Veterinární klinika Hanychov Pohotovost pro zvířata Liberec
Kovovýroba, výroba strojních dílů, kovových konstrukcí, třískové obrábění
Kovovýroba, zámečnictví, výroba strojních dílů, kovových konstrukcí, ozubení, třískové obrábění, soustružnické práce realizuje společnost FEMONT a.s.
Speciální chemické látky a suroviny pro pyrotechnický průmysl - výroba a dodávka
S výrobou a dodávkou chemických látek a surovin pro pyrotechnický průmysl se můžete obrátit na společnost Genetrix, která je specialistou v tomto oboru.
Prodej luxusních reklamních předmětů, kaleidoskop jako dárek
Prodej luxusních kaleidoskopů a teleidoskopů jako reklamní předmět či netradiční dárek zajistí firma Kaleidoskopy KALEIDEU, s.r.o.
Stavební firma, výstavba domů, rekonstrukce, zednické práce, Jičín
L-M stavební práce - Luboš Měšťan, stavební společnost poskytující komplexní stavební práce v okolí města Jičín. Provádíme kvalitní kompletní zednické, elektrikářské a zemní práce.
Prášková lakovna, kvalitní povrchová úprava kovů komaxitováním, pískování, tryskání kovů
Firma Milada Paterová - prášková lakovna ve městě Žebrák se zabývá moderní technologií práškového lakování Komaxitem. Dále provádíme odmašťování, pískování, tryskání a renovace kovových předmětů.
Čtyřhvězdičkový wellness hotel s ubytováním ve vinařské oblasti
Wellness hotel s relaxačním centrem a s ubytováním ve vinařské oblasti, tříhvězdičkový hotel to je Hotel Kraví hora **** v Bořeticích na jižní Moravě.
Akustika a ochrana životního a pracovního prostředí Praha – měření a vyhodnocení
Měřením a vyhodnocováním akustických ukazatelů s cílem ochrany životního a pracovního prostředí se zabývají odborníci ze společnosti EKOLA group, spol. s r.o.
Catering Praha – slané a sladké občerstvení pro konference, semináře, jednání
Pořádáte konferenci, seminář, přednášku či dlouhou firemní poradu a potřebujete zajistit občerstvení nebo rychlou svačinu? Obraťte se na cateringové služby společnosti SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Projekční práce ve stavebnictví Praha – pro hladký průběh stavby
Společnost BB building sanace s.r.o. z Prahy nabízí veškeré projekční práce ve stavebnictví včetně odborných posudků pro hladký průběh stavby a rekonstrukcí ve stanoveném termínu.
Šnekové dopravníky
Pro pohodlné a rychlé naskladnění a vyskladnění sypkých materiálů nejen v zemědělství slouží pojízdné nebo zabudované šnekové dopravníky, které prodává společnost CanAgrocz, s.r.o. z Přeštic.
Velkoobchod závěsná svítidla Praha -  výběr z mnoha typů a barev
RENDL lighting a.s.nabízí v našem velkoobchodě závěsná svítidla.
Hygiena práce Ústí nad Labem – pro zdraví zaměstnanců
Dodržování hygieny práce se týká všech podnikatelských subjektů. Proto pokud podnikáte v jakémkoliv oboru, neváhejte se pro rady obrátit na společnost TAURUS - PROXIMA spol. s r.o. z Ústí nad Labem.
Plastové uzávěry Plzeň
Plastové uzávěry v mnoha provedeních i barvách pro bezpečné uzavření skleněných i plastových lahví a skleniček prodává společnost Václav Jung – Renwel z Plzně.
Velkoobchod, prodej výtahů - osobní, nákladní, domácí a autovýtahy
osobní, nákladní, domácí výtahy, autovýtahy, agregáty s elektromagnetickými ventily, kabiny - dle přání zákazníka, velkoobchodní prodej
Zateplení, zastřešení a prosvětlení průmyslových hal a budov, montáž ocelových konstrukcí
HAL KOMPLEX s.r.o., společnost zabývající se zastřešením, prosvětlením a zateplením budov, hal a objektů. Provádíme kompletní návrhy a realizace okapových systémů. Sídlíme na Praze 2 – Nové Město.
Plynoservis, plynové spotřebiče, kotle, sporáky, bojlery a jejich montáž, opravy a servis
Antonín Szkandera, firma z Bystřice nad Olší zabývající se kompletním servisem v oblasti plynu. Provádíme opravy, montáže a servis nejrůznějších druhů plynových spotřebičů.
Veterinární klinika s ordinací a laboratoří, zaměření na malá i velká zvířata, soudní znalec
Kvalitní zdravotní péči pro Vaše zvířecí kamarády naleznete na veterinární klinice Michal Šindelář MVDr. v obci Mrač. Poskytujeme široké služby včetně diagnostiky, operací a soudního znalectví.
Advokátní kancelář s mnohaletou praxí, právní pomoc ve všech oblastech práva ve městě Olomouc
Ritter Petr, JUDr., advokát, advokátní kancelář poskytující právní pomoc ve všech odvětvích práva včetně práva Evropské unie. Jsme uznávaní odborníci z Olomouce s advokátní praxí od roku 1973.
Palivové dřevo tvrdé i měkké, štěpkování biomasy, prodej štípaného dříví a biomasy
Palivové dřevo pro dlouhou zimu Vám dodá společnost Polanský AB s.r.o. z Pacova. Zabýváme se těžbou, výrobou a prodejem palivového dříví, dále zpracováním biomasy, čímž šetříme životní prostředí.
Technické díly z plastů pro automobilový, elektrotechnický průmysl, sériová výroba
SKALEX-PLAST s.r.o., společnost se sídlem ve Svitavách zabývající se sériovou výrobou přesných plastových dílů a drobnými montážemi. Vyrábíme plastové díly pro různá průmyslová odvětví.
Autorizovaný dealer nových vozů ŠKODA, Renault a Dacia, dále prodej ojetých vozů ŠKODA Plus
Autorizovaný prodejce nových i ojetých vozů JELÍNEK HOLDING s.r.o. se sídlem v Trmicích. Poskytujeme prvotřídní komplexní servisní služby na vysoké úrovni včetně pojištění a financování vozů.
Kvalitní pákové a kroužkové mechanismy do kancelářských pořadačů, jejich výroba a prodej
Firma INTERKOV spol. s r.o. se zabývá výrobou a prodejem pákových a kroužkových mechanismů do kancelářských pořadačů. Široký sortiment pro knihařskou a papírenskou výrobu v Benešově nad Ploučnicí.