Aktuální microsite

Vodohospodářské stavby Třeboň
Specializované služby a úpravy vodohospodářských staveb jako je například výstavba bezpečnostních přelivů a oprava rybničních objektů nabízí společnost Hydro & KOV, s.r.o. se sídlem v Třeboni.
Revize stavebních a zemních strojů Rakovník zamezí úrazům a škodám
Záleží Vám na zdraví Vašich zaměstnanců a bezproblémovém chodu Vaší firmy? Nechávejte pravidelně dělat revize Vašich stavebních a zemních strojů. Tyto služby nabízí firma Jan Šlegr z Rakovníka.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Servis tiskáren a kopírek Praha – rychle, profesionálně a po celé ČR
Nefunguje Vám tiskárna či kopírka? Nebo funguje špatně? Nekupujte hned novou. Oprava je levnější a s firmou na opravu kopírek a tiskáren TOMADOS s.r.o. z Prahy i rychlá a levná.
Broušené kameny Swarowski – luxusní lesk
Výrobce a prodejce bižuterních komponentů, firma P.P.Trading z Jablonce nad Nisou, kraje spojovaného s výrobou bižuterie, nabízí mimo jiného také široký sortiment broušených kamenů firmy Swarowski.
Ing. Lumír Paldus - P.P. trading Komponenty na výrobu bižuterie Jablonec
Stavební firma, výstavba a rekonstrukce rodinných domů, bytů, zednické práce, okres Opava
Kvalitní výstavbu a rekonstrukci Vašeho domu Vám zrealizuje firma z Vítkova u Opavy GEBAUER stavební práce s.r.o. Provádíme veškeré stavební a zemní práce s možností pronájmu stavebních strojů.
Kompletní projekty potravinářských závodů Praha
Společnost PMZ PROJEKT, spol. s r.o. se zabývá vypracováním projektů pro potravinářské závody.
PMZ PROJEKT, spol. s r.o. Projekty pro potravinářský průmysl
Hutní materiál Pardubice - kruhová, čtvercová, plochá ocel, jekly, ocelové trubky
V Pardubicích a jeho okolí nabízí k prodeji ocelové plechy, nosiče, profily nebo trubky společnosti OCELSERVIS CZ, s.r.o. Vyberte si z širokého výběru hutního materiálu.
Profesionální servis hydraulických jeřábů značky Fassi
Ostravská společnost Unicon Ostrava s. r. o. ve svém servisním středisku poskytuje profesionální záruční a pozáruční servis hydraulických jeřábů značky Fassi.
E-shop s kovovým dílenským nábytkem Praha – pro školy, kanceláře i dílny
E-shop s kovovým dílenským nábytkem pro školy, kanceláře i dílny provozuje Firma TechnoBank se sídlem v Praze.
Mobilní WC na svatby s dokonalým svatebním polepem
Mobilní toalety dodáváme vždy čisté a připravené k okamžitému použití přesně tam, kde je potřebujete. Pravidelná obměna produktů zaručuje jejich maximální kvalitu a poskytovaný komfort.
Pivovar Nymburk
Skuteční znalci piva i příležitostní konzumenti jistě ocení výbornou a nezaměnitelnou chuť tradičního Postřižinského piva Pivovaru Nymburk.
Letecké snímkování a následné propojení s geodetickými plány - geodetické práce v Brně
Brněnská firma ADITIS s.r.o. se zabývá správou datových skladů, digitalizací dokumentace, zaměřením rozvodů inženýrských sítí, kompletní poradenskou činností v oboru geodézie a katastru nemovitostí.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Výkonné hydraulické a elektrické výtahy, které šetří životní prostředí
Šetřete přírodu s hydraulickými a elektrickými výtahy brněnské firmy GMV Martini CZ, s.r.o., která nově do výroby zavádí výtahy, které šetří životní prostředí.
GMV Martini CZ, s.r.o.
Kataforéza – rychlé a kvalitní lakování na kov, měď, mosaz, hliník i pozink
Ochrana proti korozi a dokonalé lakování všech záhybů a skulin - to umožňuje kataforéza. Kataforézní lakování se hodí k úpravě výrobků různých velikostí a tvarů napříč obory.
Sanatorium Krásný Potok Litvínov – rehabilitace lázeňského typu
Cítíte se unaveni a potřebujete zrelaxovat? Načerpejte sílu a odpočinek v prostorách nově zrekonstruovaného Sanatoria Krásný Potok u Litvínova.
Krytý zimní stadion TEZA Hodonín, bruslení pro veřejnost, letní inline
Bruslení pro veřejnost, ledová plocha pro hokej a krasobruslení, letní inline, možnost pronájmu pro kulturní akce poskytuje krytý zimní stadion TEZA Hodonín, příspěvková organizace.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace sportovní zařízení
Praktický lékař pro dospělé, MUDr. Jiráková, zdravotní středisko Rudná u Prahy
Preventivní a léčebnou péči, očkování, odběry krve, CRP, EKG, vyšetření a potvrzení do zaměstnání provádí praktický lékař pro dospělé MUDr. Hana Jiráková, zdravotní středisko Rudná u Prahy.
Personální agentura s outsourcingem, agenturní zaměstnání s prací pro cizince mimo EU
Nové pracovní uplatnění nebo nové zaměstnání Vám poskytne česká personální agentura sídlící v Plzni AWA Europe SE. Zajistíme Vaší firmě potřebné zaměstnance či kvalitní outsourcing z celého světa.
Antikorozní povrchová úprava kovových, betonových a dřevěných ploch, tryskání, pískování
Antikorozní ochranu povrchů ve vysoce namáhaných prostředích Vám zrealizuje firma EC + B service, s.r.o. z Teplic. Provádíme veškeré povrchové úpravy, kvalitně a v rámci nejen ČR, ale celé Evropy.
Vybavení a zařízení pro zimní stadiony, rolby, mobilní kluziště, mantinely a hokejové branky
Prvotřídní vybavení zimních stadionů včetně roleb na úpravu ledu, brusek bruslí, časomíry, mantinelů a sedaček Vám poskytne společnost Silesia WM s.r.o. z Ostravy.
Elektroinstalace v rodinném domě i bytě, montáž datových a telekomunikačních sítí
O elektroinstalační práce včetně montáže datových a telekomunikačních sítí se Vám postará společnost Arpex Morava s.r.o., která si zakládá na profesionálních a kvalitních službách v oboru energetiky.
Autodoprava a zemní práce Kladno – terénní úpravy a nákladní automobilová doprava
Potřebujete spolehlivého dodavatele za zemní a výkopové práce nebo autodopravu v Kladně a blízkém okolí? Bez obav se můžete obrátit na prověřenou firmu Uniservis Hašek s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
GDPR školení Praha - praktická implementace nařízení na ochranu osobních údajů
GDPR - Obecné nařízení o ochraně osobních údajů vstoupí v platnost již 25. 5. 2018. Týká se všech firem, institucí i jednotlivců. Seznamte se s ním včas!