Aktuální microsite

Cestovní kancelář, zájezdy německých a rakouských cestovních agentur
Zájezdy německých a rakouských cestovních agentur, rodinné pobyty, eurovíkendy, lyžování na horách, exotické dovolené zajišťuje cestovní kanceláře UNAGI s.r.o.
Zakázková výroba rozvaděčů, elektrorozvaděčů, elektromontážní práce
Zakázková výroba rozvaděčů, plastových či kovových rozvodných skříní, elektromontážní práce, rozvody a revize elektro realizuje společnost Elektro Jelínek - Miroslav Jelínek, Tábor.
Obec Zbytiny v prachatické kotlině, turistická oblast s cyklostezkami a lyžařským vlekem
Obec Zbytiny je malá klidná vesnice v okrese Prachatice obklopená hustými lesy plnými lesních plodin, ideální místo pro milovníky krásné přírody, vášnivé turisty a aktivní sportovce.
Akční nabídka na Colafit - čistý krystalický kolagen na klouby, vaziva a kůži
Dietní poradna Slimbee, která je součástí zdravotnického centra MEPHACENTRUM a.s. má pro Vás v akční nabídce potravinový doplněk Colafit - čistý krystalický kolagen na klouby, vaziva a pokožku.
Bakalářské studium na vyšší odborné škole - rozvoj a řízení regionální turistiky, řízení hotelového provozu
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace nabízí vyšší odborné vzdělávání ve formě denního či dálkového studia.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Kvalitní lahvové, sudové víno - Vinotéka Vinařství grunt
Nová vinotéka firmy Vinařský grunt Brumovín ve Zlíně se těší na Vaši návštěvu. Najdete u nás kvalitní sudové a lahvové víno i dárkové předměty.
Technologie čištění odpadních vod – technologické řešení a dodávky na klíč
Oblast technologií čištění odpadních vod průmyslových podniků i občanské vybavenosti je specialitou činnosti společnosti W.P.E. a.s. se sídlem v Praze.
W.P.E. a.s. Water Purification Engineering
Školní židle pro žáky a studenty eshop s dopravou zdarma
Pohodlné a praktické školní židle pro všechny věkové kategorie a typy postav s výškovým nastavením nabízí ve vzorkové prodejně nebo pohodlně na eshopu firma Kovový nábytek Praha.
Povlaková antikorozní úprava řady Delta Seal pro odolnost materiálů
Provádíme velmi účinné povrchové antikorozní úpravy, Povlakové materiály řady Delta Seal pro povlakování závitových dílů - SVUM-CZ, s.r.o. Kolín
TerraLife směsi – zlepší kvalitu půdy a omezí choroby rostlin
Pro zlepšení úrodnosti půdy a omezení problémů vzniklých opakováním osevních postupů nabízí společnost VP AGRO, spol. s r.o. z Prahy směsi TerraLife uzpůsobené konkrétním zemědělským oblastem.
Vnitřní rozvody plynu a zemního plynu Praha - včetně projektové dokumentace a kalkulace.
Společnost VOLUMA s.r.o. provádí a zajišťuje vnitřní rozvody plynu a zemního plynu včetně projektové dokumentace a kalkulace. Služby provádíme na celém území hlavního města Prahy.
Obec Hospozín a osada Hospozínek s historicky cennou sýpkou a kostelem
Obec Hospozín a osada Hospozínek leží v okrese Kladno ve Středočeském kraji a nachází se zde historicky cenná sýpka s rodovým znakem Kinských, zámek, kotel, rybníky.
Slévárna hliníkových slitin, výroba odlitků pro průmysl, tavírna
Odlitky pro průmysl z hliníkových slitin, vývoj, konstrukci a výrobu pomocí gravitační a nízkotlakové technologie zajišťuje slévárna a tavírna TOP ALULIT s.r.o.
Rožmberk nad Vltavou, město s bohatou historií, gotickým hradem i centrem vodácké turistiky
Rožmberk nad Vltavou je atraktivní město ležící v údolí nejvýznamnější české řeky Vltavy. Místo s bohatou historií, kulturním a společenským životem, ideální pro nadšené vodáky a zamilované.
Generální opravy a montáže strojních technologických celků, rotačních pecí, mlýnů a nádrží
Antonín Pospíšil - M Monteza je společnost z Čížkovic, jež poskytuje kompletní služby v oblasti montáží a oprav technologických celků strojírenského zařízení, ocelových konstrukcí a nádrží.
Prometheus – novinka z pivní produkce Pivovar Rohozec
Výborné dvanáctistupňové ležákové pivo Prometheus se představilo na Slavnosti piva Rohozec - PIVOVAR ROHOZEC, a.s Turnov
Wap ruční mytí, voskování vozidel, čištění interiéru automobilů - každé osmé mytí zdarma
U firmy Čištění interiérů Hlavenková Uherské Hradiště získají zákazníci bonus, každé osmé mytí zdarma. Provádí wap ruční mytí, voskování vozidel i čištění interiéru automobilů - osobních i užitkových.
Modernizace stávající plynové kotelny Maddeo bez stavebního povolení s návratností 4 až 6 let
Rádi vás zbavíme starého kotle, ten atmosférický vyměníme za moderní kondenzační plynový kotel, získáte úsporu v rozmezí cca 25% až 35% - Maddeo CZ s.r.o. Rychnov nad Kněžnou
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry, měřiče tepla
Kontrola práce neschopných přímo v místě léčebného pobytu
Dokážeme účinně snížit zneužívání nemocnosti pracovníků přímou kontrolou u nich doma, kontroly včetně soboty a neděle - FALANX PATRON spol. s r.o. Hradec Králové
Výroba, servis, opravy strojů a zařízení pro strojírenskou výrobu
Specializujeme se především na výrobu strojů a zařízení pro strojírenskou výrobu, realizaci návrhů technologií a dodávky náhradních dílů - STROJÍRNY HOLDING a.s. Hradec Králové, Mladá Boleslav
Ventilátory pro chlazení a větrání Praha – odvětrání, odvod spalin, klimatizace
Řešíte otázku odvětrání, odvodu spalin nebo chlazení a klimatizace? Pak se neobejdete bez dodavatele kvalitních ventilátorů pro chlazení a větrání od společnosti Mechatronic spol. s r.o. z Prahy.
Mechatronic, spol. s r.o. LEMO konektory
Klimatizace Toshiba prodej Praha – vhodné pro byty, domácnosti i velké aplikace
Klimatizace dnes patří nejen k příjemnému standardu bydlení, ale často i k nutnému vybavení obchodů a kanceláří. Špičkové klimatizace Toshiba prodává společnost KLIMA-CLASSIC spol. s r.o. z Prahy.
Biologické čistírny odpadních vod MBWWT
Hledáte dodavatele biologické čistírny odpadních vod s možností modifikace podle potřeb v daném místě realizace? Spolehněte se na společnost WPE a.s. z Prahy a novou řadu čistíren odpadních vod MBWWT.
W.P.E. a.s. Water Purification Engineering
Opravy převodovek Kladno s použitím nejmodernější techniky
Porouchala se na Vašem nákladním voze, kamionu nebo autobusu převodovka hledáte servis, kde ji opraví? Autodíly TRIA s.r.o. z Kladna nabízí služby opravy převodovek s použitím nejmodernější techniky.
Autodíly Tria s.r.o.
Autorizovaný zástupce čistící techniky NILFISK ADVANCE – prodej a servis
Společnost KASCH Technik s.r.o. z Ústí nad Labem jako autorizovaný zástupce kvalitní čistící techniky dánské firmy NILFISK ADVANCE nabízí služby prodeje a záručního i pozáručního servisu.