Aktuální microsite

Měření emisí - ME a zprostředkování STK Praha 6 – v přesném termínu bez čekání
Neriskujte placení vysokých pokut nebo zákazu používat Váš vůz, objednejte se na přesný termín u firmy EMISE Ruzyně spol. s r.o. na Praze 6, kde zprostředkují STK i ME osobních a užitkových vozů.
Septiky na předčištění odpadní vody - praktické čištění odpadních vod
Firma ITMS plast s.r.o. se specializuje na výrobu septiků, které jsou uzpůsobeny k předčištění odpadních vod. Septiky jsou v různých konstrukcích - samonosné, dvouplášťové nebo k obetonování.
Knižní nakladatelství, vydavatelství, cestopisy, romány, knihy pro děti, e-shop
Knižní Nakladatelství Olympia, s.r.o. vydává a prodává cestopisy, romány, knihy pro děti, detektivky, sportovní literaturu a jiné žánry. Provozujeme také e-shop s našimi knihami.
Kominictví, kominík, kominické práce, revize a stavba komínů, Praha
Profesionální kominické práce jako jsou revize komínů, vložkování, frézování, kontroly komínů i stavby nových komínů provádí firma Josef Bělina – kominictví z Prahy.
Soukromá mateřská škola, dětské centrum, hlídání dětí, Praha 1
Jste z Prahy 1 a nevíte do jaké školky umístit svoji ratolest? Kontaktujte D.C. Pštrossova. Jsme soukromá mateřská škola a dětské centrum. Přijímáme děti od 2 let.
Vodoinstalační práce - dodávka a montáž vodoměrů, ohřívačů vody i odpadního potrubí
Dodávku a montáž vodoměrů, odpadního potrubí, ohřívačů vody i vodovodních baterií Vám zajistí společnost Timo profistavby s.r.o. z Ostravy, která poskytuje kvalitní vodoinstalatérké služby.
Nerezový tlakový filtr k úpravě pitné nebo technologické vody bez příměsi oleje
Firma VODASERVIS s.r.o. poskytuje řešení pro čištění pitné nebo technologické vody v podobě kvalitních tlakových a nerezových filtrací s praktickým a jednoduchým ovládáním.
Gobelíny – dekorace na stěnu – Koberce Strnad
Nabízíme protihlukové dekorace na stěnu v podobě Gobelínů, rozmanité dekory gobelínů vás nadchnou a jistě si získají své místo - Koberce Strnad Rohovládova Bělá
Expresní mezinárodní doprava - přeprava zboží, zásilek, ADR, nebezpečný náklad Anglie, EU
Společnost hucikexpress, s.r.o. z regionu Uherské Hradiště poskytuje po celé Evropě služby v oblasti expresní mezinárodní dopravy - přeprava zboží, zásilek, ADR, nebezpečný náklad Anglie, EU.
Klempířství - zakázková výroba profilů z plechů - chráněné pracoviště
Společnost KST MEMBRANE s.r.o. z Ostravy založila specializované chráněné pracoviště KST PROFILO s.r.o. Jedná se o klempířskou dílnu, která se zabývá zakázkovou výrobou profilů z plechů.
Prodej soupravy pro výdej olejů ze sudů a z nádrže, pneumatická pumpa
Prodej soupravy pro výdej olejů ze sudů a z nádrže, pneumatická pumpa pro autoservisy, prodává firma MITERAL Ing. Alice Smejkalová Brno, Praha.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Kvalitní plastová okna GEALAN - prodej, montáž
Společnost MAPEKO Marek Petráš Uherský Brod prodává plastová okna GEALAN. Zajišťuje prodej i montáž plastových oken v lokalitě Uherské Hradiště.
Železniční stavby – výstavba, rekonstrukce, údržba
Výstavbou, rekonstrukcí a údržbou umělých železničních staveb se zabývá společnost SEŽEV-REKO, a.s. se sídlem v Brně.
SEŽEV-REKO, a.s. Výstavba a rekonstrukce železnic Brno
Vánoční stromky – řezané i kontejnerové
Pěstováním a prodejem vánočních stromků v různých velikostech, řezaných i kontejnerových v květináčích, se zabývá Lesní školka Vědomice s.r.o. v okrese Litoměřice.
Zabezpečovací systémy Jablotron montáž - jednoduché a spolehlivé alarmy
Pořiďte si spolehlivého a jednoduchého ochránce Vašeho majetku. Specialistou na zabezpečovací systémy Jablotron je firma Unitel elektro, s.r.o. Brno. Zajistí Vám dodávku i montáž alarmů.
Granulovací linky a peletovací linky pro ekologické vytápění
Granulovací a peletovací linky od firmy Obilní technika Zlín-Velíková Vám ušetří náklady, slouží pro zpracování biomasy. Vzniklou hmotu využijete pro ekologické vytápění.
Slide – design glazury s elegantním efektem skla
Elegantní sérii obkladů Slide s designem glazury evokující leskem skleněný povrch přináší jako novinku roku 2016 a svým zákazníkům nabízí společnost KERSTAV SZABOVÁ s.r.o. z Teplic.
Osvětlení přechodu pro chodce, cesta ke zvýšení bezpečnosti na pozemních komunikacích
Instalujeme naše vylepšení na přechody v nepřehledných úsecích či v místech častých dopravních nehod, abychom zmenšili riziko srážky s chodcem.
Autobusová doprava do Berlína, Dánska, Švédska, Norska a Finska - luxusní autobusy
Cestujete po Evropě autobusovou dopravou? Do destinací jako Berlín, Dánsko, Švédsko, Norsko nebo Finsko se nyní dostanete pohodlně luxusními autobusy se společností BOHEMIAN LINES, s.r.o.
Elektromontážní práce - u rodinných domů, průmyslové elektromontáže
Firma KVE-mont s.r.o. provádí elektromontážní práce po celé ČR, převážně v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj. Hlavní činností jsou průmyslové elektromontáže, provádí i elektromontáže rodinných domů.
Účetní a daňová kancelář, zpracování podvojného účetnictví, daní, daňové evidence, Praha
Vedení a zpracování podvojného účetnictví, daňové evidence, daňové přiznání, kontrolní hlášení, přiznání DPH realizuje účetní a daňová kancelář Ing. Ferenc, s.r.o., Praha.
Mezinárodní kamionová doprava, přeprava nákladů Liberec
Mezinárodní kamionová doprava rychle a bezproblémově od INTER STAR LIBEREC. Převezeme prakticky jakýkoliv váš náklad v rámci celé Evropské unie. Zaměstnáváme zkušené řidiče a vlastníme obsáhlý vozový park pro mezinárodní kamionovou dopravu, sestávající ze spolehlivých kamionů. Splňujeme přesně to, co od mezinárodní kamionové dopravy očekáváte: ...
Trakční baterie - VZV CAR SERVIS, Rosice
Odolná baterie je pro funkci motorové a elektrické techniky nezbytná. Nabízíme trakční i startovací baterie ověřených značek vhodné do vysokozdvižných vozíku, manipulační i úklidové techniky.
Nepodceňujte majetkoprávní přípravu budoucích staveb
Nedílnou součástí každé nové stavby je majetkoprávní příprava – buďte připraveni s námi GEOŠRAFO s.r.o. Hradec Králové
Jednoduché parkovací systémy a automatické závory pro všechny velikosti parkoviště
Prodej, instalace a servis parkovacích systémů a automatických závor - NESSY, spol. s r.o. Hradec Králové
NESSY, spol. s r.o. Turnikety a odbavovací systémy