Aktuální microsite

Autoskla Kutná Hora, Kolín, Čáslav - Kudrna-car, fólie na skla
Naše firma Kudrna Car s pobočkou v Kutné Hoře nabízí výměnu autoskel čelních, bočních i střešních,od osobních automobilů až po zemědělské stroje, dále lepení fólií na skla. Jsme smluvním partnerem několika pojišťoven, takže jsme schopni zařídit výměnu skla na Vašem automobilu, aniž by jste museli chodit Vy sami na svoji pojišťovnu. Naše ...
Prodej kotevního a spojovacího materiálu
Náš obchod nabízí to nejlepší ze spojovacího a kotevního materiálu pro řemeslníky nebo domácí kutily - Šrouby Klocová Kolín, Kutná Hora
Ivana Košátková - Šrouby Klocová Spojovací materiál Kolín
Pronájem prostor Jílové u Prahy – 200 až 500 m2
Sháníte skladovací prostory k pronájmu v blízkosti Prahy? První jílovská a.s. nabízí možnost využití volných kapacit vlastních nevytápěných skladovacích prostor ve střeženém areálu v Jílové u Prahy.
Zdravá záda s jógou nejen pro začátečníky – Praha
Ať už patříte mezi zkušené příznivce jógy nebo mezi začátečníky, jistě oceníte bohatou nabídku různých stylů tohoto cvičení od hot jógy po program pro zdravá záda, které nabízí Dům jógy Praha.
Tiskárny do firem - optimální řešení pro malé, střední i velké podniky - kvalitní tiskárny Xerox
Brněnská firma SPIN SERVIS s.r.o. je servisní a prodejní partner firmy Xerox Czech Republic. Firma poskytuje optimální řešení tisku pro malé, střední i velké podniky.
Výroba vestavěných skříní a dřevěného nábytku - kvalitní truhlářská práce
Truhlářství Josef Reiter s.r.o. je ryze českou firmou, kde se vyrábí kvalitní dřevěný nábytek a vestavěné skříně na míru. Působíme nedaleko Moravského Krumlova a Ivančic.
Kontejnerové budovy výroba, montáž Praha – zdravotně nezávadné vstupní materiály
Dočasné řešení ubytovacích prostor například na stavbách nabízí pohodlné a moderní kontejnerové budovy, které vyrábí a montuje společnost WAREX spol. s r.o. z Prahy.
Parková lavička Portiqoa - kvalitní lavičky s lamelovým roštem
Společnost mmcité 1 z regionu Zlínský kraj vyrábí kvalitní parkové lavičky - parková lavička Portiqoa s lamelovým roštem uspěla i v zahraničí.
Stavební rekonstrukce bytu, koupelny, kuchyně, kompletní realizace interiérů
Stavební rekonstrukce bytu, interiérů, koupelny, kuchyně, rozvodů, montáž oken a podlah, obkladačské, sádrokartonářské práce návrh a realizaci provádí MYPA STAV, Plzeň.
mrazící, chladící vitríny, boxy, pulty - zařízení potravinářských prodejen
Kompletní zařízení potravinářských prodejen navrhne i zrealizuje firma AMON UH s.r.o. z regionu Zlínský kraj. Dodáváme mrazící, chladící vitríny, boxy a pulty. Působíme po celé ČR.
Výroba zateplovací dveřní závěsy, protiprůvanové zábrany
Společnost ARNAK s.r.o. se v rámci internetového obchodu i kamenné prodejny v Ostravě - Přívozu zabývá především výrobou a prodejem zateplovacích dveřních závěsů a krycích plachet všech druhů.
Provozní správa nemovitostí Praha – komfortní bydlení bez starostí
Bydlení bez starostí s provozem kolem domu zajistí společnost ANESO s.r.o. z Prahy, která nabízí komplexní služby provozní správy nemovitostí od evidence nájemníků, účetnictví až po úklid.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Bakteriologie Praha – komplexní diagnostika nemocí hospodářských i domácích zvířat
Komplexní bakteriální a mykologickou diagnostiku nemocí hospodářských i domácích zvířat, včel, ryb, lovné zvěře či zvířat ze ZOO provádí Státní veterinární ústav Praha, oddělení bakteriologie.
Studium homeopatie
Zajímáte se o homeopatii a chcete se dozvědět více informací? Česká škola klasické homeopatie spol. s r.o. nabízí možnost tříletého víkendového studia klasické a postklasické homeopatie.
Chemie do akvária
Vlastníte akvárium a sháníte přípravky na úpravu vody, proti řasám a nemocem, akvarijní hnojiva a ostatní chemii pro akvária? Velký výběr nabízí prodejna a eshop společnosti Jiří Sýkora – Fytosel.
Designově propracovaná kamna, krby i pece od návrhu po realizaci, Praha
Kamnářství Tomáš Jíra se zabývá navrhováním, dimenzováním a realizací kamen, krbů, sporáků i pecí.
Jazykové kurzy anglického jazyka v jazykové škole Ostrava - speciální výuka angličtiny
Jazykové kurzy anglického jazyka v Jazykové škole LITE Ostrava. Naučte se anglicky a německy rychleji než tušíte díky speciálním kurzům angličtiny.
Dětské pleny BAMBO NATURE - plenky pro maximální ochranu a pohodlí vašeho dítěte
Plenky pro maximální ochranu a pohodlí vašeho dítěte – to jsou dětské pleny BAMBO NATURE, které prodává na eshopu ABENA.CZ z Ostravy.
ABENA
Poradna podprsenek z Bílé labutě podprsenky Felina doporučuje!
Také Poradna správných velikostí podprsenek v Bílé labuti (Praha 1, Na Poříčí 23, 1 patro), už dva roky nabízí svým zákaznicím podprsenky značky FELINA a CONTURELLE.
Zasklívání balkonů Praha – sníží výdaje za vytápění, prašnost a hluk v bytě
Máte balkon nebo lodžii a chcete tyto prostory používat celoročně a navíc ušetřit za vytápění? Pak je pro Vás zasklívání balkonů, které nabízí společnost Jumar s.r.o. z Prahy, tou pravou volbou.
Jumar s.r.o. Zateplování fasád Praha
Sady sloupků s ocelovým jádrem výhodné množstevní slevy
Svým zákazníkům nabízíme výhodné množstevní slevy na naše WPC produkty, ploty, sloupky, terasová prkna - WIGO spol. s r.o. Pardubice
Fitness lekce intervalového tréninku Tabata pro muže a ženy
U nás si může zacvičit každý, pořádáme fitness lekce intervalového tréninku Tabata pro muže a ženy - Fit 4 Fun Wellness Club Hradec Králové
Prodej a náhradní díly na pračky, sporáky, myčky-bílá technika
U firmy Duo servis elektro Zlín pořídíte náhradní díly na pračky, sporáky, myčky i další spotřebiče. Zabýváme se i prodejem bílé techniky různých značek. Dodáváme i na Vsetín.
Skříň elektroměru výroba Praha – záruka průmyslové kvality
Skříně elektroměru v několika provedeních v průmyslové kvalitě a s transparentním víkem vyrábí a nabízí společnost Spelsberg spol. s r.o. se zastoupením v Praze.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha