Aktuální microsite

Atypická zakázková kovovýroba - výrobky pro stavebnictví z oceli, nerezu, plechu
Zakázkovou kovovýrobu nejvyšší kvality nabízí ve Zlínském kraji firma VIKOSTEEL s.r.o. Vyrábí veškeré atypické výrobky a konstrukce pro stavebnictví z oceli, nerezu, plechu.
Certifikace managementu kvality, dle normy ISO 9001, Praha
Certifikaci systému managementu kvality dle normy ISO 9001 požaduje stále více zákazníků, zejména v mezinárodním obchodě, kde je certifikát nutný pro přístup na trh.
Slévárenské modely - kvalitní modely z klasických i moderních materiálů
Kvalitní slévarenské modely a modelová zařízení z klasických i moderních materiálů Vám zajistí profesionální služby zkušených modelářů z firmy FORKLIM s.r.o.
Entonox – inhalační analgetikum Praha 4 -  obavy z ošetření z vpíchnutí anestezie jsou pryč!
Entonox je nové inhalační analgetikum, které pomůže překonat strach z injekce. Dostane se Vám ho v naší ordinaci v Praze 4.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Elektro revize České Budějovice
Hledáte spolehlivou firmu, která provádí elektrorevize? Pokud jste z okolí Českých Budějovic, pak Vám doporučujeme kontaktovat společnost Milan Dvořák ELEKTRO.
České Velenice
Malebné město České Velenice ležící v Jihočeském kraji nabízí svým obyvatelům, návštěvníkům a turistům mnoho kulturních příležitostí ke společenskému i každodennímu životu.
Město České Velenice
Nápojové automaty na kávu RHEA Vendors - provoz, záruční a pozáruční servis, prodej
Společnost Kávové zrnko s.r.o. v Ostravě disponuje špičkově vybaveným servisním střediskem a poskytuje provoz, prodej i záruční a pozáruční servis nápojových automatů na kávu značky RHEA Vendors.
Vinotéka Břeclav-sudová, lahvová kvalitní vína, mošty, nové víno k ochutnání
Nové i ročníkové víno nabízí k ochutnání Vinotéka Břeclav - Vinařský grunt Brumovín nabízí na prodej kvalitní sudová a lahvová vína a ovocné mošty.
Cukrářská a lahůdkářská výroba, zákusky, dorty, koláče, chlebíčky
Cukrářská a lahůdkářská výroba, domácí zákusky, dorty, svatební koláče, rauty, chlebíčky, obložené mísy realizuje Cukrárna Makaludo Kateřina Dolanská, Jablonec nad Nisou.
Svoz a odstraňování vedlejších živočišných produktů Praha - od odpadů z masné výroby po rizikový materiál
Svoz a odstraňování vedlejších živočišných produktů jako jsou odpady masné výroby, zbytky z restaurací nebo rizikový materiál z výzkumných ústavů nabízí společnost SUEZ Využití zdrojů a.s. z Prahy.
Novostavby i rekonstrukce rodinných domů, bytových domů
Na novostavby i rekonstrukce rodinných a bytových domů v regionu Zlínský kraj a Brno se zaměřuje Stavební společnost MiSta. Naše stavební firma má pojištění podnikatelských rizik v objemu 20 mil. Kč.
Cyklistické zájezdy, dovolená na kole - Sardinie, Provence
Dovolená na kole je pohodová dovolená plná zážitků. Vyzkoušejte cyklistické zájezdy s CK FRČÍME Kroměříž. Volné termíny máme na zájezdy Sardinie, Provence na kole - rezervujte si místa včas.
Největší výběr podlah s garancí nejnižší ceny - PVC, laminátové, vinylové, dřevěné podlahy se slevou
Na portálu i-podlahy, který provozuje firma Deokork Uherské Hradiště, máte největší výběr podlah. Vybrané PVC, laminátové, vinylové, dřevěné podlahy pořídíte se slevou. Přinášíme garanci nejnižší ceny
Dodávka chemických surovin - plniva a pigmenty pro výrobu barev a laků
Dodávkou chemických surovin a to zejména plniv a pigmentů pro výrobu barev a laků se zabývá bohumínská společnost GENETRIX s.r.o., která veškeré produkty dodává českým i zahraničním výrobcům barev.
Robotické sekačky Automower® - automatické roboty, výkonné sekačky i pro velké trávníky
Přijďte si zakoupit výkonnou, efektivní a bezkonkurenční robotickou sekačku Husqvarna Automower® ke společnosti ALDA Opava s. r. o.. Tyto výkonné sekačky jsou vhodné i pro velké plochy a trávníky.
Technická správa budov Praha - obsluha plynových kotelen a drobné úpravy
Technickou správu budov, obsluhu plynových kotelen vyhovující všem platným vyhláškám a drobné úpravy a opravy na domě nabízí spolehlivá firma Jiří Mík z Prahy.
Ubytování, turistická ubytovna Domažlice
Ubytování s možností stravování za výhodné ceny nabízí ubytovna Domažlice Zemědělského obchodního družstva Mrákov.
Kosmetika La Chèvre a Le Chaton - eshop – vlastní a originální receptury s kozím mlékem
Kosmetika CAPRI spol. s r.o. využívá k výrobě přírodní kosmetiky značky La Chèvre a Le Chaton vhodné pro citlivou a náročnou pleť vlastní originální receptury. Veškeré produkty zakoupíte i na eshopu.
Prefabrikace potrubí Litvínov – splňující nejvyšší standardy
Společnost STROJCONSULT Litvínov s.r.o. nabízí své odborné prefabrikace potrubí, které splňuje nejvyšší standardy, a je využíváno jak při novostavbách, tak i při renovacích.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Kvalitní kanadské dřevostavby typu pasivních rodinných domů
Provádíme výstavbu kanadských dřevostaveb, pasivních domů, nízkoenergetických rodinných domů, hospodářských staveb - HOLIDAY-PACIFIC HOMES-BOHEMIA, spol. s r.o. Dřevostavby - Rodinné domy Dvůr Králové
Talentové stipendium pro nové studenty – na všech oborech
Slezská univerzita nabízí talentové stipendium pro nové studenty na všech oborech. Toto stipendium podporuje talentované studenty a jejich motivaci ke studiu.
Auto na míru pro hasiče, záchranné služby, tělesně postižené
Společnost ARAVER CZ dodá auto na míru, které lze uzpůsobit pro hasiče, záchranné služby, tělesně postižené i jiné účely. V lokalitě Zlínský kraj, Uherské Hradiště jsme již předali několik vozů.
Nitro barvy na značky a bezpečnostní značení podlah v průmyslových areálech
DUMAG barvy s.r.o. je specializovaná prodejna s velkým výběrem barev a laků v Opavě. V našem sortimentu naleznete široký výběr nitro barev, které se dají využít také k bezpečnostnímu značení podlah.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Kongresy a školení Pardubice - kombinace práce a aktivního odpočinku i relaxace
Potřebujete uspořádat kongres či školení v okolí Pardubic. Obraťte se na Hotel JEZERKA s.r.o., kde můžete spojit pracovní činnost, aktivní odpočinek i relaxace.
Památník Terezín u Litoměřic – památník židovských obětí z dob nacistické okupace
Čas od času je třeba si připomenout i temné stránky naší historie, poučit se z chyb. Součástí naší historie je i místo dnešního Památníku Terezín u Litoměřic.
Památník Terezín