Aktuální microsite

Rychlý a spolehlivý záruční i pozáruční servis praček
Provádíme kvalitní záruční i pozáruční servis praček a dalšího spotřebního zboží z naší nabídky, servis praček uvedených značek na našich stránkách - M+M servis pračky s.r.o. Liberec
Projekty, dodávky a montáž vzduchotechnického zařízení
Zajišťujeme vypracování projektové dokumentace nebo technické pomoci včetně technické zprávy a výkresové dokumentace - Pavel Kozák HASKO Sobotka, Jičín, Mladá Boleslav
Automyčka, ruční autoumývárna-šetrné mytí aut, leštění laku vozidel
Ruční autoumývárna v areálu firmy Araver provádí šetrné mytí aut i leštění laku vozidel. Automyčka poskytuje i bonusy pro klienty.
Střední škola Staňkov
Končíte základní školu a přemýšlíte, kam dál? Střední odborná škola BEAN, s.r.o. je soukromá škola, která se nacházíme se ve městě Staňkov a nabízí uchazečům denní i dálkové studium zajímavých oborů.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Město České Velenice
Jihočeské město České Velenice je místem, kde občané a turisté naleznou veškeré potřebné zázemí ke spokojenému životu nebo relaxačnímu pobytu.
Město České Velenice
Peletovací linky, zásobníky pilin, obilní technika-dodávka, servis
Technologie pro zpracování biomasy dodá firma Obilní technika Zlín-Velíková, poskytuje i servis. Jedná se o peletovací a granulovací linky, zásobníky pilin.
Zahrádkářské potřeby pro jaro – cibule sazečka, postřiky, hnojiva
Zahrádkářské potřeby jako jsou hnojiva a postřiky včetně semen a cibule sázečky Vám nabízíme v naší prodejně s dlouholetou tradicí DROGERIE Petr Poruba v Rožnově pod Radhoštěm.
DROGERIE Petr Poruba
Fasádní barvy Caparol - ochrana fasády proti plísním a řasám
Chraňte svoji fasádu proti plísním a řasám, zvolte si fasádní barvy Caparol s ochranou fasády CarboSol nespri, ThermoSan NQG. Namíchá Vám je Míchací centrum Zlínsko Napajedla- doprava v regionu Zlín.
Vysokotlaký komorový podavač, navažovací a dávkovací systém - pneumatická doprava
Spolehlivý dodavatel průmyslového zařízení je firma Amteco spol. s r. o., která dodává vysokotlaký komorový podavač a také navažovací a dávkovací systém určený pro navažování a pneumatickou dopravu.
Přírodní, kamenná podlaha-na balkon, terasu, do vjezdu, pod pergolu
Firma JK Kámen dodá kamennou podlahu na balkon, terasu, do vjezdu i pod pergolu. Kamenná podlaha je beze spár, má snadnou údržbu. Působíme v regionu Zlín, Brno, Olomouc.
Pokrývačské práce včetně montáže okapových systémů, oplechování střech
Firma KD SLUŽBY dodá střechy na klíč a provádí rekonstrukce střech v regionu Zlín, Zlínský kraj. Pokrývačské práce provádí včetně klempířských prací - montáže okapových systémů, oplechování střech.
Spolehlivá stavební firma co má volné kapacity pro výstavbu domu
Hlavní činností Stavební společnosti MiSta z regionu Zlínský kraj jsou novostavby i rekonstrukce rodinných domů. Jsme spolehlivá stavební firma, která má volné kapacity pro výstavbu domu.
Obec Lovečkovice, turistická oblast na Litoměřicku, České středohoří
Obec Lovečkovice je turistická oblast na Litoměřicku, která se nachází uprostřed CHKO České středohoří. Nad obcí z krajiny vystupuje druhá nejvyšší hora oblasti zvaná Sedlo.
Poradenství v oblasti vedení účetnictví malých a středních firem Praha
Podnikáte, máte vlastní firmu a účetnictví nerozumíte? Společnost D&D International, s.r.o. z Prahy nabízí kvalitní poradenství v oblasti vedení účetnictví pro malé a střední firmy.
D&D International, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha 9
Stavba monolitické železobetonové konstrukce, stropy – různé typy a užití
Stavbou monolitických železobetonových konstrukcí a stropů nejrůznějších typů a užití se zabývá firma KAPPI CZ, s.r.o. z Ostravy, která vždy dbá na kvalitu provedení své práce.
Převíjení svitků, příčné a podélné dělení Praha – krátké dodací lhůty
Pokud potřebujete zajistit návin plechů a pásů v rozměrech podle Vašich požadavků, kontaktujte firmu KERAMET spol. s r.o. z Prahy, která nabízí převíjení svitků i příčné a podélné dělení.
Oční optika Chrudim, prodej brýlí, moderních brýlových obrub a čoček nejvyšší kvality
Kvalitní a moderní brýle, které Vám budou slušet, výhodně zakoupíte u firmy Optika Trio Anna Vodvárková v Chrudimi. Pomůžeme Vám vybrat brýle podle Vašich individuálních představ.
Satelitní internet Tooway s dostupností po celé ČR, připojení pro podnikatele i domácnosti
Vysokorychlostní připojení k internetu Vám zajistí zkušená společnost INTV, spol. s.r.o. z Prahy 2. Poskytneme internetové pokrytí i do nepřístupných oblastí hor, řek a málo obydlených oblastí.
Mobilní přenosné váhy PW pro vážení za jízdy i za klidu
Společnost TENZOVÁHY, s.r.o. v Olomouci nabízí mobilní přenosné váhy PW pro vážení nejen za klidu, ale také během jízdy.
Balící linka sypkých a zrnitých potravin na spotřebitelské a gastro balení
Firma ALFA mlýn a balírna v Pouzdřanech Vám nabízí balení sypkých a zrnitých potravin. Podle Vašich představ Vám zabalíme kvalitní tuzemské potraviny, které vyrábíme ve vlastním mlýně a těstárně.
Výroba etiket Praha – široké možnosti materiálů a barev
Etikety neodmyslitelně patří k prodeji jakéhokoliv zboží. Téměř neomezený sortiment etiket všech druhů a velikostí nabízí společnost TECOM paper s.r.o. se sídlem v Praze.
Plně automatické likvidační stanice odpadních vod Praha – projekty, výstavba, servis
Návrhy, vyprojektování a stavby plně automatických likvidačních stanic odpadních vod nabízí spolehlivá společnost W.P.E. a.s. se sídlem v Praze.
W.P.E. a.s. Water Purification Engineering
Realizace monolitických železobetonových konstrukcí, staveb i stropů
Ostravská společnost KAPPI CZ, s.r.o. se specializuje na realizaci monolitických železobetonových konstrukcí, staveb i stropů a své zakázky provádí také v okolí Prahy a Brna.
Kvalitní dřevěná okna - výborná tepelná izolace, snadná údržba a dlouhá životnost
Moderní design, snadná údržba a výborná tepelná izolace to jsou dřevěná okna od firmy TRONET s dlouhou životností. Působíme v Třebíči, Jihlavě a okolí.
Náhradní díly, oleje, maziva, autobaterie, pneumatiky - prodej
Autoservis v Paskově - Autodílna 409 nabízí prodej nových a použitých náhradních dílů u automobilů, olejů, maziv, autobaterií a pneumatik.