Aktuální microsite

Certifikace managementu kvality, dle normy ISO 9001, Praha
Certifikaci systému managementu kvality dle normy ISO 9001 požaduje stále více zákazníků, zejména v mezinárodním obchodě, kde je certifikát nutný pro přístup na trh.
Slévárenské modely - kvalitní modely z klasických i moderních materiálů
Kvalitní slévarenské modely a modelová zařízení z klasických i moderních materiálů Vám zajistí profesionální služby zkušených modelářů z firmy FORKLIM s.r.o.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů
Entonox – inhalační analgetikum Praha 4 -  obavy z ošetření z vpíchnutí anestezie jsou pryč!
Entonox je nové inhalační analgetikum, které pomůže překonat strach z injekce. Dostane se Vám ho v naší ordinaci v Praze 4.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Elektro revize České Budějovice
Hledáte spolehlivou firmu, která provádí elektrorevize? Pokud jste z okolí Českých Budějovic, pak Vám doporučujeme kontaktovat společnost Milan Dvořák ELEKTRO.
České Velenice
Malebné město České Velenice ležící v Jihočeském kraji nabízí svým obyvatelům, návštěvníkům a turistům mnoho kulturních příležitostí ke společenskému i každodennímu životu.
Město České Velenice
Nápojové automaty na kávu RHEA Vendors - provoz, záruční a pozáruční servis, prodej
Společnost Kávové zrnko s.r.o. v Ostravě disponuje špičkově vybaveným servisním střediskem a poskytuje provoz, prodej i záruční a pozáruční servis nápojových automatů na kávu značky RHEA Vendors.
Vinotéka Břeclav-sudová, lahvová kvalitní vína, mošty, nové víno k ochutnání
Nové i ročníkové víno nabízí k ochutnání Vinotéka Břeclav - Vinařský grunt Brumovín nabízí na prodej kvalitní sudová a lahvová vína a ovocné mošty.
Cukrářská a lahůdkářská výroba, zákusky, dorty, koláče, chlebíčky
Cukrářská a lahůdkářská výroba, domácí zákusky, dorty, svatební koláče, rauty, chlebíčky, obložené mísy realizuje Cukrárna Makaludo Kateřina Dolanská, Jablonec nad Nisou.
Svoz a odstraňování vedlejších živočišných produktů Praha - od odpadů z masné výroby po rizikový materiál
Svoz a odstraňování vedlejších živočišných produktů jako jsou odpady masné výroby, zbytky z restaurací nebo rizikový materiál z výzkumných ústavů nabízí společnost SUEZ Využití zdrojů a.s. z Prahy.
Novostavby i rekonstrukce rodinných domů, bytových domů
Na novostavby i rekonstrukce rodinných a bytových domů v regionu Zlínský kraj a Brno se zaměřuje Stavební společnost MiSta. Naše stavební firma má pojištění podnikatelských rizik v objemu 20 mil. Kč.
Cyklistické zájezdy, dovolená na kole - Sardinie, Provence
Dovolená na kole je pohodová dovolená plná zážitků. Vyzkoušejte cyklistické zájezdy s CK FRČÍME Kroměříž. Volné termíny máme na zájezdy Sardinie, Provence na kole - rezervujte si místa včas.
Největší výběr podlah s garancí nejnižší ceny - PVC, laminátové, vinylové, dřevěné podlahy se slevou
Na portálu i-podlahy, který provozuje firma Deokork Uherské Hradiště, máte největší výběr podlah. Vybrané PVC, laminátové, vinylové, dřevěné podlahy pořídíte se slevou. Přinášíme garanci nejnižší ceny
Dodávka chemických surovin - plniva a pigmenty pro výrobu barev a laků
Dodávkou chemických surovin a to zejména plniv a pigmentů pro výrobu barev a laků se zabývá bohumínská společnost GENETRIX s.r.o., která veškeré produkty dodává českým i zahraničním výrobcům barev.
Robotické sekačky Automower® - automatické roboty, výkonné sekačky i pro velké trávníky
Přijďte si zakoupit výkonnou, efektivní a bezkonkurenční robotickou sekačku Husqvarna Automower® ke společnosti ALDA Opava s. r. o.. Tyto výkonné sekačky jsou vhodné i pro velké plochy a trávníky.
Technická správa budov Praha - obsluha plynových kotelen a drobné úpravy
Technickou správu budov, obsluhu plynových kotelen vyhovující všem platným vyhláškám a drobné úpravy a opravy na domě nabízí spolehlivá firma Jiří Mík z Prahy.
Ubytování, turistická ubytovna Domažlice
Ubytování s možností stravování za výhodné ceny nabízí ubytovna Domažlice Zemědělského obchodního družstva Mrákov.
Kosmetika La Chèvre a Le Chaton - eshop – vlastní a originální receptury s kozím mlékem
Kosmetika CAPRI spol. s r.o. využívá k výrobě přírodní kosmetiky značky La Chèvre a Le Chaton vhodné pro citlivou a náročnou pleť vlastní originální receptury. Veškeré produkty zakoupíte i na eshopu.
Prefabrikace potrubí Litvínov – splňující nejvyšší standardy
Společnost STROJCONSULT Litvínov s.r.o. nabízí své odborné prefabrikace potrubí, které splňuje nejvyšší standardy, a je využíváno jak při novostavbách, tak i při renovacích.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Kvalitní kanadské dřevostavby typu pasivních rodinných domů
Provádíme výstavbu kanadských dřevostaveb, pasivních domů, nízkoenergetických rodinných domů, hospodářských staveb - HOLIDAY-PACIFIC HOMES-BOHEMIA, spol. s r.o. Dřevostavby - Rodinné domy Dvůr Králové
Talentové stipendium pro nové studenty – na všech oborech
Slezská univerzita nabízí talentové stipendium pro nové studenty na všech oborech. Toto stipendium podporuje talentované studenty a jejich motivaci ke studiu.
Auto na míru pro hasiče, záchranné služby, tělesně postižené
Společnost ARAVER CZ dodá auto na míru, které lze uzpůsobit pro hasiče, záchranné služby, tělesně postižené i jiné účely. V lokalitě Zlínský kraj, Uherské Hradiště jsme již předali několik vozů.
Nitro barvy na značky a bezpečnostní značení podlah v průmyslových areálech
DUMAG barvy s.r.o. je specializovaná prodejna s velkým výběrem barev a laků v Opavě. V našem sortimentu naleznete široký výběr nitro barev, které se dají využít také k bezpečnostnímu značení podlah.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Kongresy a školení Pardubice - kombinace práce a aktivního odpočinku i relaxace
Potřebujete uspořádat kongres či školení v okolí Pardubic. Obraťte se na Hotel JEZERKA s.r.o., kde můžete spojit pracovní činnost, aktivní odpočinek i relaxace.
Památník Terezín u Litoměřic – památník židovských obětí z dob nacistické okupace
Čas od času je třeba si připomenout i temné stránky naší historie, poučit se z chyb. Součástí naší historie je i místo dnešního Památníku Terezín u Litoměřic.
Památník Terezín
Autoskla Kutná Hora, Kolín, Čáslav - Kudrna-car, fólie na skla
Naše firma Kudrna Car s pobočkou v Kutné Hoře nabízí výměnu autoskel čelních, bočních i střešních,od osobních automobilů až po zemědělské stroje, dále lepení fólií na skla. Jsme smluvním partnerem několika pojišťoven, takže jsme schopni zařídit výměnu skla na Vašem automobilu, aniž by jste museli chodit Vy sami na svoji pojišťovnu. Naše ...