Aktuální microsite

Ecoplus International Tschechien s.r.o.  - nezisková rakouská hospodářská agentura Praha
Ecoplus International Tschechien s.r.o. je vaším bezplatným profesionálním průvodcem a partnerem při hledání nových obchodních příležitostí, produktů a dodavatelů v Dolním Rakousku.
Propagační, reklamní tiskoviny Praha – profesionální návrh a výroba
Pokud potřebujete oslovit své zákazníky nebo je informovat o novém produktu, zvolte jako prostředek propagační a reklamní tiskoviny, které Vám navrhne a vyrobí společnost TECOM paper, s.r.o. z Prahy.
Intenzifikace BČOV – bioreaktor – nová řada čističek odpadních vod BMWWT
Intenzifikace BČOV je hlavní předností nové řady čističek BMWWT od společnosti W.P.E. a.s. se sídlem v Praze. Bioreaktor - nejúčinnější cesta biologického čištění odpadních vod.
W.P.E. a.s. Water Purification Engineering
Rozvoz potravin a občerstvení Praha - u nás nakoupíte pohodlně!
Nemáte čas na to chodit neustále do obchodu pro potraviny? Využijte praktické řešení od firmy Z-Market, která se stará o rozvoz potravin po městě Praha a jeho blízkém okolí.
Modlitebna – unikátní prostor s nástěnnými malbami a texty
Neobyčejný dojem na své návštěvníky udělá unikátní prostor modlitebny z doby bývalého židovského ghetty, který je vyzdoben unikátními nástěnnými malbami a texty.
Památník Terezín
Obklady a výrobky z přírodního a umělého kamene Praha - pro interiéry i exteriéry
Vnitřní i venkovní obklady a výrobky z přírodního a umělého kamene Vám na přání zhotoví kamenictví a kamenosochařství PRVNÍ KAMENINA CZ, s.r.o. v Rudné u Prahy.
Vizitky výroba Praha - slepotisk - vytlačení motivu do materiálu – originální design
Chcete originální vizitky? Vytlačením jakéhokoliv motivu do matriálu technikou slepotisku docílíte s firmou FREEPOINTS s.r.o. Praha při výrobě vizitek jedinečného designu.
Zakázková výroba papírových přepravních obalů Praha -  kartónové obaly s vysokou pevností
Hledáte výrobu obalů v Praze 4 a okolí? Jste na správném místě! Zabýváme se zakázkovou výrobou přepravních papírových obalů již od roku 1995.
Zpracování účetnictví a daní pro fyzické i právnické osoby Kladno - již od roku 1994
Hledáte ověřenou firmu pro zpracování účetnictví fyzických a právnických osob v okolí Kladna? S důvěrou se můžete obrátit na kancelář daňové poradkyně Ing. Vladimíra Rippelová.
Ing. Vladimíra Rippelová Daňový poradce Kladno
Výkladce, výkladní skříně - historické odborné repase Praha
Zakázkové truhlářství DALEX TRADE s.r.o. z Prahy nabízí kompletní odborné historické repase i výrobu nových výkladních skříní a výkladců po celé České republice.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Autoskla, čelní skla, klempířské práce Liberec
Provádíme prodej, montáž a opravy všech druhů autoskel, tónování autoskel, pro osobní a užitkové automobily a autobusy.
Autoservis (nejenom) se vstřícnou otevírací dobou - Liberec
Autoservis NOVOS poskytuje svým zákazníkům kvalitní služby už více než deset let. Vašemu osobnímu i užitkovému automobilu zajistíme komplexní péči.
Chemické analýzy Praha – toxikologické analýzy, analýzy vody a potravin
Státní veterinární ústav Praha, oddělení chemie nabízí služby chemické analýzy potravin, krmiv, vody nebo toxikologické analýzy či biochemické analýzy zvířat.
Sítotiskové práce Praha – kvalitní provedení a krátké dodací lhůty
Sítotiskové práce na kvalitních strojích, dlouholeté zkušenosti a rychlé dodací termíny nabízí zákazníkům Obchodní a reklamní agentura Karel Šubrt z Prahy.
Obchodní a reklamní agentura Karel Šubrt Praha potisk triček
Projektování speciálních laboratoří – odborně a podle požadavků
Služby projektování speciálních laboratoří jak nových, tak jejich modernizace nabízí tým odborníků mnoha profesí z mezinárodně úspěšné společnosti Lab & Pharma spol. s r.o. se sídlem v Praze.
Svislé a vodorovné dopravní značky České Budějovice
Potřebujete zpřehlednit dopravní situaci pomocí dopravního značení? Prodej a pronájem svislých a vodorovných dopravních značek nabízí firma pana Zdeňka Žáka DOZNA z Českých Budějovic.
Eshop titanové indukční wok pánve s nepřilnavým povrchem s dopravou zdarma
Nakupujte v pohodlí z domova na eshopu ZGastro.cz s dopravou zdarma indukční wok pánve s nepřilnavým povrchem a další titanové nádobí vhodné na sporák i do trouby.
Vážení sypkých materiálů a směsí – průmyslové váhy, navažovací systémy na míru
O správný výběr nejvhodnější průmyslové váhy se postará firma Amteco s.r.o., která zajišťuje dodávky technologií pro vážení sypkých materiálů a směsí.
Oční optika Uherské Hradiště, měření zraku, dioptrické i sluneční brýle, kontaktní čočky
Dioptrické i sluneční brýle, velký výběr obrub a čoček, měření zraku, kontaktní čočky, poradenství poskytuje oční optika OPTIKCENTRUM, s.r.o. v Uherském Hradišti.
Elektronická zabezpečovací signalizace EZS, docházkové a kamerové systémy CCTV, montáž
Dodávka a montáž zabezpečovacích signalizací EZS, ale také přístupové a kamerové systémy CCTV včetně ozvučovací techniky Vám poskytne společnost Jiří Hanzlík - zabezpečovací technika z Mirovic.
Výroba plastů Tachov
Česká společnost Tachovské SPV s.r.o. nabízí zákazníkům výrobu plastů a plastových výlisků metodou vstřikování od výroby vstřikovací formy až po potisk a dopravu hotových výrobků.
Numismatika eshop – výběr mincí, bankovek, plaket, medailí
Zajímáte se o numismatiku a hledáte bezpečný a výhodný způsob investování? Velký výběr stříbrných a zlatých mincí, plaket nebo papírových bankovek nabízí eshop společnost ANTIUM AURUM s.r.o. z Prahy.
5-ti osé obráběcí centrum HBZ ® Compact Cell – nově pro obrábění menších dílů
Obrábění menších dílů do rozměrů 1x2 metry při prvotřídním výkonu zajistí nové 5-ti osé obráběcí centrum HBZ ® Compact Cell, které nabízí společnost P.A.F. Praha s.r.o.
Praktický lékař Domažlice
Hledáte lékaře a jste z Domažlic? Pak můžete využít služby praktické lékařky pro dospělé - MUDr. Radmily Pflugové, která nabízí profesionální lékařskou péči a osobní přístup ke každému pacientovi.
Rychlý rozvoz potravin po Praze a okolí
Nabízíme Vám zásilkovou službu s donáškou do Vašeho bytu a kanceláře pro Prahu a okolí do 24 hodin.