Aktuální microsite

Základní servisní informace pro čističky odpadních vod
Společně s vámi se postaráme o prvotřídní servis čistíren odpadních vod, poskytujeme srozumitelné základní servisní informace - TopolWater, biologické čistírny odpadních vod Čáslav, Kolín, Kutná Hora
Farmářky, outdoorová, treková obuv-velkoobchod, eshop
Firma Gruna z okresu Uherské Hradiště funguje jako velkoobchod i eshop obuvi. V sortimentu jsou i farmářky, outdoorová, treková obuv. Vybavte se kvalitní obuví od nás.
Moderní podlahy, profesionální podlahářství
Zajišťujeme prodej a montáž veškerých podlahových krytin z naší prodejny Jeka interiéry – podlahy a dveře Jičín
Servis nákladních vozů Kladno – moderní diagnostika a rychlé opravy
Sháníte spolehlivý autoservis pro opravu Vašeho nákladního vozu bez dlouhého čekání? Obraťte se na s důvěrou na Autodíly TRIA s.r.o. z Kladna.
Autodíly Tria s.r.o.
Prodej značkových sjezdových lyží, běžek a lyžařského vybavení
Společnost Twinsport v Třebíči má v prodeji značkové sjezdové lyže, běžky a lyžařské vybavení jako sjezdové hole, lyžáky, helmy, brýle a chrániče za skvělé ceny.
Místní evakuační rozhlas - návrh, montáž - zajištění bezpečné evakuace
Evakuační rozhlas využijete při k zajištění bezpečné evakuace všech návštěvníků ve vašem objektu. Návrh a montáž místního rozhlasu zajistí firma Unitel elektro, s.r.o. z Brna.
Technologické linky, technologie pro zemědělství - dodávky
Společnost OBILNÍ TECHNIKA Zlín-Velíková realizuje dodávky technologií pro zemědělství. Dodá technologické linky pro různé oblasti zemědělské výroby. Působnost firmy Zlínský kraj, Morava.
Projekce i dodávka průmyslového chlazení - chladící, mrazící boxy, skříně a výrobníky ledu
Projekci, dodávku i servis průmyslového chlazení jako jsou chladící, mrazící boxy, skříně a výrobníky vody Vám zajistí firma Finiš Ostrava-Klimatizace s.r.o., působící po celém Moravskoslezském kraji.
Prodej a distribuce přírodního kaučuku a latexu od producentů pro Českou republiku
Pokud Vaše firma potřebuje k výrobě přírodní kaučuk či přírodní latex, neváhejte se obrátit na prvotřídního prodejce kaučuku a latexu, společnost Centrotrade Deutschland GmbH
Dezinfekce interiéru automobilu pomocí ozónu - odstranění zápachů a plísní
AUTOMYČKA Jaroslava Doubka z Šumperku poskytuje kromě klasického mytí automobilu i moderní dezinfekci interiéru pomocí ozónu, který zničí nežádoucí plísně, bakterie i zápach.
Eshop skládací stroje na výkresy Neofold - skládačky výkresů od výhradního zástupce pro ČR
Skládačky výkresů urychlí zpracování a kompletaci technické dokumentace. Výhradní zástupce pro ČR firma CS NEOLT, spol. s r.o. na svém eshopu prodává skládací stroje na výkresy Neofold.
Strojírenská výroba, strojní opracování, obrábění na CNC strojích Brno
Firma METAL ACTIVITY se sídlem nedaleko Brna poskytuje služby v oblasti výroby strojních součásti, obrábění a opracování na CNC strojích.
Akvarijní filtry
Jednou z nejdůležitějších součástí vybavení akvárií jsou akvarijní filtry udržující kvalitu vody. Široký výběr klasických i elektrických filtrů nabízí prodejna a eshop firmy Jiří Sýkora – Fytosel.
Dovoz elektrotechnického materiálu pro průmyslové využití Praha – nabídka od světových výrobců
Dovozem elektrotechnického materiálu od světových výrobců se zabývá a své služby zákazníkům nabízí společnost Mechatronic spol. s r.o. se sídlem v Praze.
Mechatronic, spol. s r.o. LEMO konektory
Výběr podlahy ve vzorkovně Praha 5 Zličín nebo ještě pohodlněji u Vás doma
Výběr podlahy může být velmi pohodovou a příjemnou zábavou, jste-li ve vzorkovně společnosti NOKO Podlahy Praha 5 Zličín nebo přímo ve Vašem interiéru.
Psí oblečky, pelíšky, tašky, kabelky na psy-eshop, potřeby pro psy
Firma TOUTOU Kroměříž provozuje eshop pro psy, za příznivé ceny zde pořídíte psí oblečky, pelíšky, tašky, kabelky na psy a další potřeby. K nákupu získáte dárek zdarma.
Prodej, eshop aerosolové mazivo. Účelně vyroben na snížení tření METANOVA SPRAY
Prodej, eshop aerosolové mazivo, pro snížení tření METANOVA SPRAY od firmy METANOVA CZ. Spray je nehořlavý, nevýbušný, lze s ním tedy pracovat i v prostředí s nebezpečím výbuchu.
METANOVA
Kvalitní elektronické registrační pokladny pro EET - prodej, servis pokladen
Firma JOPOS Zlín se zabývá prodejem a servisem elektronických registračních pokladen, pokladních systémů v lokalitě Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj. Dodáme kvalitní registrační pokladny pro EET.
Prosklené fasády z dřevohliníku, zdvižně posuvné stěny - moderní řešení bezbariérového vstupu na terasu
Chcete mít krásně prosvětlený interiér? Hledáte moderní řešení bezbariérového vstupu na terasu? Pak si pořiďte zdvižně odsuvné, posuvné stěny od společnosti ALBO s pohodlnou a snadnou obsluhou.
Obráběcí centrum - kvalitní a přesné CNC obrábění
Pokud hledáte zkušeného odborníka v obrábění, který vám zajistí kvalitní a přesný výrobek, pak se obraťte na firmu ABA Šumperk, která se zaměřuje na CNC obrábění a to nejen pro celou Českou republiku.
Kompletní mytí automobilů, odsolení podvozku - kvalitní údržba vozu po zimě
Kompletní mytí automobilů včetně odsolení podvozku je po dlouhé zimě určitě potřeba. O kvalitní údržbu vozu se vám postará tunelová mycí linka v Automyčce Jaroslav Doubek Šumperk.
Víkendové pobyty pro rodiny s dětmi v příjemném prostředí Hotelu Pavla na Vysočině
Hotel Pavla, který se nachází nedaleko města Žďár nad Sázavou v obci Vlachovice poskytuje víkendové zimní pobyty pro rodiny s dětmi. Užijte si příjemného prostředí a vyrazte na lyže nebo běžky.
Ocelový systém typové řady Hamco Multi-Plate pro mosty, podjezdy, tunely, výhradní prodej
Kvalitní ocelové důlní výztuže, řetězy a záchytné systémy pro komunikace Vám dodá léty ověřená společnost, výhradní prodejce ocelových výrobků Hamco Multi-Plate, EKON, spol. s r.o. z Prahy.
Zážitková cestovní kancelář, dárkové poukazy na kurzy přežití na Šumavě a tantrické masáže
Vydejte se do jižních Čech a poznejte krásu Šumavy všemi Vašimi smysly pomocí zážitkových programů, jež pro Vás organizuje společnost DCK West, družstvo - Zážitková cestovní kancelář z Klatov.
Půjčovna vodáckého vybavení, pronájem lodí, raftů, kajaků, pádel i stanů, Veselí nad Lužnicí
Vodáci POZOR, dvoumístné či trojmístné plastové lodě, rafty a další vodácké vybavení výhodně zapůjčíte u rodinné firmy Vodácký servis PharmDr. Marcela Gyürüsiová ve Veselí nad Lužnicí.