Aktuální microsite

Vybavení do koupelny, kuchyně z kamene - kamenná dvířka, umyvadla, dlažba, sanitární keramika
Na prodejně firmy LEVEL 02 Uherské Hradiště můžete vybírat vybavení do koupelny, kuchyně, specielně i výrobky z kamene - kamenná dvířka, umyvadla, dlažba, kamenné obklady a sanitární keramika.
Celkové rekonstrukce střech - přestavby sedlové, šikmé střechy
Společnost KD SLUŽBY Napajedla se zaměřuje na celkové rekonstrukce střech v lokalitě Zlín, Zlínský kraj. Rekonstrukce či přestavby provádí u sedlové i šikmé střechy s různým sklonem.
Výroba hliníkových a ocelových desek - výroba na zakázku, desky broušené a frézované.
Výroba z hliníku a oceli, frézované a broušené desky vyrobené na zakázku provádí Haba s.r.o. společnost, která je na trhu špičkou s ocelí a hliníkem.
Panely SolarVenti - odstranění vlhkosti, odplísnění, odvlhčení, větrání
Teplovzdušné solární panely SolarVenti se využívají pro odstranění vlhkosti, odplísnění, odvlhčení a větrání. Oslovte firmu SolarAir s.r.o, která vám zajistí jejich dodávku i montáž.
Profesionální zpracování daní a účetnictví včetně poradenství - daně a účetnictví bez starostí
Ing. Kateřina Mlýnská z Ostravy se spolehlivě postará o Vaše daně a účetnictví. Nabízí profesionální zpracování včetně poradenství.
Zpracování znaleckých posudků - oceňování podniků, nemovitostí i podílů
Zpracování znaleckých posudků, oceňování nemovitostí, podniků a podílů vám zajistí Znalecký a oceňovací ústav s.r.o. v Prostějově, který je specialistou při znalectví, expertízách a poradenství.
Rozvoz poledních menu do firem nebo domácností v Brně - výběr až ze sedmi druhů jídel
Brněnská firma JEER s.r.o. poskytuje služby v oblasti stravování, mezi něž patří rozvoz jídel do firem i pro seniory. Vybrat si můžete až ze sedmi druhů jídel české i zahraniční kuchyně.
Penetrace vozovek Praha – včetně obtížně dostupných míst
Pro zajištění delší životnosti a dobrého stavu dopravních komunikací nabízí společnosti pana Bedřicha Málka z Prahy služby penetrace vozovek.
Asfaltování Málek Praha Oprava, řezání vozovek a chodníků
Lipofilling, tvarování rtů, vyplňování vrásek vlastním tukem
Plastika - estetika Zlín provádí tvarování rtů, vyplňování vrásek vlastním tukem, jde o metodu Lipofilling, která patří mezi nejednodušší metody estetické medicíny.
Údržba zahrad a zeleně Praha - provzdušnění trávníku, vertikutace, sekání a stříhání keřů
Údržbu zahrad a zeleně pro jednotlivé klienty i společnosti včetně péče o trávník jako je provzdušnění a vertikulace nebo čištění stavebních pozemků od náletů nabízí firma Jiří Mík z Prahy.
Polohovací postele pro seniory, postele pro domácí péči
Polohovací postele pro seniory nebo postele pro domácí péči vám zajistí firma CMT CZ s.r.o. v Kloboukách u Brna. Zakázková výroba polohovacích postelí a motorických roštů je jejich hlavní činností.
Těžba a prodej dřeva, palivové dříví, měkké a tvrdé dřevo, prodej balíkového sena
Těžbu a prodej dřevní hmoty, palivového dříví, výřezů a vlákniny z listnatých či jehličnatých stromů, prodej sena realizuje Správa městských lesů Most, příspěvková organizace.
Obec Lhota pod Radčem na Rokycansku, vesnice památkové zóny se stavbami lidové architektury
Obec Lhota pod Radčem je malebná vesnička nedaleko Rokycan, významná nejen svými lidovými chalupami, usedlostmi a roubenými domky, ale také díky okolní panenské přírodě Křivoklátské vrchoviny.
Termoizolační nátěry AERO-THERM pro snížení energetické náročnosti budov a strojů
Zlepšení tepelné pohody pomocí kvalitních stěrek a termoizolačních nátěrů Vám zajistí společnost THERMO INDUSTRY, a.s. z České Skalice. Zabráníme úniku tepla a zbavíme Vás chladných zdí a plísní.
THERMO INDUSTRY, a.s. Stavební chemie Česká Skalice
Kvalitní nástroje na obrábění kovů - e-shop brusivo, ruční elektrické nářadí, měřidla, frézy
Kvalitní nástroje na obrábění kovů seženete na e-shopu firmy PRONAR s.r.o. sídlící v Olomouci - vybere si brusivo, ruční elektrické nářadí, měřidla, frézy a další.
Výstavba a rekonstrukce trafostanic -elektroinstalace Opava
ReSpol s.r.o. z Opavy se zabývá údržbou elektrických zařízení vysokého a nízkého napětí. Montujeme regulační systémy odběru elek. energie a v oblasti rozvaděčů nízkého napětí jsme uznávaným výrobcem.
ReSpol s.r.o. Elektroinstalace Opava
Vysoce savé skládané papírové ručníky zetForm® do umýváren
Skládané vysoce kvalitní a recyklovatelsné papírové ručníky zetForm® vhodné do umýváren dodává firma ZVG Zellstoff-Verarbeitung AG. Kvalitní produkty za dostupné ceny!
ZVG CZ s.r.o.
Žulové dlažební kostky, mozaiková dlažba, dodávka, prodej, výrobce žuly
Sháníte-li výrobce, prodejce či dodavatele žulových dlažebních kostek, kamenů či mozaikové dlažby v Brně, pak neváhejte a obraťte se na nás, na společnost MS Trade Company, s.r.o. - výrobce žuly.
Levný pronájem dodávky - profesionální půjčovna s kvalitními užitkovými vozy
Levný pronájem dodávky v okolí Havířova, Karviné i Ostravy zajišťuje společnost Autochodura s.r.o. Autoservis Šenov, která vlastní profesionální půjčovnu s kvalitními užitkovými vozy.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Prodloužený Velikonoční víkend - lázeňský wellness pobyt, dny plné pohody a relaxačních procedur
Prodloužený Velikonoční víkend - lázeňský wellness pobyt, dny plné pohody a relaxačních procedur. Tento příjemný odpočinek si pro Vás připravili ve ****Spa Resort v Lednice na Moravě.
Geodet Ladislav Polan Louny – geodetické práce všeho druhu
Geodet Ladislav Polan a jeho firma sídlící v Lounech nabízí geodetické práce všeho druhu, včetně zpracování geodetických plánů, vytyčování hranic pozemků s použitím kvalitních a přesných přístrojů.
Prodej a pronájem skladové kontejnery 6m a 12m
Společnost METRANS, a.s. nabízí prodej a pronájem skladových kontejnerů 6m a 12m.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Sanitární technika, vodoinstalační, topenářský a plynařský materiál, prodej
Sanitární techniku a keramiku, materiál pro vodařské, topenářské a plynařské práce, trubky, redukce, izolace, radiátory, umyvadla prodává společnost VODATEX OLOMOUC s.r.o.
Internetový prodej garážových vrat a bran
Sháníte kvalitní a dobře dostupná garážová vrata? Pohodlný nákup garantuje internetový prodej garážových vrat a bran společnost Hanoka – Ing. Marcel Hanzl se sídlem v Kladně.
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno