Aktuální microsite

Pískovna s těžbou a prodejem kameniva, štěrkopísku a písku pro betonárky, střední Čechy
Kvalitní certifikované frakce ve středních Čechách Vám zajistí společnost s bohatými zkušenostmi Václav Maurer – Taum z Lužce nad Vltavou. Pískovny s moderním vybavením pro těžbu a úpravu kamene.
Ozubená kola šneková, řetězová, kuželová, evolventní, kvalitní výroba, servis a údržba
Kvalitní výrobu ozubených kol včetně servisních, údržbářských a opravárenských prací Vám poskytne společnost AMS-intes, s.r.o. z Litovle. Poradíme si s opravou nejrůznějších pracovních strojů.
Obec Neurazy s dominantní dřevěnou zvonicí, součástí historického mikroregionu Nepomucko
Obec Neurazy je malou klidnou vesnicí poblíž Nepomuku, jež je ideálním místem pro milovníky venkovské přírody, kteří ocení okolní zvlněnou krajinu a husté lesy s tyčícími se vrcholky místních kopců.
Hotel, příjemné ubytování ve vinařské oblasti Bzenec, školicí místnost pro firemní akce
Komfortní ubytování v krásném vinařském městečku Bzenec najdete v Hotelu Lidový dům*** Beta Hanak group s.r.o. Přijeďte ochutnat naši vynikající kuchyni a poznat bohatou historii našeho kraje.
Skleněné, ručně foukané velikonoční ozdoby, vajíčka barevná a čirá
Družstvo IRISA pro Vás vyrábí skleněné, ručně foukané velikonoční ozdoby, které s příchodem jara oživí a rozveselí Váš domov.
Moderní autoservis, autolakovna, autokarosárna, pneuservis - zajistí náhradní vozidlo
Firma Autoservis Valášek je moderní autoservis v Kroměříži, který má vlastní autolakovnu, autokarosárnu, pneuservis a zajistí i náhradní vozidlo. Svěřte svůj vůz do servisu s 25 letou historií.
Práce na CNC strojích - volná pracovní místa, zajištěno ubytování či příspěvek na dopravu
Firma KOVOKON Popovice Uherské Hradiště hledá nové kolegy pro práce na CNC strojích. Pokud hledáte volná pracovní místa v tomto oboru, uvítáme Vás. zajímavé benefity-ubytování, příspěvek na dopravu.
Poskytování přepravních služeb vozy IVECO a AVIA na menší vzdálenosti v Chomutově a okolí
Potřebujete přepravit náklad na vzdálenost menší než 100 km v okolí Chomutova za příznivé ceny? Obraťte se s důvěrou na společnost Trans-region-stav s.r.o.
Magnetické separátory – oddělení nechtěných kovových elementů ze směsí
Spolehlivé oddělování nežádoucích kovových elementů ze sypkých, kapalných i plynných směsí provedou magnetické separátory od společnost ELIDIS s.r.o. z Odolene Vody.
Bezúdržbové plastové profily Traplast nepodléhají povětrnostním vlivům
Zabýváme se výrobou kvalitních výrobků z recyklovaných plastů z názvem Traplast - Transform, a.s. Lázně Bohdaneč, Pardubice
Stavby, rekonstrukce střech od návrhu po položení střešní krytiny
Nechejte návrhy stavby, rekonstrukce střech i položení střešní krytiny na odbornou firmu Machala UB s.r.o. Uherský Brod, která působí v regionu Zlínský kraj.
Kamínková dlažba, kamenný koberec na schodiště, terasu, k bazénu, do vjezdu
Společnost JK Kámen pokládá kamínkové dlažby, kamenný koberec na schodiště, terasu, k bazénu, do vjezdu. Působí v regionu Zlínský, Olomoucký kraj. Kamínková dlažba se dodává v mnoha odstínech.
Účinná dezinfekce pro domácí použití -  na dezinfekci sanitární keramiky nebo koupelen
Kupujte kvalitní dezinfekční přípravky u společnosti CHEPORT, spol. s r.o. ze Zlína, s kterými hravě zvládnete dezinfekci sanitární keramiky i koupelny za pár minut.
Dárkové kazety na míru - obaly ze strojní, vlnité, skládačkové, bednové lepenky,
IRISA, výrobní družstvo ve Vsetíně se zabývá kartonážní výrobou obalů širokého rozsahu pro různá využití. Nabízíme také dárkové kazety na míru.
Prodej jízdních kol, cyklooblečení Pells, Castelli a cyklodoplňky
Prodejna a cykloservis HC BIKE Zlín se specializuje na prodej jízdních kol Pells, cyklooblečení Pells a Castelli, zakoupíte u nás i potřebné cyklodoplňky. Vybavte se na novou cyklistickou sezónu.
Vyvažovačky a zouvačky pro pneuservisy - pro rychle a snadné přezutí a vyvážení kol
Třebíčská firma Vybavení autoservisů Jiřího Mejzlíka je profesionálem na autoservisní a pneuservisní zboží, mezi něž patří i profesionální vyvažovačky a zouvačky do pneuservisů.
Výstavba rodinných domů, kompletní služby všech řemesel za velmi rozumné peníze
Hlavní činnost firmy MANAZEP Opava jsou zednické, obkladačské, malířské a natěračské práce. Firma Vám zajistí výstavbu rodinných domů a zprostředkuje Vám všechny potřebné řemesla a kompletní servis.
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava
Vysokorychlostní dynamické váhy, nová generace zařízení pro dynamické vážení za jízdy
Firma CROSS Zlín, a.s. je předním světovým výrobcem zařízení pro detekci dopravy a vážení za jízdy. Vysokorychlostní dynamické vážení za jízdy OptiWIM je nová generace zařízení pro dynamické vážení.
Nadrozměrné náklady-přeprava obytných kontejnerů, mobilních domů
Firma S.I.T.S. Zlín se zaměřuje na nadrozměrné náklady. Má dlouholeté zkušenosti v oblasti přepravy nadstandardních nákladů-obytných kontejnerů, mobilních domů.
CNC obrábění, soustružení, frézování, svařování materiálu, kovovýroba
Strojírenská činnost, kovovýroba, zámečnictví, obrábění kovů, soustružení, svařování, dělení, broušení, frézování realizuje společnost HBP Strojírna s.r.o., Frýdek-Místek.
Vedení účetnictví včetně kvalitního zpracování daní, daňové poradenství v Praze a Brně
Kvalitní a plný servis v oblasti účetnictví Vám poskytne společnost rodinného typu DASPET s.r.o. s pobočkami v Praze a Brně. Zajistíme precizní a bezchybné vedení Vašeho účetnictví a daní.
Středoškolské studium v oborech Vinařská a ovocnářská technologie, Okrasné zahradnictví
Kvalitní vzdělání v perspektivních zahradnických oborech Vám poskytne Česká zahradnická akademie Mělník - střední škola a vyšší odborná škola, příspěvková organizace.
Pálava 2016  výběr z hroznů - šampion XXVIII. Znojemského koštu
Vinařství Líbal s.r.o. je vinařství s tradicí a láskou k dobrým vínům. Důkazem je i Pálava 2016 výběr z hroznů, který vyhrála XXVIII. ročník Znojemského koštu.
Pokládka zámkové dlažby a obrubníků Praha - pokrytí všech druhů venkovních povrchů
O pokládku zámkové dlažby se postará společnost Silnice Málek. Mít na své zahradě či jiném pozemku zámkovou dlažbu je znakem luxusu, ale také praktičnosti.
Asfaltování Málek Praha Oprava, řezání vozovek a chodníků
Nejlepší horská kola pro vaše adrenalinové zážitky od kvalitního dodavatele
Kvalitním dodavatelem značkových horských kol je společnost TWINSPORT v Třebíči, kde si můžete vybrat z mnoha druhů kol, které otevírají nové možnosti pro vaši jízdu.