Aktuální microsite

Odolné kuchyňské desky z kamene - kamenné pracovní desky od spolehlivého opavského kamenictví
Kamenné pracovní desky do kuchyně jedině od spolehlivé společnosti Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě. Působíme v Opavě, Ostravě a celém Moravskoslezském kraji.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
WORLD OF BEAUTY & SPA JARO 2018 - kosmetický veletrh - PVA EXPO PRAHA – LETŇANY
Pražský veletržní areál PVA EXPO PRAHA - Letňany Vás zve 16.- 17. března 2018 na mezinárodní kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA JARO 2018.
Novinka pronájem mini WC do každého prostoru
Poskytujeme výhodné pronájmy mobilních WC na sportovní a kulturní akce, zahradní oslavy, při práci venku, na staveniště, humanitární akce, festivaly a svatby - WC Servis s.r.o. Nymburk
Školení pracovníků Rakovník – nabídka kurzů žádaných profesí a oborů
Pokud si chcete zvýšit nebo rozšířit kvalifikaci či dosavadní zkušenosti v žádaných oborech a jste z Rakovníka či okolí, obraťte se na vzdělávací středisko pro dospělé Jan Šlegr – HORIZONT.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Dodávka vysoce kvalitních terasových prosklených přístřešků
vysoce kvalitní prosklené terasové přístřešky, ale i jiné typy zastřešení teras jako pergolové systémy aj. dodává firma WIDOMA s.r.o.
Módní oblečky pro psy - funkční, zimní oblečení, letní trička, šaty, mikiny
Krásné módní oblečky pro psy zakoupíte v eshopu firmy TOUTOU Kroměříž. Pořídíte u nás funkční, zimní oblečení i letní trička, šaty, mikiny. Na prodej také další potřeby pro pejsky.
Box, posilování, tabata, crossfit - fitness centrum denně otevřené
Fitness centrum D-Fitness je mezi klienty z lokality Přerov velmi oblíbené - otevřené je denně. Cvičí se u nás Crossfit, Tabata, Box. Rádi Vám poradíme při posilování.
Kosmetika, kosmetické produkty a přípravky, vývoj, výroba, gely, krémy
Kosmetické produkty a přípravky, péče o tělo a pleť, kosmetika, gely, krémy, masti, emulze jejich vývoj, výrobu a prodej zajišťuje společnost ANIKA - ČR s.r.o., okres Kolín.
Eshop, prodej zahrádkářské potřeby, sazečka, semena, postřiky insekticid Mospilan, fungicid Kuprikol
Velkoobchod MONSIVA, s.r.o. Hulín zve k nákupu zahrádkářských potřeb zákazníky z okolí Kroměříže. Již v prodeji cibule sazečka, semena, postřiky Mospilan, Kuprikol. Objednávejte i přes náš eshop.
Údržba zeleně v Liberci, údržba zahrad, trávníků
Provádíme kompletní údržbu zeleně, celoročně se staráme o soukromé zahrady, okolí rekreačních objektů, bytových a panelových domů - SPANTIK CZ s.r.o.
Opravy elektro instalací a zabezpečení pro osobní automobily
Autoservis Petra Štrosse z Břeclavi zajistí pro Váš osobní automobil komplexní služby v oblasti opravy elektro instalace, zabezpečení, nebo montáže alarmu a imobilizéru.
Kovový nábytek TechnoBank - eshop – vybavení dílen, kovové šatní skříně
Kompletní nabídka širokého sortimentu kovového dílenského a školního nábytku, ale i vybavení skladů na eshopu TechnoBank.
Ocelové konstrukce, zábradlí, vrata, ploty i ozdobné mříže vám na zakázku vyrobí zámečnictví ELZA
Zámečnictví Pavel Janíček - ELZA v Olomouci se zaměřuje na kvalitní zakázkovou výrobu nejen vrat, zábradlí, plotů nebo mříží. Kontaktujte nás, každá nová zakázka je pro nás výzvou.
Výroba nábytku - masivní čalouněné sedací soupravy v kombinaci s masivním bukovým dřevem Vysočina
Tradiční výrobce nábytku na Vysočině (od roku 1992). Vyrábíme čalouněné sedací soupravy v kombinaci s masivním bukovým dřevem.
Měření radonu na parcelách, v budově, v domě před kolaudací
Měření radonové aktivity je povinné ze zákona. Společnost ARCHGEO Zlín provede měření radonu na parcelách, v budově, v domě před kolaudací v regionu Zlín, Hodonín, Kyjov.
Trvalé připojení k internetu - Služba PROFI INTERNET – garantovaná rychlost připojení
Garantovanou rychlost připojení v kterémkoliv okamžiku a mnoho dalších výhod nabízí trvané připojení k internetu se službou PROFI INTERNET od společnosti Quantcom, a.s. se sídlem v Praze.
Quantcom, a.s. (Dial Telecom) Telekomunikační operátor Praha
Profilování plechů Praha - Stavění falců- využití moderních strojů
Služby profilování plechů a stavění falců nabízí společnost KERAMET, spol. s r.o. s vlastní provozovnou nedaleko Prahy vybavenou moderním profilovacím strojem SCHLEBACH Mini-Prof-Plus.
Sedlářství, ručně šité kožené výrobky pro myslivce, motorkáře, pokrývače, potřeby pro koně
Ručně šité kožené výrobky dle Vašich přání nejen pro tažné koně a jezdecké koně, ale také pro myslivce, motorkáře, pokrývače a další Vám vyrobí firma z Jamné nad Orlicí Pavlína Moravcová – Sedlářství.
Plánovaná úprava vlasů podle lunárního kalendáře - stříhání, barvení vlasů dle přání zákazníka
Výsledek při stříhání, barvení vlasů můžete ovlivnit, pokud si vyberete vhodný den podle lunárního kalendáře. Tuto metodu plánované úpravy vlasů využívají v kadeřnictví MATRIX studio Zlín.
Zdravotní pomůcky, kvalitní zdravotnické potřeby na e-shopu či v kamenné prodejně v Liberci
Zdravotní obuv, rehabilitační pomůcky včetně tlakoměrů a mateřského programu výhodně zakoupíte u firmy Zdravotní prodejna Profi, s.r.o. v Liberci. Kvalitní zdravotní pomůcky pro děti i dospělé.
Zdravotní prodejna Profi, s.r.o. zdravotní pomůcky
Výroba, prodej školních potřeb - popisovací složky z plastů, PVC podložky, úkolníčky, skicáky
Tiskárna TEMPO Kroměříž se zabývá výrobou a prodejem školních potřeb z plastů. Výroba je zaměřena na PVC podložky, popisovací složky, úkolníčky, skicáky i další papírové potřeby.
Dětské boty, zdravotní dětská obuv - eshop, specializovaná prodejna
Firma Botásek s.r.o. se specializuje na dětské boty - zdravotní dětskou obuv. Naše kamenná prodejna Uherský Brod je k dispozici zákazníkům i z okolí Luhačovic, Bojkovic. Provozujeme eshop Botasek.cz
Polední menu v Brně - vegetariánská a bezmasá jídla za skvělé ceny
Firma JEER s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti stravování a v její široké nabídce poledních menu najedete i bezmasá a vegetariánská jídla nebo čerstvé saláty.
Rozvoz obědu pro zaměstnance do firem - obědy dovezeme, vydáme a jídelnu uklidíme
Kompletní služby v oblasti zajišťuje brněnská firma JEER s.r.o., která rovněž rozváží i polední menu do firem. Obědy Vám uvaří, doveze, zajistí výdej a také uklidní výdejnu či jídelnu.
Strukturovaná kabeláž a CPR? Pro KTP žádný problém!
Od 1. července 2017 se stala závaznou Evropská vyhláška č. 305/2011 neboli CPR, zabývající se požární bezpečností výrobků uvnitř staveb.