Aktuální microsite

Analýza zranitelnosti projektu z hlediska změny klimatu
Společnost E-expert, spol. s.r.o. Vám provede analýzu a připraví dokumenty k projektu, který vyžaduje posouzení z hlediska vlivu na změny klimatu. Obraťte se na zkušené odborníky této společnosti.
E-expert, spol. s r.o.
Tradiční český výrobce volnočasové a pracovní obuvi ze Zlína
Kvalitní česká obuv ze Zlína od firmy FLEXIKO CZ s.r.o. - pracovní, sportovní a vycházková obuv i boty pro stavaře, rybáře.
FLEXIKO CZ s.r.o. Český výrobce flexi obuvi
Částečný polep auta, karoserie folií-ochrana laku vozidla před poškrábáním
Namáhané části karoserie vozidla je možná chránit před poškrábáním wrap fólií. Částečný polep auta folií provádí firma Cartint v regionu Hodonín a po celé Moravě.
CARTINT, s.r.o. Fólie na ochranu laku auta Hodonín
Nízká cena nafty a benzínu u čerpací stanice ZDV Fryšták
U Čerpací stanice ZDV Fryšták u Zlína natankujete levně. Nízká cena nafty a benzínu je zde po celý rok.
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Originální, alternativní tonery, náplně do tiskáren a prodej, výkup tonerů
Firma PREMO s.r.o. z regionu Uherské Hradiště velkoobchodně prodává tiskárny i originální a alternativní tonery a náplně do tiskáren, provádí také výkup tonerů. Klientelu máme v lokalitě Zlínský kraj.
PREMO s.r.o. Příslušenství pro výpočetní techniku
Klidné ubytování apartmánového typu v blízkosti vinných sklepů Plže a přístavu  Baťova kanálu
Penzion Petrov poskytuje ubytování apartmánového typu s vlastní kuchyní a sociálním zařízením nedaleko památkově chráněného souboru vinných sklepů Plže a přístavu Baťova kanálu.
Penzion Petrov
Ekologické a zdravotně nezávadné přírodní dřevěné podlahy z masivního dřeva
Česká firma ŠTIPČÁK, spol. s r.o. vyrábí a dodává ekologické a zdravotně nezávadné třívrstvé dřevěné podlahy z přírodního dřeva. Vyzkoušejte naše prémiové podlahy vyráběné z kvalitní kulatiny.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Výrobce dřevěných podlah
Průmyslový, reklamní potisk plechu, kovu, plastu, plexiskla, dřeva, tvrzeného skla
Společnost Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. se zaměřuje na potisk různých materiálů - plechu, kovu, plastu, dřeva, tvrzeného skla i kartonových obalů. Využívají sítotisku a UV digitálního tisku.
Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. Profesionální reklamní tisk Zlínský kraj
Velký výběr tištěných samolepících i podlahových čísel a písmen na PVC a magnetických fólií
Na eshopu společnosti KRIŽAN s.r.o. najdete velký výběr tištěných i podlahových písmen a číslic na samolepících, PVC i magnetických fólii, ale i plechové šablony.
KRIŽAN, s.r.o.
CNC výroba výpalků a dodávka kvalitního hutního materiálu - tyče, kroužky, plechy
Kvalitní hutní materiál, jako jsou tyče, kroužky a plechy dodává v okolí Ostravy firma rapid trade s.r.o. z Brna. Zabýváme se CNC výrobou výpalků z černého a nerezového materiálu.
rapid trade, s.r.o. Hutní materiál Brno
Aplikace do náročného prostředí, pro jadernou energetiku - mikrospínače, jističe, senzory, elektroměry, převodníky, průchodky
Společnost ELEXIM a.s. Kroměříž se specializuje mimo oblast elektromobility i na aplikace do náročných prostředí - dodáme mikrospínače, jističe, senzory, elektroměry, nerezové průchody aj produkty.
Školení o praktickém využití umělé inteligence - jak využít AI v praxi pro zvýšení produktivity
Společnost RECRUITMENT FACTORY s.r.o. Zlín zajišťuje, mimo jiné, pro firmy školení o praktickém využití umělé inteligence s cílem zlepšení firemních procesů a zvýšení produktivity.
RECRUITMENT FACTORY s.r.o. Personální agentura Zlín
Profesionální elektrické ruční nářadí Milwaukee - velkoobchod, e-shop
Velkoobchodním prodejem i e-shopem ručního elektrického nářadí značky Milwaukee se zabývá ostravská společnost Lixus Technik s.r.o., která Vám veškerý sortiment ráda předvede na vzorkové prodejně.
Lixus Technik s.r.o.
Originální firemní oblečení s logem, výšivkou, malbou - šití oděvů pro řemeslníky, prodavače, pracovníky v gastro, administrativě
Eliška Potočná má vlastní kolekci udržitelného oblečení Foxeli collection a také šije na zakázku firemní, gastro oblečení. Oděvy jsou doplněny logem, výšivkou nebo malbou dle požadavku.
Pro lehkou inkontinenci jsou tady inkontinenční vložky ABENA Light
Problém lehké až středně stresové inkontinence, který trápí především ženy, pomáhají řešit vložky pro lehkou inkontinenci ABENA Light, které najdete na jejich eshopu.
ABENA
Pilové pásy na řezání stavebního řeziva – vhodné nejen pro provozovatele pil a zpracovatele dřeva
Různé druhy pilových pásů vhodné pro provozovatele pil a zpracovatele dřeva k řezání stavebního řeziva má ve svém bohatém sortimentu společnost Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o. ve Zlíně.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Kompletní zahradnické služby-údržba zahrad, parků, veřejné zeleně
Firma GARD&N z okresu Uherské Hradiště provádí po celý rok údržbu zahrad, parků, veřejné zeleně. Kompletní zahradnické služby poskytuje pro firmy, města i soukromé osoby.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Sadbové brambory rané, polorané, pozdní - výsadba vlastních brambor
Arbia, spol. s r.o. Zlín dodává sadbové brambory. V průběhu jarních měsíců budou na prodej různé odrůdy pro výsadbu - velmi rané, rané, polorané a pozdní. Mezi nejoblíbenější patří Agria.
Arbia, spol. s r.o. Prodejna brambor a ovocných stromků Zlín
Textilní lepicí pásky pro sport i technické užití - vysoká odolnost
Oslovte společnost Steroll s.r.o. ze Zlína a pořiďte si kvalitní textilní lepicí pásky, které slouží nejen pro fixaci a sport, ale najdou využití také v průmyslové výrobě.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Velkoplošná latexová tiskárna Mimaki JV400 LX s bílým inkoustem - prodej, dodávka
Specialista na prodej a dodávku velkoplošných latexových tiskáren Mimaki JV400 LX s bílým inkoustem, to je firma ELECTRON, spol. s r.o., sídlící v Brně.
ELECTRON, spol. s r.o.
Svatoslav, obec s bohatou historií a přírodními krásami v Jihomoravském kraji
Poznejte Svatoslav, obec s bohatou historií a přírodními krásami, kde se snoubí tradice s moderním životem. Objevte kostel Nanebevzetí Panny Marie a nechte se unést kouzlem moravského venkova.
Infuzní technika – dávkovače, pumpy, dokovací stanice, prodej a servis zdravotnické techniky
PROMOS spol. s.r.o. zásobuje nemocniční zařízení přístroji jako je například: Infuzní technika - dávkovače, pumpy, dokovací stanice, které jsou určeny k podání léku či infuzního roztoku pacientovi.
PROMOS spol. s r.o.
Výprodej aktuální kolekce na prodejně Blauer.USA Store - sleva 30-50% na značkové bundy, mikiny, trička, kalhoty, tenisky
Na prodejně Blauer USA Store ve Zlíně právě probíhá výprodej aktuální kolekce, sleva 30-50%. Oblečení v top kvalitě - značkové bundy, mikiny, trička, kalhoty, tepláky i zimní obuv a tenisky.
Blauer USA Store Zlín www.blauer-zlin.cz
Křupky Jaroslava Chochole – chuťový zážitek, tradice a kvalita
Jaroslav Chochole - Delta, obchodní podnik je českým lídrem ve výrobě arašídových křupek.
Jaroslav Chochole - Delta, obchodní podnik
Těsnění pro trapézové plechy a vlnovky střešních krytin - výroba a prodej
Firma Pavla Špendlíka se specializuje na výrobu profilového těsnění na trapézové plechy a vlnovky střešních krytin ve Zlíně.
Pavel Špendlík Výroba profilového těsnění