Aktuální microsite

Tlakové zkoušky pevnosti a těsnosti plynovodů, napěťové zkoušky
Plynovody, tlakové zkoušky pevnosti a těsnosti plynovodů, napěťové zkoušky, zjišťování kvality, čištění a kalibrace potrubí realizuje společnost KOSOGASS - inženýring s.r.o.
Vzduchotechnika, dodávka a montáž topení a chlazení, klimatizace
Vzduchotechnika, topení, chlazení, klimatizace, vzduchotechnické potrubí, rozvody, tepelná čerpadla, kotle a izolace dodává a montuje společnost ENKO KLIMA s.r.o.
Diagnostická měření vysokonapěťových izolací elektrických strojů a přístrojů, zkušebna
Komplexní služby v oblasti diagnostiky vysokonapěťových izolací Vám poskytne energická firma ELDIAG s.r.o. z Prahy. Zajistíme bezporuchový provoz Vašich strojů a přístrojů.
Pronájem skladovacího prostoru, haly pro materiál či stroje i s levnou elektřinou
Pronájem skladovacího prostoru, skladovací haly v Karviné s levnou elektřinou zajišťuje společnost Resorbent s.r.o., díky které budete mít prostor pro váš materiál či stroje.
Výroba desek z oceli a hliníku pro automobilový průmysl
Výroba desek z oceli a hliníku pro automobilový průmysl, výroba polotovarů z oceli na zakázku od firmy Haba s.r.o. v Sudoměřicích u Hodonína.
Brýle a kontaktní čočky Ústí nad Labem
Nevidíte na dálku či na blízko? Sháníte slušivé brýle nebo vhodné kontaktní čočky? V Oční optice Šárka Krůtková v ústí nad Labem Vám odborně poradí a pomohou s výběrem.
Výkup druhotných surovin České Budějovice, ulice J. Plachty
Výkup druhotných surovin nabízí za příznivé ceny firma Petr Novák s.r.o., kterou naleznete u ulici J. Plachty v Českých Budějovicích.
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Opravy dvojkolí Děčín
Opravna společnost RYKO, a.s. z Děčína nabízí služby opravy a revize dvojkolí podle platných předpisů včetně vyhotovení podrobné elektronické dokumentace.
Specialista na vchodové a interiérové dveře, výroba dveří
Výrobce a prodejce vchodových a interiérových dveří, jednokřídlé, dvoukřídlé provedení, posuvné dveře a další můžete mít od firmy TRONET, spol.s r.o., z Dačic.
Domovní i průmyslové klimatizace - prodej a profesionální montáž společně se servisem
Klimatizace do bytů, rodinných domů i do průmyslových prostorů Vám dodá a profesionálně namontuje spolehlivá firma Finiš Ostrava - Klimatizace s.r.o. z Ostravy, která má bohaté zkušenosti.
Odvoz fekálií a odpadních vod ze zaplavených žump, sklepů a jam
Čerpaní, odvoz a likvidace fekálií, odpadních vod a kalů ze septiků, žump, jímek, zatopených sklepů, výkopů a jam realizuje Ladislav Šebánek v Praze 9 a okolí.
Zdravotnické ochranné pomůcky, límce, zástěry, nákrčníky proti RTG záření
Pomůcky proti rentgenovému záření, zdravotnické ochranné pomůcky pro personál a pacienty, límce, zástěry, kabáty, sukně, nákrčníky dodává společnost Oniko-Europe, s.r.o.
Odstředivé ventilátory - vysoká výkonnost, nízká hlučnost a snadná instalace
Brněnská firma ebm-papst CZ s.r.o. poskytuje širokou škálu výkonných ventilátorů mezi něž patří i radiální nebo-li odstředivé ventilátory s nízkou hlučností, vysokou výkonností a snadnou instalací.
Vertikální žaluzie - praktické a elegantní žaluzie pro Váš domov nebo kancelář
Společnost BOHEMIO CZ s.r.o. se specializuje nejen na výrobu a prodej kvalitních oken a dveří, ale také na okenní doplňky jako jsou vertikální žaluzie, které nabízí v mnoha barevných variantách.
Taneční obuv Praha – výběr pro dívky, dámy, chlapce i pány
Milujete tanec? Ať se mu již profesionálně nebo ho máte jako hobby, jistě oceníte široký výběr taneční obuvi určené pro dívky, dámy, chlapce i pány, který nabízí firma Heller s.r.o. z Prahy.
Eshop prodej kvalitního ručního nářadí Gola za příznivé ceny
Ruční nářadí Gola je přímo určeno pro průmyslovou aplikaci i do kutilských dílen - GOLA nářadí, s.r.o. Cerhenice, Kolín
Pohřební služba Příbram
Pohřební služba Roman Vítek z Příbrami nabízí pomoc s organizací pohřbu a vyřízením veškerých náležitostí v těžkých životních chvílích po odchodu drahého člověka.
Bezpečnostní služby – profesionální ochrana majetku a osob
O otázce zajištění bezpečnosti žádejte pouze profesionální ochranu majetku a osob, kterou po celém území České republiky zajistí agentura Safe point s.r.o. z Plzně.
Výměna elementů bez demontáže to je čepová spojka Revolex
Jsme uznávaní výrobci spojek pro moderní motory. Vyrábíme spojky té nejlepší kvality pro těžké strojírenství a energetiku - KTR CR, spol. s r.o. Jevíčko, Svitavy
Ekologická likvidace autovraků - bezplatná likvidace starých vozidel
Firma Metalšrot Tlumačov provádí ekologické likvidace autovraků. V rámci Olomouckého kraje má několik středisek - Olomouc, Prostějov, Hranice, Šumperk. Likvidace starých vozidel je bezplatná.
Bezpečnostní agentura Ivana Píclová Plzeň
O ochranu vašeho majetku, ostrahu bytů, domů a firemních nebo rozsáhlých průmyslových objektů se postará non-stop soukromá bezpečnostní agentura SBA Ivana Píclová z Plzně.
Lehká a zároveň kvalitní švédská plechová střešní krytina
Zabýváme se prodejem klasických skládaných taškových krytin, švédské plechové střešní krytiny jsou velmi lehké a kvalitní - LEGOS s.r.o. Kolín
Zakázková výroba krbů Praha - západ
Společnost PRVNÍ KAMENIA CZ, s.r.o. se zabývá výrobou krbů a zpracováním přírodního a umělého kamene. Nabízíme např: - zakázkovou výrobu krbů a krbových dílců - výrobu kuchyňských pracovních desek - výrobu koupelen včetně návrhu a realizace - zakázkovou výrobu schodišť z umělého i přírodního kamene - výrobu okenních parapetů. Dále ...
Dermatologie, ordinace kožního lékaře, léčba lupénky, alergií, infekcí
Ordinace kožního lékaře, dermatologie Plzeň, MUDr. Jiří Voltr. Provozujeme plazmatickou terapii pro vyhlazení vrásek, léčbu kožních onemocnění, lupénky, alergií, infekcí, dermatovenerologii.
Rozváděče nízkého napětí NN pro výrobu a distribuci elektrické energie
Rozváděče nízkého napětí pro výrobu a distribuci elektrické energie v jaderných,vodních i solárních elektrárnách Vám zajistí společnost Elektro Kroměříž a.s., konstruktér i výrobce.