Aktuální microsite

Venkovní trvalá a ekologická  WPC dlažba
Dodáváme velmi kvalitní, trvanlivé a ekologické venkovní podlahy, WPC dlažba vám vykouzlí dokonalé zahradní zázemí - WIGO spol. s r.o. Pardubice
Obchodní akademie Staňkov
Nevíte kam na střední školu? Obchodní akademie Staňkov nabízí denní i dílkové studium zakončené maturitní zkouškou pod vedením zkušených pedagogů v moderním prostředí.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Ubytování Český Krumlov
Chystáte se navštívit Český Krumlov a hledáte ubytování? Penzion U Marušky nabízí útulné podkrovní pokoje a přízemní apartmán k pronájmu včetně snídaně podávané na terase s výhledem.
Zemědělské práce Domažlice
Náplní Zemědělského obchodního družstva Mrákov nacházejícího se nedaleko Domažlic jsou zemědělské práce v rostlinné, živočišné i přidružené výrobě.
Tisková řešení pro středně velké firmy - optimální řešení tisku a poprodejní servis
Brněnská firma SPIN SERVIS s.r.o. poskytuje optimální tisková řešení pro střední firmy. Tiskárny do firem od 10 do 50 počítačů za nízké náklady a s poprodejním servisem.
Antikorozní sprej Nanoprotech Home e-shop - ochrana a promazání domácí i zahradní techniky
Pro maximální ochranu a promazání domácí nebo zahradní techniky a zařízení použijte antikorozní sprej Nanoprotech Home, který zakoupíte v e-shopu firmy PRONAR s.r.o. v Olomouci.
Kurzy anglického jazyka pro firmy - rychlá a efektivní výuka anglického jazyka
Brněnská Jazyková škola LITE Brno poskytuje výukové kurzy anglického jazyka, které jsou speciálně zaměřené pro firmy. Naučte se anglicky rychle, bez učebnic a složité gramatiky.
Průmyslové armatury prodej Praha - přírubové, regulační, závitové a odvzdušňovací armatury
Prodej průmyslových armatur – uzavíracích, regulačních, pojistných, odvzdušňovacích od firmy Thermoquell v Praze.
Thermoquell CZ s.r.o. Průmyslové armatury Praha
Originální tonery jsou zárukou kvalitního tisku - prodej originálních tonerů HP
Společnost RK-MPTIES prodává originální tonery HP v lokalitě Praha, Středočeský kraj. Při použití originálních tonerů HP nebudete muset řešit žádné reklamace a máte záruku kvalitního tisku.
Přírodní kámen v interiéru, v kuchyni, v koupelně - vzorkovna výrobků z kamene, poradenství, realizace
Firma LEVEL 02 má vzorkovnu výrobků z kamene v Uherském Hradišti, můžete se inspirovat jak použít přírodní kámen v interiéru domu, v kuchyni i koupelně. Poskytneme Vám poradenství, zařídíme realizace.
Sušárny, čističky obilí, sila, pásové dopravníky, redlery - RIELA Karl-Heinz
Společnost OBILNÍ TECHNIKA z regionu Zlínský kraj v rámci zastoupení firmy RIELA Karl-Heinz dodává sušárny, čističky obilí, sila pro skladování pelet i pásové dopravníky, elevátory a redlery.
Chytré, parkové lavičky Eblocq - se zásuvkou na dobíjení elektrokol, s USB zásuvkou
Firma mmcité 1 z regionu Zlínský kraj vyrábí chytré parkové lavičky Eblocq. Jde o sedací prvek s rozšířenou funkcí - obsahuje uzamykatelné boxy vybavené zásuvkou na dobíjení elektrokol i USB zásuvkou.
Vodoinstalatérské a topenářské práce okres Kolín, montáž ústředního vytápění a rozvodů vody
Profesionální vodoinstalatérské a topenářské práce včetně montáží ústředního topení i rozvodu vody Vám zajistí společnost Jiří Vepřek - instalatérské práce z Nové Vsi I okres Kolín.
Rychloopravna aut Mladá Boleslav - opravy do 24 hodin
Je pro Vás automobil nutností a nemůžete si dovolit čekat dlouho na jeho opravu? Využijte služeb rychloopravny aut do 24 hodin s autoklempírnou AUTOLAK KRČMÁŘ s.r.o. z Mladé Boleslavy.
Prodej přísady do olejů a maziv METANOVA C3. Pro průmysl, strojírenství
Prodej přísady do olejů a maziv METANOVA C3 od firmy METANOVA CZ pro průmysl, strojírenství. Snižuje spotřebu oleje, sníží poruchovosti, minimalizuje prostoje.
METANOVA
Výběr kvalitního lyžařského vybavení a servis pro všechny v Třebíči nebo na e-shopu
Lyžařská sezóna je v plném proudu a v naší kamenné prodejně, či na našem e-shopu naleznete kompletní výběr kvalitního lyžařského vybavení či jeho servisu. Vybavte se s námi na hory již dnes.
Správa domovního a bytového fondu Praha – komplexní služby
Služby komplexní správy domovního a bytového fondu nabízí společnost ANESO s.r.o. z Prahy, která má v tomto oboru mnohaleté zkušenosti.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Servis robotů – modernizace i rozsáhlé opravy všech typů robotů
Modernizaci, rozsáhlou opravu, servis a údržbu všech typů průmyslových robotů nezávisle na dodavateli zajistí špičkoví odborníci ze společnosti BLUMENBECKER Prag s.r.o.
Pomaturitní, intenzivní jazykové studium Praha – kvalitní lektoři a garance posunu úrovně
Zvýšení znalosti jazyka, mezinárodní jazykové zkoušky a mnoho dalších benefitů nabízí pomaturitní, intenzivní jazykové studium v Praze se společností BOHEMIA INSTITUT s.r.o.
Rychlé a spolehlivé zpracování mezd Kladno - bezchybnost a diskrétnost zaručena
Hledáte někoho, kdo rychle, spolehlivě a bezchybně zpracuje mzdové podklady a mzdy pro vaše zaměstnance? Obrátit se můžete s důvěrou na kancelář daňové poradkyně Ing. Vladimíra Rippelové.
Ing. Vladimíra Rippelová Daňový poradce Kladno
Měřící transformátory proudu prodej Praha – rychlé dodání za rozumnou cenu
Pokud hledáte prodejce měřících transformátorů proudu s rychlým termínem dodání a za rozumnou cenu, obraťte se s důvěrou na společnost KRALgroup se sídlem v Praze.
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
Rehabilitace pro dospělé s poruchou řečových funkcí Praha - Mezigenerační centrum Julie
Mezigenerační centrum JULIE v Praze a tým specialistů se zaměřuje na rehabilitace pro dospělé s poruchou řeči po cévních příhodách nebo po úrazech mozku.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Kvalitní ochranné fólie na skla vydrží i v zimě
Provádíme lepení fólií na skla, které vydrží i náročné mrazivé podmínky. Účinné řešení proti přehřátí interiéru automobilu - Autoskla Kudrna-Car Kutná Hora, Nymburk, Benešov.
Karlovarské oplatky
Karlovarské oplatky od společnosti, jejich lahodná vůně a neopakovatelná chuť, patří k návštěvě Karlových Varů stejně neodmyslitelně, jako ostatní chlouby tohoto města.
Ochrana proti odcizení vozu - pískování VIN na okna, Praha
Pískování VIN na okna automobilů provádí společnost AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. Praha - smluvní partner systému CEBIA.
AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. Praha 10 - Hostivař