Aktuální microsite

Vědecký výzkum fyziky plazmatu a jeho aplikací Praha - komplexní přístup
Hlavní náplní Ústavu fyziky plazmatu AV ČR, v.v.i. je vědecký výzkum fyziky plazmatu a jeho aplikací.
Repliky dveří, Praha - renovace interiérových i vchodových bran
Vytváříme repliky interiérových i vchodových dveří, které byste nerozpoznali od originálu.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Lakování výrobků z hliníku, pozinku, plastu a laminátu Mladá Boleslav – dlouhotrvající efekt
Použití kvalitních materiálů a dodržení předepsané technologie pro dlouhotrvající efekt při lakování výrobků z hliníku, pozinku, plastu a laminátu garantuje AUTOLAK KRČMÁŘ s.r.o. z Mladé Boleslavy.
Výspravy a opravy výtluků na pozemní komunikaci, silnici tryskovou metodou
SILNICE.CZ s. r. o. je česká stavební firma, působící převažně v Opavě, Ostravě a okolí. Zaměřujeme se na výspravy výtluků na pozemních komunikacích tryskovou metodou za pomocí turbomechanismu.
Kruhové konektory pro vojenské a náročné aplikace ITT Canon-dodávka
Společnost Ray Service z okresu Uherské Hradiště představuje část svého sortimentu - kruhové konektory pro vojenské a náročné aplikace ITT Canon.
Nové pneumatiky, přezouvání vozů, výměna kol, pneu služby
Firma CZECH STYLE poskytne na provozovně ve Zlíně kompletní pneu služby - přezouvání vozů, výměna kol, oprava defektů i prodej nových pneumatik.
Bezúdržbová autobaterie GALAXY EFB, pro vozidla se systémem Start-Stop
Společnost TRANSA spol.s.r.o. se zabývá nákupem a prodejem náhradních dílů a příslušenství na veškeré nákladní a osobní automobily. Firma TRANSA je výhradním prodejcem autobaterii od firmy Autopart.
TRANSA spol. s r. o. Autodoplňky a náhradní díly Opava
Speciální BIG-BAGy pro přepravu nebezpečného nákladu s UN registrací
Přepravu nebezpečného nákladu třídy II + III/Y, případně Z, Vám spolehlivě umožní speciální BIG-BAGy od společnosti Bohemia Bag, s.r.o.
Aktualizovaný eshop napěchovaný hračkami - pronájem, přeposílání objednávek, dropshipping
Využijte možnost pronajmout si aktualizovaný eshop s hračkami u firmy KAMARO hračky. Pokud začínáte s podnikáním na internetu, usnadníte si start. Je možné přeposílání objednávek i dropshipping.
Tvarové výkovky pro práci za tepla i studena – výroba pro nejnáročnější odběratele
Pokud hledáte polotovary pro díly a nástroje k výrobě zápustek, kontaktujte DEVIMEX s.r.o. z Ostravy zabývající se výrobou tvarových výkovků pro práci za tepla i studena pro nejnáročnější odběratele.
Termická gastro technika eshop – široký výběr profesionálního vybavení
Podnikáte v oblasti gastronomických služeb a potřebujete špičkovou termickou gastro techniku? Široký výběr naleznete v eshopu společnosti GASTROART CZ spol. s.r.o. z Prahy.
Kontrola výrobků pomocí Vision sensor Checker
Strojové vidění - systémy strojového vidění Cognex - APPLIC spol. s r.o. Liberec
Ubytování Plzeň – relaxační, rodinné a wellness pobyty také jako dárkové poukazy
Chcete zažít víkend plný odpočinu a relaxace? V útulném Hotelu Panorama**** v Plzni s moderním wellness si můžete užít jak romantický víkend ve dvou, tak rodinný pobyt s ubytováním.
Město Kdyně
Město Kdyně se nachází nedaleko Domažlic v krásné přírodě s množstvím památek, díky kterým je zajímavým turistickým místem.
Stavby včetně zpracování projektové dokumentace Plzeňský, Karlovarský, Středočeský kraj
Hledáte stavební firmu v Plzeňském, karlovarském a Středočeském kraji, která zajišťuje stavby včetně vypracování projektové dokumentace? Společnost Florian servis s.r.o. je pro Vás ta správná volba.
Kompletační a montážní práce pro průmysl, balicí činnost, kontrola výrobků
Kompletační a montážní práce pro automobilový i ostatní průmysl, kompletaci batohů, zdravotních pomůcek, balicí činnost realizuje SENZA družstvo, chráněná dílna.
Přijďte degustovat do našeho vinného sklípku nebo nakupte v našem e-shopu
Navštivte naše vinařství Líbal v Horních Dunajovicích, s rodinnou tradicí předávanou již tři generace a nechte se při degustaci unést kořenitou chutí naší Pálavy 2016, výběr z Hroznů.
Pily, křovinořezy a foukače Husqvarna –zahradní technika, která Vám zpříjemní a usnadní práci
Společnost ALDA Opava, je autorizovaným prodejcem značky Husqvarna. Firma se zabývá zahradní, lesní a komunální technikou a představuje kvalitní pily, křovinořezy, foukače a specializovaný servis.
Tlakové snímače
Spolehlivé tlakové snímače k měření a vyhodnocování tlaku s garancí dlouhé životnosti vyrábí pro různé typy provozů společnost Trafag, spol. s r.o. se sídlem v Tachově.
Specialisté na výškové práce Ústí nad Labem – opravy a demolice ve výškách, pronájem plošin
Veškeré výškové práce od čištění okapů, opravy fasád nebo kácení stromů či pronájem profesionálních přívěsných a nůžkových plošin pro Vás zajistí nejen v Litoměřicích a okolí firma Luboš Štorkán.
Lampy – snadná a rychlá montáž do rozvodových skříní
Ideální světelné podmínky pro všechny typy rozvodových skříní zajistí klasické i LED lampy se snadnou a rychlou montáží od společnosti STEGO Czech s.r.o.
Tesařské práce - opravy, rekonstrukce krovů, montáž krovů na novostavbách
Firma KD Služby provádí veškeré tesařské práce na střechách všech typů. Provádí montáž krovů na novostavbách i tesařské opravy, rekonstrukce krovů. Působí převážně v regionu Zlín, Zlínský kraj.
STK Plzeň rezervace online
Chystáte se objednat Váš vůz na kontrolu emisí? V STK Nepomucká s.r.o. v Plzni si váží času svých klientů a nabízí pohodlnou online rezervaci pro přesný termín podle Vašich možností bez čekání.
Díly z technické keramiky pro textilní a strojírenský průmysl
Dodáváme díly z technické keramiky od renomovaného německého výrobce pro použití nejen ve strojírenství - KOPTA, s.r.o. Hradec Králové
KOPTA, s.r.o. Automatizace Hradec Králové
Sportovní, výstavní, skladové, výrobní haly - stavba a rekonstrukce
Stavební společnost Ruchstav Building a.s. je vám k dispozici při realizaci sportovních, výstavních, skladových a výrobních hal. Zabývá se výstavbou a rekonstrukcí hal všeho druhu.