Aktuální microsite

Speciální technika pro nadrozměrnou, těžkotonážní přepravu
Společnost S.I.T.S. Zlín je vybavena pro nadrozměrnou, těžkotonážní přepravu. K dispozici je speciální technika - teleskopický JUMBO návěs i kolové prohlubně. Firma působí v ČR i zemích EU.
Kotevní technika - mechanické a chemické kotvy
Nabízíme spolehlivý prodej osvědčené kotevní techniky, nakupujte kotevní materiál za rozumnou cenu - Kotevní materiál firma Šrouby Klocová Kolín
Ivana Košátková - Šrouby Klocová Spojovací materiál Kolín
Sanace území a objektů obsahujících azbest a sanace ekologických zátěží
Společnosti SUEZ Využití zdrojů a.s. nabízí sanace území a objektů obsahujících azbest a sanace ekologických zátěží pro veřejný i soukromí sektor od vyřízení legislativních kroků po odstranění odpadu.
Domovní a kontejnerové čistírny odpadních vod Topas
Zajišťujeme výrobu, výzkum, projekci, dodávky a servis ČOV čistíren odpadních vod, domovní, obecní a průmyslové čistírny odpadních vod TopolWater biologické čistírny odpadních vod Čáslav, Kutná Hora
Speciální zásahová, hasičská, záchranářská obuv-velkoobchod
Speciální zásahová obuv - hasičská a záchranářská je na prodej ve velkobchodu obuvi Gruna s.r.o. Uherské Hradiště.
Vyklízení bytů po úmrtí, po nepřizpůsobivých občanech Praha
Vlastníte v Praze nemovitost, která je zanesena nepořádkem po nepřizpůsobivých občanech nebo původní majitel zemřel? Profesionálové z firmy Úklidy Jimi - Jiří Mík a se postarají o vyklizení a úklid.
Stavební výtahy, shozy, lešenářské vrátky GEDA, výhradní distributor, Praha
Stavební výtahy šikmé či svislé, shozy sutě, lešenářské vrátky GEDA prodává, pronajímá a servisuje výhradní distributor společnost ASTA, spol. s r.o., Praha.
Výroba nerezových nádob, nádrže, tanky a vinifikátory
Moderní nerezové nádoby pro výrobu a uskladnění vín vyrábí společnost UNICOM servis, spol. s r.o. v Hodoníně. Dodává kvalitní nádrže, tanky, pneumatické lisy i vinifikátory.
Eshop pomůcky pro venčení psa - obojky, vodítka, postroje, kšíry pro psy
Vybírejte v eshopu firmy TOUTOU Kroměříž pomůcky pro venčení psa, obojky, vodítka, postroje, kšíry pro psy a další chovatelské potřeby. Myslete na bezpečnost při procházkách s pejskem.
Lisované pletivo pro průmysl i na zahrady - výroba, prodej
Pokud se chystáte na stavbu plotu nebo hledáte pletivo vhodné jako třídič sypkých materiálů, pak zvolte lisované pletivo, které vyrábí firma SITAP s.r.o. se sídlem nedaleko Přerova.
Kompletní zajištění služeb pro zdvihací zařízení a výtahové šachty
Spolehlivý partner pro zajištění kompletních služeb včetně projekce, dodávky a servisu vyhrazených zdvihacích zařízení a výtahových šachet je společnost Elvýz s.r.o.
Prodej a servis zahradní techniky Vrchlabí
Zajišťujeme prodej a servis zahradní techniky - pořiďte si nejlepšího pomocníka na vaši zahradu - Hrubý Martin Vrchlabí, Trutnov.
Hrubý Martin Železářství Vrchlabí
Servis osobních vozidel všech značek- profesionálně, rychle a se zárukou
Společnost TQM - holding s.r.o. je moderní dopravní a logistická firma z Opavy, která provozuje Bosch Car servis, ve kterém Vám nabízí servis osobních vozidel a to rychle, profesionálně včetně záruky.
Půjčovna nářadí a stavební techniky včetně dopravy - elektrocentrály, vibrační desky, pily i kladiva
K práci na stavbě je často potřeba speciální technika, proto se obraťte na firmu Kontejnery Müller s.r.o. v Olomouci, která vám zajistí zapůjčení potřebného nářadí a stavební techniky včetně dopravy.
MPS (Managed Print Services) tisková řešení pro firmy - tiskárny Xerox
Brněnská firma SPIN SERVIS s.r.o. poskytuje tisková řešení pro malé, střední i velké firmy. Prodejce a servisní partner tiskáren Xerox pro Českou republiku.
Dědická daň, darovací daň a daň z převodu nemovitostí Praha - poradenství od odborníků
Jste účastníky dědického řízení nebo prodáváte dům? Jistě oceníte služby společnosti D&D International s.r.o. z Prahy, která za Vás vyřeší otázky dědické i darovací daně a daně z převodu nemovitostí.
D&D International, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha 9
Trans-Region-Stav - kompletní realizace staveb pro průmysl a vodohospodářství
Kompletní realizací staveb převážně pro oblast průmyslu, dopravy a vodohospodářství se zabývá tým kvalifikovaných odborníků ze společnosti Trans-region-stav s.r.o. z Chomutova.
Magnetické výrobky – od reklamních až po praktické
Magnetické výrobky nejrůznějšího užití od reklamních pohlednic až po praktické štítky například do skladů nabízí společnost ELIDIS s.r.o. se sídlem nedaleko Prahy.
Mostové jeřáby Jílové u Prahy – výroba, servis, rekonstrukce
První jílovská závod Kovo – jeřáby se sídlem v Jílové u Prahy nabízí výrobu vysoce kvalitních a spolehlivých mostových jeřábů, dále jejich servis, rekonstrukci a modernizaci.
Reklamní poutače a stojany Praha – od grafického návrhu po realizaci
Reklamní poutače a stojany, které zaujmou zákazníky svou grafikou, sdělením i kvalitou odolávají rozmarům počasí, Vám od návrhu po samotnou realizaci nabízí firma Tomos Praha a.s.
Tomos Praha a.s. tiskárna a knihárna se 70letou tradicí
Ochrana rostlin – herbicidy a fungicidy s jistým účinkem
Účinné herbicidy a fungicidy k ochraně napadených porostů a rostlin s jistým a dlouhodobým účinkem nabízí společnost VP AGRO, spol. s r.o. z Prahy.
Elektrické lanové navijáky, kladkostroje na klíč - výroba, repase, oprava
Elektrické lanové navijáky a kladkostroje vyrábí dle požadavků zákazníků na klíč společnost Bazala Zdvihací Zařízení s.r.o., která zároveň zajišťuje jejich repase a opravu.
Kvalitní zpracování i účtování mezd od profesionální mzdové a personální agentury
Pokud potřebujete pomoci s účtováním a zpracováním mezd pro své zaměstnance, můžete se obrátit na mzdovou a personální agenturu TRue account s.r.o v Havířově, která má zkušené a důvěrné účetní.
TRue account s.r.o. účetní firma Havířov
Turistická lokalita Ladův kraj, památník Josefa Lady - Obec Hrusice
Obec Hrusice leží ve Středočeském kraji v turistické lokalitě Ladův kraj s Památníkem Josefa Lady s jeho obrazy a ilustracemi, cyklotrasy, přírodní a historické památky.
Soukromá veterinární klinika, prevence a léčba malých zvířat, skotu i koní
Léčba malých zvířat, skotu a koní, preventivní péče o zvířata, vakcinace, vyšetření, chirurgické zákroky, reprodukce a jiné služby poskytuje soukromá veterinární klinika - MVDr. Věra Samohýlová.