Aktuální microsite

Obec Kamenný Újezd na Rokycansku, vesnice s bohatou tradicí, kulturním i sportovním životem
Malá vesnička v Plzeňském kraji s tradičními velikonočními trhy, úspěšným divadelním spolkem a spolkem dobrovolných hasičů, taková je obec Kamenný Újezd na Rokycansku.
Software pro statiku – pokročilé inženýrské výpočty
Společnost SCIA CZ, s.r.o. sídlící v Praze se zabývá vývojem softwarových programů SCIA Engineer a SCIA Concrete Section, které jsou určeny pro inženýrské výpočty statiky ve stavebnictví.
Kvalitní plastová terasa z rýhované desky Traplast má dlouhou životnost
Zabýváme se recyklací plastových odpadů, jsme přední výrobce kvalitních výrobků z recyklovaného plastu Traplast, výroba kvalitních plastových teras - Transform, a.s. Lázně Bohdaneč, Pardubice
Montáž technologických zařízení, dodávky potrubních dílů
Realizace montáží investičních celků podle zadání zákazníka, dále zajišťujeme i další služby jako jsou nátěry, izolace, NDT apod. - AXIS a.s. Hradec Králové
Výkup papírového odpadu nově na všech provozovnách
Výkup papíru, výkup papírového odpadu - Jarý s.r.o. kovošrot Hradec Králové, Pardubice, výhodný výkup papíru pro Vás za dobré ceny
Výroba lisovaného, žebérkového pletiva  v různých variantách na zakázku
Společnost SITAP je výrobce pletiva z regionu Přerov. Výroba lisovaného, žebérkového pletiva probíhá s využitím nejmodernější výrobní technologie.
STK Klatovy
Jezděte bez pokud a bezpečně, dodržujte termíny pro STK Vašeho vozu. Pokud jste z Klatov a okolí, pak navštivte se svým vozem firmu RAMALE s.r.o. - stanice technické kontroly.
Kamenictví Karlovy Vary
Opracování přírodního kamene pro interiérové a exteriérové využití nabízí Kamenictví Tvrdý s.r.o. sídlící nedaleko Karlových Varů. Nabízíme schody, pracovní desky, římsy, obklady, hrobky a další.
Podlahy Plzeň
Firma Jiří Piňos se sídlem v Plzni nabízí kvalitní provedení litých průmyslových podlah především do garáží, skladů, hal a dalších průmyslových objektů.
Jiří Piňos
Odtahová služba Praha-západ – kdykoliv a odkudkoliv
Znáte ty nepříjemné situace, kdy je Váš vůz nepojízdný z důvodu nehody či poruchy a sháníte odtahovou službu? Pokud jste na Praze západ a v okolí, pak se obraťte na Autoservis Jaroslava Kratochvíla.
Cisternová přeprava nebezpečných nebo toxických kapalin a chemikálií - cisterny ADR
Firma Stratmann s.r.o. se zabývá vnitrostátní i mezinárodní cisternovou přepravou s cisternami ADR, které jsou vhodné k přepravě nebezpečných látek, kapalin, chemikálií a toxických kapalin.
Profesionální klempířské práce - opravy poškozených vozidel a nános ochranného laku na Váš vůz
Firma Autoservis Petr Štross z Břeclavi poskytuje služby nejen v oblasti odtahování vozidel, ale také profesionální klempířské práce poškozených a nabouraných vozidel.
Hotel, ubytování v Českém ráji s wellness, dětským hřištěm, půjčovnou kol a školicí místností
Příjemné ubytování v samotném centru Českého ráje s využitím hotelového wellness, bazénu a kvalitní českou kuchyní Vám poskytne Hotel Filip Barbora Filipová z obce Brada-Rybníček u Jičína.
Dekorativní kosmetika SCHWAN, tužky na obočí, pera, lesky na rty, výroba a distribuce
Kouzelný pohled, smyslné rty a perfektní make-up, který vydrží celý den, to vše Vám zajistí inovativní kosmetické produkty od společnosti Schwan Cosmetics CR, s.r.o. z Českého Krumlova.
Průmyslová hnojiva, míchání, prodej, dovoz kapalného dusíkatého hnojiva
Průmyslová hnojiva, míchání, prodej, dovoz kapalného dusíkatého hnojiva DAM cisternou, laboratorní služby, poradenství zajišťuje AGRO CS, a.s., divize Agroslužby.
Měřicí technika ionizujícího záření pro nemocnice a vědecká pracoviště
Měřicí technika a monitorovací systémy ionizujícího záření a radionuklidů pro nemocnice, oddělení nukleární medicíny, vodohospodářství vyrábí, dodává a servisuje EMPOS, spol. s r.o.
Instalatérské práce Karlovy Vary
Potřebujete udělat rozvody vody, topení, plynu a kanalizace nebo vyměnit baterii či spravit kapající kohoutek? Instalatérské práce pro oblast Karlovy Vary a okolí zajistí firma Petr Merha.
Měřicí systémy a zesilovače pro průmysl Praha – od snímání po vyhodnocení
Společnost HBP měřicí technika s.r.o. se sídlem v Praze nabízí široký sortiment měřících systémů a zesilovačů pro průmyslové použití od renomovaného zahraničního výrobce.
HBP měřicí technika s.r.o. Snímače, senzory a tenzometry Praha
Nástavby a kontejnery na nákladní vozy
Využíváte ke svému podnikání nákladní vozy a potřebujete pro jejich provoz speciální nástavby a kontejnery, jejich výrobu nabízí společnost s tradicí, KOVO - HOLUB Nepomuk s.r.o.
Jídelna s rozvozem obědů
Potřebujete zajistit chutné a cenově dostupné stravování v Plzni a okolí? Pak se spolehněte na firmu Josef Vanický, provozovatele jídelny s rozvozem obědů.
Zabezpečení objektů - REXhome Praha – smart home řešení pro Vaše pohodlí
Společnost 1. REX SERVICES, a.s. se sídlem nedaleko Prahy nabízí zákazníkům REXhome systém, převratnou novinku v zabezpečení Vašeho domu či jiného objektu kombinující několik funkcí pro Vaše pohodlí.
Čištění a kontrola komínů Praha – povinně jedenkrát ročně
Víte, že majitelé aktivních komínů mají ze zákona povinnost zajistit jejich kontrolu? Firma Josef Bělina z Prahy nabízí odborné čištění a kontrolu komínů jednorázově nebo v pravidelných intervalech.
Rekonstrukce mostů a propustků, mostní stavby, umělé stavby a dráhy
Provádíme stavební práce v oboru železničních, dopravních a pozemních staveb.
Rekonstrukce železničních vleček Hradec Králové, Pardubice, Náchod
Hlavním oborem naší činnosti jsou již od doby našeho vzniku železniční stavby a s tím související stavební práce.
Prodej průmyslového a kovového nábytku do dílen a kanceláří Praha
Společnost Enprag s.r.o nabízí prodej průmyslového a kovového nábytku do dílen a kanceláří. Na českém trhu působíme od roku 1995.