Aktuální microsite

Výroba etiket Praha – široké možnosti materiálů a barev
Etikety neodmyslitelně patří k prodeji jakéhokoliv zboží. Téměř neomezený sortiment etiket všech druhů a velikostí nabízí společnost TECOM paper s.r.o. se sídlem v Praze.
Plně automatické likvidační stanice odpadních vod Praha – projekty, výstavba, servis
Návrhy, vyprojektování a stavby plně automatických likvidačních stanic odpadních vod nabízí spolehlivá společnost W.P.E. a.s. se sídlem v Praze.
W.P.E. a.s. Water Purification Engineering
Realizace monolitických železobetonových konstrukcí, staveb i stropů
Ostravská společnost KAPPI CZ, s.r.o. se specializuje na realizaci monolitických železobetonových konstrukcí, staveb i stropů a své zakázky provádí také v okolí Prahy a Brna.
Kvalitní dřevěná okna - výborná tepelná izolace, snadná údržba a dlouhá životnost
Moderní design, snadná údržba a výborná tepelná izolace to jsou dřevěná okna od firmy TRONET s dlouhou životností. Působíme v Třebíči, Jihlavě a okolí.
Náhradní díly, oleje, maziva, autobaterie, pneumatiky - prodej
Autoservis v Paskově - Autodílna 409 nabízí prodej nových a použitých náhradních dílů u automobilů, olejů, maziv, autobaterií a pneumatik.
Úpravy automobilů pro zdravotně postižené Plzeň
Vyžaduje Váš automobil speciální úpravy? Společnost Meta Plzeň s.r.o. se věnuje úpravám automobilů pro zdravotně postižené nebo hendikepované řidiče i posádku.
Školení pracovníků z předpisů k zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Rakovník
Vzdělávací středisko pro dospělé Jan Šlegr – HORIZONT v Rakovníku pořádá školení pracovníků z předpisů k zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Reprezentační medaile zlacené, stříbrné nebo měděné s povrchovou úpravou
Zabýváme se výrobou medailí a plaket na zakázku s možností vlastního návrhu medaile, - v krabičce i bez krabičky, Kovovýroba - MIROSLAV VOTOČEK Jablonec nad Nisou
Rekonstrukce bytů Praha – kvalitně a bez starostí
Rekonstrukce bytů a interiérů podle Vašeho přání kvalitně, rychle a bez starostí nabízí prověřená společnost BB building sanace s.r.o. z Prahy.
Sběratelské potřeby Leuchtturm prodej Praha – ihned k odeslání
Máte doma zlaté či stříbrné mince bez obalů? Atraktivní alba, náhradní listy a kapsle stejně jako ostatní sběratelské potřeby Leuchtturm prodává společnost ANTIUM AURUM s.r.o. z Prahy.
Tisk materiálů Praha - půjčíme vám tiskárnu na neomezenou dobu
Přestože je stále více materiálů v elektronické formě, i dnes se neobejdeme bez tištěných materiálů.
Vnitřní dřevotřískové parapety Praha – krásný vzhled, dlouhá životnost a snadná údržba
Elegantní vnitřní dřevotřískové parapety v mnoha trendy odstínech pro dokonalé sladění s interiérem vnitřního prostoru nabízí a dodává společnost MYSTIC DISTRIBUTION s.r.o. se sídlem v Praze.
MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. Okenní parapety Helopal výroba
Exportní projekty financované bankou – nezávislé posouzení pro získání úvěru
Pro bezproblémové získání exportního úvěru na projekt realizovaný v zahraničí a financovaný bankou je třeba posouzení nezávislé třetí strany. Podporu hledejte u odborníků společnosti TÜV-SÜD Praha.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Montáž, servis nezávislého topení Webasto, Eberspächer - nezávislé vyhřívání interiéru vozidla
Autoservis Šimek Zlín se specializuje na instalace, montáž i servis nezávislého topení Webasto, Eberspächer. Díky nezávislému vyhřívání interiéru vozidla si můžete dopřát komfort v chladném období.
ČEZ Dobřichovice - kontaktní místo pro zákazníky, smluvní partner Skupiny ČEZ
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. z Let u Dobřichovic provozuje kontaktní místo pro Skupin ČEZ. Společnost je jejím smluvním partnerem již od roku 2005.
Paravánový systém CREATIV pro kancelářské a společenské prostory
Paravánový systém CREATIV pro rozdělení a oddělení kancelářských a společenských prostor, a tak vytvoření elegantního interiéru, vyrábí společnosti Tomáš KYSELA – ErgoOffice.
Ocelové konstrukce pozemních a inženýrských staveb, kontrola a servis
Ocelové konstrukce pozemních a inženýrských staveb, kontrola, údržba, posouzení technického stavu, návrh oprav, servis provádí společnost PH poradce servis s.r.o., Ostrava.
Vzduchotechnika a klimatizace, montáž a dodávka klimatizačních jednotek i čerpadel
Komplexní služby v oblasti vzduchotechniky Vám poskytne společnost TRINOM, spol. s.r.o. z Prahy. Zajistíme Vám spolehlivé projektové řešení včetně dodávky, montáže i servisu dodaného zařízení.
Obec Kamenný Újezd na Rokycansku, vesnice s bohatou tradicí, kulturním i sportovním životem
Malá vesnička v Plzeňském kraji s tradičními velikonočními trhy, úspěšným divadelním spolkem a spolkem dobrovolných hasičů, taková je obec Kamenný Újezd na Rokycansku.
Software pro statiku – pokročilé inženýrské výpočty
Společnost SCIA CZ, s.r.o. sídlící v Praze se zabývá vývojem softwarových programů SCIA Engineer a SCIA Concrete Section, které jsou určeny pro inženýrské výpočty statiky ve stavebnictví.
Kvalitní plastová terasa z rýhované desky Traplast má dlouhou životnost
Zabýváme se recyklací plastových odpadů, jsme přední výrobce kvalitních výrobků z recyklovaného plastu Traplast, výroba kvalitních plastových teras - Transform, a.s. Lázně Bohdaneč, Pardubice
Montáž technologických zařízení, dodávky potrubních dílů
Realizace montáží investičních celků podle zadání zákazníka, dále zajišťujeme i další služby jako jsou nátěry, izolace, NDT apod. - AXIS a.s. Hradec Králové
Výkup papírového odpadu nově na všech provozovnách
Výkup papíru, výkup papírového odpadu - Jarý s.r.o. kovošrot Hradec Králové, Pardubice, výhodný výkup papíru pro Vás za dobré ceny
Výroba lisovaného, žebérkového pletiva  v různých variantách na zakázku
Společnost SITAP je výrobce pletiva z regionu Přerov. Výroba lisovaného, žebérkového pletiva probíhá s využitím nejmodernější výrobní technologie.
STK Klatovy
Jezděte bez pokud a bezpečně, dodržujte termíny pro STK Vašeho vozu. Pokud jste z Klatov a okolí, pak navštivte se svým vozem firmu RAMALE s.r.o. - stanice technické kontroly.