Aktuální microsite

Výroba vstřikovacích forem a nástrojů, nástrojárna pro zakázkovou výrobu | Jičín
Výroba vstřikovacích forem a nástrojů je pro naší Nástrojárnu - FONAK Kbelnice, s.r.o. důležitou činností. Vyrábíme především pro zakázkovou a sériovou výrobu. Jsme firma sídlící nedaleko Jičína. Nástroje a formy vyrábíme dle přání zákazníka. Pomůžeme výrobek navrhnout, vyrobíme, dodáme a později můžeme i servírovat. Při konstrukci a ...
Pojištění léčby psů Plzeň
Máte obavy, že Váš zvířecí miláček onemocní a nebudete mít finanční prostředky na jeho léčbu? Pojistěte se před takovouto situací. Přes naší kliniku si můžete sjednat Pojištění veterinární léčby psa.
Měření spotřeby paliva EDM Eco - nový způsob měření spotřeby paliva
Měření novým způsobem za pomoci EDM Eco zajišťuje Mechanika Teplice, družstvo. S EDM Eco uvidíte okamžitou i průměrnou spotřebu, ujetou vzdálenost nebo možnou úsporu paliva.
Pohřební služba Bělá pod Bezdězem – zajistí pietní průběh smutečního obřadu
Profesionální služby v oblasti zajištění pohřbů od tisku smutečních oznámení a prodeje pohřebního zboží po výkop hrobu nebo zpopelnění nabízí Pohřební služba Charon - Roman Dubec, Bělá pod Bezdězem.
Pohřební a hřbitovní služby nonstop  Jablunkov – 24 hodin denně
Zastihla Vaši rodinu smutná událost v podobě úmrtí člena rodiny? Pohřební služba Jan Sadový Vám nabízí nonstop své služby od převozu zesnulého až po zajištění kompletních pohřebních služeb.
Bezpečnostní tabulky Kolín - značení technického vybavení požární ochrany
Prodej bezpečnostních tabulek, výroba bezpečnostního značení jakékoliv velikosti  do 7 pracovních dnů - Uhas Josef Korelus Kolín
Hasicí přístroje Kolín Poděbrady Nymburk Kutná Hora Čáslav Pečky
Prodej, servis, revize hasicích přístrojů a hydrantů, dále provádíme kompletní služby požární ochrany - Uhas Josef Korelus Kolín
Studium na vysoké škole – gastronomie, cestovní ruch, lázeňství
Ústav lázeňství, gastronomie a turismu zajišťuje výuku bakalářského studijního oboru Lázeňství a turismu v sídle Filozoficko-přírodovědecké fakulty Slezské univerzity v Opavě
Online výkup, likvidace prázdných tonerů, cartridge-realizujeme po celé ČR
Po celé ČR realizuje výkup i likvidace prázdných tonerů, cartridge firma RK-EMPTIES s provozovnou Hulín, nedaleko Kroměříže i Zlína. Výkup ONLINE přes jednoduchý systém.
Impulsní plazmové systémy a jejich možné využití praxi
Odborníci z Ústavu fyziky plazmatu AV ČR, v.v.i. z Prahy se zabývají výzkumem impulsních plazmových systémů a jejich možným přínosem pro praktické využití v medicíně a jiných oborech.
Reflexivní výstražné oděvy do pracovišť - vesty, bundy, trička, kalhoty
Společnost Ochranné pracovní pomůcky Stanislava Kopečka z Moravských Budějovic poskytuje výstražné oděvy s reflexivními prvky, které zajistí Vaši bezpečnost na pracovišti nebo silnici.
Nové výtahy i rekonstrukce výtahů včetně servisu
Společnost VÝTAHY SILESIA s.r.o. se zabývá montážemi, opravami a servisem výtahů v Opavě a okolí.
Zateplení a fasády pro rodinné, bytové i panelové domy od kvalitní stavební firmy
Společnost VESAS s.r.o. Vám zrealizuje zateplení Vašeho rodinného, či panelového domu a zefektivní tak úsporu Vašich výdajů za vytápění.
Kompletní dodávka dřevostavby, montáže dřevostaveb-pracujeme s kvalitními materiály
V oblasti montáže dřevostaveb je spolehlivým partnerem firma Machala UB s.r.o. Působí převážně v regionu Zlín, Zlínský kraj. Pro kompletní dodávky dřevostavby používáme pouze kvalitní materiály.
Kvalitní přípravky na mytí a čištění oken, skel či skleněných ploch pro domácí i profesionální použití
Nakupujte kvalitní čistící prostředky firmy CHEPORT, spol. s r.o. ze Zlína, která poskytuje kvalitní přípravky na mytí a čištění skel, oken a skleněných ploch.
Nový Ford Kuga Top Edition od 469.900,-  kompaktní SUV s prvotřídní výbavou za bezkonkurenční ceny
Mezi nové skladové vozy společnosti Auto Viki a.s. se sídlem ve Zlíně nyní patří i promyšlené a stylové SUV Ford Kuga Top Edition již od 469.900,- pro jistou a příjemnou jízdu.
Technické kontroly dovezených vozidel Plzeň
Dovezli jste si automobil z ciziny? Než vyjedete na silnice, budete potřebovat jeho technickou kontrolu. Pokud jste z Plzně a okolí, neváhejte navštívit STK Nepomucká s.r.o., kde tyto služby nabízejí.
Plastové desky Traplast Lázně Bohdaneč – výroba hladkých nebo dezénových desek
Výroba plastových desek, snadná a rychlá montáž bez mechanizace, plastové desky nepodléhají povětrnostním vlivům - Transform, a.s. Lázně Bohdaneč, Pardubice
Tlakové senzory
Širokou nabídku spolehlivých tlakových senzorů včetně produktů vyvinutých na míru podle specifických požadavků zákazníka nabízí společnost Trafag, spol. s r.o. se sídlem v Tachově.
Pohřební ústav Plzeň
Veškeré smuteční služby spojené se zařizováním pohřbu od tisku oznámení po květinovou výzdobu na hrob Vám v těžkých chvílích plných smutku nabízí pohřební ústav PIETA spol. s r. o. Plzeň.
Výroba nerezových nádrží - kvalitní technologie pro vinaře
Výrobou nerezových nádrží se zabývá společnost UNICOM servis, spol. s r.o. v Hodoníně. Dodává špičkové technologie pro vinaře. Uskladněte s námi víno kvalitně!
Výroba, eshop bezpečnostní tabulky, značky - smaltované tabule pro průmysl
Smaltovna Tupesy z regionu Zlínský kraj vyrábí bezpečnostní tabulky, značky pro průmysl. Výroba je zaměřena na smaltované tabule, které mají dlouhou životnost. Objednávejte na našem eshopu.
Čištění autoklimatizace-proplachy systémů za účelem dezinfekce
U firmy KLIMACAR Zlín si můžete nechat provést čištění autoklimatizace, provedeme proplach systému za účelem dezinfekce a odstranění usazenin.
Chemické čištění topení a otopných systémů, bojlerů, radiátorů
Chemické čištění, odstranění usazenin a nečistot z topení, otopných a chladících systémů, bojlerů, radiátorů či kotlů realizuje společnost Finex Technology s.r.o., Praha 8.