Aktuální microsite

Stropní a montážní podpěra pro bezpečnější montáž sádrokartonu jedním pracovníkem
Skvělého pomocníka v podobě podpěry pro montáž sádrokartonu, panelů, stropních latích a dalších zakoupíte u společnosti OKENTĚS, spol. s r.o. a to jak na vzorkových prodejnách, tak i jejich e-shopu.
Ortézy, protézy a protetické pomůcky na míru – zvýšení kvality života a návrat ke všedním aktivitám
Jesenická ortopedická ambulance se jako nestátní zdravotnické zařízení věnuje výrobě protéz, ortéz, ortopedické obuvi a a mnoha dalším pomůckám pro zvýšení kvality života při zdravotních potížích.
Jesenická ortopedie s.r.o.
Nové auto výměnou za staré - výhodný výkup ojetého vozu na protiúčet a mimořádná sleva
U společnosti ARAVER CZ, s.r.o. - Uherské Hradiště můžete pořídit nové auto výměnou za staré. Využijte výhodný výkup ojetého vozu a získejte navíc mimořádnou slevu.
Dárek při koupi pneumatik pro osobní automobily-prodej ve Zlíně
U společnosti CZECH STYLE Zlín zakoupíte za výhodné ceny pneumatiky, navíc získáte dárek při koupi pneumatik pro osobní automobily.
Oprava cest a silnic Praha – kvalitně a za přijatelnou cenu
Opravené cesty jsou vizitkou každého města, vesnice, nebo provozovatele areálu. Společnosti pana Bedřicha Málka z Prahy nabízí opravy silnic, cest a komunikací za přijatelnou cenu.
Asfaltování Málek Praha Oprava, řezání vozovek a chodníků
Ocelové, hliníkové desky a přířezy, frézované opracování polotovarů a plechů
Ocelové, hliníkové desky a přířezy, frézované opracování polotovarů a plechů od firmy Haba s.r.o. v Sudoměřicích u Hodonína - trhu s ocelí a hliníkem.
Rozvody elektřiny u novostaveb a dřevostaveb Nový Bydžov - Zajistíme veškeré revize i dokumentaci
Provádíme kompletní elektrikářské práce pro novostavby, dřevostavby i pro rekonstrukce domů - Miroslav Bárta - elektrikářské práce Nový Bydžov
Kurz daňové evidence Praha – srozumitelně a přehledně
Pronikněte do tajů a pravidel daňové evidence pomocí odborných kurzů, které pořádá společnost Doučíme Vás.cz s.r.o. v Praze.
Přípravky a minerály pro psy - doplňky stravy pro lepší imunitu a vitalitu Vašeho pejska za skvělé ceny
Na eshopu či prodejně firmy Canis Prosper s.r.o. seženete nejrůznější přípravky a minerály pro psy, které si vozíme sami přímo od výrobce z Německa, proto jsou za zajímavou cenu.
Žebérkové, drátěné pletivo na plot - výroba na zakázku, prodej
Pokud sháníte žebérkové, drátěné pletivo na plot nebo do plotových rámů, kontaktujte firmu SITAP, s.r.o., která vám pletivo vyrobí na zakázku.
Těsnění pro renovaci plastových oken a dveří - kvalitní zboží
Těsnění pro renovaci plastových oken a dveří zajišťuje společnost Okentěs s.r.o., která pro vás neustále připravuje cenové akce a slevy, díky kterým ušetříte a zakoupíte kvalitní zboží.
Fyzická ostraha objektů a osob se cvičenými služebními psy
Ochranu majetku a osob, hlídání a fyzická ostraha objektů firem, staveb, domů za použití vycvičených psů realizuje společnost CBS HILLBOR – Jiří Oščádal, okres Mladá Boleslav.
Prodej dostupných vozidel Volkswagen Okamžitě k dispozici
Přijďte si svůj vysněný vůz Volkswagen a přijďte si vybrat z naší nabídky Okamžitě k dispozici. Volkswagen bezesporu patří mezi nejžádanější a nejbezpečnější vozy
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Stavba venkovních krbů a kachlových kamen nejen ke grilování ale i k vytápění
Realizace venkovních i vnitřních krbů nejen ke grilování ale i k vytápění od specializovaného prodejce Pejchal Třebíč.
Autodomíchávač, čerpadlo betonu Pumpomix PUMI 25-4
Společnost HB beton s.r.o. z Jindřichova Hradce rozšiřuje svůj vozový park o autodomíchávač a čerpadlo betonu Pumpomix PUMI 25-4, díky kterému je možný pohodlný převoz betonových směsí.
HB beton, s.r.o.
Fakulta veřejných politik otevřela specializovaná pracoviště – výukový byt a výslechové středisko
Fakulta veřejných politik Slezské univerzity v Opavě otevřela nová specializovaná pracoviště - výukový byt a speciální výslechové středisko.
Kompletní revitalizace panelových, bytových a rodinných domů
Společnost TOMIreko s.r.o. se sídlem v Třebíči se zabývá kompletní revitalizací panelových, bytových a rodinných domů, včetně zajištění veškeré potřebné dokumentace.
Výroba reklamních pletených předmětů, čepic s firemním logem
Společnost PLETEX s.r.o. se zabývá výrobou pletených výrobků a čepic s logem Vaší firmy, pletených reklamních předmětů v originálním provedení a mnoha barevných kombinacích.
PLETEX s.r.o.
Renovace, leštění světlometů u aut – profesionální čištění zašlých světel
Udělejte něco pro vaši bezpečnost. Nechte si profesionálně vyčistit zašlá světla u vašeho auta v AUTODÍLNĚ 409 v Paskově u Frýdku-Místku a Ostravy, která provádí renovaci a leštění světlometů.
Stěhování, stěhovací služby, nadměrná břemena, stroje, trezory, výrobní linky
Potřebujete někoho kdo Vám pomůže vystěhovat nadměrné břemeno, stroje, trezor, výrobní linku nebo prostě jen byt - pak vám pomůže stěhovací služba Brzek.
Výkup dřeva, kulatiny, kmenů, palivového dřeva, vysoké výkupní ceny
Výkup dřeva, pilařské kulatiny, surových kmenů, vlákniny, palivového dřeva, stojících stromů a lesních pozemků za vysoké výkupní ceny realizuje společnost KM WOOD s.r.o.
Fasádnické práce, rekonstrukce a opravy fasád rodinných i bytových domů
Rekonstrukce a opravy fasád, realizace nových fasád, podkladů, omítek, nátěrů, obkladů na rodinných i bytových domů, fasádnické práce provádí Stanislav Šturc – Stavitel.
Ovocné stromky kontejnerované - ZAHRADNÍ CENTRUM - Hruška Jiří Kolín
Ovocné stromky kontejnerované vám lehce zakoření – zajímavá varianta výsadby ovocných stromků
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Přípravky pro WC hygienu, kvalitní bytová chemie, výroba a zásobování obchodních řetězců
Kvalitní hygienické přípravky pro WC včetně pisoárových a dezodoračních tablet Vám poskytne STYL, družstvo pro chemickou výrobu z Neratovic. Patříme ke specialistům na bytovou chemii.
Velkoobchodní a maloobchodní prodej brusné sady kotoučů
Potřeby pro truhláře, řemeslníky, kutily - brusná sada značky FEIN, výborně se hodí k rychlému a hospodárnému broušení středně velkých ploch - CRATER HK s.r.o.